Wkurza mnie...

Frama

#6507716 Napisano: 10.07.2018 07:53:45
bc14 napisał(a):

wkurzam się na siebie ,że wybrałam sobie niebieskie opakowanie Surf aby otrzymać zwrot od Smolara (jeszcze takiego nie stosowałam), a ten rodzaj nie bierze udział w promocji... emotka uwielbiam słowo " kup dowolne produkty" *lista w załączniku

Niebieskie to biała orchidea? Są takie na liście zwrotów
0 0

joasiunia

#6507719 Napisano: 10.07.2018 08:16:00
Wkurza mnie, że jestem już stara  emotka Jeszcze 15 lat temu na konkurs, w którym jest do wygrania spotkanie z Papa Roach, wykupiłabym wszystkie Monstery świata, żeby tylko wziąć udział i wygrać. A potem na ich koncercie skakałabym pod sceną, machała łbem i rzucała stanikami emotka A dziś? Dziś zamiast na koncert, pojadę co najwyżej z Juniorem wózkiem do warzywniaka, zamiast rzucać stanikami - porzucam z najstarszym synkiem piłką, a skakać - owszem, będę, ale z córką, do hitów typu "Jagódki" albo "Dziadek farmę miał"... emotka

aurorcia

#6507724 Napisano: 10.07.2018 08:40:29
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem już stara  emotka Jeszcze 15 lat temu na konkurs, w którym jest do wygrania spotkanie z Papa Roach, wykupiłabym wszystkie Monstery świata, żeby tylko wziąć udział i wygrać. A potem na ich koncercie skakałabym pod sceną, machała łbem i rzucała stanikami emotka A dziś? Dziś zamiast na koncert, pojadę co najwyżej z Juniorem wózkiem do warzywniaka, zamiast rzucać stanikami - porzucam z najstarszym synkiem piłką, a skakać - owszem, będę, ale z córką, do hitów typu "Jagódki" albo "Dziadek farmę miał"... emotka

i to cię wkurza? Ja się uśmiechnęłam po przeczytaniu tego, wiem o czym mówisz, ale jakoś mnie nie wkurza, stanik ubrałam i zamiast na spontaniczny shopping idę zaraz z młodym do dentystyemotka Ale nie martw się, dzieci szybko urosną, jeszcze poszalejemy emotka
1 joasiunia 0

kinzao

#6507726 Napisano: 10.07.2018 08:44:57
Lidlu spłoń!
Kupujesz 4move do konkursu, wracasz do domu a tam na paragonie 'napój izotoniczny'... emotka czy im trzeba wejść na kasę i osobiście powprowadzać nazwy towarów?
0 0

joasiunia

#6507728 Napisano: 10.07.2018 08:46:47
aurorcia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

i to cię wkurza? Ja się uśmiechnęłam po przeczytaniu tego, wiem o czym mówisz, ale jakoś mnie nie wkurza, stanik ubrałam i zamiast na spontaniczny shopping idę zaraz z młodym do dentysty emotka Ale nie martw się, dzieci szybko urosną, jeszcze poszalejemy emotka

Codzienność jest fajna, nic do niej nie mam emotka Najbardziej mnie tu wkurza coś, czego chyba w sumie nie wyartykułowałam - przerażająco szybki upływ czasu... emotka

defed

#6507729 Napisano: 10.07.2018 08:47:00
kinzao napisał(a):

Lidlu spłoń!
Kupujesz 4move do konkursu, wracasz do domu a tam na paragonie 'napój izotoniczny'... emotka czy im trzeba wejść na kasę i osobiście powprowadzać nazwy towarów?

Kup w puszce 250ml, będziesz mieć NAPÓJ4MOVE VIT.PUSZ  emotka

stamp2

#6507732 Napisano: 10.07.2018 08:54:18
joasiunia napisał(a):

Papa Roach?emotka emotka pieruna zielonego pojecia-co to takiego?Piłkarze może?emotka Wkurza mnie oślepiające słońce od świtu do samej nocy emotka
1 staszek 0

Gość: bc14

#6507736 Napisano: 10.07.2018 09:11:42
kinzao napisał(a):

Lidlu spłoń!

