Wkurza mnie...

donia7

#6632661 Napisano: 23.08.2019 10:21:02
Ja w ogóle podziwiam ludzi, którzy idą z małymi dziećmi. My byliśmy na Kasprowym, bo mieliśmy w pakiecie wjazd kolejką na Kasprowy i ja tam dostawałam nerwicy. Nie dość, że same przepaście to te małe dzieci tak biegały, a rodzice zdjęcia trzaskały. Mąż z synkiem poszli tam dalej na skały, a ja siedziałam z córką pod budynkiem. Ostatecznie wróciłam znerwicowana, pochorowałam się i stwierdziłam, że to nie dla mnie. Oczyma wyobraźni widziałam jak moje dzieci idą i jedno popycha drugiego: idź szybciej i spadają emotka  

mama-l-k-m

#6632672 Napisano: 23.08.2019 10:51:31
donia7 napisał(a):

Ja w ogóle podziwiam ludzi, którzy idą z małymi dziećmi. My byliśmy na Kasprowym, bo mieliśmy w pakiecie wjazd kolejką na Kasprowy i ja tam dostawałam nerwicy. Nie dość, że same przepaście to te małe dzieci tak biegały, a rodzice zdjęcia trzaskały. Mąż z synkiem poszli tam dalej na skały, a ja siedziałam z córką pod budynkiem. Ostatecznie wróciłam znerwicowana, pochorowałam się i stwierdziłam, że to nie dla mnie. Oczyma wyobraźni widziałam jak moje dzieci idą i jedno popycha drugiego: idź szybciej i spadają  emotka  

Z mężem niestety cierpimy bo my kochamy chodzić po górach ale z racji dzieci w wieku 6, 4, i prawie 2 lata odpuszczamy.. chodzimy do Doliny Chochołowskiej, na Rusinową Polanę itp. ewentualnie po stronie Słowackiej chodzimy bo mniej ludzi i spokojniejsze szlaki ale też max 1500m npm. Poczekam jak podrosną i wtedy będą wyższe partie gór zdobywać bo bakcyla złapali emotka  
A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach emotka  żona miała mały plecaczek to raczej ubrań na zmianę nie mieli i dużej ilości płynów też.
2 brucee, nkba 0

misiamisiam

#6632776 Napisano: 23.08.2019 14:42:11
A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie.emotka I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół.  I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech... emotka
edit - właśnie dojrzałam, że przegapiłam rocznicę na forum emotka i nie mam co świętować 
1 pikawka 0

margotkowe

#6632782 Napisano: 23.08.2019 14:54:39
Denerwuje mnie, że dziś kompletnie nie mogę się na niczym skupić... a akurat tego dnia miałam najwięcej wolnego czasu, który chciałam poświęcić konkursom! emotka  A tu wkradł się chaos... O ironio emotka  Jednak jak widać, nic na siłę emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6632783 Napisano: 23.08.2019 15:00:23
misiamisiam napisał(a):

A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie. emotka I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół.  I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech... emotka
edit - właśnie dojrzałam, że przegapiłam rocznicę na forum emotka i nie mam co świętować 

Misia, ja mimo wszystko przedzwoniłabym do punktu odbiorczego w Twoim mieście i spytała o tę przesyłkę, Może kurier przeoczył tę paczkę jak o nią pytałaś i czeka na Was w punkcie odbioru?
0 0

misiamisiam

#6632788 Napisano: 23.08.2019 15:19:59
zielonaszpilka napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie. emotka I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół.  I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech... emotka

Misia, ja mimo wszystko przedzwoniłabym do punktu odbiorczego w Twoim mieście i spytała o tę przesyłkę, Może kurier przeoczył tę paczkę jak o nią pytałaś i czeka na Was w punkcie odbioru?

pisałam, dzwoniłam - sprawdzali i nic nie było nadane

azaflora

#6632790 Napisano: 23.08.2019 15:39:04
mama-l-k-m napisał(a):

A odnośnie tematu to kiedyś widziałam Pana w klapkach wchodzącego na Wołowca z dzieckiem w nosidle na plecach  emotka  żona miała mały plecaczek to raczej ubrań na zmianę nie mieli i dużej ilości płynów też.

