Wkurza mnie...

nanajka81

#6568601 Napisano: 04.02.2019 07:07:57
kermit napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

alicie2570 napisał(a):

fairy byl do wczoraj masakra emotka   wczoraj jechalam specjalnie do c4 po ten plyn...

życze wszystkim ktorzy sie na to zlapali ze do dzis  samych pieknych wygranych w innych konkach emotka emotka

Również się nabrałam... masakra. Co za żałosne zagrywki z tymi datami... 

Nie popadajmy w paranoję... Jakie niby  zagrywki? Raczej zwykła pomyłka...

następnym razem zanim pojedziesz do C4 przeczytasz regulamin zamiast wierzyć tutejszym datom. Ja też kilka razy tak się "nabralam" ale nie mam pretensji do świata tylko do siebie że wierzę innym zamiast samej poświęcić dwie minuty i przeczytać. Człowiek się uczy na błędach - jak widać i innych.
0 0

nanajka81

#6568655 Napisano: 04.02.2019 10:43:18
że nie dostanę bonu YES bo na paragonie mam za 6 zł tymbark musy które jak się okazało nie wchodziły w "produkty promocyjne" emotka :(:(:(:(:(
0 0

Astronautka

#6568691 Napisano: 04.02.2019 12:03:36
Od miesiąca moj roczniak jest co chwilę chory najpierw zapalenie spojówek potem przeziębienie potem grypa a teraz biegunka....chodzę jak zombie....do roku czasu nawet nie wiedziałam że mam dziecko a teraz wszystko na raz.....
0 0

mkrzysiek

#6568710 Napisano: 04.02.2019 12:26:15
Wkurza mnie poczta zgubili moje dwa listy polecone wysłane tego samego dnia.
Dwie nagrody po 400 zeta przepadłyemotka
0 0

atyde25

#6568724 Napisano: 04.02.2019 12:42:19
Też mnie wkurza poczta polska 28 stycznia niby awizowali moją przesyłkę-pocztex48.I co tylko dlatego,że dziś poszłam na pocztę bo pani z e-sklepu podała mi jej numer nadawczy odebrałam.Oczywiście w śledzeniu była u nich na poczcie ale nie umieli jej odszukać w systemie.Druga pani radośnie coś kojarzę dziś ją wpisałam do zwrotów bo już były 2 aviza normalne i powtórne .Serio po niecałych 7 dniach od próby dostarczenia:P I z trudem po czekaniu długim jakoś odkręciła sytuację.Jakbym przyszła dziś nawet ale z 2 godziny później przesyłka już by była w drodze do nadawcy.Ale badziewia różnej treści do sprzedaży mają nawet na podłogach bo się już na półkach nie mieści.W tym wielka oferta na walentynki maskotki i inny badziew.Serio to wszystko zalega w całej placówce a jednak chyba powinni się zajmować kontrolą przesyłek a nie sprzedażą badziewia nie są marketem wrrrrrrrrrrrrrr

nanajka81

#6568737 Napisano: 04.02.2019 13:18:48
mkrzysiek napisał(a):

Dwie nagrody po 400 zeta przepadły emotka

reklamuj! Masz potwierdzenie możesz reklamować. Ja ponad rok temu reklamowałam  poleconą przesyłkę która szła 3 tygodnie i dotarła w stanie opłakanym (podarta koperta, brak nr na kopercie ze przesyłka jest polecona). Poczta mi zwróciła kasę za przesyłkę oraz to co było w środku (zwrócili mi 25 zł...) Aczkolwiek się naczekałam. Odpowiedzi nie dostałam po prostu z okazji ze nikt mi z poczty nie odpowiedział to z automatu kasę zwrócili.
0 0

mama-l-k-m

#6568757 Napisano: 04.02.2019 14:00:28
astronautka napisał(a):

Od miesiąca moj roczniak jest co chwilę chory najpierw zapalenie spojówek potem przeziębienie potem grypa a teraz biegunka....chodzę jak zombie....do roku czasu nawet nie wiedziałam że mam dziecko a teraz wszystko na raz.....

