Wkurza mnie...

mczarna

#6538917 Napisano: 16.10.2018 19:00:21
A mnie wkurza pewna dyskusja o batonikach,jakby były złotem.Ciągnie się i ciągnie...Może załóżcie osobny wątek..?
0 0

sasaaabp

#6539033 Napisano: 17.10.2018 01:09:20
wkurza mnie, że często za późno się biorę za konkurs, nie potrafię się odpowiednio zorganizować i po raz kolejny nie wyrobiłem się przed magiczną godziną 23:59 ...
0 0

niunia-k

#6539119 Napisano: 17.10.2018 10:53:58
Wkurza mnie bezczelność ludzi na olx emotka emotka emotka   Ja się pytam czy nie ma już normalnych ludzi na tym świecie ?  Żeby gostek mi pisał że łaskawie kupi u mnie produkt o tysiąc złotych taniej niż podałam w ofercie ( gdzie nic słowem nie było że można się targować) emotka emotka emotka
1 brucee 0

kawazczekolada

#6539121 Napisano: 17.10.2018 11:00:27
niunia-k napisał(a):

Wkurza mnie bezczelność ludzi na olx  emotka emotka emotka   Ja się pytam czy nie ma już normalnych ludzi na tym świecie ?  Żeby gostek mi pisał że łaskawie kupi u mnie produkt o tysiąc złotych taniej niż podałam w ofercie ( gdzie nic słowem nie było że można się targować)  emotka emotka emotka

rower z red bulla chcieli kupić za 1000 zł od ręki emotka
0 0

niunia-k

#6539122 Napisano: 17.10.2018 11:01:52
kawazczekolada napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Wkurza mnie bezczelność ludzi na olx  emotka emotka emotka   Ja się pytam czy nie ma już normalnych ludzi na tym świecie ?  Żeby gostek mi pisał że łaskawie kupi u mnie produkt o tysiąc złotych taniej niż podałam w ofercie ( gdzie nic słowem nie było że można się targować)  emotka emotka emotka

No własnie jak mnie to wkurza ... i najlepiej żeby jeszcze im dostarczyć daną rzecz w zębach  emotka
0 0

jokan

#6539127 Napisano: 17.10.2018 11:07:00
niunia-k napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

niunia-k napisał(a):

No własnie jak mnie to wkurza ... i najlepiej żeby jeszcze im dostarczyć daną rzecz w zębach   emotka

ludziom sie w d... poprzewracalo...ostatnio czytalam na pewnej grupie jak to ludzie chca cos oddac za darmo np. (czyli z druga strone niz to co piszesz - sprzedaz) i tez problem, a bo nie takie, nie siakie, a dowiezc, doniesc (w zebach itd.), masakra, nieraz lepiej wurzucic na smietnik lub gdzies zostawic i ktos sobie zabierze przypadkiem, niz sie uzerac z ludzmi....

niunia-k

#6539129 Napisano: 17.10.2018 11:10:58
Może by mnie to tak nie wkurzyło , gdybym nie obniżyła ceny (drastycznie) i tak sama od siebie. Więc znalazł się jakiś polaczek cebulaczek , który myśli że jest jedynym kupującym na świecie.  emotka emotka
0 0

ikropka

#6539191 Napisano: 17.10.2018 12:37:46
Lidl. Kilka odwiedziłam i nigdzie ani Nutelli ani Wawrzyńca
0 0

Gość: rubik

#6539200 Napisano: 17.10.2018 13:03:41
Nic ciągle nic Frosta nic Prince Polo nic inne promocyjne konkursy nic i tak od 1,5 miesiąca.Czekam cierpliwie może wreszcie co ruszy.emotka
0 0

joasiunia

#6539216 Napisano: 17.10.2018 13:36:09
a w zasadzie nie tyle mnie wkurza, co smuci i skłania do refleksji. Otóż - jako nauczycielka byłam wczoraj w szkole muzycznej i szłam sobie korytarzem za dwójką chłopców, takich 7-8 lat. I słyszałam fragment ich rozmowy.
- Może dzisiaj po lekcji do mnie przyjdziesz?
- Stary, nie mogę. Ja życia nie mam! Po skrzypcach jadę na angielski, a potem jeszcze szachy.
- A jutro?
- Jutro mam najpierw muzyczną, a potem piłkę nożną, pojutrze tenisa i znowu angielski. Codziennie wracam do domu wieczorem, nie mam na nic czasu... Codziennie! Nie mam życia, stary.

I wypowiedział to z takim szczerym smutkiem, że mi się go zrobiło żal. Gdzie te czasy, gdzie mały człowiek mógł się spokojnie w tym wieku bawić, a po szkole - jak już miał coś dodatkowego, to jedno a nie tyle... emotka

onlyrybka

#6539309 Napisano: 17.10.2018 15:15:10
joasiunia napisał(a):

a w zasadzie nie tyle mnie wkurza, co smuci i skłania do refleksji. Otóż - jako nauczycielka byłam wczoraj w szkole muzycznej i szłam sobie korytarzem za dwójką chłopców, takich 7-8 lat. I słyszałam fragment ich rozmowy.
- Stary, nie mogę. Ja życia nie mam! Po skrzypcach jadę na angielski, a potem jeszcze szachy.
- A jutro?
- Jutro mam najpierw muzyczną, a potem piłkę nożną, pojutrze tenisa i znowu angielski. Codziennie wracam do domu wieczorem, nie mam na nic czasu... Codziennie! Nie mam życia, stary.

