Wkurza mnie...

zielonaszpilka

#6606872 Napisano: 05.06.2019 16:13:58
toka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

toka napisał(a):

Podobno z pierwszą klasą nie ma problemu. W moim przypadku chodzi o przeniesienie do innej szkoly w trakcie nauki

Też nie powinno być problemu. Najlepiej udaj się do szkoły, do której chciałabyś przepisać syna. Jeśli mają miejsca to po prostu zapisujesz go tam do szkoły, a szkoła już sobie sama załatwi ze starą szkołą resztę.

Właśnie tak zrobiłam i nie zgodzili się  emotka

Ale kto sie nie zgodzil?  Nowa szkola? Jak to uzasadnili? Moze nie mieli miejsc.
0 0

ola120

#6606916 Napisano: 05.06.2019 17:16:03
Muszę to w końcu napisać. Strasznie wkurza mnie Żywiec. Wpisuję kody rano, w południe, wieczorem, w nocy. Kupuję, znajduję i na c, żadnym sposobem się nie udaje. emotka
0 0

azaflora

#6606924 Napisano: 05.06.2019 17:23:28
ola120 napisał(a):

Muszę to w końcu napisać. Strasznie wkurza mnie Żywiec. Wpisuję kody rano, w południe, wieczorem, w nocy. Kupuję, znajduję i na c, żadnym sposobem się nie udaje.  emotka

Nie jesteś sama emotka . Wprawdzie wygrałam 30zł lecz poluję na zniżkę 10zł i nic, a przydałaby mi się.
0 0

bethan

#6606925 Napisano: 05.06.2019 17:26:03
anialistopad napisał(a):

Ale mnie wkur.....w PKO nie uznali mojej reklamacji. Policzyli 2 razy za te same zakupy w kwietniu i uznali,ze nie maja podstaw do zwrotu mojej gotówki . No kurde co za oszuści . Mam potwierdzenie odrzucenia transakcji i to im właśnie wysłałam. Co mam dalej robić ktoś mi doradzi? Na pewno im nie podaruje 100 zł wole coś dzieciakom za to kupic 

To jakieś jaja. Miałam to samo, ale w mBanku, kilka stowek, więc w..rw duży. Ale już na infolinii powiedzieli, że system to na pewno wychwyci sam i zwrot będzie z automatu. Nie mam pojęcia jak to działa, ale faktycznie kasa szybko zostala zwrócona. Nic nie musiałam wysyłać, pisać...
0 0

anialistopad

#6606929 Napisano: 05.06.2019 17:42:10
bethan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ale mnie wkur.....w PKO nie uznali mojej reklamacji. Policzyli 2 razy za te same zakupy w kwietniu i uznali,ze nie maja podstaw do zwrotu mojej gotówki . No kurde co za oszuści . Mam potwierdzenie odrzucenia transakcji i to im właśnie wysłałam. Co mam dalej robić ktoś mi doradzi? Na pewno im nie podaruje 100 zł wole coś dzieciakom za to kupic 

To jakieś jaja. Miałam to samo, ale w mBanku, kilka stowek, więc w..rw duży. Ale już na infolinii powiedzieli, że system to na pewno wychwyci sam i zwrot będzie z automatu. Nie mam pojęcia jak to działa, ale faktycznie kasa szybko zostala zwrócona. Nic nie musiałam wysyłać, pisać...

I mnie nic nie zwrócili od 17 kwietnia . Najpierw miało być ze zwrócą a teraz już nie, . No wkurw.../ takie coś jak nie wiem na infolinia na początku mówili ze zwrócą bo widza to w systemie a teraz odwracają kota ogonem 
1 kumulacja 0

andziulka21

#6607113 Napisano: 06.06.2019 07:55:10
Wkurzają mnie komary! France są bezlitosne w tym roku emotka
2 nkba, pikawka 0

aneta411

#6607116 Napisano: 06.06.2019 08:10:37
toka napisał(a):

