Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo sprzedamy i jest kasa na bieżące wydatki-tylko,że to nie wszyscy są w stanie zrozumieć niestety...
Gość: nocnygosc
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szampony HERBAL essences , shwarzkopf każdy ma fajne nagrody ale ile można tego mieć
w dodatku robią promocje w każdym markecie osobno
Gość: iwciaj71
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Iwka wyluzuj, On ma prawie 17 lat
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
masza
Postów 7665
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z Reala wygrałam mp3 a oni chcą tyle paragonow ile smsow było wysłanych... i pewnie z nagrody nici.............
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: js28
noooo...i dlatego muszę sprzedać cudowny wygrany zegarek, żeby uszykować stary samochód
Gość: shorty87
Gość: aleks21
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
kiedyś to samo było w nto - wszyscy uczestnicy dostali informację o wygranej a za kilkanaście minut - pomyłka
delfinka101
Postów 5749
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się chętnie podpisze pod tym brakiem kasy
Ale i tak jestem Wam wszystkim wdzięczna ze zaczęłam grać,że mi tu od poczatku pomagaliscie, nie tylko jezeli chodzi o konki ale tez w poruszaniu się po forum i dzięki temu i do rossnetu się zapisałam i juz łyzeczki dawno z mulera w domu i czekam na inne nagrody..
Dzięki temu pudło gdzie zbieramy fanty na aukcje charytatywną dla mojego smyka jest juz pełne.
Więc wkurzam sie tylko na brak kasy i na pacanów co się smieją,ze stale w jakims konkursie biore udział
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na tych pacanów to się Kochana nie wkurzaj, też mnie wkurzali na początku, a teraz żal im tyłek ściska jak widzą większe paczki, które do mnie przychodzą
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza! zapas na rok i nawet pół bonu nie wygrane!
Gość: jkkp
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja robię to samo
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Gość: jolcia12
też mam manię rozdawania
Gość: xiah
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: monis
o tak przyłączam sie