Wkurza mnie...

pink086

#6628631 Napisano: 09.08.2019 14:39:47
Dziś wyrwałam 6 u stomatologa a korzeń z niej wpadł do zatokemotka
Teraz czuję ból, środki przestały działać...
Byłam na RTG, teraz chirurg w tygodniu - ręce idzie załamać!

vivi

#6628636 Napisano: 09.08.2019 14:57:32
grappa25 napisał(a):

Nikt u mnie nie słyszał o Berlinkach ostrych, wyginęły, czy co? Wena jest, Berlinek niet (w Biedronce, Kauflandzie, Netto, Stokrotce, ITM, są, ale nie te). A do Morlin 50km...

w Tesco widziałam ostre  po 4,99
0 0

Gość: hittmanka

#6628683 Napisano: 09.08.2019 17:01:54
W Ż wygrywaj codziennie - nagroda

maila o takim tytule dostałam...  i wkurzyło mnie to, bo w treści ani słowa o nagrodzie emotka
1 brucee 0

29renata

#6628693 Napisano: 09.08.2019 17:33:47
hittmanka napisał(a):

maila o takim tytule dostałam...  i wkurzyło mnie to, bo w treści ani słowa o nagrodzie emotka

Ja też emotka

nanajka81

#6628933 Napisano: 10.08.2019 21:54:15
29renata napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Ja też emotka

tez takowego miałam emotka
1 brucee 0

monia0303

#6629022 Napisano: 11.08.2019 08:02:09
200 kodów kasztelana i nic, nawet fartucha emotka
0 0

ReneK

#6629082 Napisano: 11.08.2019 16:27:45
Bo z ta "Ż"trzeba tak zinterpretowač ze codziennie do wygrania jest nagroda!a oni to sprytnie dali po myślniku żeby wzbudzić myśl ze może coś wygraliśmy!ja to mialam w spamie!emotka
Trzeba grac do ostatniego dnia
A noż... Widelec....!emotka
1 brucee 0

jokan

#6629109 Napisano: 11.08.2019 19:21:59
loteria żywiec emotka
0 0

malenka

#6629266 Napisano: 12.08.2019 11:50:52
Szkoda gadać, mam wrażenie, że pomimo tych wszystkich akcji darmowych sterylizacji, uświadamiania, fundacji, stowarzyszeń, liczna bezdomnych zwierzaków rośnie lawinowo. A jak pojawi się problem to wiadomo- wsadzić w samochód i wywieźć gdzieś do lasu albo w pola! W taki sposób ktoś nam podrzucił pod domek letniskowy kotkę z kociakami. Normalnie serce się kraj jak patrzę na te biedy emotka
2 nkba, pikawka 0

margotkowe

#6629336 Napisano: 12.08.2019 15:20:46
... że nie mogę trafić w gust ekipy z Tchibo Family  emotka
1 maryam 0

androm

#6629338 Napisano: 12.08.2019 15:27:38
malenka napisał(a):

Szkoda gadać, mam wrażenie, że pomimo tych wszystkich akcji darmowych sterylizacji, uświadamiania, fundacji, stowarzyszeń, liczna bezdomnych zwierzaków rośnie lawinowo. A jak pojawi się problem to wiadomo- wsadzić w samochód i wywieźć gdzieś do lasu albo w pola! W taki sposób ktoś nam podrzucił pod domek letniskowy kotkę z kociakami. Normalnie serce się kraj jak patrzę na te biedy  emotka

może ona sama tam przyszła, kotki szukają jakby miejsca na poród
0 0

malenka

#6629347 Napisano: 12.08.2019 15:40:31
androm napisał(a):

malenka napisał(a):

Szkoda gadać, mam wrażenie, że pomimo tych wszystkich akcji darmowych sterylizacji, uświadamiania, fundacji, stowarzyszeń, liczna bezdomnych zwierzaków rośnie lawinowo. A jak pojawi się problem to wiadomo- wsadzić w samochód i wywieźć gdzieś do lasu albo w pola! W taki sposób ktoś nam podrzucił pod domek letniskowy kotkę z kociakami. Normalnie serce się kraj jak patrzę na te biedy  emotka

może ona sama tam przyszła, kotki szukają jakby miejsca na poród

Tydzień temu jej nie było, więc nie okociła się w tym miejscu. Młode oceniam na jakieś 6-8 tygodni. Zresztą domek jest "pośrodku niczego", jedzenia znikąd, kotka świadomie by takiego miejsca nie wybrała, bo nie mając dolnych zębów nie jest w stanie upolować jedzenia które wykarmi całą trójkę.
2 joan, nkba 0

dwaburekoty

#6629352 Napisano: 12.08.2019 15:51:51
wkurzyło by mnie, gdybym była pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego....
Mojemu mężowi kończy się karta pobytu czasowego, więc dzisiaj uderzylismy do UW z dokumentami. a tam.... dantejskie sceny.... Ludzie handlujacy numerkami w kolejkach, kłócący się między sobą, podchodzący do okienka bez kolejki z pytaniem, kiedy ich numer. Wrzaski, krzyki, prawie rękoczyny... A ci pracownicy spokojni, opanowani... Zazdroszczę, bo ja sama wkurzyłam się tylko na sam widok....

