Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dawid3k
wystarczy popatrzec rankingi np. w laysach obecnych
kombinowanie, kombinowaniem, ale to szczyt chamstwa oszukiwać a potem na allegro wystawiac przedmioty, ale to Polska, tutaj nawet o 5zl sie zabiją...żałosne
Gość: beata82roksana82
bo przez moją nieuwagę mój telefon zanurkował w sedesie
Gość: emmmiliaaa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze da sie go uratowac tez tak mialam
Gość: potworkaa
oo to zupełnie jak u mnie...jak dobrze, że nie jestem sama
Gość: shorty87
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a na jakiej uczelni jestes ?
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja prawie zawsze angażuje w myślenie moją matule
ale dziś jej się nie chce
a ceny Garniera rzeczywiście podnieśli nieźle szczególnie w Realu
Gość: niuniu
nic mi sie nie chce!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
9 godzin!!!
o 5 w domu
w tym chemia, historia, biologia, 2 matmy, 2 francuskie, polski i rela...
merp
Gość: pola731
wysłałam 01.08 - poleconym priorytetem....
nie mają zgłoszenia
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale pelnej listy tez nie maja wiec jest szansa...
Gość: niuniu
WOWwwwwwww
musisz to jakoś przetrwać
ja dopiero za m-c zaczynam ale już od dziś rozpoczynam kurs więc tak jakbym się uczyła i szła do szkoły 1 wrzesnia
Gość: rafi323raf
a ja nawet nie wiem jakie jutro lekcje, wiem że na 11... hehe u nas rozpoczęcie trwało 10 min - weszlismy do klasy, zostały nam rozdane kluczyki do szafek, a że jakas inna klasa czekała przed sala, to babka nam powiedziała że plan mamy na dole i żebyśmy sobie spisali
Gość: helatkoX
Gość: pola731
szansa ... wolę kuferek niż szansę
bo mi parę centymetrów po tych Kukułkach- podrzutkach zostało .......wrrrrrrrrrr
Gość: shorty87
ja tam sie nie przejmuje bo i tak bede licytowac gorzej dla osob z forum, ktore zdubluje:D
Gość: taaga20
gorzej też dla Ciebie bo tym samym siebie też zdublujesz
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane