Wkurza mnie...

dolly

#6513886 Napisano: 27.07.2018 17:52:23
andziulka21 napisał(a):

Rano wstaję 6.30 piję kawę, potem ubieram dzieci, daje im śniadanie,karmię, zmywania naczynia. Wychodzę z dziećmi na zakupy, gotuję zupę, między czasie wstawiam pranie, wywieszam, wnoszę pościele na balkon, bawię się z dziećmi. Karmie zupą i znów zmywa, zbieram pranie, prasuje,sprzątam dom i odkurzam,bawie się z dziećmi, gotuję obiad, karmię dzieci i zmywam. Jeszcze pomiędzy żywie kota i psa, wychodzę z nim na spacer. Pomiędzy tym wszystkim wysyłam papiery do szefa i dostaje kolejne do zrobienia. Bawię się z dziećmi, później kąpię je, usypiam. Prawie jest godzina 22, szybka kąpiel wyjście z psem i do spania. 

I jeszcze potrafię usłyszeć, że siedzę w domu i nic nie robię, no ku***. 
Pozdrawiam wszystkie teściowe.

Ps przepraszam musiałam to z siebie wyrzucić. 

Daj spokój, przecież nikt w to nie uwierzy emotka

Żartowałam emotka

http://kobiecegad...as-przez-caly-dzien-

Niebieska_Laguna

#6513914 Napisano: 27.07.2018 19:02:35
Byłam poza domem i mąż błędnie podwał mi numery paragonów na Red Bull w Biedronce... zamiast te u góry, to podawał mi numery transakcji. Najgorsze, że zgłoszenia wysłane. A ja za późno zorientowałam się, że coś nie gra. Teraz w  razie wygranej pewnie nie uznają tych paragonów emotka  
0 0

Gość: jackk76

#6513927 Napisano: 27.07.2018 20:09:22
cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Byłam poza domem i mąż błędnie podwał mi numery paragonów na Red Bull w Biedronce... zamiast te u góry, to podawał mi numery transakcji. Najgorsze, że zgłoszenia wysłane. A ja za późno zorientowałam się, że coś nie gra. Teraz w  razie wygranej pewnie nie uznają tych paragonów emotka  

Nie popadaj w niepotrzebny pesymizłm emotka Jak przyjdzie co do czego, zawsze możesz udowodnić, że numer podany w zgłoszeniu JEST numerem na paragonie i udać emotka że ten właśnie numer uznałaś za właściwy. emotka

A dodatkowo mogą sprawdzić, że górne numery z Twoich paragonów nie były wysłane (oczywiście może się zdarzyć zbieg okoliczności). Pamiętam jak kiedyś wygrałem wycieczkę za 5000 i przy wysyłaniu opakowań produktów sam spostrzegłem, że jedno z trzech ma na końcu jedną cyfrę 4 zamiast 5 (błąd przy wpisywaniu na klawiaturze). Nagrodę dostałem - wtedy dostałem, teraz pewnie bym nie dostał, bo imię znajome, nazwisko znajome. Każdy popełnia błędy.

dwaburekoty

#6513984 Napisano: 28.07.2018 08:10:47
Wkurza mnie kreatywność agencji w wyborze nagród. nie mówię tutaj o bonach, wycieczkach i samochodach, bo to zawsze jest w cenie. ale.... jedna agencja wpadnie na pomysł z lazy bagami, od razu 15 konkursów w których do zgarnięcia jest lazy bag. tak samo z walizkami, rowerami, kamerami gopro, powerbankami itp.. Nadal moim ulubionym konkursem jest Milko z ubiegłego roku z propozycją kajaków, przyczepek rowerowych dla dzieci, czy wózków biegowych.