współczuję i trochę cierpliwości przesyłam.. do wiosny coraz bliżej..
znam to bardzo dobrze.. dziś z dziećmi na śnieg wyszłam a tak to tydzień uziemiona z nimi byłam bo mi chorują zamiast razem to każde po kolei.. a teraz bardzo boję się odry bo są w naszym rejonie zachorowania.. moja córka miała być w październiku potem w listopadzie szczepiona ale jak nie chora to pediatra nasz chory to chłopcy chorzy i się do tej pory nie udało. Byłam z nią u lekarza w środę i pediatra mi doradziła że jak wyjdzie z tej grypy aby pilnie ją zaszczepić a tak to nie brać do aptek, miejsc publicznych i sklepów.. a dostałam smsa od znajomej co nasze dzieci chodzą razem do przedszkola że inne nieszczepione dziecko z naszej grupy ma odrę właśnie.. moje chłopaki nie chodziły do przedszkola teraz więc oby nas ominęło..

nanajka81

#6568846 Napisano: 04.02.2019 18:23:16
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

reklamuj! Masz potwierdzenie możesz reklamować.

Dopiero po 14 dniach od wysłania można reklamować. Bez sensu to przepis, ale Poczta się go trzyma. Jak złożysz wcześniej, to zignorują, albo z łaską odpalantują wysyłając informację listem w takim terminie po zgłoszeniu, że się odechciewa kopania z tym koniem. emotka

mimo wszystko próbować mozna
0 0

androm

#6568888 Napisano: 04.02.2019 20:03:58
Wkurza mnie pogoda dziwna.
0 0

malutka456

#6568975 Napisano: 04.02.2019 23:14:36
Właśnie wkurzyłam się na mojego KOTA! Chciałam zagrać dziś w konkursy, więc otworzyłam magiczne pudełko z paragonami i zaczęłam szukać tych właściwych...Po godzinie poszukiwań, z bólem głowy (od stresu) poszłam do męża i ze łzami w oczach powiedziałam, ze wszystko przepadło, nie mam żadnego paragonu z tego roku. I gdy zrezygnowana usiadłam na kanapie, żeby użalać się nas sobą, mój zacny kot podniósł tyłek i odsłonił stos świeżych, nieużywanych paragonów emotka  Szkoda tylko, że czas ucieka i wena też poszła w las ;/

venix

#6569020 Napisano: 05.02.2019 10:06:24
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

reklamuj! Masz potwierdzenie możesz reklamować.

Dopiero po 14 dniach od wysłania można reklamować. Bez sensu to przepis, ale Poczta się go trzyma. Jak złożysz wcześniej, to zignorują, albo z łaską odpalantują wysyłając informację listem w takim terminie po zgłoszeniu, że się odechciewa kopania z tym koniem. emotka

Żeby było śmieszniej 14 roboczych 
0 0

joan

#6569032 Napisano: 05.02.2019 10:41:50
malutka456 napisał(a):

Właśnie wkurzyłam się na mojego KOTA! Chciałam zagrać dziś w konkursy, więc otworzyłam magiczne pudełko z paragonami i zaczęłam szukać tych właściwych...Po godzinie poszukiwań, z bólem głowy (od stresu) poszłam do męża i ze łzami w oczach powiedziałam, ze wszystko przepadło, nie mam żadnego paragonu z tego roku. I gdy zrezygnowana usiadłam na kanapie, żeby użalać się nas sobą, mój zacny kot podniósł tyłek i odsłonił stos świeżych, nieużywanych paragonów emotka  Szkoda tylko, że czas ucieka i wena też poszła w las ;/

