Wkurza mnie...

sydariameki

#6608994 Napisano: 12.06.2019 06:20:53
11 pudeł z Bakusia a dziecko się uparło na Hipcia i tygrysa emotka
0 0

katake

#6609006 Napisano: 12.06.2019 07:43:16
Nie przeszło mi zgłoszenie na Konkurs Bohater 4F-o czym dowiedziałam się dopiero wczoraj po zakończeniu konkursuemotka
0 0

agakaz2

#6609012 Napisano: 12.06.2019 07:57:17
katake napisał(a):

Nie przeszło mi zgłoszenie na Konkurs Bohater 4F-o czym dowiedziałam się dopiero wczoraj po zakończeniu konkursu emotka

czemu nie przeszło?
0 0

danae

#6609137 Napisano: 12.06.2019 12:06:52
Popłynęłam na Góralkach jak chyba na żadnym konkursie emotka
0 0

tadziuuu

#6609144 Napisano: 12.06.2019 12:13:33
cudaczek121 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

upały bo przez nie tracę kasę  emotka
wczoraj Pani z olx miała przyjść po rower Ale zrezygnowała bo za gorąco 100 poszła się ...
dziś gościu miał przyjechać po słuchawki za gorąco 450 zł poszło szlag

Nie martw się, jeśli im zależy, przyjdą jak skończą się upały.Mnie też wkurzają te upały, czuję się jak przetrącona.Wkurzył mnie też pijany facet w tramwaju, dosłownie zesikał się na oczach ludzi, w tym małych dzieci emotka Ojciec maluchów w dość niewybrednych słowach powiedział gościowi, co o tym myśli.Tamten tylko przeprosił i stwierdził,że nie wytrzymał,wrr emotka

ach te Wrocławskie tramwaje... miałem dokładnie taką samą historię swego czasu i była masa dzieciaków a jakiś gościu nawet nie wyglądający na żula ale pijany w 3pupy zaczął sikać na końcu składu. Wraz z kolegą wywaliliśmy tego gościa jak motorniczy zatrzymał skład bo dzieci krzyczały... no i pojechaliśmy dalej... smród pozostał to na kolejnym przystanku i tak wszyscy opuścili tramwaj i czekaliśmy na następną 2kę emotka

atyde25

#6609212 Napisano: 12.06.2019 14:18:28
Wysyp maili reklamujących loterię Glade w której z wiadomych przyczyn nie zamierzam brać udziału.Po 5 maili dziennie super marketing.To tylko zniechęca i u mnie powoduje coraz większą niechęć do tej marki.
1 brucee 0

katake

#6609262 Napisano: 12.06.2019 16:50:30
agakaz2 napisał(a):

katake napisał(a):

Nie przeszło mi zgłoszenie na Konkurs Bohater 4F-o czym dowiedziałam się dopiero wczoraj po zakończeniu konkursu emotka

czemu nie przeszło?

Nie wiem.Na ekranie pojawił się komunikat o przyjęciu zgłoszenia.Zwrotka nie dotarła na maila,A że robiłam zgłoszenie w weekend,odpisali mi dopiero wczoraj,że nie mają zgloszeniaemotka
0 0

pioge7

#6609637 Napisano: 13.06.2019 15:31:35
wkurza mnie poczta na gmailu...
usuwam wiadomości, pisze że przeniesione do kosza, wychodzę z poczty, wchodzę a one znowu sa w odebranych emotka emotka
0 0

defed

#6609643 Napisano: 13.06.2019 15:41:00
pioge7 napisał(a):

usuwam wiadomości, pisze że przeniesione do kosza, wychodzę z poczty, wchodzę a one znowu sa w odebranych emotka emotka

emotka  Mam czasami to samo na tlenie emotka
0 0

pioge7

#6609645 Napisano: 13.06.2019 15:44:27
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  Mam czasami to samo na tlenie  emotka

nie wiem co jest nie tak...
ale pobawiłem się trochę w poczcie, usunąem większosć wiadomosci (te z 2017 też) które są mi nie potrzebne, usunąłem nieby zaznaczone przeze mnie chociaż nie zaznaczałem wiadomości WAŻNE, usunąłem kategorie i odziwo na razie usunięte,... nie wracają na razie emotka
0 0

tereniagno

#6609658 Napisano: 13.06.2019 16:09:48
Przeskanowało mi komputer i nie mam hasła do skrzynki mailowej.
Nie pamiętam i nigdzie nie mam zapisanego.emotka
Nie mogę otworzyć i nie wiem w jaki sposób odzyskać hasło na Onecie.
Nie mam alternatywnego maila i sms zapisanego nigdzie.emotka
0 0

stamp2

#6609661 Napisano: 13.06.2019 16:18:13
pieruński żaremotka emotka emotka
1 defed 0

reniii

#6609662 Napisano: 13.06.2019 16:19:06
tereniagno napisał(a):

