Wkurza mnie...

FBilona

#6605410 Napisano: 01.06.2019 12:30:55
kermit napisał(a):

joan napisał(a):

kermit napisał(a):

Szlag by to  emotka Przez pół godziny łaziłam za jednym facetem po Intermarche. Wiek 50+, uroda nienachalna, ale za to w koszyku Mmm... piękny zestaw na konkurs w postaci czekolad Mika Prince Polo itd. Nawet zamieniliśmy parę słów. Później stoczyłam z nim kurtuazyjny spór przy kasie, bo uparł się, że mnie przepuści. I już już było tak blisko, a on po tym wszystkim po prostu zabrał paragon emotka . I nie nie był to konkursowicz, bo  tych konkursowych słodyczy starczyłoby mu na dwa paragony, a wziął to wszystko na jeden emotka .

Ojojoj, a rasowa konkursowiczka od razu wbiłaby mu się na chatę i przeszukała mieszkanie emotka Musisz być bardziej wyuzdana, bez tego ani rusz! emotka

Wiem, zawiodłam samą siebie emotka . Ja się w nim chyba już nawet trochę zakochałam. On tam w tym koszyku miał jeszcze piwo i odświeżacz powietrza (gdybym troszkę nad nim popracowała to następnym razem byłby to Glade i Żywiec). Paragony ładnie zabiera do domu, więc fundamenty związku solidne. Natomiast obawiam się, że on ma mnie za lekkiego freak-a. Najpierw go śledziłam, potem za nic nie dałam się przepuścić w kolejce (zaproponowałam mu w zamian, że przepuścimy wspólnie  chłopca z kilogramem cukru), a potem obserwowałam go na parkingu, czy nie odwiezie wózka z paragonem.

ha ha ha ryczałam w głos ze śmiechu , te teksty! , te sytuacje! jakbym siebie widziała
0 0

joan

#6605412 Napisano: 01.06.2019 12:31:35
pioge7 napisał(a):

Próbuje w Milce emotka  jak się uda to może uda się sprzedać i kupić ładny emotka  
swoją drogą ten ci mam też konkursowy :P  

Tak to jest z konkursowymi rowerami, że często nie trafiają w gusta odbiorcy. Mam tę przewagę, że mieszkam poza wsią i jest u mnie system rowerów miejskich. Właściwie to po mieście już prawie nie chodzę pieszo. Przeważnie jeżdżę ok. 10x w tygodniu pozałatwiać swoje sprawy + zaliczam jedną wycieczkę czilałtową. Plusem jest to, że roweru nie muszę wnosić/znosić, ani go pilnować, nie zajmuje też miejsca w mieszkaniu. Dla mnie to najlepsza opcja emotka
1 kumulacja 0

pioge7

#6605415 Napisano: 01.06.2019 12:38:18
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Próbuje w Milce emotka  jak się uda to może uda się sprzedać i kupić ładny emotka  
swoją drogą ten ci mam też konkursowy :P  

Tak to jest z konkursowymi rowerami, że często nie trafiają w gusta odbiorcy. Mam tę przewagę, że mieszkam poza wsią i jest u mnie system rowerów miejskich. Właściwie to po mieście już prawie nie chodzę pieszo. Przeważnie jeżdżę ok. 10x w tygodniu pozałatwiać swoje sprawy + zaliczam jedną wycieczkę czilałtową. Plusem jest to, że roweru nie muszę wnosić/znosić, ani go pilnować, nie zajmuje też miejsca w mieszkaniu. Dla mnie to najlepsza opcja emotka

ja go chciałem znieść ze strychu bo zimował całą zimę
jeździłem nim do pracy ale odkąd mam prawko to się jakoś odechciało (po co jechać z domu o 5:15, skoro samochodem mogę wyjechać o 5:53) emotka emotka ale chciałem zacząć jeździć w wolnym czasie teraz emotka i wszystko pod górkę od początku  emotka we wtorek mam wyjazd do miasta więc kupię co mi potrzeba emotka i może zacznę od wtorku albo czwartku emotka  
A teraz to tylko wycieczki piesze z psem mi na razie zostały emotka

anaesth

#6605431 Napisano: 01.06.2019 14:48:54
Może nie tyle wkurza, co irytuje mnie to, że Skyr ma chyba dla mnie zarezerwowaną jedną kombinację zdrapek - nie dość, że w bramce pusto, to jeszcze ciągle okrywam identyczną kombinację. emotka

pioge7

#6605444 Napisano: 01.06.2019 17:06:29
anaesth napisał(a):

Może nie tyle wkurza, co irytuje mnie to, że Skyr ma chyba dla mnie zarezerwowaną jedną kombinację zdrapek - nie dość, że w bramce pusto, to jeszcze ciągle okrywam identyczną kombinację.  emotka