Dawno, dawno temu... zauważyłam, że nasza kotka czyta w myślach. Jeśli za chwilę chcemy opuścić dom - siądzie na spodniach, jeśli akurat chcę wyjść spod kołdry - wlezie na mnie i zwija się do snu, jeśli szukam listy zakupowej - ona na niej drzemie itp. Co istotne, wszystkie przedmioty mogą przez nieskończoność wręcz znajdować się w danym miejscu i nie wzbudzają kociego zainteresowania. Dopiero wtedy, gdy o nich pomyślimy, nagle stają się "magicznie" atrakcyjne dla kici emotka
Dobra strona tego kociokwiku jest taka, że jesteśmy świadomi opisanego stanu rzeczy, więc mam z głowy długie poszukiwania czegokolwiek -> od razu idę sprawdzić, co ten rudy doopek robi emotka

cudaczek121

#6569072 Napisano: 05.02.2019 12:07:09
malutka456 napisał(a):

Jezu, a ja już się zestresowałam, że kot Ci na te paragony nafajdał i już takich g..nianych nie możesz wysłać Organizatoromemotka

delfinka101

#6569079 Napisano: 05.02.2019 12:25:56
malutka456 napisał(a):

Dobrze, że ich nie pożarł już po wysłaniu..Mi kiedyś przed wysłaniem pożarła i wypluła. Zrobiła to złośliwie,bo zbyt długoi paragonami się zajmowałam..układałam,segregowałam,sprawdzałam które już konkurs puściłam zgłoszenie które czekają na wenę..no i pożarła ten który miałam właśnie wpisywać numer paragonu:)
0 0

androm

#6569082 Napisano: 05.02.2019 12:42:01
cudaczek121 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Jezu, a ja już się zestresowałam, że kot Ci na te paragony nafajdał i już takich g..nianych nie możesz wysłać Organizatorom emotka

uwielbiam Cię Cudaczku:)

andziabid7

#6569143 Napisano: 05.02.2019 14:56:38
Wkurza mnie Radio Złote Przeboje i konkurs Jednym Słowem
0 0

cudaczek121

#6569153 Napisano: 05.02.2019 15:30:32
andziabid7 napisał(a):

Co jest takiego wkurzającego w tym konkursieemotka
0 0

androm

#6569165 Napisano: 05.02.2019 16:23:34
Wkurza mnie kurier fedex, miał dziś być z kapitanem Jackiem i nadal ich nie ma, głodna jestem i nie mogę wyjść do sklepu,wrr
0 0

andziabid7

#6569172 Napisano: 05.02.2019 17:14:10
cudaczek121 napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

Co jest takiego wkurzającego w tym konkursie emotka

Zadzwoniłam o 11:19 i podałam prawidłowe słowo, o 14:45 rozwiązanie konkursu i oczywiście wygrywa ktoś inny. Jakim cudem nie rozwiązali tego konkursu we wcześniejszych wejściach, skoro odpowiedź padła już przed 11:19
0 0

andziabid7

#6569185 Napisano: 05.02.2019 17:33:28
cb656 napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

Wkurza mnie Radio Złote Przeboje i konkurs Jednym Słowem. Zadzwoniłam o 11:19 i podałam prawidłowe słowo, o 14:45 rozwiązanie konkursu i oczywiście wygrywa ktoś inny. Jakim cudem nie rozwiązali tego konkursu we wcześniejszych wejściach, skoro odpowiedź padła już przed 11:19

Oj, chyba długo nie brałaś udziału w radiowych i zapomniałaś, że radio przede wszystkim wyznaje zasadę show must go on emotka
Prowadzący nie mieliby nic do roboty przez założony czas antenowy, gdyby podali rozwiązanie od razu po pierwszej prawidłowej odpowiedzi (albo musieliby zachęcić Słuchaczy i Słuchawki do siedzenia przy odbiorniku jakąś inną zabawą emotka A tak - wiadomo, publika dzwoni w nadziei, że skoro jeszcze nie ogłaszali, to na pewno nikt nie odgadł prawidłowo, hurrra, będę pierwszy/a, bo na 100% znam odpowiedź! emotka
Zadzwoniłaś "już" o 11:19 i myślisz, że byłaś pierwsza, tak? emotka emotka
No tak to nie działa emotka

Rozumiem
Im później podają rozwiązanie, tym więcej słuchacz wygrywa, za każdą godzinę +200 zł do puli
O 11 było to 400zl, o 14 musieli dać już 1000zl
0 0