Wkurza mnie...

szaradzista1

#6604919 Napisano: 30.05.2019 22:58:30
Loteria Luksja. Oświadczenie jakbym wygrał lot na Marsa! Wymyślają coraz więcej idiotycznych rubryk. Coraz więcej chcą danych. Niedługo będą chcieli dostawać świadectwo szczepienia przeciwko ospie.....
0 0

anialistopad

#6604922 Napisano: 30.05.2019 23:18:25
Kolejne sklepy tesco zamykaja emotka
0 0

norweska20

#6604926 Napisano: 30.05.2019 23:57:12
asantesana napisał(a):

kumulacja napisał(a):

picola napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wygrane typu OKULARY SPAR ...i co z tym badziewiem zrobic ? Ani to założyć ani wyrzucić: kolejny plastik , który środowisko degraduje:( wolałabym nic nie ugrać , niz czekać w domu 2 godziny na kuriera i dostać taki badziew.....no wnerw mam straszny . SMOLAR to naprawdę wie , co ma mi podarować emotka  jak co fajnego do ugrania to sie pieron nie odezwie ....a jak szmelc to podaruje .....ech szkida mówić

Dla mnie jeszcze większym badziewiem były nagrody w Cheetosach. Słuchawki z beznadziejnym odbiorem popsuły się po miesiącu. Bluza jak blacha. Drogie AVANTI! Nigdy więcej takiego szajsu!
PS. Okulary dobre na ozdobienie bałwana emotka

moje dziecko tej bluzy nawet 1 raz nie ubralo i sie zastanawiam co z nia zrobic?

To popyt kształtuje podaż, która jest nakręcana, przez to, że na każdy badziew jest masa chętnych. I nie kupuję argumentów, że grałam o nagrodę główną, a wygrałam okulary czy beznadziejną jakościowo bluzę, bo nawet
jak konkursowicz wygra chłam, to i tak podaje adres do wysyłki, aby ten
chłam dostać. Jakby organizator został z tysiącem plastikowych bluz, to
może następnym razem przemyślałby strategię promocji produktu.Masz

Masz rację! Nie odsyłam danych w przypadku chłamu. Czasem potrafię napisać do organizatora konkursu, że ma beznadziejne nagrody. Bo jak tu się nie wkurzać, kiedy torba materiałowa na zakupy kosztuje 3,50 zł, a znaczek na list polecony dużo drożej. Miałam kiedyś taką sytuację. I od tej pory byle czego nie przyjmuję. Zacznijmy się cenić emotka  to może nagrody będą lepsze.
Ktoś tu kiedyś zamieścił informację, jakie są nagrody w innych krajach. Omal nie dostałam zawału z zazdrości!

Wreszcie jakieś głosy rozsądku. Bo jak ja widzę w MDW "wygrałam piętnasty dzwonek" to już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad umysłem niektórych... Może komuś takie wypowiedzi wreszcie zadzwonią w głowie...

Dlatego tez wygrane czapeczki z BISON GRASS odpuscilam , podobnie z koszulka..uznalam że tego i tak nikt umnie nie założy...i szkoda czasu na takie psudo nagrody ...następni laureaci w kolejce niech się martwią co z tym badziewiem zrobią....
0 0

jokan

#6604931 Napisano: 31.05.2019 00:02:16
a dlaczego Belvita zamknęła swoje wrota?
0 0

karkocka

#6604933 Napisano: 31.05.2019 00:03:14
jokan napisał(a):

też czekałam emotka
1 jokan 0

androm

#6604935 Napisano: 31.05.2019 00:04:48
jokan napisał(a):

bo pewnie jakiś mądrala nie potrafi nawer określić kiedy się dzień 31 kończy i wpisał, że o północy, a to dopiero dzień 31 nastał
eh, ja nie biorę udziału, ale to już jest nagminne, że robią czeski błąd ci organizatorzy, a to wiedza level podstawówki

baxter

#6604936 Napisano: 31.05.2019 00:05:04
karkocka napisał(a):

jokan napisał(a):

też czekałam  emotka

To jest nas wiecej wkurzonychemotka

psotka

#6604948 Napisano: 31.05.2019 06:27:56
Nnorweska20 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kumulacja napisał(a):

picola napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wygrane typu OKULARY SPAR ...i co z tym badziewiem zrobic ? Ani to założyć ani wyrzucić: kolejny plastik , który środowisko degraduje:( wolałabym nic nie ugrać , niz czekać w domu 2 godziny na kuriera i dostać taki badziew.....no wnerw mam straszny . SMOLAR to naprawdę wie , co ma mi podarować emotka  jak co fajnego do ugrania to sie pieron nie odezwie ....a jak szmelc to podaruje .....ech szkida mówić

Dla mnie jeszcze większym badziewiem były nagrody w Cheetosach. Słuchawki z beznadziejnym odbiorem popsuły się po miesiącu. Bluza jak blacha. Drogie AVANTI! Nigdy więcej takiego szajsu!
PS. Okulary dobre na ozdobienie bałwana emotka

moje dziecko tej bluzy nawet 1 raz nie ubralo i sie zastanawiam co z nia zrobic?

