Wkurza mnie...

beataa81

#2622179 Napisano: 31.08.2009 04:45:16
najważniejsze to rozładować emocje...później jest już lepiej emotka
0 0

kalisto1986

#2622184 Napisano: 31.08.2009 04:47:39
beataa81 napisał(a):

najważniejsze to rozładować emocje...później jest już lepiej emotka

wiem emotka ja sie nie lamie , naprawde ciezko jest mnie zlamac i mimo tego co teraz mam ,a nie jest ciekawie trzymam sie , tylko czasem jak u kazdej z nas trafi sie taki dzien ze chcialo by sie zeby juz sie skonczyl ale zaraz pogram dla rozladowania napiecia i bedzie ok emotka a maz wejdzie do domu i bedzie nie no znowu przy kompie emotka emotka
0 0

Reni

#2622186 Napisano: 31.08.2009 04:47:59
kalisto1986 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

brrr caly dzisiejszy dzien mnie wkurza emotka najpierw przyjemny tel z zusu , pozniej przesympatyczne panie w Pip zeby bylo malo okazalo sie ze jak chcem znalesc pewien bardzo wazny artykul z gazety ktory byl na przelomie 07/08 r musze przekopac 1500 gazet i mam na to tydzien a na koniec auto odmowilo posluszenstwa emotka i zepsulo sie na srodku tlocznego parkingu w centrum handlowym w godzienie takiej ze nikt nie mogl przyjechac pomoc i spedzilismy mile 4 godziny w aucie emotka emotka emotka

nieprzyjemny dzionek...jeśli można w czymś pomóc to śmiało.

dziekuje bardzo emotka ja juz przyzwyczajana do takich dni tylko cos dzisiaj mnie wzielo ze nie wytrzymalam najpierw w PIP sie poryczalam , a pozniej wrzeszczalam na M emotka wariatka

Kochana, zerknij ile fajnych konków sie dzisiaj kończy-na pewno Ci sie humor od razu poprawi emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#2622191 Napisano: 31.08.2009 04:49:30
o reni i juz lepiej na sama mysl , ide sie dotlenic emotka i siadam i maz sila mnie nie pogoni dzisiaj emotka emotka
0 0

Gość: agava

#2622199 Napisano: 31.08.2009 04:54:07
karlotta napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dawidekk napisał(a):

że wchodzę do sklepu, a tam ochroniarz od razu na mnie się gapi, i stoi na końcu działu, i tylko czeka żebym coś schował do kieszeni... Heeellllooołłłł!! Nie każdy młodzieniec( emotka ) kradnie....

ojj ile razy ja też to miałem, babki w sklepie się gapią, a ja lubie długo sie na półki gapić szukając produktów emotka heh normalnie czuje sie w tedy jak złodziej emotka

ską ja tp znam emotka , czasami ochroniarz łazi za mną przez cały sklep, albo wpadam na niego za każdym razem kiedy skręce gdzieś między półki. a nie wydaje mi się, żebym jakoś szczególnie podejrzanie wygladała

Kiedyś za mną i dwiema moimi szwagierkami łaził ochroniarz po Rossmannie. A jak nie łaził, to stał niedaleko i się gapił. Do czasu emotka Zatrzymałyśmy się przy prezerwatywach i zaczęłyśmy zastanawiać się, które są największe. A że nie wiedziałyśmy, to ładnie poprosiłam pana ochroniarza, żeby nam pomógł i wytłumaczył. Ale się chłopak zawstydził, powiedział, że chyba wszystkie są takie same i odszedł emotka Do końca zakupów miałyśmy spokój emotka A żeby było śmieszniej, my naprawdę musiałyśmy kupić prezerwatywy i nie wiedziałyśmy, jakie emotka
0 0

Gość: asercia

#2622336 Napisano: 31.08.2009 05:59:42
agava napisał(a):

karlotta napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dawidekk napisał(a):

że wchodzę do sklepu, a tam ochroniarz od razu na mnie się gapi, i stoi na końcu działu, i tylko czeka żebym coś schował do kieszeni... Heeellllooołłłł!! Nie każdy młodzieniec( emotka ) kradnie....

ojj ile razy ja też to miałem, babki w sklepie się gapią, a ja lubie długo sie na półki gapić szukając produktów emotka heh normalnie czuje sie w tedy jak złodziej emotka

ską ja tp znam emotka , czasami ochroniarz łazi za mną przez cały sklep, albo wpadam na niego za każdym razem kiedy skręce gdzieś między półki. a nie wydaje mi się, żebym jakoś szczególnie podejrzanie wygladała

Kiedyś za mną i dwiema moimi szwagierkami łaził ochroniarz po Rossmannie. A jak nie łaził, to stał niedaleko i się gapił. Do czasu emotka Zatrzymałyśmy się przy prezerwatywach i zaczęłyśmy zastanawiać się, które są największe. A że nie wiedziałyśmy, to ładnie poprosiłam pana ochroniarza, żeby nam pomógł i wytłumaczył. Ale się chłopak zawstydził, powiedział, że chyba wszystkie są takie same i odszedł emotka Do końca zakupów miałyśmy spokój emotka A żeby było śmieszniej, my naprawdę musiałyśmy kupić prezerwatywy i nie wiedziałyśmy, jakie emotka

rewelacyjny patent na ochroniarza emotka emotka emotka
0 0

martu18

#2622373 Napisano: 31.08.2009 06:09:32
wkurza mnie bo nie mam wen6y na konkurs Garniera emotka emotka
0 0

kalisto1986

#2622395 Napisano: 31.08.2009 06:16:06
martu18 napisał(a):

emotka emotka ja tez sie wkurzam bo wymyslam zamiast coraz leprze to coraz glupsze
0 0