I wypowiedział to z takim szczerym smutkiem, że mi się go zrobiło żal. Gdzie te czasy, gdzie mały człowiek mógł się spokojnie w tym wieku bawić, a po szkole - jak już miał coś dodatkowego, to jedno a nie tyle... emotka

Smutne to emotka  Moje szkolne córki chodzą na zajęcia, które same wybrały, jedna zajęcia z malowania, druga z muzyki. Zajęcia są raz na tydzień. 
Taki model czy 'szał zajęć dodatkowych' zaczyna się już od przedszkola, to żywy temat rodziców, rozmowy, któremu dziecku wykupiliśmy więcej zajęć  emotka  Przedszkola i szkoły są bombardowane pokazami, plakatami, zapisami na zajęcia dodatkowe. Trzeba umieć mądrze wybrać, żeby dziecko miało czas na odpoczynek i zabawę. 

maryam

#6540111 Napisano: 19.10.2018 11:20:15
jokan napisał(a):

kupowalam mkafe na konkurs i tak: kawę mam w torbie, a na paragonie nie mam, czary normalnie emotka

Współczujęemotka
0 0

cudaczek121

#6540115 Napisano: 19.10.2018 11:26:14
joasiunia napisał(a):

- A jutro?

Mój siostrzeniec lat 8 też ma podobnie- szachy,basen tenis,angielski i chodzi do szkoły muzycznej.On to jest w ogóle taki indywidualista,sam poprosił panią,aby mógł siedzieć w ławce sam, bo mu inne dzieci przeszkadzają emotka Siostra twierdzi,że przynajmniej głupich kreskówek non stop po szkole nie ogląda.A jeśli będzie starszy i sam zdecyduje,że nie wyrabia z nauką, to najwyżej z czegoś zrezygnują.
0 0

jokan

#6540141 Napisano: 19.10.2018 12:58:19
kupujacy na olx, ale że on sobie ze mnie jaja zrobił (proponujac cene smieszna), to ja z niego też emotka (podajac linka gdzie sobie moze kupic)
1 atyde25 0

atyde25

#6540147 Napisano: 19.10.2018 13:15:49
Wkurzyła mnie cena lodów Magnum na konek Smolara 440 ml za 18,99 zł.Te lody są z drobinkami złota czy coś.
1 androm 0

prosiaczek

#6540229 Napisano: 19.10.2018 16:16:23
atyde25 napisał(a):

Wkurzyła mnie cena lodów Magnum na konek Smolara 440 ml za 18,99 zł.Te lody są z drobinkami złota czy coś.

widziałam właśnie. mam nadzieję że są wybitnie pyszne emotka
0 0

pioge7

#6540232 Napisano: 19.10.2018 16:25:29
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

kupowalam mkafe na konkurs i tak: kawę mam w torbie, a na paragonie nie mam, czary normalnie emotka

Współczuję emotka

Hahahah, dobre emotka  to powinno być w popraw sobie humor a nie wkurza mnie emotka   
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 
0 0

joan

#6540237 Napisano: 19.10.2018 16:40:25
pioge7 napisał(a):

(...) Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 
- przyszła mi dziś pewna kobieta do sklepu i pyta, jakim nawozem pryskane są te jabłka emotka Hahaha jakbym w uprawie ich robił... nie wiem ale jak jak idę do sklepu to takich głupich pytań nie zadaje. Przychodzę, odpowiada cena kupuje i idę, a nie zadaję głupie pytania czy komentuję cenę, jakbym 10 sklepów innych nie miał emotka  ale są takie Grażyny że muszą, bo im to poprawi nastrój. ;( 

Są ludzie, dla których liczy się coś więcej, niż cena produktu. Tylko trochę naiwna ta pani, jeśli liczyła na transparentność w przemyśle spożywczym emotka

aleks1983

#6540238 Napisano: 19.10.2018 16:41:20
maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

Współczuję emotka

A ja kupiłam Laciate w sklepie osiedlowym a na paragonie Chleb Graham wrrrrrrr

pioge7

#6540242 Napisano: 19.10.2018 16:47:16
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(...) Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 

Są ludzie, dla których liczy się coś więcej, niż cena produktu. Tylko trochę naiwna ta pani, jeśli liczyła na transparentność w przemyśle spożywczym emotka

Dobre Przemyślenie... ale wiesz... jakbyś słyszała wszystkie pytania jakie potrafi zadać klient (od : czy te śliwki są robaczywe, aż po oznajmienie: ta szynka mnie podnieciła) to można dotać szału emotka chyba książkę napisze emotka Hahah 

aleks1983 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

Współczuję emotka

Hahahah, dobre emotka  to powinno być w popraw sobie humor a nie wkurza mnie emotka   
Przyszedłem skę tu wpisać bo mnie coś wkurzyło, 

A ja kupiłam Laciate w sklepie osiedlowym a na paragonie Chleb Graham wrrrrrrr

Zapraszam do mnie do sklepu emotka  świeże, nie pryskane,  :p na paragonie pięknie opisane: MLEKO ŁACIATE 3,2%
dobrze, że u nas w sklepie jestem odpowiedzialny za wprowadzanie danych o towarze w komputer emotka