Właśnie tak zrobiłam i nie zgodzili się  emotka

Ale kto się nie zgodził? Nowa szkoła? Może nie ma miejsca w niej. Poszukaj innej. Stara szkoła nie ma nic do tego - nie musi się zgadzać.
0 0

karolkas

#6607140 Napisano: 06.06.2019 09:28:55
emotka tak ostatnio mało wygrywam, a jak wygram , to  mnie kurka zdyskwalifikuja emotka . Chodzi mi o konkurs Wasy, dostałam maila że gratulują wygranej za tydzień 12-21.05.2019 a teraz patrze że nie ma mnie w laureatach . I nie wiem czemu. Co prawda to moja druga nagroda u nich by była, ale przecież mają w regulaminie dopuszczone, że można wygrać nie więcej niż dwie nagrody.
1 kumulacja 0

delfinka101

#6607217 Napisano: 06.06.2019 12:44:07
Wkurza mnie poczta, wysłałam paragon red bulla 30 maja rano priorytetem i do tej pory nie dotarł. Obwawiam się iż zwyczajnie stracę nagrodę przez ich bałagan.Nawet nie sa w stanie zlokalizować gdzie teraz jest
0 0

tereniagno

#6607285 Napisano: 06.06.2019 14:15:56
Przed chwilą kupiłam słoik Nutelli ,wpisałam kod i wyskoczyło -BŁĄD-Przepraszamy,ale podany kod jest błędny lub został już wykorzystany.emotka emotka Co to ma byćemotka Nie mogłam odkleić naklejki,a tu wykorzystany? Czy ktoś też tak miał?
Ale emotka sięemotka
0 0

Diana02

#6607286 Napisano: 06.06.2019 14:19:52
tereniagno napisał(a):

Przed chwilą kupiłam słoik Nutelli ,wpisałam kod i wyskoczyło -BŁĄD-Przepraszamy,ale podany kod jest błędny lub został już wykorzystany. emotka emotka Co to ma być emotka Nie mogłam odkleić naklejki,a tu wykorzystany? Czy ktoś też tak miał?
Ale emotka się emotka

Może to to samo co się działo przez pierwsze dwa dni ich konkursu? Wysykiwało że kod niepoprawny, lub wykorzystany, aczkowiek ja sama nie miałam takiego przypadku, nie wiem czy przechodziły, czy przepadały czy potem trzeba było jeszcze raz. 
0 0

tereniagno

#6607289 Napisano: 06.06.2019 14:28:10
Diana02 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Przed chwilą kupiłam słoik Nutelli ,wpisałam kod i wyskoczyło -BŁĄD-Przepraszamy,ale podany kod jest błędny lub został już wykorzystany. emotka emotka Co to ma być emotka Nie mogłam odkleić naklejki,a tu wykorzystany? Czy ktoś też tak miał?
Ale emotka się emotka

Może to to samo co się działo przez pierwsze dwa dni ich konkursu? Wysykiwało że kod niepoprawny, lub wykorzystany, aczkowiek ja sama nie miałam takiego przypadku, nie wiem czy przechodziły, czy przepadały czy potem trzeba było jeszcze raz. 

Kurna, stare opakowania mają z konkursu do marca. Nie zwróciłam uwagi, zobaczyłam promocyjne-ok, a tu klapa na całego. Zwracajcie uwagę na promocjeemotka emotka

tadziuuu

#6607292 Napisano: 06.06.2019 14:33:24
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie poczta, wysłałam paragon red bulla 30 maja rano priorytetem i do tej pory nie dotarł. Obwawiam się iż zwyczajnie stracę nagrodę przez ich bałagan.Nawet nie sa w stanie zlokalizować gdzie teraz jest

dzwoniłaś i pytałaś w agencji? bo do 3 dni od otrzymania wiadomości mają się kontaktować...

lukapelum

#6607352 Napisano: 06.06.2019 16:40:14
Dziwi mnie gust komisji oceniających prace robico. A może to nie konkurs tylko loteria?
Wkurzam się z każdym tygodniem, kiedy widzę takie wybory. Zresztą Wasa też ma takie "kwiatki", które ja często  z góry odrzucam.. Dziwne ????
0 0

grappa25

#6607356 Napisano: 06.06.2019 16:45:28
lukapelum napisał(a):

Dziwi mnie gust komisji oceniających prace robico. A może to nie konkurs tylko loteria?
Wkurzam się z każdym tygodniem, kiedy widzę takie wybory. Zresztą Wasa też ma takie "kwiatki", które ja często  z góry odrzucam.. Dziwne ????