Ucięło mi post
Uwielbiam Tatry w maju, ładnych kilka lat temu schodziłam do Morskiego Oka, a wycieczka szkolna /12-13 lat/ podchodziła w kierunku Czarnego Stawu. Panie nauczycielki/opiekunki w miejskich pantoflach, dzieciarnia w adidasach, tenisówkach i sandałach.W Zakopanem przecież upalnie! W połowie drogi opiekunki zdały sobie sprawę, że nie dojdą i nakazały powrót. Chłopcy popisywali się, zaczęli zjeżdżać na pupach po płatach śniegu. Dziewczynki piszczały, panie wrzeszczały. Na szczęście wszyscy zeszli w kierunku Morskiego, głupi czasem mają szczęście.
Nigdy nie byłam na Giewoncie emotka

chaber20

#6632873 Napisano: 23.08.2019 21:48:54
misiamisiam napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

pisałam, dzwoniłam - sprawdzali i nic nie było nadane

Koniecznie poproś agencje o przesłanie numeru listu przewozowego nadanej przesyłki. Wtedy sama sobie sprawdzisz gdzie faktycznie jest przesyłka i na jakie dane zostala nadana.
W temacie wkurza mnie kończące się lato emotka

agakaz2

#6633308 Napisano: 26.08.2019 13:02:25
odbiór napoju w loterii fuzetea.pl
sklep tradycyjne oczy jak 5 zł oni nic nie wiedzą nie jest Pani pierwszą osobą która pyta
no szlag by ich trafiłemotka
0 0

iwona0103

#6633350 Napisano: 26.08.2019 15:10:01
Wkurzają mnie konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam... tym razem brak okularów Tonny
Wiele osób nie spełniło zasad regulaminu a wygrało, ja spełniłam i nie wygrałam... Organizator odpisał, że jest organizatorem, więc może zmieniać regulamin (bez informowania kogokolwiek), czyli w tym wypadku ze względu na to, że było dużo zgłoszeń niespełniających zasady konkursu postanowili wziąć wszystkie (nieprawidłowe też) pod uwagę  emotka emotka

iwona0103

#6633355 Napisano: 26.08.2019 15:26:30
superloser napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy z dużą ilością nagród, bo w nich nie wygrywam... tym razem brak okularów Tonny
Wiele osób nie spełniło zasad regulaminu a wygrało, ja spełniłam i nie wygrałam... Organizator odpisał, że jest organizatorem, więc może zmieniać regulamin (bez informowania kogokolwiek), czyli w tym wypadku ze względu na to, że było dużo zgłoszeń niespełniających zasady konkursu postanowili wziąć wszystkie (nieprawidłowe też) pod uwagę  emotka emotka

Organizator NIE MA prawa zmienic zasad w trakcie, jesli dziala to na szkode uczestników promocji. Za to sa kary...

Napisałam im to zanim napisałam tu na forum. Otrzymałam odpowiedź: weźmiemy sobie do serca Pani rady.... 
Dlatego postanowiłam wyżalić się w tym wątku emotka
0 0

ziolko

#6633388 Napisano: 26.08.2019 17:44:09
iwona0103 napisał(a):

Jeśli w regulaminie nie było zapisu, że organizator może zmienić zasady konkursu w trakcie jego trwania, to NIE MOŻE ZMIENIAĆ regulaminu!!
Kiedyś w jednym konkursie tez zmienili datę zakończenia (wydłużyli), napisałam reklamację i dostałam nagrodę. 
Postrasz ich Rzecznikiem praw konsumentów i UOKiKiem, to powinno coś pomóc.

No co za durny organizator emotka

pioge7

#6633490 Napisano: 27.08.2019 09:00:26
internet.... na jednym poziomie pokój obok pokoju routera i nie ma internetu emotka emotka już drugi router i to samo emotka emotka nie wiem czy to wina routera czy internetu ale jest do bani emotka ma ktoś jakiś wzmacniacz i może coś polecić?
0 0

androm

#6633497 Napisano: 27.08.2019 09:17:13
pioge7 napisał(a):

internet.... na jednym poziomie pokój obok pokoju routera i nie ma internetu emotka emotka już drugi router i to samo emotka emotka nie wiem czy to wina routera czy internmetu ale jest do bani emotka asz ma ktoś jakiś wzmacniacz i może coś polecić?

