Wkurza mnie...

pioge7

#6604622 Napisano: 30.05.2019 07:36:18
nieaktualne ceny w sklepach na półkach .... emotka emotka emotka
w sklepie jak byk: TYMBARK BANANOWY 4,69
TYMBARK NAPÓJ 2,89
Wychodzi więcej niż 7 zł

A tu na paragonie: TYMBARK BANAN: 3,25
NAPÓJ TYMBARK 2,69
czyli 5,94 emotka
i 6 groszy mi brakuje emotka na konkurs emotka emotka

i do tego kupiłem Kubuś Play zamiast Kubuś Waterr, no szlak....

nkba

#6604625 Napisano: 30.05.2019 07:39:50
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie emotka Przed chwilą wysłałam na loterię Luksja zgłoszenie i zorientowałam się,że wysłałam im nie ten paragon co trzeba emotka Niby napisałam do nich maila,aby mi anulowali,ale nie wiem,czy oni to zrobią. Po kilku minutach wysłałam już właściwy paragon,ale nie wiem,czy to przejdzie.Mam tylko nadzieję,że oni jak tylko dostają w zgłoszeniu paragon, to od razu sprawdzają czy jest zgodny z regulaminem, jeszcze zanim wyślą info o ewentualnej nagrodzie. Jeśli oni mi tego nie cofną, a dajmy na to wygram auto i agencja mi raczy napisać,że wygrałam samochód, to się chyba zapłaczę emotka

Jak kontaktowałam sie wcześniej z tą agencja to zawsze byli bardzo mili, nie robili problemów więc myślę, że będzie ok emotka no i wozu życzę emotka emotka

nanajka81

#6604653 Napisano: 30.05.2019 09:11:36
mnie wkurza że w tym głupim Danio na około 15 zgłoszeń wygrałam tylko raz serek wiśniowy emotka Taki pech emotka
0 0

anaesth

#6604752 Napisano: 30.05.2019 13:34:40
Pioge7, właśnie sobie uświadomiłam, jak bardzo konkursy zmieniają człowieka - normalnie to powinniśmy się cieszyć, że udało się coś kupić taniej, a tak to się wkurzamy emotka  Sklepy to chyba robią specjalnie (może niekoniecznie w Twojej sytuacji), że np. parę dni przed końcem konkursu Kaufland ma w gazetce zapas mydła Luksja po 2,99zł/400ml, więc siłą rzeczy i tak trzeba kupić 4 opakowania, żeby przekroczyć 10zł na paragon konkursowy... I co tu zrobić? Pewnie kupię 4, bo to się nie zmarnuje, ale chłop mi będzie marudzić, że szafkę zagracają.

norweska20

#6604757 Napisano: 30.05.2019 13:52:02
Wygrane typu OKULARY SPAR ...i co z tym badziewiem zrobic ? Ani to założyć ani wyrzucić: kolejny plastik , który środowisko degraduje:( wolałabym nic nie ugrać , niz czekać w domu 2 godziny na kuriera i dostać taki badziew.....no wnerw mam straszny . SMOLAR to naprawdę wie , co ma mi podarować emotka  jak co fajnego do ugrania to sie pieron nie odezwie ....a jak szmelc to podaruje .....ech szkida mówić

kumulacja

#6604758 Napisano: 30.05.2019 13:56:53
norweska20 napisał(a):

Wygrane typu OKULARY SPAR ...i co z tym badziewiem zrobic ? Ani to założyć ani wyrzucić: kolejny plastik , który środowisko degraduje:( wolałabym nic nie ugrać , niz czekać w domu 2 godziny na kuriera i dostać taki badziew.....no wnerw mam straszny . SMOLAR to naprawdę wie , co ma mi podarować emotka  jak co fajnego do ugrania to sie pieron nie odezwie ....a jak szmelc to podaruje .....ech szkida mówić

