Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dwaburekoty
Postów 1923
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
stamp2
Postów 2037
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: kermit
atyde25
Postów 3732
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
dwaburekoty
Postów 1923
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Średnio się z nimi dogaduję, bo mają priorytety inne niż ja (dodatkowo teściowa jest zabobonna - tj. paznokci nie należy obcinać w niedzielę, a włosów myć w piątek) oraz kompletnie inny temperament. Mój mąż ostatnio wieczorem się mnie pyta, jak on wytrzymał 25 lat ze swoją rodziną, jeśli teraz po dwóch zamienionych zdaniach na skajpie go krew zalewa. Wiadomo, młoda rodzina chce być sama tylko ze sobą i dobrze się czuje tylko w swoim towarzystwie.
Generalnie w moim poście denerwuje mnie niezaradność młodych ludzi pomimo ich wielkiej roszczeniowości (no bo przecież miała 5 na studiach)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- dziecko przewijamy
- dziecko karmimy
- z dzieckiem się bawimy?
dwaburekoty
Postów 1923
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1mariusz
Postów 719
Data rejestracji 15.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agakaz2
Postów 8277
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gram by spełniać marzenia.
monnikk
Postów 616
Data rejestracji 26.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czterdziecha
Postów 1016
Data rejestracji 02.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bądź dla niej tak surowa, ostatnią rzeczą o jakiej powinna myśleć w wakacje to nauka i książki. Dziewczyna nie musi mówić wszystkim dzień dobry, może jest nieśmiała, normalni ludzie zrozumieją. Studenci współcześni nie umieją gotować, nawet cebuli pokroić, ale to nie tyle ich wina, co realiów zmieniających się. Jak będzie potrzeba, nauczy się. Najlepiej przedstawić listę oczekiwań i obowiązków, wtedy nie będzie niedomówień i potrzeby czytania w czyichś myślach
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ona próbowała coś kiedyś robić, to ojciec po niej poprawiał. Więc się zniechęciła i nie robi.
W tym przypadku winni są rodzice, bo oni robią "lepiej, szybciej, równo i w ogóle po swojemu".
A później pretensje, że dziecko czegoś nie umie.
Inny przypadek, dziewczyna, wiek ten sam. Zaliczyła wpadkę, było wesele, jest dziecko, mieszka z mężem u jego rodziców.
Jeszcze rok czy dwa przed ślubem matka pakowała jej rzeczy na wyjazd na studia (sama widziałam!), a później wielkie i drastyczne zderzenie z rzeczywistością.
Jeszcze nie jest całkowicie "ogarnięta", ale jednak zmienia się na plus.
W tym przypadku tak samo, jak wcześniej - wyręczanie przez matkę, bo córka "ma się tylko uczyć".
Nauka nauką, ale kurcze... po sobie też każdy powinien umieć posprzątać, nastawić pranie, ugotować coś prostego, żeby z głodu nie umrzeć i brudem nie zarosnąć. Na fast foodach i słodyczach długo się nie ujedzie..
Są osoby, które przejawiają inicjatywę w pracy, a są też takie "ciapy", co trzeba im mówić za każdym razem, co mają zrobić. Nawet jak robią to trzysta dwudziesty piąty raz....
U mojego męża w firmie był taki facet w dość średnim wieku. Miał wyliczać jakieś dane i za każdym razem przychodził do mojego męża pytać o jakieś stawki czy coś podobnego (dodam, że dane stałe od lat). Zamiast sobie to zapisać albo zapamiętać, to za każdym razem łaził i mówił swoim irytującym tonem to samo, co zwykle...
tereniagno
Postów 5289
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boli mnie gardło, mam chrypę, że nie mogę mówić i na dodatek boli mnie głowa.
Leki biorę już od soboty, tyle, że temperatura mi zeszła.
Nawet nie jestem jeszcze spakowana,wszystkie rzeczy w rozsypce
Nie wiem, jakie będą te wakacje
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: bc14
bezaczek7
Postów 3589
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie moje chodzenie spac srednio o 1 w nocy, rano dziecka dobudzic nie moge, wszystko szybko... ech, byle do piatku, od poniedzialku dziecko w domu, bede spokojnie sama wstawac. I wkurzylo mnie, ze zapisy do przedszkoli na wakacje byly do marca. Nic nie wiedzialam. I ze po dwa tyg w kazdym przedszkolu. Jak taki maluch ma sie oswoic w nowym miejscu, dwa tyg i do kolejnego? Biedne te przedszkolanki z placzacymi dziecmi...
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.