masz za mocne ściany:)
1 pioge7 0

madzia1-s

#6633548 Napisano: 27.08.2019 10:42:36
pioge7 napisał(a):

internet.... na jednym poziomie pokój obok pokoju routera i nie ma internetu emotka emotka już drugi router i to samo emotka emotka nie wiem czy to wina routera czy internetu ale jest do bani emotka ma ktoś jakiś wzmacniacz i może coś polecić?

miałam taki problem w domu rodzinnym, duże mieszkanie w linii prostej i w ostatnich pokojach internet przerywał, słabo działał itp.
kupiłam za grosze wzmacniacz wifi tp link, instalacja bardzo łatwa i teraz internet śmiga jak ta lala! naprawdę polecam, żałuję że wcześniej nie kupiłam i nerwów sobie nie oszczedzialam.
1 pioge7 0

pioge7

#6633553 Napisano: 27.08.2019 10:49:47
madzia1-s napisał(a):

pioge7 napisał(a):

miałam taki problem w domu rodzinnym, duże mieszkanie w linii prostej i w ostatnich pokojach internet przerywał, słabo działał itp.
kupiłam za grosze wzmacniacz wifi tp link, instalacja bardzo łatwa i teraz internet śmiga jak ta lala! naprawdę polecam, żałuję że wcześniej nie kupiłam i nerwów sobie nie oszczedzialam.

czyli działa emotka będę musieć pomyśleć i w wolnej chwili w końcu kupić tylko nie wiem czy taki za 30, zl i kupić 2 i starczy czy lepiej za 120, zl jeden a porządny
0 0

prosiaczek

#6633613 Napisano: 27.08.2019 12:19:04
wkurzają mnie reklamy na dole strony, które wskoczyły po aktualizacji emotka
1 pioge7 0

taalvikki

#6633828 Napisano: 28.08.2019 00:23:35
superloser napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Organizator NIE MA prawa zmienic zasad w trakcie, jesli dziala to na szkode uczestników promocji. Za to sa kary...

ORGANIZATOR JEST ORGANIZATOREM, nie słyszał? emotka nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobisz? emotka  

a poważnie, to nie wiem, czy dobry konkurs namierzyłam, ale jeżeli dobry, to tam był podpunkt odnośnie tego, że "organizator ma prawo do zmiany", ale czy takie zapisy rzeczywiście dają prawo do KAŻDEJ zmiany? ot, np. czy po takim zapisie, organizator może po konkursie wprowadzić zmianę i stwierdzić, że dział był płatny, więc dawać kasę? 

ja bym pisała więc reklamację i trochę postraszyła.
0 0

as32572

#6634012 Napisano: 28.08.2019 13:35:35
as32572 napisał(a):

kreatia napisał(a):

androm napisał(a):

kreatia napisał(a):

as32572 napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem mylona z inną dziewczyną z mojej miejscowości.
Wczoraj miałam wezwanie na policję jako świadek bójki i musiałam się tłumaczyć, że to nie ja  emotka

Dobrze, że jako świadek, a nie sprawca emotka

i że nie jako ofiara

czyli... dobrze się stało emotka  widzisz as32572, jakie masz szczęście?

No tak, tym razem się udało emotka  i mogłam zwiedzić komendę policji  emotka
ciekawa jestem tylko w jakich kolejnych okolicznościach usłysze o mojej imienniczce...

Temat niestety powrócił, teraz mam się w sądzie tłumaczyć, ze nie jestem jedyną osobą o tym imieniu i nazwisku.
Czy oni nie moga zapytać tych kolegów, którzy wskazali dziewczynę,a nie ciągać mnie?
Pewnie się zdziwią co to za świadek emotka
1 brucee 0

joan

#6634109 Napisano: 28.08.2019 16:58:38
Od 16 do 18 bezwzględnie nie jeść i nie pić.
O 17 skończy działać znieczulenie.
Wychodzi na to, że od 17 do 18 trzeba po prostu cierpieć, skoro nie można wziąć tabletki emotka
Do rzyci z taką matematyką.
Eh kule, straciłam ino zdrową ósemkę, a czuję się jakaś taka niekompletna, stara i spróchniała emotka
2 brucee, nkba 0