Dla mnie jeszcze większym badziewiem były nagrody w Cheetosach. Słuchawki z beznadziejnym odbiorem popsuły się po miesiącu. Bluza jak blacha. Drogie AVANTI! Nigdy więcej takiego szajsu!
PS. Okulary dobre na ozdobienie bałwana emotka
1 jokan 0

cudaczek121

#6604759 Napisano: 30.05.2019 13:57:10
norweska20 napisał(a):

Najlepiej bojkotować tego typu konkursyemotka Ludki grają "aby tylko coś wreszcie wygrać" i tym samym dają organizatorom milczące przyzwolenie.
1 kumulacja 0

jokan

#6604761 Napisano: 30.05.2019 14:04:51
kumulacja napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Dla mnie jeszcze większym badziewiem były nagrody w Cheetosach. Słuchawki z beznadziejnym odbiorem popsuły się po miesiącu. Bluza jak blacha. Drogie AVANTI! Nigdy więcej takiego szajsu!

moje dziecko tej bluzy nawet 1 raz nie ubralo i sie zastanawiam co z nia zrobic?
0 0

ren

#6604768 Napisano: 30.05.2019 14:21:43
Kiedyś dużo więcej się wygrywało a teraz porażka 
1 atyde25 0

agniehaha89

#6604769 Napisano: 30.05.2019 14:28:38
kermit napisał(a):

Szlag by to  emotka Przez pół godziny łaziłam za jednym facetem po Intermarche. Wiek 50+, uroda nienachalna, ale za to w koszyku Mmm... piękny zestaw na konkurs w postaci czekolad Mika Prince Polo itd. Nawet zamieniliśmy parę słów. Później stoczyłam z nim kurtuazyjny spór przy kasie, bo uparł się, że mnie przepuści. I już już było tak blisko, a on po tym wszystkim po prostu zabrał paragon emotka . I nie nie był to konkursowicz, bo  tych konkursowych słodyczy starczyłoby mu na dwa paragony, a wziął to wszystko na jeden emotka .

Miałam wczoraj podobnie, Pani przede mną, w Biedronce, kupowała 8 kasztelanów, stałam za nią w wielkiej kolejce i nawet nie poszłam do kasy obok, którą właśnie otworzyli. Niestety paragon zabrała emotka  
0 0

joasiunia

#6604771 Napisano: 30.05.2019 14:49:26
ziolko napisał(a):

rengifo napisał(a):

Właściwie to mnie nie wkurza ale trochę śmieszy, brak kreatywności emotka  
tylko zastanawia mnie czy to nie jest łamanie regulaminów? 

no to zgłoś do organizatorów

Mnie bardziej drażni wklejanie produktów lub logo w Photoshopie emotka
0 0

picola

#6604772 Napisano: 30.05.2019 14:58:49
jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

norweska20 napisał(a):

moje dziecko tej bluzy nawet 1 raz nie ubralo i sie zastanawiam co z nia zrobic?

To popyt kształtuje podaż, która jest nakręcana, przez to, że na każdy badziew jest masa chętnych. I nie kupuję argumentów, że grałam o nagrodę główną, a wygrałam okulary czy beznadziejną jakościowo bluzę, bo nawet
jak konkursowicz wygra chłam, to i tak podaje adres do wysyłki, aby ten
chłam dostać. Jakby organizator został z tysiącem plastikowych bluz, to
może następnym razem przemyślałby strategię promocji produktu.

kumulacja

#6604774 Napisano: 30.05.2019 15:02:38
picola napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

norweska20 napisał(a):

To popyt kształtuje podaż, która jest nakręcana, przez to, że na każdy badziew jest masa chętnych. I nie kupuję argumentów, że grałam o nagrodę główną, a wygrałam okulary czy beznadziejną jakościowo bluzę, bo nawet
może następnym razem przemyślałby strategię promocji produktu.Masz

