Wkurza mnie...

ziolko

#6485999 Napisano: 30.04.2018 16:57:39
kreatia napisał(a):

emotka Pewnie się pamięta bardziej tych nie fajnych. Na temat klientów olx mogłabym napisać książkę. Propozycje typu "kupię voucher za pół ceny bo za więcej nikt od Pani nie kupi" albo "Pani obniży xxx (absurdalna kwota) bo tyle mam, więcej nie mogę dać" to norma. I często wiadomości roszczeniowe, niekultualne, bez dzień dobry. Mam wrażenie, że nowych rzeczy na olx szukają inni ludzie niż na allegro.  emotka

Jak coś wystawiałam to na początku odpisywałam.. później stwierdziłam, że szkoda mojego czasu 
0 0

kreatia

#6486000 Napisano: 30.04.2018 16:59:13
ziolko napisał(a):

kreatia napisał(a):

emotka Pewnie się pamięta bardziej tych nie fajnych. Na temat klientów olx mogłabym napisać książkę. Propozycje typu "kupię voucher za pół ceny bo za więcej nikt od Pani nie kupi" albo "Pani obniży xxx (absurdalna kwota) bo tyle mam, więcej nie mogę dać" to norma. I często wiadomości roszczeniowe, niekultualne, bez dzień dobry. Mam wrażenie, że nowych rzeczy na olx szukają inni ludzie niż na allegro.  emotka

Jak coś wystawiałam to na początku odpisywałam.. później stwierdziłam, że szkoda mojego czasu 

Ja się kiedyś denerwowalam, a dzisiaj się  z nich śmieję. 
1 ziolko 0

atyde25

#6486006 Napisano: 30.04.2018 17:12:48
Ja akurat rozumiem czemu ludzie zdawkowo odpisują a nawet z lekka chamsko.Po 100 mailu tak kupię proszę o zapewnienie ,że to produkt nowy a nie porysowany,noszony,po załączeniu 10 zdjęć dodatkowych.Kontakt się ucina nawet zdania dobra słowa jednego  dziękuję za zdjęcia , jednak rezygnuję.To mam ochotę odpisywać już jednym słowem lub wcale.Tak kiedyś byłam miłą,pomocną osóbką.A stałam się oziębła i traktuję innych teraz tak samo jak mnie traktowana przez długie lata.
0 0

dolly

#6486016 Napisano: 30.04.2018 18:00:50
defed napisał(a):

emotka U mnie podobnie, tyle że u rosnącego pięciolatka. Zdrowe dziecko, które rośnie - to powinna być radość, a tym czasem są takie noce, że dziecko nie potrafi spokojnie spać, nogi go bolą, kości się rozciągają... więc leżę obok niego i masuję mu łydki, kolanka... Nurofen w ostateczności, bo nie chcę go nadmiernie faszerować lekami. Sama pamiętam ten ból nóg z dzieciństwa, jakby reumatyczny, ciągnący się w nieskończoność... emotka

Probowałaś położyć na kolanka, zwilżoną, chłodną wodą chusteczkę?
1 defed 0

bocin

#6486045 Napisano: 30.04.2018 20:43:11
"Loteria", "loteria", "loteria", "loteria", "loteria", "loteria", "loteria", "loteria"......... emotka  

Przestańcie do jasnej ciasnej grać w tych loteriach, bo przez was zaraz już żaden normalny konkurs promocyjny się nie ostanie!!

Gość: gosia16

#6486065 Napisano: 30.04.2018 22:35:32
dolly napisał(a):

defed napisał(a):

emotka U mnie podobnie, tyle że u rosnącego pięciolatka. Zdrowe dziecko, które rośnie - to powinna być radość, a tym czasem są takie noce, że dziecko nie potrafi spokojnie spać, nogi go bolą, kości się rozciągają... więc leżę obok niego i masuję mu łydki, kolanka... Nurofen w ostateczności, bo nie chcę go nadmiernie faszerować lekami. Sama pamiętam ten ból nóg z dzieciństwa, jakby reumatyczny, ciągnący się w nieskończoność... emotka

Probowałaś położyć na kolanka, zwilżoną, chłodną wodą chusteczkę?