Gość: brightwitch

#2622407 Napisano: 31.08.2009 06:21:20
agava napisał(a):

karlotta napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Trzeba kiedyś wypróbować tę metodę zawstydzania ochroniarzy w Rossmannie. Okropni są z tym swoim pilnowaniem. Chyba nawet w więzieniu mniej za człowiekiem łażą emotka

A w temacie - wszystko mnie dziś wkurza! emotka
0 0

Gość: fructisa

#2622591 Napisano: 31.08.2009 07:21:29
1 września emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2622598 Napisano: 31.08.2009 07:23:25
kalisto1986 napisał(a):

martu18 napisał(a):

emotka emotka ja tez sie wkurzam bo wymyslam zamiast coraz leprze to coraz glupsze

u mnie ty samo emotka
0 0

Reni

#2622612 Napisano: 31.08.2009 07:26:25
jolcia12 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

martu18 napisał(a):

u mnie ty samo emotka

a ja zatrudniłam szwagra, nie dość że kupił kosmetyki to teraz mysli nad hasłami emotka i się wkurza, że dopiero teraz mu o tym powiedziałam emotka emotka
0 0

Gość: jolcia12

#2622623 Napisano: 31.08.2009 07:28:01
Reni napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

martu18 napisał(a):

u mnie ty samo emotka

a ja zatrudniłam szwagra, nie dość że kupił kosmetyki to teraz mysli nad hasłami emotka i się wkurza, że dopiero teraz mu o tym powiedziałam emotka emotka

zapodaj jakieś fajne hasełko do mnie emotka
0 0

isiulka

#2622631 Napisano: 31.08.2009 07:29:22
Reni napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

brrr caly dzisiejszy dzien mnie wkurza emotka najpierw przyjemny tel z zusu , pozniej przesympatyczne panie w Pip zeby bylo malo okazalo sie ze jak chcem znalesc pewien bardzo wazny artykul z gazety ktory byl na przelomie 07/08 r musze przekopac 1500 gazet i mam na to tydzien a na koniec auto odmowilo posluszenstwa emotka i zepsulo sie na srodku tlocznego parkingu w centrum handlowym w godzienie takiej ze nikt nie mogl przyjechac pomoc i spedzilismy mile 4 godziny w aucie emotka emotka emotka

nieprzyjemny dzionek...jeśli można w czymś pomóc to śmiało.

dziekuje bardzo emotka ja juz przyzwyczajana do takich dni tylko cos dzisiaj mnie wzielo ze nie wytrzymalam najpierw w PIP sie poryczalam , a pozniej wrzeszczalam na M emotka wariatka

Kochana, zerknij ile fajnych konków sie dzisiaj kończy-na pewno Ci sie humor od razu poprawi emotka emotka emotka

Z jakiej gazety ?? Może będe mogła pomóc z tym artykułem:)
0 0

ciasssteczko

#2622636 Napisano: 31.08.2009 07:30:06
mnie wkurzylo, ze markety podniosly ceny produktow garniera i postanowilam olac ten konkurs emotka
nagrod nie ma az tak wiele, ale zycze, zeby trafily w wasze rece emotka
0 0

Reni

#2622638 Napisano: 31.08.2009 07:30:47
jolcia12 napisał(a):

Reni napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

martu18 napisał(a):

u mnie ty samo emotka

zapodaj jakieś fajne hasełko do mnie emotka

emotka na razie sie wkurza przez gg emotka emotka emotka ale zaraz ma sie zabrać do roboty emotka tylko on w życiu żadnego hasła nie wymyślał, ciekawe czy ma talent... emotka
0 0

avatea

#2622644 Napisano: 31.08.2009 07:32:25

Reni

#2622653 Napisano: 31.08.2009 07:34:04
avatea napisał(a):

ani pół boniku z życie ułatwia... emotka emotka

emotka ja też emotka
dlatego wlasnie odpuszczam sobie na jakis czas konkursy, gdzie trzeba dokonczyc zdanie.... emotka emotka emotka
niech mysla inni emotka emotka
0 0

Gość: potworkaa

#2622662 Napisano: 31.08.2009 07:35:33
a mnie mój leń wkurza... emotka i to, że za kilka godzin mam poprawkę a nic nie umiem bo się oczywiście uczyć nie chciało emotka
0 0

avatea

#2622670 Napisano: 31.08.2009 07:37:12
Reni napisał(a):

avatea napisał(a):

ani pół boniku z życie ułatwia... emotka emotka

emotka ja też emotka
dlatego wlasnie odpuszczam sobie na jakis czas konkursy, gdzie trzeba dokonczyc zdanie.... emotka emotka emotka
niech mysla inni emotka emotka

:) też jakos weny nie mam... zupelnie nie wiem dlaczego... zaraz zjem pare kukułek na pocieszenie;)
0 0