Milko, wróć.....
1 joasiunia 0

stamp2

#6513987 Napisano: 28.07.2018 08:27:14
Ja chce lato z normalną pogodą emotka jak będę chciał to se wygram wycieczkę w tropikiemotka

norweska20

#6514015 Napisano: 28.07.2018 11:10:49
jackk76 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie popadaj w niepotrzebny pesymizłm emotka Jak przyjdzie co do czego, zawsze możesz udowodnić, że numer podany w zgłoszeniu JEST numerem na paragonie i udać emotka że ten właśnie numer uznałaś za właściwy. emotka

A dodatkowo mogą sprawdzić, że górne numery z Twoich paragonów nie były wysłane (oczywiście może się zdarzyć zbieg okoliczności). Pamiętam jak kiedyś wygrałem wycieczkę za 5000 i przy wysyłaniu opakowań produktów sam spostrzegłem, że jedno z trzech ma na końcu jedną cyfrę 4 zamiast 5 (błąd przy wpisywaniu na klawiaturze). Nagrodę dostałem - wtedy dostałem, teraz pewnie bym nie dostał, bo imię znajome, nazwisko znajome. Każdy popełnia błędy.

Różnie to bywa..ja tak pomylilam numery paragonów w KAUFLANDOWYM BUDŻECIE zamiast dolnego podalam górny ..i oczywiscie odpisali ze to błąd z mojej strony i ze regulamin to wyraźnie okreslal..i 100 nie dali emotka pisalam ze moga sprawdzic czy kto inny na ten sam kod miejscowosci slal zgloszenie z takim numerem dolnym ....napisali o regulaminie....wiec ta agencja o  100zl była nie ugieta
0 0

kawazczekolada

#6514026 Napisano: 28.07.2018 12:25:05
norweska20 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Różnie to bywa..ja tak pomylilam numery paragonów w KAUFLANDOWYM BUDŻECIE zamiast dolnego podalam górny ..i oczywiscie odpisali ze to błąd z mojej strony i ze regulamin to wyraźnie okreslal..i 100 nie dali emotka pisalam ze moga sprawdzic czy kto inny na ten sam kod miejscowosci slal zgloszenie z takim numerem dolnym ....napisali o regulaminie....wiec ta agencja o  100zl była nie ugieta

Mi też niestety odrzucono paragon bo wpisałam górny a nie dolny.... regulamin to regulamin. Całe szczęście nie była to główna tylko najniższego stopnia ale żal pozostał...;(
0 0

assal

#6514027 Napisano: 28.07.2018 12:27:07
Panny dwie, obie ze stolicy, co to wygrywają i to niemało wciąż, a jak na facebooku im się nie uda, zaraz komentarz: Znowu się nie udało, a tak się starałam... Mam pecha do tych konkursów... Ciągle nic... Konkursy mnie ostatnio nie lubią... itp. emotka
Teraz znów jedna mi śmignęła z narzekaniem, choć kilka dni temu zgarnęła z trzy razy droższą nagrodę od tej, co ją tam dawali emotka

prosiaczek

#6514114 Napisano: 28.07.2018 23:25:56
Kupiłam 2 paczki parówek Frozen i nie wzięłam paragonu ze sklepu emotka łochooooo
0 0

ewikewikk

#6514128 Napisano: 29.07.2018 08:01:57
FBilona napisał(a):

wkurza mnie,ze majac glupie pomysly konkursowe podczas ich realizacji zlamalam sobie reke.na lato i do tego prawa i otwarte złamanie

Kto z nas nie zaliczył jakichś piramidalnych głupot w związku z konkursami??? Są tu tacy? Od zbierania paragonów i kapselków na ulicy
począwszy emotka emotka aż do...  Otwarcie wątku "Największa głupota jaką zrobiłem/zrobiłam w związku z konkursami to..." nie przejdzie, bo większość z nas się do takich durnoctw po prostu nie przyzna, nie? emotka Więc FBilona emotka
1 agakaz2 0

ewikewikk

#6514132 Napisano: 29.07.2018 08:38:40
atyde25 napisał(a):

Wysyp fałszywych mail od DHL-u dziś 2 na jedno konto mailowe:(

Z informacją o fakturze do zapłacenia?
0 0

joasiunia

#6514141 Napisano: 29.07.2018 10:15:18
...że w upały nagrzewa się w domu dach. I dzięki temu - temperatura w kuchni o 10.12 to "jedyne" 28,5 stopnia emotka
PS. I żeby nie było - nic nie gotowałam. To przez ten ****** dach emotka
1 brucee 0

stamp2

#6514144 Napisano: 29.07.2018 10:24:58
joasiunia napisał(a):