Też mam tak emotka więc sie nie przejmuj,wszyscy co kupili butelke tak mają i Smolar uzna:)
0 0

joan

#6507810 Napisano: 10.07.2018 11:18:52
joasiunia napisał(a):

Wczoraj miałam podobne myśli, oto etapy mojego życia:
1) Chodzę na koncerty. Pal licho, że śmierdzi piwskiem, cygaretami, potem i brudem, a nagłośnienie wyrywa mi płuca.
2) Na koncerty nie chodzę, gdyż mi śmierdzą i uszęta swe szanuję, ale położyć się na kocu w parku mogę i muzyki posłuchać, bo akurat poziom głośności poza stadionem jest całkiem przyjemny.
3) Wydzieram się przez okno kuchenne na WI-eśniaka, który właśnie parkuje auto na mojej ulicy, istny armageddon na zewnątrz, po obu stronach jednokierunkówki samochody, nie ma już chodników, nie mogę dojechać do domu i zostawiłam auto na Lidlu, a WI-eśniak (niczym wróżbita) twierdzi, że przejazd wozu strażackiego tą ulicą nie będzie potrzebny. On to po prostu wie, złamas jeden. I żałuję, że nie mam pod ręką karnych wacków, bo się wszystkich tym burakom po naklejce na szybę należało. I uj mnie obchodzi, że ktoś przyjechał na koncert... ot starość.

darog

#6507812 Napisano: 10.07.2018 11:22:02
joan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

1) Chodzę na koncerty. Pal licho, że śmierdzi piwskiem, cygaretami, potem i brudem, a nagłośnienie wyrywa mi płuca.
2) Na koncerty nie chodzę, gdyż mi śmierdzą i uszęta swe szanuję, ale położyć się na kocu w parku mogę i muzyki posłuchać, bo akurat poziom głośności poza stadionem jest całkiem przyjemny.
3) Wydzieram się przez okno kuchenne na WI-eśniaka, który właśnie parkuje auto na mojej ulicy, istny armageddon na zewnątrz, po obu stronach jednokierunkówki samochody, nie ma już chodników, nie mogę dojechać do domu i zostawiłam auto na Lidlu, a WI-eśniak (niczym wróżbita) twierdzi, że przejazd wozu strażackiego tą ulicą nie będzie potrzebny. On to po prostu wie, złamas jeden. I żałuję, że nie mam pod ręką karnych wacków, bo się wszystkich tym burakom po naklejce na szybę należało. I uj mnie obchodzi, że ktoś przyjechał na koncert... ot starość.

Dziewczyny, jesteście rewelacyjne! Przyznałbym Wam za te teksty po dobrym TV 

joan

#6507818 Napisano: 10.07.2018 11:27:00
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Wydzieram się przez okno kuchenne na WI-eśniaka, który właśnie parkuje auto na mojej ulicy, istny armageddon na zewnątrz, po obu stronach jednokierunkówki samochody, nie ma już chodników, nie mogę dojechać do domu i zostawiłam auto na Lidlu, a WI-eśniak (niczym wróżbita) twierdzi, że przejazd wozu strażackiego tą ulicą nie będzie potrzebny. On to po prostu wie, złamas jeden. I żałuję, że nie mam pod ręką karnych wacków, bo się wszystkich tym burakom po naklejce na szybę należało. I uj mnie obchodzi, że ktoś przyjechał na koncert... ot starość.

Wkurza mnie, że nie można tak sobie bezkarnie wywołać jakiegoś porządnego pożaru, by WI-eśniakowi pokazać, że jako wróżbita to Maciejowi do pięt nie dorasta emotka Nie można, bo to byłoby działanie bezprawne i jako takie podlegające słusznej karze. Ale korci. Bardziej niż karne wacki na szybie jego spalonego auta emotka emotka

Myślałam jeszcze o wysmarowaniu kocią kupą klamek u drzwi samochodowych, ale wszędzie te kamery, a kot akurat kuwety nie chciał zapełnić emotka
0 0

azaflora

#6507819 Napisano: 10.07.2018 11:28:57
joan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

joan - nie zważam na swój PESEL, na koncerty chodzę, śpiewam, skaczę, tupię, aż czasem mnie łapią kurcze w stopy emotka ., a że ja nietrunkowa, to w klubach nie chodzę do barków /zresztą nigdy nie chodziłam/, raz się żyje!

