Wkurza mnie...

Claudia77

#6490215 Napisano: 17.05.2018 09:49:34
kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wkurza mnie, że rzucam te dziadowskie fajki już drugi raz i znowu czarno to widzę...

Próbowałaś elektronicznego? Mi pomógł emotka  

nie nie próbowałam, ale chce rzucić bez żadnych dodatkowych wspomagaczy, rzucić w diabły - no nic będę walczyć siłą umysłu.))

Droga trudniejsza, ale bardziej satysfakcjonująca emotka  
Pamiętaj, że jak wytrzymasz jeden dzień to już połowa sukcesu. To!pierwszy dzień dzisiaj? 

kochana to pierwsze pół dnia dzisiaj, wczoraj wieczorem poszłam zapaliłam ostatniego ( mam nadzieję) a reszte połamałam i wyrzuciłam do śmieci

estrelitta

#6490216 Napisano: 17.05.2018 09:53:02
Claudia77 napisał(a):

glena napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wkurza mnie, że rzucam te dziadowskie fajki już drugi raz i znowu czarno to widzę...

nie nie próbowałam, ale chce rzucić bez żadnych dodatkowych wspomagaczy, rzucić w diabły - no nic będę walczyć siłą umysłu.))

Uda Ci się! Ja już nie palę ponad półtora roku - też myślałam, że nie dam rady. W pierwszym podejściu poddałam się po dobie, ale potem się strasznie zawzięłam i bez żadnych gum, plastrów dałam radę. Ty też dasz! 

Gratulacje wielkie!!! jaki to człek głupi, niszczy sam zdrowie za to płacąc grubą kasę, a teraz jeszcze się męczy na własne życzenie ...no nic oby tym razem mi wyszło - będziesz moją inspiracją emotka

Ja nie palę 6 lat - motywacja - CIĄŻA emotka a mój małżonek szprycował się Desmoxanem- 1 opakowanie i udało się rzucić palenie po kilkunastu latach emotka
Wkurza mnie praca!
0 0

Claudia77

#6490221 Napisano: 17.05.2018 10:00:22
estrelitta napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

glena napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Uda Ci się! Ja już nie palę ponad półtora roku - też myślałam, że nie dam rady. W pierwszym podejściu poddałam się po dobie, ale potem się strasznie zawzięłam i bez żadnych gum, plastrów dałam radę. Ty też dasz! 

Gratulacje wielkie!!! jaki to człek głupi, niszczy sam zdrowie za to płacąc grubą kasę, a teraz jeszcze się męczy na własne życzenie ...no nic oby tym razem mi wyszło - będziesz moją inspiracją emotka

Ja nie palę 6 lat - motywacja - CIĄŻA emotka a mój małżonek szprycował się Desmoxanem- 1 opakowanie i udało się rzucić palenie po kilkunastu latach emotka
Wkurza mnie praca!

w ciąży też nie paliłam, a po porodzie to podwójnie mnie ciągnęło, ale jak zobaczyłam jak mój dwulatek włożył sobie peta do buzi i powiedział, że on jak mama to mną zatrzęsłoemotka

joan

#6490226 Napisano: 17.05.2018 10:10:59
Claudia77 napisał(a):

w ciąży też nie paliłam, a po porodzie to podwójnie mnie ciągnęło, ale jak zobaczyłam jak mój dwulatek włożył sobie peta do buzi i powiedział, że on jak mama to mną zatrzęsło emotka

Może to właśnie ten przełomowy moment dla Ciebie? emotka

Mój dziadek palił papierosy przez kilkadziesiąt lat. Lekarz powiedział mu, że jeśli nie rzuci palenia, za jakiś czas obetną dziadkowi nogi. Rzucił z dnia na dzień. To był dla niego ten moment przełomowy emotka