To popyt kształtuje podaż, która jest nakręcana, przez to, że na każdy badziew jest masa chętnych. I nie kupuję argumentów, że grałam o nagrodę główną, a wygrałam okulary czy beznadziejną jakościowo bluzę, bo nawet
jak konkursowicz wygra chłam, to i tak podaje adres do wysyłki, aby ten
chłam dostać. Jakby organizator został z tysiącem plastikowych bluz, to
może następnym razem przemyślałby strategię promocji produktu.Masz

Masz rację! Nie odsyłam danych w przypadku chłamu. Czasem potrafię napisać do organizatora konkursu, że ma beznadziejne nagrody. Bo jak tu się nie wkurzać, kiedy torba materiałowa na zakupy kosztuje 3,50 zł, a znaczek na list polecony dużo drożej. Miałam kiedyś taką sytuację. I od tej pory byle czego nie przyjmuję. Zacznijmy się cenić emotka  to może nagrody będą lepsze.
Ktoś tu kiedyś zamieścił informację, jakie są nagrody w innych krajach. Omal nie dostałam zawału z zazdrości!

Wreszcie jakieś głosy rozsądku. Bo jak ja widzę w MDW "wygrałam piętnasty dzwonek" to już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad umysłem niektórych... Może komuś takie wypowiedzi wreszcie zadzwonią w głowie...

Dlatego tez wygrane czapeczki z BISON GRASS odpuscilam , podobnie z koszulka..uznalam że tego i tak nikt umnie nie założy...i szkoda czasu na takie psudo nagrody ...następni laureaci w kolejce niech się martwią co z tym badziewiem zrobią....

Tez mnie smiesza ludzie, ktorzy wygrali po raz dziesiaty plastikowy badziew - dzwonek, bidon albo inny syfiasty szmelc, ktory generuje ilosc plastiku na Ziemi, a bedzie sie rozkladal przez pokolenia naszych praprapra...wnukow. Albo te koszulki Oreo, na miasto nie do wyjscia. Dobre dla malolatow, na dzialke lub jako ciuch po domu.

organizatorzy tez sie wycwanili I daja mala pule wartosciowych nagrod, dodatkowo 1000 sztuk szajsiku po 5 zlotych. A potem sie chwala ze pula nagrod to az 1003 sztuki!

Konkursowicze zacznijmy doceniac swoje pieniadze (produkty konkursowe nie sa za darmo) I czas. 

anaesth

#6605003 Napisano: 31.05.2019 09:36:00
psotka napisał(a):

Konkursowicze zacznijmy doceniac swoje pieniadze (produkty konkursowe nie sa za darmo) I czas. 

Dodałabym tu jeszcze zdrowie. Wiem, już była o tym dyskusja, że mało który produkt konkursowy jest zdrowy, ale moim skromnym zdaniem nie warto dzieciom dawać lubisiów, żeby wygrać grę planszową. Czym skorupka za młodu nasiąknie... A miażdżyca nie boli, do czasu.

psotka

#6605039 Napisano: 31.05.2019 10:24:21
Oanaesth napisał(a):

psotka napisał(a):

Dodałabym tu jeszcze zdrowie. Wiem, już była o tym dyskusja, że mało który produkt konkursowy jest zdrowy, ale moim skromnym zdaniem nie warto dzieciom dawać lubisiów, żeby wygrać grę planszową. Czym skorupka za młodu nasiąknie... A miażdżyca nie boli, do czasu.

Fakt faktem Oreo, prince polo, lubisie, danonki, goralki, milka to Sam cukier, zapewne z domieszka oleju palmowego.
0 0

anaesth

#6605057 Napisano: 31.05.2019 10:46:52
psotka napisał(a):

Oanaesth napisał(a):

psotka napisał(a):

Fakt faktem Oreo, prince polo, lubisie, danonki, goralki, milka to Sam cukier, zapewne z domieszka oleju palmowego.