Nie pamiętam i nigdzie nie mam zapisanego. emotka
Nie mogę otworzyć i nie wiem w jaki sposób odzyskać hasło.
Nie mam alternatywnego maila i sms zapisanego nigdzie. emotka

A z jakiej poczty?
0 0

tereniagno

#6609664 Napisano: 13.06.2019 16:23:06
reniii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

A z jakiej poczty?

Onetemotka
1 kumulacja 0

tadziuuu

#6609705 Napisano: 13.06.2019 18:29:18
Moja mama kupiła Okocim Radler. Wzięła paragon wysłała mi jego zdjęcie. Ja wysłałem zgłoszenie A ona w między czasie podarła dowód zakupu i wyrzuciła do śmieci. Oczywiście już odkopany i sklejony do tego trochę od tłuszczu wyblakl.. pytanie czy smolar to przyjmie? emotka  

Ale za to wesoło:) 
0 0

joan

#6609716 Napisano: 13.06.2019 19:05:42
tadziuuu napisał(a):

Moja mama kupiła Okocim Radler. Wzięła paragon wysłała mi jego zdjęcie. Ja wysłałem zgłoszenie A ona w między czasie podarła dowód zakupu i wyrzuciła do śmieci. Oczywiście już odkopany i sklejony do tego trochę od tłuszczu wyblakl.. pytanie czy smolar to przyjmie? emotka  

?
Zrób zdjęcie, zanim całkiem trafi go szlag. I może spróbuj wymienić w sklepie na fakturę? A najlepiej zapytaj w Smolarze emotka
0 0

reniii

#6609718 Napisano: 13.06.2019 19:07:23
tereniagno napisał(a):

reniii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

A z jakiej poczty?

Onet emotka

W Onecie to chyba można wysyłać taki formularz odzyskiwania hasła, ale trzeba podać dane osobowe, więc trzeba się dobrze zastanowić czy warto, czy lepiej założyć nowe konto. Link:   https://pomoc.poc...szenia-zmiany-hasla/
Niestety nie mam poczty na Onecie to nie pomogę nic. 
0 0

tadziuuu

#6609726 Napisano: 13.06.2019 19:16:25
joan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

?
Zrób zdjęcie, zanim całkiem trafi go szlag. I może spróbuj wymienić w sklepie na fakturę? A najlepiej zapytaj w Smolarze emotka

Nauczony swoimi doświadczeniami zawsze mam zdjęcie potrzebnego paragonu bo czasem zgłoszenie robię poza domem. W sumie zapytać Smolara nie zawadzi. Jakby nie patrzeć oryginał jest tylko w kiepskim stanie Ale za to na zdjęciu nówka:) 

Dziękuję za dobrą radę bo jak smolarowi wystarczy zdjęcie to nie ma tematu emotka  
0 0

niunia-k

#6609739 Napisano: 13.06.2019 20:09:09
Środek dnia , upał jak cholera, wracam do domu, nagle zaczynają mnie dziwnie kłuć plecy  emotka
Osoba towarzysząca mi podczas tej "wędrówki" mówi na plecach i rękach masz kilkanaście komarów a nad głowami jeszcze więcej  emotka emotka No tego jeszcze nie grali bąble takie wielkie że jakbym nie wiedziała co mnie pogryzło w życiu nie powiedziałabym że to komary.  Jakaś plaga tego dziadostwa emotka
0 0

agakaz2

#6609750 Napisano: 13.06.2019 20:23:33
tadziuuu napisał(a):

joan napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

?

Nauczony swoimi doświadczeniami zawsze mam zdjęcie potrzebnego paragonu bo czasem zgłoszenie robię poza domem. W sumie zapytać Smolara nie zawadzi. Jakby nie patrzeć oryginał jest tylko w kiepskim stanie Ale za to na zdjęciu nówka:) 

Dziękuję za dobrą radę bo jak smolarowi wystarczy zdjęcie to nie ma tematu emotka  

mój na wygrana konsole był strasznie tłusty. trzeba było im odesłać oryginał i było ok
1 tadziuuu 0