Wkurza mnie...

bandit

#6627479 Napisano: 06.08.2019 08:52:04
ehhh emotka  czy jestem wkurzony czy bardziej zawiedziony to ja już nie wiem
szczery z natury -> wbijam kod
drappie , drapie 1 iphone ,,..... jabłko .....2 iphone .... a to dopiero pierwsza linijka
drapie drugą linijkę i lipa...... nie ma 3 iphone emotka  
ehhh a tak było blisko
1 brucee 0

prosiaczek

#6627483 Napisano: 06.08.2019 08:55:53
Wkurza mnie, że wczoraj kasjer w Biedronce ukradł mi kod na Danio. Kupowalam serki, zgarnął jakiś wydruk już po wydaniu mi paragonu do kieszeni a ja dopiero w domu zorientowałam się że jest loteria. życzę temu kasjerowi, żeby wygrał swoje ulubione Danio, zjadł z apetytem i dostał mega sraczki.

pikawka

#6627487 Napisano: 06.08.2019 09:12:06
bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie juz mam nerwa od rana. Czytam swoj wierszyk, ktory poszedl wczoraj na Tchibo a tam blad ortograficzny....załamka jak ja to pisałam emotka emotka emotka

Nie ma ludzi bezbłędnych.  emotka  Teksty z błędami często wygrywają. A - jeśli teraz się nie uda - spokojnie... 
Na pewno lada moment inna nagroda Ci przypadnie, czego życzę.  emotka

Dziękuję. emotka

Gość:

#6627609 Napisano: 06.08.2019 13:46:30
Allegro znowu podnosi prowizje w niektórych kategoriach.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Allegro-podnosi-stawki-prowizji-7718241.html
0 0

nikos

#6627612 Napisano: 06.08.2019 13:59:15
pikawka napisał(a):

O losie juz mam nerwa od rana. Czytam swoj wierszyk, ktory poszedl wczoraj na Tchibo a tam blad ortograficzny....załamka jak ja to pisałam emotka emotka emotka

Jest jeszcze pomocnik słownik, ja dla przykladu lubię się relaksować pod drzewem, na KACU emotka  

Wkurza mnie, że kupiłam na konkurs parówki Berlinki i zanim napisałam zgłoszenie, to je spróbowałam emotka  do tej pory niesmak pozostał emotka ciężko będzie teraz cokolwiek napisać emotka

szukajacykonkursow

#6627624 Napisano: 06.08.2019 14:31:34
Czy jak wpłacę pieniądze do innego bankomatu niż PKO BP to wezmą mi prowizję?
0 0

malenka

#6627633 Napisano: 06.08.2019 14:55:40
szukajacykonkursow napisał(a):

Czy jak wpłacę pieniądze do innego bankomatu niż PKO BP to wezmą mi prowizję?

Musisz sprawdzić w regulaminie do Twojego rachunku bankowego. Np ja mam płatne wszystkie wpłatomaty i bankomaty spoza sieci PKO BP
0 0

jokan

#6627637 Napisano: 06.08.2019 15:01:35
nikos napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jest jeszcze pomocnik słownik, ja dla przykladu lubię się relaksować pod drzewem, na KACU  emotka  

Wkurza mnie, że kupiłam na konkurs parówki Berlinki i zanim napisałam zgłoszenie, to je spróbowałam  emotka  do tej pory niesmak pozostał  emotka ciężko będzie teraz cokolwiek napisać  emotka

a to Ty nie wiesz, ze w wielu przypadkach pisze sie to, co sponsor/ producent chce uslyszec? emotka nooo jedyne w swoim rodzaju, najlepse, najpyśniejsze emotka
2 nikos, nkba 0

alaalicja

#6627644 Napisano: 06.08.2019 15:20:53
pikawka napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie ma ludzi bezbłędnych.  emotka  Teksty z błędami często wygrywają. A - jeśli teraz się nie uda - spokojnie... 

Dziękuję. emotka

Bez paniki.Często czytający mają mega poczucie humoru i takie zgłoszenia zapamiętują. U mnie w wierszyku... gdy nastaje noc, wypełnia mnie moc.. zmieniło na MOCZ emotka  Niestety nie pamiętam czy wtedy wygrałam. Trzymam kciuki. 

pikawka

#6627646 Napisano: 06.08.2019 15:30:35
alaalicja napisał(a):

pikawka napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dziękuję. emotka

Bez paniki.Często czytający mają mega poczucie humoru i takie zgłoszenia zapamiętują. U mnie w wierszyku... gdy nastaje noc, wypełnia mnie moc.. zmieniło na MOCZ emotka  Niestety nie pamiętam czy wtedy wygrałam. Trzymam kciuki. 