Masz rację! Nie odsyłam danych w przypadku chłamu. Czasem potrafię napisać do organizatora konkursu, że ma beznadziejne nagrody. Bo jak tu się nie wkurzać, kiedy torba materiałowa na zakupy kosztuje 3,50 zł, a znaczek na list polecony dużo drożej. Miałam kiedyś taką sytuację. I od tej pory byle czego nie przyjmuję. Zacznijmy się cenić emotka  to może nagrody będą lepsze.
Ktoś tu kiedyś zamieścił informację, jakie są nagrody w innych krajach. Omal nie dostałam zawału z zazdrości!

asantesana

#6604795 Napisano: 30.05.2019 16:27:53
kumulacja napisał(a):

picola napisał(a):

jokan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

norweska20 napisał(a):

może następnym razem przemyślałby strategię promocji produktu.Masz

Masz rację! Nie odsyłam danych w przypadku chłamu. Czasem potrafię napisać do organizatora konkursu, że ma beznadziejne nagrody. Bo jak tu się nie wkurzać, kiedy torba materiałowa na zakupy kosztuje 3,50 zł, a znaczek na list polecony dużo drożej. Miałam kiedyś taką sytuację. I od tej pory byle czego nie przyjmuję. Zacznijmy się cenić emotka  to może nagrody będą lepsze.
Ktoś tu kiedyś zamieścił informację, jakie są nagrody w innych krajach. Omal nie dostałam zawału z zazdrości!

Wreszcie jakieś głosy rozsądku. Bo jak ja widzę w MDW "wygrałam piętnasty dzwonek" to już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad umysłem niektórych... Może komuś takie wypowiedzi wreszcie zadzwonią w głowie...

azaflora

#6604796 Napisano: 30.05.2019 16:28:45
messi napisał(a):

Loteria Powerade emotka , co wpiszę kod to wygrywam bidon, na 7 zgłoszonych kodów mam tylko 2 losy na loterię o zegarek. Też nie będę podawał swojego adresu, szkoda czasu później odbierać to z Paczkomatów emotka

No patrz - wbiłam kilka kodów, wklepałam za jednym zamachem i nie trafiłam żadnego /zbędnego/ bidonu  emotka
0 0

agniehaha89

#6604797 Napisano: 30.05.2019 16:36:05
messi napisał(a):

Loteria Powerade emotka , co wpiszę kod to wygrywam bidon, na 7 zgłoszonych kodów mam tylko 2 losy na loterię o zegarek. Też nie będę podawał swojego adresu, szkoda czasu później odbierać to z Paczkomatów emotka

chętnie przygarne jeden bidon emotka  
0 0

amastowa

#6604801 Napisano: 30.05.2019 16:50:36
Loteria Skyr Piątnica- już drugie zgłoszenie na laptopie, kiedy nie da się zdrapać pola
0 0

stokrotka238

#6604890 Napisano: 30.05.2019 21:32:30
Loteria Koral. Co z tego jak są moje daty, kiedy nic nie wygrywam emotka  Coś czuję, że prędzej daty mi się skończą niż wygram!
0 0

glodek24

#6604898 Napisano: 30.05.2019 21:51:38
stokrotka238 napisał(a):

Loteria Koral. Co z tego jak są moje daty, kiedy nic nie wygrywam emotka  Coś czuję, że prędzej daty mi się skończą niż wygram!

mnie wkurza że żadna data która by mnie interesowała od początku konkursu jeszcze nie padła... czasu coraz mniej i zaczynam godzić się z tym że nawet nie będę miał szansy zagrać emotka
0 0

androm

#6604903 Napisano: 30.05.2019 21:57:12
glodek24 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Loteria Koral. Co z tego jak są moje daty, kiedy nic nie wygrywam  emotka  Coś czuję, że prędzej daty mi się skończą niż wygram!

mnie wkurza że żadna data która by mnie interesowała od początku konkursu jeszcze nie padła... czasu coraz mniej i zaczynam godzić się z tym że nawet nie będę miał szansy zagrać emotka

mojej daty też nie było i ogólnie uważam taką loterię za dyskryminjącą
1 lale3ka 0