5 razy miałem to samo emotka  

sylzab2294

#6605472 Napisano: 01.06.2019 19:05:45
ale się wkurzyłam... Kupiłam płatki Lion na loterię, wbijam i zonk... Kod już został przez Ciebie zgłoszony? Jak? Telepatycznie?
Porażka emotka
1 Monika11 0

Monika11

#6605473 Napisano: 01.06.2019 19:11:12
A ja szukałam i szukałam promocyjnej Nutelli  d..pa, nigdzie nie ma. Wczoraj jestem w Inter jest- zrobiłam zakupy  wysyłam .. i co ???? d...pa Inter nie  bierze udziału w konkursie emotka Czytanie regulaminów nie boli... ale tak bywa...

anialistopad

#6605476 Napisano: 01.06.2019 19:22:43
Monika11 napisał(a):

A ja szukałam i szukałam promocyjnej Nutelli  d..pa, nigdzie nie ma. Wczoraj jestem w Inter jest- zrobiłam zakupy  wysyłam .. i co ???? d...pa Inter nie  bierze udziału w konkursie emotka Czytanie regulaminów nie boli... ale tak bywa...

A gdzie Ty to wyczytalas? 
0 0

nanajka81

#6605477 Napisano: 01.06.2019 19:23:40
sylzab2294 napisał(a):

ale się wkurzyłam... Kupiłam płatki Lion na loterię, wbijam i zonk... Kod już został przez Ciebie zgłoszony? Jak? Telepatycznie?
Porażka emotka

ja mam płatki cieni minis, jak kupowałam to przeglądałam się tym kodom i na wszystkich ciniminis był ten sam kod! i to samo było na Lion, ech co za loteria durna
0 0

sylzab2294

#6605479 Napisano: 01.06.2019 19:27:59
nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

ja mam płatki cieni minis, jak kupowałam to przeglądałam się tym kodom i na wszystkich ciniminis był ten sam kod! i to samo było na Lion, ech co za loteria durna

ale żeby nie było, ulżyłam sobie i napisałam im wiadomość... Bo płatków w domu od groma, dzieci nie nadążają jeść  emotka
0 0

sylzab2294

#6605480 Napisano: 01.06.2019 19:30:29
Monika11 napisał(a):

a ja wpisałam tam Intermarche po prostu, nie wybierając sklepu z listy... Bo albo jestem ślepa, albo nie widzę zapisu wykluczającego niektóre sklepy z loterii...
1 Monika11 0

ameryka

#6605481 Napisano: 01.06.2019 19:44:07
sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

jednak tak mają wszyscy. Pisałem do nich przed chwilą reklamacje w tej sprawie.
0 0

cudaczek121

#6605482 Napisano: 01.06.2019 19:53:47
ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

no to się nie popisali z tą loterią emotka
1 kumulacja 0

kumulacja

#6605483 Napisano: 01.06.2019 19:54:16
Monika11 napisał(a):

Produkty Promocyjne są oferowane do sprzedaży w punktach sprzedażydetalicznej na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej. 
Nigdzie nie widzę zapisu, że Intermarche nie bierze udziału w promocji. Ja tak rozumiem regulamin, że kupić można wszędzie.
0 0

Monika11

#6605485 Napisano: 01.06.2019 19:56:01
anialistopad napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A gdzie Ty to wyczytalas? 

Jak się wypełnia formularz po kolei   trzeba zaznaczyć sklep - i akurat prawie wszystkie są - ale akurat inter nie ma  …. 
0 0

moskala22

#6605493 Napisano: 01.06.2019 20:32:26
ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

u mnie teraz ta sama sytuacja - napisaŁAM do nich.

Może jak więcej osób napisze to coś z tym zrobią (tyko w sumie nie wiem co) 
0 0

sylzab2294

#6605499 Napisano: 01.06.2019 20:49:58
moskala22 napisał(a):

ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

ja wpisałam po prostu sama INTERMARCHE i przeszło emotka
1 maryam 0

notta

#6605500 Napisano: 01.06.2019 20:59:26
moskala22 napisał(a):

ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

u mnie to samo emotka
0 0

azaflora

#6605526 Napisano: 01.06.2019 22:04:48
ivanotta napisał(a):

moskala22 napisał(a):

ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

u mnie to samo emotka

Dosłownie przed chwilą wysłałam i przyjęło, kod zarejestrowany. Może poprawili?
0 0

krystyna32

#6605527 Napisano: 01.06.2019 22:07:09
azaflora napisał(a):

ivanotta napisał(a):

moskala22 napisał(a):

ameryka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Porażka emotka

u mnie to samo emotka

Dosłownie przed chwilą wysłałam i przyjęło, kod zarejestrowany. Może poprawili?

Ja wysyłałam ok. 16 i też mi przyjęło kod.
0 0