Alicja ale się usmiałam emotka

joasiunia

#6628249 Napisano: 08.08.2019 12:00:36
Wkurza mnie, że stara pralka wyczuła, że jej następczyni już depcze jej po bębnie i lada moment ją zastąpi, i dziś - w szaleńczym akcie zemsty - podziurawiła mi pościel... Normalnie poszewka na poduszkę wygląda, jakbym ją dała do poszarpania psu emotka

ziolko

#6628281 Napisano: 08.08.2019 13:09:20
joasiunia napisał(a):

Wkurza mnie, że stara pralka wyczuła, że jej następczyni już depcze jej po bębnie i lada moment ją zastąpi, i dziś - w szaleńczym akcie zemsty - podziurawiła mi pościel... Normalnie poszewka na poduszkę wygląda, jakbym ją dała do poszarpania psu emotka

Heh... złośliwość rzeczy martwych... emotka  
1 joasiunia 0

jokan

#6628293 Napisano: 08.08.2019 13:56:03
ziolko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

to samo mialam wczesniej pisac...a moze Ty jej cos zlego nagadałaś....wiesz, że rzeczy mają duszę ?:)
0 0

ziolko

#6628337 Napisano: 08.08.2019 16:04:38
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

to samo mialam wczesniej pisac...a moze Ty jej cos zlego nagadałaś....wiesz, że rzeczy mają duszę ?:)

Niby co miałabym jej nagadać? emotka  
1 jokan 0

jokan

#6628343 Napisano: 08.08.2019 16:26:15
ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

to do jaosiuni było, ze moge cos pralce nagadała ha ha i się pralka poobrażała i "zrewanżowała"

grappa25

#6628371 Napisano: 08.08.2019 18:00:21
Nikt u mnie nie słyszał o Berlinkach ostrych, wyginęły, czy co? Wena jest, Berlinek niet (w Biedronce, Kauflandzie, Netto, Stokrotce, ITM, są, ale nie te). A do Morlin 50km...
0 0

dwaburekoty

#6628399 Napisano: 08.08.2019 19:57:03
Śmiało mogę powiedzieć, że od 3 miesięcy nienawidzę dinozaurów. Wkurzają mnie bajki o dinozaurach, piosenki typu "move like dinosaurs", parki z dinozaurami, koszulki z dinozaurami. Masakra.... Kiedy moje dziecko znajdzie sobie inne zajęcie???? Ratunku!!!!

joasiunia

#6628443 Napisano: 08.08.2019 21:18:00
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

joasiunia napisał(a):

to do jaosiuni było, ze moge cos pralce nagadała ha ha i się pralka poobrażała i "zrewanżowała"

jokan Jestem przekonana, że podsłuchała, jak mówiłam mężowi o jej rychlej wymianie emotka  Ale żeby aż tak pogryźć poszewkę? No tego się po niej nie spodziewałam...  emotka

patyk

#6628473 Napisano: 08.08.2019 23:48:18
Wkurza mnie wiejski sklep do którego mam najbliżej niestety. Nie kojarzę zakupów na których bym nie wzięła z półki czegoś po dacie, i jeszcze panie są zdziwione że im to przynosze z tej półki. Pewnie lepiej jakbym odłożyła i ktos kto dat nie sprawdza by kupił i z głowy.... Masakra. I to różne kategorie produktów, od nabiału po budyń w torebce i po karmę dla psa. Połowa produktów nie ma cen. Poukładane w cały świat... 
A niestety do innego sklepu to już mam wyprawę.. I jestem często na ten skazana, wkurza mnie niemiłosiernie!!!! 
1 pikawka 0

FBkasia13

#6628490 Napisano: 09.08.2019 08:13:44
grappa25 napisał(a):

Nikt u mnie nie słyszał o Berlinkach ostrych, wyginęły, czy co? Wena jest, Berlinek niet (w Biedronce, Kauflandzie, Netto, Stokrotce, ITM, są, ale nie te). A do Morlin 50km...

0 0