FBsylwia14

#6507831 Napisano: 10.07.2018 12:03:10
że dzwonili nareszcie z Brico i nie powiedzieli jaka nagroda emotka
0 0

maria1980

#6507883 Napisano: 10.07.2018 13:49:56
Wkurza mnie ,że ledwo zaczęłam grać i taka byłam pewna zapału ,a po publikacji wyników 50lat piwniczanki zapał się wypalił. Nowy Sącz ,Nowy Sącz ,Nowy Sącz... Niby zdawałam sobie sprawę ,że 2 nakrętkami to marne szanse ,ale te bramki mnie emotka
0 0

azaflora

#6507884 Napisano: 10.07.2018 13:51:55
cb656 napisał(a):

GRATULUJEMY! JESTES LAUREATEM NAGRODY DODATKOWEJ W KONKURSIE WYGRYWAJ Z CARLSBERG sms

u mnie GRATULUJEMY! JESTES LAUREATEM NAGRODY GŁÓWNEJ W KONKURSIE WYGRYWAJ Z CARLSBERG sms od Smolara

Wkurza mnie, że nie umiem tego przebić emotka emotka

Załóż własny biznes - agencję, organizuj konkursy, wybieraj, nagradzaj, rządź i dziel emotka
/Organizator Agencja Promocyjno Reklamowa - cb656, może doczekasz się na forum własnego wątku, jak inni organizatorzy emotka ?/
0 0

jofe8484

#6507890 Napisano: 10.07.2018 14:04:16
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie ,że ledwo zaczęłam grać i taka byłam pewna zapału ,a po publikacji wyników 50lat piwniczanki zapał się wypalił. Nowy Sącz ,Nowy Sącz ,Nowy Sącz... Niby zdawałam sobie sprawę ,że 2 nakrętkami to marne szanse ,ale te bramki mnie emotka

To też trochę dlatego, że ta woda jest dostępna głównie na południu Polski, a mnie zastanawia, że nikt z forum nie chwalił się wygraną, w poprzedniej edycji chyba też nie. A wkurzam się bo oczywiście tez lipa ;-(((
1 maria1980 0

edzia21

#6507891 Napisano: 10.07.2018 14:05:35
jofe8484 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

To też trochę dlatego, że ta woda jest dostępna głównie na południu Polski, a mnie zastanawia, że nikt z forum nie chwalił się wygraną, w poprzedniej edycji chyba też nie. A wkurzam się bo oczywiście tez lipa ;-(((

była nagroda na forum.
1 maria1980 0

jofe8484

#6507894 Napisano: 10.07.2018 14:09:03
edzia21 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

była nagroda na forum.

a to nie zauważyłam, ale i tak coś mało jak na loterie. A tam są bramki? A żeby nie było, że nie w temacie, bramki też mnie wkurzają...
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6507971 Napisano: 10.07.2018 16:04:44
Poczta przetrzymała moją przesyłkę do agencji... dostałam informację, że dokumenty nie dotarły na czas emotka  Sprawdziłam numery i okazało się, że przesyłka od 8 dni widnieje jako "przygotowana do doręczenia". W tamtym urzędzie pocztowym nikt nie odbiera telefonu, a na ogólnej infolinii Poczty nikt nie jest w stanie mi pomóc emotka
1 brucee 0

venix

#6507973 Napisano: 10.07.2018 16:09:07
Niebieska_Laguna napisał(a):

Poczta przetrzymała moją przesyłkę do agencji... dostałam informację, że dokumenty nie dotarły na czas emotka  Sprawdziłam numery i okazało się, że przesyłka od 8 dni widnieje jako "przygotowana do doręczenia". W tamtym urzędzie pocztowym nikt nie odbiera telefonu, a na ogólnej infolinii Poczty nikt nie jest w stanie mi pomóc  emotka

ABC ? Poznań ? 
U mnie od 2. Lipca emotka
1 brucee 0