Wkurza mnie...

cherry_coke

#6518931 Napisano: 14.08.2018 10:26:20
cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

This type of document is not supported yet

Chyba chodzi o to, że masz źle zapisane zdjęcie paragonu. Musi być jpg lub png. 

o rety, to zupełnie nie wiem jak to się zmienia emotka

A jak klikniesz na plik z paragonem prawym przyciskiem myszy i wejdziesz we właściwości to jaki masz wpisany typ pliku?
0 0

cudaczek121

#6518941 Napisano: 14.08.2018 11:07:28
cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A jak klikniesz na plik z paragonem prawym przyciskiem myszy i wejdziesz we właściwości to jaki masz wpisany typ pliku?

ok już mi ktoś pomoże to pprzemienić emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6518945 Napisano: 14.08.2018 11:15:11
cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wystarczy tu wrzucić zdjęcie i wybrać, że chcesz na jpg zmienić https://www.konwerter.net/pl/grafika/ emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6518965 Napisano: 14.08.2018 12:10:16
cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wystarczy tu wrzucić zdjęcie i wybrać, że chcesz na jpg zmienić https://www.konwerter.net/pl/grafika/ emotka

To nie zdjęcie, to pdf. Trzeba zmienić ustawienia skanera, by zapisywał pliki w innym formacie wyjściowym, roboty na pół minuty.

No chyba, że tak, ale można wtedy na taką stronę wrzucić, jeśli ktoś potrzebuje na co dzień pdf ze skanera emotka  https://pdftoimage.com/pl/
0 0

cudaczek121

#6518968 Napisano: 14.08.2018 12:22:15

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja to nawet bym nie wiedziała, co tam wpisać w tej rubryce szerokość w pikselach itp.
0 0

Niebieska_Laguna

#6518972 Napisano: 14.08.2018 12:31:34
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja to nawet bym nie wiedziała, co tam wpisać w tej rubryce szerokość w pikselach itp.

Jeśli nie chcesz zmieniać szerokości to nie musisz nic wpisywać. Dodajesz tylko zdjęcie (np. w bmp) wybierasz format wynikowy .jpg, klikasz "konwertuj" i tyle, masz gotowe zdjęcie w zmienionym formacie. Nic więcej nie musisz uzupełniać.

Niebieska_Laguna

#6519044 Napisano: 14.08.2018 14:30:00
Pufy z kibicuj z Platinum przyszły mokre i brudne... jakby stały na deszczu. Jakieś żółte plamy, poprzyklejane włosy i piasek. Niby w worku i kartonie, a wcześniej chyba u kogoś w altance stały - tak przynajmniej wyglądają emotka
1 brucee 0

pc174

#6519113 Napisano: 14.08.2018 18:26:42
Nie dochodzą wiadomości z Leszka emotka
0 0

faworek

#6519176 Napisano: 14.08.2018 21:51:59
Wkurza mnie pies sąsiadów, który w godzinach 23-3 potrafi bez przerwy szczekać, inne psy w okolicy już nie zwracają na niego uwagi i nie dają się podjudzić. Żeby było ciekawiej o 7 rano przylatuje znikąd gołąb, który grucha przez kolejne godziny. Zaczynam podejrzewać, że są w zmowie i pies mu płaci haracz w postaci ziaren. Na piętrze mamy w upały saunę, więc bez otwartego okna nie możemy się obejść. Także, gdyby ktoś znał sposób na tą dziwną mafię, czekam na sugestie emotka

edzia21

#6519186 Napisano: 14.08.2018 22:58:03
Wkurzają mnie "wymagania" wrocławskiego schroniska...
chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo emotka

androm

#6519188 Napisano: 14.08.2018 23:11:02
edzia21 napisał(a):

chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

ale to dobrze, że dbają o ich zdrowie
0 0

edzia21

#6519189 Napisano: 14.08.2018 23:16:04
androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

chciałam podwieźć karmy z ActivePet z Biedry, a tu na stronie opis, że "życzą sobie karmy z średniej półki, bo dyskontowych ich podopieczni nie jedzą" zajebongo  emotka

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

jola29k

#6519191 Napisano: 14.08.2018 23:26:46
Wkurza mnie zdradziecka  świnia mąż , zastanawiam się czy ze względu na dzieci  mam męczyc się z tym kur.... . Nie wiem co mam robić , najchętniej wyszłabym z domu i już nie wróciła .
0 0

donia7

#6519192 Napisano: 14.08.2018 23:32:00
jola29k napisał(a):

Wkurza mnie zdradziecka  świnia mąż , zastanawiam się czy ze względu na dzieci  mam męczyc się z tym kur.... . Nie wiem co mam robić , najchętniej wyszłabym z domu i już nie wróciła .

Czasem warto zabrać dzieci, wyjść i zatrzasnąć drzwi...
0 0

jola29k

#6519194 Napisano: 14.08.2018 23:38:34
donia7 napisał(a):

jola29k napisał(a):

Czasem warto zabrać dzieci, wyjść i zatrzasnąć drzwi...

Coraz bardziej o tym myśle
0 0

olunka

#6519195 Napisano: 14.08.2018 23:41:46
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

z jednej strony tak, zgadzam się emotka  ale z drugiej...co zrobić z taką karmą, skoro nawet schronisko jej nie chce?  emotka  
Taka byłam dumna z tego konkursu, że można wziąć udział + pomóc psiakom, a tu taki kubeł zimnej wody na głowę.

wiem, że taka karma to samo zło, niezdrowe itd, ale mój pies je tylko takie, do weterynarza chodze raz w roku na szczepienie i w zdrowiu i świetnej formie przeżyła juz 17 lat, chociaż ma wyżywienie gorsze niż w schronisku, z którego nota bene własnie zabraliśmy ją te 17 lat temu

olunka

#6519198 Napisano: 14.08.2018 23:44:31
olunka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

wiem, że taka karma to samo zło, niezdrowe itd, ale mój pies je tylko takie, do weterynarza chodze raz w roku na szczepienie i w zdrowiu i świetnej formie przeżyła juz 17 lat, chociaż ma wyżywienie gorsze niż w schronisku, z którego nota bene własnie zabraliśmy ją te 17 lat temu

a w temacie to wkurza mnie,że zamiast łózka 160 to kupiliśmy 140, co dopiero się okazało jak je mąż z synem złozył po 2 godziach, a teraz kolejne godziny rozkładania i pakowania co by je wymienićemotka
0 0

taalvikki

#6519202 Napisano: 15.08.2018 00:54:06
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

super dbanie o zdrowie - głodówka. no jaja. przerażają mnie pewne praktyki wielkich dietetyków, którzy myślą, że żarcie musi być tylko z górnej półki albo wcale. no ok, niech zwierzaki umierają z głodu, bo nie ma gurmetów tylko inne, sklepowe.
1 edzia21 0

taalvikki

#6519203 Napisano: 15.08.2018 00:57:40
jola29k napisał(a):

a mnie wkurza, że czytam takie rzeczy. partnerów bowiem sami sobie wybieramy. zwłaszcza, gdy mamy z nimi dzieci. i nie, proszę mi nie pisać, że partner, za pomocą magicznej różdżki, zmienił się po ślubie. bo zwątpię. 
0 1 banbaryla

bc142

#6519204 Napisano: 15.08.2018 01:36:35
ehh talvikki życia  nie znasz chciałam napisac... ale miłość  może  rzeczywiście  ms różowe okulary