FBilona

#6490227 Napisano: 17.05.2018 10:11:26
Wkurza mnie moja bezmyślność, kupiłam kasztelana, a o kamisie na dokładkę zapomniałam. Przykłady można mnożyć, a kasa ucieka. Wkurza mnie sąsiadka,która ogradza część drogi / nie mam gdzie postawić auta/ bo sieje trawę, żeby na ulicy było ładnie, a ja potknęłam się o wbity kołek i teraz boli mnie kolano.
0 0

zaczytana-pola

#6490467 Napisano: 17.05.2018 20:10:38
Konkursy promocyjne. szukano: loteria · znaleziono: 70 emotka Kiedyś byłoby może 7 emotka . Wkurza mnie to.

stamp2

#6490470 Napisano: 17.05.2018 20:34:26
zaczytana-pola napisał(a):

Konkursy promocyjne. szukano: loteria · znaleziono: 70 emotka Kiedyś byłoby może 7 emotka . Wkurza mnie to.

A mnie wkurza że pewnie już planujesz jak łyknać mojemotka tv w Brico. Nie masz swojego sklepu?emotka
0 0

zaczytana-pola

#6490471 Napisano: 17.05.2018 20:35:10
stamp2 napisał(a):

A mnie wkurza że pewnie już planujesz jak łyknać moj emotka tv w Brico. Nie masz swojego sklepu? emotka

emotka Podpisany?

asantesana

#6490473 Napisano: 17.05.2018 20:39:04
Claudia77 napisał(a):

defed napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

rzucam te dziadowskie fajki 

Super emotka Trzymam kciuki emotka  I niech ten drugi raz będzie już ostatni! Najważniejsze, że chcesz, a to już wieeelki krok! Powodzenia!!! Nie dziękuj  emotka

nie będę dziękować za kciuki, ale podziękuję za wsparcie, kurka tego mi potrzeba... emotka

Pamiętaj o klasyku! Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą!

stamp2

#6490474 Napisano: 17.05.2018 20:39:52

stamp2 napisał(a):

A mnie wkurza że pewnie już planujesz jak łyknać moj emotka tv w Brico. Nie masz swojego sklepu? emotka

emotka Podpisany?

Tak emotka a jak sie z denerwuje to tam u Ciebie wezmę udział, skoro Tobie wolno na moim terenie-to ja też moge emotka
0 0

zaczytana-pola

#6490475 Napisano: 17.05.2018 20:43:20
stamp2 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

emotka Podpisany?

Tak  emotka a jak sie z denerwuje to tam u Ciebie wezmę udział, skoro Tobie wolno na moim terenie-to ja też moge emotka

Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale jeszcze nie wiem, czy wezmę udział gdziekolwiek emotka . Poza tym na moim terenie nie ma żadnego Brico emotka . Głupio mi, bo zawsze muszę najeżdżać cudze terytoria emotka

joasiunia

#6490649 Napisano: 18.05.2018 14:15:23
Myję sobie spokojnie garnki, w międzyczasie jedną ręką przewracam kotlety, drugą zdejmuję Juniora ze stołu, aż tu nagle słyszę, że przyszedł SMS na konkursowy telefon emotka Rzucam gary, lecę w te pędy z Juniorem pod pachą, z mokrymi łapami, drżącymi dłońmi łapię komórkę, spodziewając się SMSa od Bobovity z ITM i czytam: "Twój numer ma nieodebrany amulet anielski chroniący od biedy, chorób i samotności! Pobierz go!" itd. emotka

Wkurza mnie SPAM SMSowy.

Gość: chochliczka

#6490746 Napisano: 18.05.2018 21:20:27
wkurza mnie potwory ból glowy oraz moja niemoc.Kupilam dzis w aptece ten opatrunek jonowy -dali mi jedna sztuke bez zadnej ulotki i teraz nie wiem ktora strona sie przyklada do rany,pomocy emotka
0 0

tereniagno

#6490926 Napisano: 20.05.2018 17:07:17
Wkurza mnie już,ze nie mogę wygrać tylko 1 gry dla wnusi  z Lubisiów emotka
0 0

kate86

#6491292 Napisano: 22.05.2018 11:09:33
cb656 napisał(a):