...że w upały nagrzewa się w domu dach. I dzięki temu - temperatura w kuchni o 10.12 to "jedyne" 28,5 stopnia emotka

pieruński afrykański czy tam tropikalny klimatemotka emotka
1 joasiunia 0

joasiunia

#6514155 Napisano: 29.07.2018 10:40:26
bruce napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Ja przed laty - zapominając niestety o przestrogach babci - zgodziłam się na kuchnię od południa-zachodu oraz użytkowe poddasze bez strychu.  emotka Gotowanie obiadu to naprawdę jest katorga (a ja akurat uwielbiam gotować i ogólnie "pichcić"), a codziennie wietrzenie poddasza od rana do zmroku łaskawie obniża temperatury w sypialniach z trzydziestu dwóch do trzydziestu.  emotka Kiedy wieje, jak to miało miejsce choćby podczas zaćmienia, da się jeszcze coś wpędzić do domu dzięki gigantycznym przeciągom, ale np. wczoraj i dziś wszystko stało - zero powiewu.  emotka

No, jakbym czytała o swojej kuchni! emotka Dziś na obiad będzie zamówiona pizza, bo przy garnkach idzie się zapocić na śmierć... emotka
PS. za to nie muszę wydawać na saunę. Ma się ten luksus w domu emotka

donia7

#6514158 Napisano: 29.07.2018 10:55:11
Ja miałam w bloku taki skwar na 3 piętrze w 35m2- nie chce tego pamiętaćemotka  Teraz mieszkam tymczasowo w kamienicy u teściowej i jest tu z reguły dość chłodno, nawet przy upale na zewnątrz. Także ten... jeden z mało plusów mieszkania u "mamusi" emotka

synk

#6514194 Napisano: 29.07.2018 14:19:17
może taka refleksja, bo wkurzać to mnie nie powinno...
hehe zamiast pouczenie dla nowej osoby - od razu kara za nieodpowiedni wpis. Przy takim podejściu liczba użytkowników forum nie będzie rosła...chyba że zdolnej bestii o to chodzi. Gdybym to ja był - to bym od razu pokazał .....palca adminowi.
1 stamp2 0

aurorcia

#6514197 Napisano: 29.07.2018 14:26:03
joasiunia napisał(a):

U nie w całym domu ponad 31 stopni, w nocy spada do 27-28 przy takim upalnym dniu, więc masakra, a spanie też mało realne emotka
1 brucee 0

synk

#6514202 Napisano: 29.07.2018 14:39:03
cb656 napisał(a):

synk napisał(a):

może taka refleksja, bo wkurzać to mnie nie powinno...
hehe zamiast pouczenie dla nowej osoby - od razu kara za nieodpowiedni wpis. Przy takim podejściu liczba użytkowników forum nie będzie rosła...chyba że zdolnej bestii o to chodzi. Gdybym to ja był - to bym od razu pokazał ...palca adminowi.

Po części się zgadzam emotka Dla początkujących ulgi to jest okej.
Stawianie się kapralowi to już ryzyko na własny rachunek emotka

nie mam na myśli ulg...a edukację, couching, kampanie informacyjną...
0 0

synk

#6514204 Napisano: 29.07.2018 14:43:31
cb656 napisał(a):

synk napisał(a):

cb656 napisał(a):

Dla początkujących ulgi to jest okej.

nie mam na myśli ulg... a edukację, couching, kampanie informacyjną...

No ale taki parasol ochronny w postaci innego traktowania (stary użytkownik już wie, nowego trzeba poinstruować) to właśnie traktowanie ulgowe, czy tego chcesz, czy nie.

W kodeksie karnym pierwsze przewinienie jest zazwyczaj traktowane z większą pobłażliwością, recydywa już nie. A tu jest dyscyplina jak w mafii. Kula w łeb za każde przewinienie
0 0

79magda

#6514225 Napisano: 29.07.2018 15:53:13
synk napisał(a):

liczba użytkowników forum nie będzie rosła...

a czy aby na pewno zależy nam, by ta liczba rosła, hę?! emotka