Wydaje mi się , że komisja chce nagrodzić nowych uczestników mimo, ze niektóre prace „starych” są lepsze. Tez bym wybrała inne. Moja praca pojawiła się w „kuferkach” - akurat jak zajrzałam na stronę to chyba wstawiali laureatów , po czym ,po odświeżeniu strony już zniknęła . Czyli pewnie sprawdzili ze już raz wygrałam kubek i postanowili dać nagrodę komuś innemu... takie życie 
0 0

hakowal

#6607361 Napisano: 06.06.2019 16:53:55
grappa25 napisał(a):

lukapelum napisał(a):

Wydaje mi się , że komisja chce nagrodzić nowych uczestników mimo, ze niektóre prace „starych” są lepsze. Tez bym wybrała inne. Moja praca pojawiła się w „kuferkach” - akurat jak zajrzałam na stronę to chyba wstawiali laureatów , po czym ,po odświeżeniu strony już zniknęła . Czyli pewnie sprawdzili ze już raz wygrałam kubek i postanowili dać nagrodę komuś innemu... takie życie 

Nie wiem, czy chcą nagdadzac "nowych" uczestników... Mój mąż zgłosił film pierwszy raz, nie mówię że liczyliśmy na główną nagrodę, ale mieliśmy nagranych kilka scen, dobrane 3 podkłady muzyczne i nawet przez myśl mi nie przeszło, że nie zostanie nagrodzony zupełnie niczym... Jestem bardzo zawiedziona tymi wynikami gdy widzę niektóre zdjęcia lub filmy zrobione "na odwal" nagrodzone kuferkami i kubkami...
0 0

lukapelum

#6607363 Napisano: 06.06.2019 16:56:12
grappa25 napisał(a):

lukapelum napisał(a):

Poza tym  w niektorych widać na prawdę duży nakład włożonej pracy. Chociaż zaczynają dominować już dzieła komputerowe.
0 0

delfinka101

#6607376 Napisano: 06.06.2019 17:22:10
tadziuuu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

dzwoniłaś i pytałaś w agencji? bo do 3 dni od otrzymania wiadomości mają się kontaktować...

Ale agencja po otrzymaniu danych się kontaktuje? Ja do nich napisałam sama i odpisali, ze spokojnie poczekają. Chyba więcej takich kwiatków mają
0 0

atyde25

#6607386 Napisano: 06.06.2019 17:40:51
Wkurza mnie Dzień dobry w mailach zamiast Witam.Tak witam to było coś obraźliwego czy niepoprawnego.Ale tyle lat czytałam Witam i pisałam Witam.Tak jakoś się z tym związałam i jak widzę Dzień dobry to mnie trafia:(Dalej zawsze zaczynam Witam nigdy nie napiszę w mailu Dzień dobry.I mam w poważaniu co se ktoś myśli ja uwielbiam w mailach słowo witam.
0 0

pioge7

#6607388 Napisano: 06.06.2019 17:43:45
atyde25 napisał(a):

jakoś się z tym związałam i jak widzę Dzień dobry to mnie trafia:(Dalej zawsze zaczynam Witam nigdy nie napiszę w mailu Dzień dobry.I mam w poważaniu co se ktoś myśli ja uwielbiam w mailach słowo witam.

nie dostałaś przypadkiem mojego emaila teraz emotka emotka
pisałem do pewnej firmy i zawsze piszę WITAM, a dziś jakoś mnie wzięło na DZIEŃ DOBRY emotka emotka