Zaczyna mnie wkurzać GFK emotka Jak oni to organizują, że trafiają się takie kwiatki?! emotka
1. Dostaję powiadomienie o ankiecie, klikam, zaczynam wypełniać, jestem gdzieś tak w połowie, gdy pojawia się podziękowanie z powodu... LICZBA OSÓB CHĘTNYCH DO WZIĘCIA UDZIAŁU PRZEKROCZYŁA ZAŁOŻONY LIMIT, TWOJE ZDANIE JUŻ NAS NIE INTERESUJE emotka
2. Dostaję powiadomienie o ankiecie, klikam i ZONK emotka TWÓJ PROFIL NIE KWALIFIKUJE CIĘ DO WZIĘCIA UDZIAŁU W TYM BADANIU. To qźwa po co zawracają gitarę wysyłając zaproszenie, skoro znają profil??! emotka wrrrr emotka emotka

Mnie też oni wkurzają, jak jakiś czas temu dozbierałam prawie 1000 pkt, żeby wymienic sobie na bon 50 zł do empiku i akurat mniej więcej w tym czasie zniknęła ta nagroda w sklepie i musze teraz 2000 zebrać, żeby dostać voucher na 100 zł emotka
1 mia 0

joasiunia

#6491317 Napisano: 22.05.2018 12:13:34
Ależ ja jestem na czasie! emotka Siadam z serkami Hochland przy biurku, pieczołowicie zdzieram papierek, co by odczytać kod, z namaszczeniem wpisuję w wujka Google "loteria hochland" i... czytam, że loteria skończyła się tydzień temu emotka Brawo JA! emotka emotka

ziolko

#6491326 Napisano: 22.05.2018 12:58:16
cb656 napisał(a):

Zaczyna mnie wkurzać GFK emotka Jak oni to organizują, że trafiają się takie kwiatki?! emotka
1. Dostaję powiadomienie o ankiecie, klikam, zaczynam wypełniać, jestem gdzieś tak w połowie, gdy pojawia się podziękowanie z powodu... LICZBA OSÓB CHĘTNYCH DO WZIĘCIA UDZIAŁU PRZEKROCZYŁA ZAŁOŻONY LIMIT, TWOJE ZDANIE JUŻ NAS NIE INTERESUJE emotka
2. Dostaję powiadomienie o ankiecie, klikam i ZONK emotka TWÓJ PROFIL NIE KWALIFIKUJE CIĘ DO WZIĘCIA UDZIAŁU W TYM BADANIU. To qźwa po co zawracają gitarę wysyłając zaproszenie, skoro znają profil??! emotka wrrrr emotka emotka

Parę razy, jak wypełniałam ankietę i była już co najmniej w połowie albo pod koniec, to miałam takie info, albo komunikat o błędzie.
Kiedyś się wkurzyłam i im wysmarowałam maila, co o tym myślę, że ankieta prawie w całości wypełniona a tu brak punktów.
Przyznali mi punkty emotka
0 0

mika287

#6491876 Napisano: 24.05.2018 12:05:13
Wkurza mnie, że w żaden sposób nie mogę "ustrzelić" ręcznika z Belriso a torby mam już 3. emotka  
0 0

wea86

#6491883 Napisano: 24.05.2018 12:25:54
mika287 napisał(a):

Wkurza mnie, że w żaden sposób nie mogę "ustrzelić" ręcznika z Belriso a torby mam już 3. emotka  

Hmm, to czemu grasz w godzinach, gdy są torby?

wkurzam się, ze nie zglosiłam gotowego tekstu w auchan, i skończył się etap
0 0

mika287

#6491887 Napisano: 24.05.2018 12:29:29
wea86 napisał(a):

mika287 napisał(a):

Hmm, to czemu grasz w godzinach, gdy są torby?

wkurzam się, ze nie zglosiłam gotowego tekstu w auchan, i skończył się etap

Gram już tylko o ręcznik.
0 0