magie1982

#6629423 Napisano: 12.08.2019 19:49:51
Wkur...ają mnie agencje, które nie potrafią dotrzymać terminów z wynikami konkursów. Takie Nivea Hebe, wielki napis na stronie, ze zwycięzców poznamy 12.08 i co i cenzura! Gin Lubuski, nie dość ze przedłużyli konkurs, to regulamin zniknął... żałosne to wszystko. A Ty konkursowiczu,nawet jak nie masz weny, musisz spinać gacie i zmieścić się w terminie. Pomyłki w grę nie wchodzą, eh

zielonooka85

#6629519 Napisano: 13.08.2019 00:39:44
Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz emotka
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! emotka ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam emotka  

wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza"

magie1982

#6629551 Napisano: 13.08.2019 09:03:58
Fejkowe konta, których się tu ostatnio namnożyło, które wciskają na forum reklamy emotka

delfinka101

#6629558 Napisano: 13.08.2019 09:18:58
zielonooka85 napisał(a):

Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! ) i antybiotykiem.
Antybiotyku nie dałam, a dziś pediatra zachwycona "oh widzę poprawę, super, proszę kontynuować podawanie".
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam   
wypadało by tu jeszcze dodać te hasło "gdy widzę swój dyplom inżyniera, to boję się iść do lekarza"

Ja miałam w druga stronę. Młody kaszlał strasznie aż się dusił, temperatury zero a ona do mnie , że to  taka jego uroda a ja mam zrobić sobie drugie dziecko to tym przestane się tak przejmować...2 godziny później leżał na intensywnej terapii..ropne zapalenie płuc, stracił przytomność. W szpitalu do kompletu gronkowca ze skóry  przenieśli mu do krwi i dostał SEPSY....Kiedy poszłam jej wygarnąć to..ja byłam winna bo pewnie jej czegoś nie powiedziałam..wryyy

mama-l-k-m

#6629598 Napisano: 13.08.2019 10:39:02
delfinka101 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Nasza pediatra mnie wkurza! Ale żeby to pierwszy raz
Poszedł Mąż z dzieckiem i bólem brzucha. Dziecko wróciło z ... początkiem anginy (?! ) i antybiotykiem.
Cóż - nie odzywałam się, czy może.. zaniemówiłam   

Ja miałam w druga stronę. Młody kaszlał strasznie aż się dusił, temperatury zero a ona do mnie , że to  taka jego uroda a ja mam zrobić sobie drugie dziecko to tym przestane się tak przejmować...2 godziny później leżał na intensywnej terapii..ropne zapalenie płuc, stracił przytomność. W szpitalu do kompletu gronkowca ze skóry  przenieśli mu do krwi i dostał SEPSY....Kiedy poszłam jej wygarnąć to..ja byłam winna bo pewnie jej czegoś nie powiedziałam..wryyy

niestety dobry pediatra to podstawa aby szybko rozpoznał chorobę i postawił dobrą diagnozę.
Nasza super lekarka od września idzie na emeryturę - nie wiem do jakiego lekarza będę teraz chodzić z dziećmi. Teraz porobiłam wszystkie bilanse, szczepienia aby całą 3 obejrzała przed swoim odejściem. Chłopaki dostali skierowania do chirurga na operacje przepukiliny pępkowej i chirurg potwierdził słuszność decyzji.
A uwielbiałam ją za to że nie dawała od razu antybiotyku - badania crp to podstawa u niej była. Córka jak miała 5mc mi gorączkowała po 40C przez 3 dni też od razu komplet badań do zrobienia i trafiłyśmy do szpitala z dobrą diagnozą a nie jak inna lekarka że to pewnie trzydniówka.
Oby dzieci oszczędziły mnie w tym sezonie jesienno- zimowym i swoim chorowaniem.

W temacie wkurza mnie że już 3 miesiąc odpuszczam w chodzeniu na fitness - wczoraj w domu po 30min byłam umęczona jak po 50min na fitnesie na który chodziłam - a dziś ramiona bolą.. trzeba wrócić bo kondycja będzie gorsza..

zaczytana-pola

#6629695 Napisano: 13.08.2019 13:18:34
Wkurzają mnie konkursy, których i tak jest mało. Wkurzają mnie też ich wyniki, a raczej brak wygranych. Wkurzyła mnie fryzjerka, która dzisiaj wystawiła mnie do wiatru, a w tym tygodniu już nigdzie miejsca nie znajdę emotka . I pogoda mnie wkurza- zimnooooemotka

budryska

#6629878 Napisano: 13.08.2019 21:05:49
Głupi sąsiad z klatki obok, który wyrzuca przez balkon puszki po piwie i butelki po % Jak przypuszczam robi to po to, żeby go jego kobieta nie przylapala na piciu. W taki sposób "pozbywa się dowodów"emotka
Wkurzają mnie też ludzie, którzy przez balkon wyrzucają pety. Nie wiem co oni sobie myślą, że to się rozmyje w deszczu, roztopi, ptaki wydziobią?  emotka
0 0