Dokładnie tak, jak piszesz. Jednak nie tylko słodycze ociekają cukrem - dodaje się go także np. do keczupu - przykładowo Kamis zawiera syrop glukozowo-fruktozowy (większe zło od czystego cukru), a Pudliszek dla dzieci (!!) ma zarówno sporo cukru dodanego, jak i soli.

agakaz2

#6605159 Napisano: 31.05.2019 13:58:59
hejt w necie na rodziców sześcioraczków
rodzice dostali auto komentarze różne

Agnes

#6605174 Napisano: 31.05.2019 14:20:37
a ja uwielbiam ta bluze z Oreo, nie dośc ze mój rozmiar to jeszcze ocieplana
po działce w niej latałam , baa nawet wzięłam ją na majówkę do Chęcin i miałam pod kamizelką

tadziuuu

#6605181 Napisano: 31.05.2019 14:31:03
agakaz2 napisał(a):

hejt w necie na rodziców sześcioraczków
rodzice dostali auto komentarze różne

masa ludzi hejtuje a nikt by się nie chciał z nimi zamienić emotka

pioge7

#6605182 Napisano: 31.05.2019 14:40:00
Zachciało mi się jeździć początkiem maja na rowerze..l  od pczątku maja cały czas pod górkę... 
rower ma dziury  w kole
pogoda tylko jest wtedy jak siedzę w robocie pom14 godzin, jak siedzę w domu to jest paskudnie i zimno
światełka rowerowe przy znoszeniu roweru ze strychu spadły na Ziemię i się rozwaliły 
Kupiłem sobie sakiewkę na rower na telefon (a niech liczy te moje kilometry) i co... na Allegro na aukcji ponad 400 i teraz mi sprzedawca pisze że ich nie ma ...
znaleźć taką co zmieści telefon 6,5 cala jest ciężkie
chcialem jutro jechać na rower to dowiedziałem się ze idę do pracy jutro. emotka
i dobija mnie fakt że mój jest rower taki ciężki a szwagier ma taki leciutki fajny...
nie wiem czy aż zaczynać sezon jak tak pod górkę od początku emotka  
i to mnie wkurza,,. 

1 kumulacja 0

kumulacja

#6605185 Napisano: 31.05.2019 14:55:50
pioge7 napisał(a):

Zachciało mi się jeździć początkiem maja na rowerze..l  od pczątku maja cały czas pod górkę... 
rower ma dziury  w kole
pogoda tylko jest wtedy jak siedzę w robocie pom14 godzin, jak siedzę w domu to jest paskudnie i zimno
światełka rowerowe przy znoszeniu roweru ze strychu spadły na Ziemię i się rozwaliły 
Kupiłem sobie sakiewkę na rower na telefon (a niech liczy te moje kilometry) i co... na Allegro na aukcji ponad 400 i teraz mi sprzedawca pisze że ich nie ma ...
chcialem jutro jechać na rower to dowiedziałem się ze idę do pracy jutro. emotka
i dobija mnie fakt że mój jest rower taki ciężki a szwagier ma taki leciutki fajny...
i to mnie wkurza,,. 

Najwyższy czas wygrać nowy rower! Wtedy i pogoda będzie ładna, i dziur nie będzie emotka

pioge7

#6605187 Napisano: 31.05.2019 14:57:41
kumulacja napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rower ma dziury  w kole
i to mnie wkurza,,. 

Najwyższy czas wygrać nowy rower! Wtedy i pogoda będzie ładna, i dziur nie będzie emotka

Próbuje w Milce emotka  jak się uda to może uda się sprzedać i kupić ładny emotka  
swoją drogą ten ci mam też konkursowy :P  
1 kumulacja 0

as32572

#6605384 Napisano: 01.06.2019 11:02:03
amastowa napisał(a):

Loteria Skyr Piątnica- już drugie zgłoszenie na laptopie, kiedy nie da się zdrapać pola

u mnie to samo emotka  ale paragonu sie nie da zgłosić drugi raz, więc o główne powinien grać...
1 amastowa 0

azaflora

#6605393 Napisano: 01.06.2019 11:38:11
pioge7 napisał(a):

rower ma dziury  w kole
i to mnie wkurza,,. 

Przez dwa sezony właściwie nie jeździłam, ja rowerowa fanka, a nie jeździłam, bo nie miałam siłyemotka robiło mi się słabo i musiałam prowadzić. Kiedy wreszcie zrozumiałam, że to nie ciało słabe, a podświadomość zakłada blokadę "nie jedź", to mąż mi zajął schowek i rowery w piwnicy emotka .
Niemoc ogarnęła mnie po zdarzeniu, gdy przy wyjeździe z lasu, zastąpiła mi drogę grupka facetów tak 20-30 lat, tylko /chyba?/  dzięki mojemu specyficznemu poczuciu humoru, uniknęłam...w najlepszym razie rozbojuemotka .
2 pioge7, nkba 0

ziolko

#6605395 Napisano: 01.06.2019 11:55:38
pioge7 pociesz się, że to nie rower elektryczny emotka  miałbyś do znoszenia ok 45-50 kg emotka
1 pioge7 0