Hmmm,a byłaś u lekarza aby potwierdzić dlaczego bola go nóżki? Czy to na pewno są bóle wzrostowe?
0 0

kameleon1982

#6486082 Napisano: 30.04.2018 23:45:34
wkurza mnie, że nie działa strona Lays - loteria zakończyła się 40 min wcześniej niż powinna emotka
co zrobić z niewykorzystanymi kodami??? emotka
1 slonko365 0

azaflora

#6486084 Napisano: 30.04.2018 23:54:52
superloser napisał(a):

cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurzaja żenujące nagrody w loteriach / konkursach, od rękawiczek przez termos do gry planszowej. Tandetne nagrody odzwierciedlają stan finansowy Sponsorów  chińskiej gospodarki...

...tandetne nagrody odzwierciedlają pośrednio także poziom pożądania konkursomaniaków, którzy o takie "nagrody" się biją. Prawo rynku znów udowodnione: dajmyż podaż na miarę popytu. emotka emotka

To nie popyt tylko nałóg. Niekontrolowane emocje, jak przy wygraniu aukcji na ebay -  z kosztami przesłania, taniej było kupić w sklepie... ale ten efekt " you are the winner" jest uzależnieniem...

Nazywam to instynktem łowcy emotka .  Sama polowałam /Allegro/ na biżuteryjne okazje, głównie srebrne, ale wyjątkowymi okazami z mosiądzu też nie gardziłam i dzięki temu mam m.in. oryginał sygnowany puncą Pentti Sarpaneva /młodsze pokolenie to ci od zegarków emotka / za jedyne 9,99zł. Na ebay z kosztami przesyłki zapłaciłabym tyle, że odpuściłabym, aż tak pożądliwym kolekcjonerem nie jestememotka
0 0

taalvikki

#6486087 Napisano: 01.05.2018 00:14:24
cb656 napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurzaja żenujące nagrody w loteriach / konkursach, od rękawiczek przez termos do gry planszowej. Tandetne nagrody odzwierciedlają stan finansowy Sponsorów  chińskiej gospodarki...

...tandetne nagrody odzwierciedlają pośrednio także poziom pożądania konkursomaniaków, którzy o takie "nagrody" się biją. Prawo rynku znów udowodnione: dajmyż podaż na miarę popytu. emotka emotka

otóż to. przecież robią loterie, bo ludzie w nich grają i dają nagrody, o które ludzie się biją. grajta więc dalej w loteriach o kubek, a potem się dziwta, że robią kolejne tego typu "konkursy".

-----------------------------------------------------------------

tak dla odmiany wkurza mnie ludzka głupota i brak głębszego myślenia. ot, lud jedzie na płytkich emocjach, bo jakaś sprawa jest głośna. przykładem niech będzie jakieś umarłe ostatnio dziecko, które nagle stało się obywatelem świata. wszyscy płaczą, ale nie widzą, że wokół codziennie masa dzieci umiera, bo państwowa "służba zdrowia" (ani służba, ani zdrowia) nie działa. i tak popłaczą, popłaczą, ale potem i tak głosują, jak głosują. to takie płytkie, że już widać dno.

agakaz2

#6486091 Napisano: 01.05.2018 05:35:17
kameleon1982 napisał(a):

wkurza mnie, że nie działa strona Lays - loteria zakończyła się 40 min wcześniej niż powinna emotka

Spróbuj wbić na nowy konkurs mnie w druga stronę weszło. 

W temacie wkurzył mnie dziś mąż który w wolny dzień wstał o 5 i kąpiel bierzeemotka
1 karkocka 0

radosna

#6486113 Napisano: 01.05.2018 11:08:41
agakaz2 napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Spróbuj wbić na nowy konkurs mnie w druga stronę weszło. 

W temacie wkurzył mnie dziś mąż który w wolny dzień wstał o 5 i kąpiel bierze emotka

A może miał nastrój miłosny w środku wiosny  i chciał przytulić ukochaną żonę o 5.30, kiedy słowiki śpiewają i spać nie dają?  emotka

joasiunia

#6486163 Napisano: 01.05.2018 19:38:42
Wkurza mnie bolące gardło. I rój bzyczących krwiopijców na działce emotka
1 brucee 0

joasiunia

#6486215 Napisano: 02.05.2018 10:16:55
Ubruce napisał(a):

joasiunia napisał(a):

emotka Ja to już tylko piszczę. Te paskudne wirusy są nie do przejścia.  emotka

Dokladnie. Dziś już mogę sprecyzować, że wkurza mnie angina. Mam ja, ma mąż, ma córka... Tylko czekać, aż nabędą ją synkowie emotka  wracamy z apteki z workiem antybiotyków. Szkoda, że nie ma antybiotykowych konków, byśmy grali i grali...  
1 brucee 0

estrelitta

#6486216 Napisano: 02.05.2018 10:18:41
joasiunia napisał(a):

Ubruce napisał(a):

joasiunia napisał(a):

emotka Ja to już tylko piszczę. Te paskudne wirusy są nie do przejścia.  emotka

Dokladnie. Dziś już mogę sprecyzować, że wkurza mnie angina. Mam ja, ma mąż, ma córka... Tylko czekać, aż nabędą ją synkowie emotka  wracamy z apteki z workiem antybiotyków. Szkoda, że nie ma antybiotykowych konków, byśmy grali i grali...  

U mojej córci również angina i cała majówka w domu. Wkurza mnie wyjazd mamy, zmiana pracy, niemoc konkursowa, oczekiwanie na wyniki egzaminu - oj wszystko mnie wk...

Agnes

#6486284 Napisano: 02.05.2018 14:31:14
wkurzyła mnie lista laureatów z kinder
odesłałam wszystko na sofę i mnie nie ma.....
0 0

stamp2

#6486433 Napisano: 03.05.2018 15:34:33
coraz bardziej zbiera sie na burze emotka a prognozy mówią o trąbach powietrznychemotka emotka
1 brucee 0

cudaczek121

#6486443 Napisano: 03.05.2018 16:50:06
stamp2 napisał(a):

coraz bardziej zbiera sie na burze emotka a prognozy mówią o trąbach powietrznych emotka emotka

U mnie w Dlugolece aktualnie grzmi i ulewa z gradobiciem, ech
0 0

agakaz2

#6486452 Napisano: 03.05.2018 17:04:11
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

coraz bardziej zbiera sie na burze emotka a prognozy mówią o trąbach powietrznych emotka emotka

Upały przekraczają teraz wszelkie dopuszczalne normy. Kwiaty, z których tak się cieszyłam, prawdopodobnie nie dotrwają nawet do wieczora. Zdecydowanie za gorąco, jak na początek maja. Potrzeba spokojnego, nocnego, rzęsistego deszczu, a właśnie przez te tropiki znowu dojdzie do nagłych, tragicznych powodzi i siejącego spustoszenie gradobicia - zjawisk kiedyś w Polsce nieznanych.  emotka

No właśnie kwiaty dziś zobaczyłam że kwitną akacje to oznacza wakacje A do nich jeszcze dwa miesiące. Eh dziwna pogoda wr
1 brucee 0

bonitta

#6486459 Napisano: 03.05.2018 17:36:48
Pogoda. Jestem nad morzem od 3 dni, codziennie leje, codziennie jest maks 15 stopni a w domu gdzie został mąż - 30 stopni i upały. Kocham Bałtyk, naprawdę kocham, ale taka pogoda gdy w całej Polsce tropikalne upały to zwyczajne przegięcie. Dziś siedzieliśmy na plaży w zimowych kurtkach i butach i lepiliśmy babki z dziećmi (tak, ja też) z piasku, ktory prawie odmrażał nam dłonie (wiatr potęguje odczucie zimna). A kumpela wysyłała mi zdjęcie z mojej miejscowości w słońcu, na leżaczku, w kostiumie. Wkurzam się tak tylko, żeby się powkurzać, bo na pogodę nie mam wpływu a decyzje o wyjeździe podjęłam sama..

ameryka

#6486475 Napisano: 03.05.2018 20:09:26

Małe sklepiki: paragon z dzisiaj - jak nie urwany nr kasy z dołu paragonu to brak początku z nazwą i nipem (zgodnie z regulaminami taki paragon jest uszkodzony czyli nie warto na niego grać). Rozumiem jeszcze gdyby skończyła się rolka. A tu nic z tych rzeczy. Jeszcze zdziwienie że chcę potwierdzenie z płatności kartą 
0 0