Wkurza mnie...

asantesana

#6665508 Napisano: 11.12.2019 12:17:20
joan napisał(a):

pati12b napisał(a):

joan napisał(a):

Wklepywanie konkursów/loterii bez uwzględniania godzin emotka

"e. zgłosi się do Loterii (zwane dalej: „Zgłoszeniem”) za pośrednictwem strony internetowej Loterii www.mojtauron.pl na zasadach określonych w Regulaminie, w okresie od godziny 10:00:00 dnia 21 października 2019 roku do godziny 10:00:00 dnia 10 grudnia 2019"

A co? Przez 1,5 miesiąca nie miałaś czasu, żeby się zgłosić?
Tym bardziej, że tam można było to zrobić tylko raz, bez paragonów, wymyślania wierszyków itp.? Regulamin był utajniony? Złe daty wpisane w opisie konkursu?
W temacie: wkurzają mnie ludzie, którzy nie zadają sobie trudu przeglądania regulaminów konkursów, w których chcą wziąć udział.
p.s. Tak, to ja dodałam tę loterię i odechciewa mi się dodawania do bazy czegokolwiek.

I tutaj się właśnie różnimy, bo jak mam coś zrobić na odpier*, to wolę tego wcale nie robić. I jakoś zawsze dodaję godzinę trwania konkursu do bazy, nie szkoda mi wklepać tych paru znaków więcej. A za błędy & niedociągnięcia przepraszam, bo do ludzi nieomylnych się nie zaliczam emotka

PS: Wszystkie regulaminy trwających akcji czytam i spisuję.
Bez odbioru.

To jest powtarzający się problem od dłuższego czasu, a może by tak poprosić Pionasa o dodanie rubryki do formularza przy dacie zakończenia konkursu (nie wiem ile to jest roboty) z godziną zakończenia? 
0 0

pati12b

#6665510 Napisano: 11.12.2019 12:22:14
joan napisał(a):

pati12b napisał(a):

joan napisał(a):

Wklepywanie konkursów/loterii bez uwzględniania godzin emotka

"e. zgłosi się do Loterii (zwane dalej: „Zgłoszeniem”) za pośrednictwem strony internetowej Loterii www.mojtauron.pl na zasadach określonych w Regulaminie, w okresie od godziny 10:00:00 dnia 21 października 2019 roku do godziny 10:00:00 dnia 10 grudnia 2019"

A co? Przez 1,5 miesiąca nie miałaś czasu, żeby się zgłosić?
Tym bardziej, że tam można było to zrobić tylko raz, bez paragonów, wymyślania wierszyków itp.? Regulamin był utajniony? Złe daty wpisane w opisie konkursu?
W temacie: wkurzają mnie ludzie, którzy nie zadają sobie trudu przeglądania regulaminów konkursów, w których chcą wziąć udział.
p.s. Tak, to ja dodałam tę loterię i odechciewa mi się dodawania do bazy czegokolwiek.

I tutaj się właśnie różnimy, bo jak mam coś zrobić na odpier*, to wolę tego wcale nie robić. I jakoś zawsze dodaję godzinę trwania konkursu do bazy, nie szkoda mi wklepać tych paru znaków więcej. A za błędy & niedociągnięcia przepraszam, bo do ludzi nieomylnych się nie zaliczam emotka

PS: Wszystkie regulaminy trwających akcji czytam i spisuję.
Bez odbioru.

Skoro czytasz wszystkie regulaminy, to nie wiedziałaś do kiedy trwa loteria? Chyba czytałaś na odp*ol.
W formularzu dodania konkursu nie ma wymogu wpisania godziny, z resztą dla mnie nie wydawała się istotna przy tak długim terminie zgłoszeń. Ale jeśli ktoś zauważy brak istotnych szczegółów, może zawsze użyć opcji "zgłoś błąd" lub zwyczajnie dodać komentarz. Jakoś twojej interwencji tu nie widzę.

W temacie: wkurza mnie zapalenie zatok i ciążowe hormony.
0 2 onmyown, joan

ziolko

#6665521 Napisano: 11.12.2019 12:40:09
@pati12b po co się przywalać i pisać, że ktoś czytał na  odp*ol? 
Jeśli ktoś czyta po kilka czy kilkanaście regulaminów dziennie, to logiczne, że może coś pominąć...
Poza tym skoro tyle osób dodaje godzinę w nazwie konkursu, to może warto by się dostosować do nich?? Albo w treści opisu konkursu to zaznaczyć...
A nie focha strzelać, że "może zawsze użyć opcji "zgłoś błąd" lub zwyczajnie dodać komentarz."

Jak dodaję konkurs to zaznaczam takie informacje, jeśli nie w tytule konkursu to w treści.
Staram się w tytule, bo wiele osób patrzy najpierw po tytułach a później po opisach. 

pati12b

#6665528 Napisano: 11.12.2019 12:53:26
ziolko napisał(a):

pati12b po co się przywalać i pisać, że ktoś czytał na  odp*ol? 
Jeśli ktoś czyta po kilka czy kilkanaście regulaminów dziennie, to logiczne, że może coś pominąć...
Poza tym skoro tyle osób dodaje godzinę w nazwie konkursu, to może warto by się dostosować do nich?? Albo w treści opisu konkursu to zaznaczyć...
A nie focha strzelać, że "może zawsze użyć opcji "zgłoś błąd" lub zwyczajnie dodać komentarz."

Jak dodaję konkurs to zaznaczam takie informacje, jeśli nie w tytule konkursu to w treści.
Staram się w tytule, bo wiele osób patrzy najpierw po tytułach a później po opisach. 

ktoś tu wcześniej napisał, że dodałam konkurs na odp*ol, więc tylko się bronię.
Nikt przez ponad 6 tyg ani słowa komentarza nie napisał. A teraz nagle kogoś wkurza...
Mam dodawać fejsbukowe rozdawajki, żeby zachować dostęp do wątków i nie narażać się na oburzenie?
0 0

joan

#6665534 Napisano: 11.12.2019 13:00:35
ziolko napisał(a):

(...)

Gwoli ścisłości: ja niczego nie pominęłam emotka Chciałam wziąć udział w loterii wczoraj, bo niby była "aktualna", ale po zapoznaniu się z regulaminem (wczoraj, po raz pierwszy!)... jednak nie była emotka
0 0

onmyown

#6665535 Napisano: 11.12.2019 13:01:04
pati12b napisał(a):

ziolko napisał(a):

@pati12b po co się przywalać i pisać, że ktoś czytał na  odp*ol? 

Nikt przez ponad 6 tyg ani słowa komentarza nie napisał. A teraz nagle kogoś wkurza...
Mam dodawać fejsbukowe rozdawajki, żeby zachować dostęp do wątków i nie narażać się na oburzenie?

Nie, wystarczy jak będziesz dodawać konkursy porządnie, bez pominięcia tak ważnej i kluczowej informacji jak godzina zakończenia konkursu. W innym przypadku faktycznie lepiej dodawać "fejsbukowe rozdawajki". Dużo osób bierze udział w ostatnim dniu i straciło możliwość wzięcia udziału w loterii. Czasu się nie cofnie, ale czasem warto po prostu przyznać się do błędu, zamiast szukać winy wszędzie, tylko nie u siebie
2 joan, ziolko 0

pati12b

#6665543 Napisano: 11.12.2019 13:19:22
onmyown napisał(a):

pati12b napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nie, wystarczy jak będziesz dodawać konkursy porządnie, bez pominięcia tak ważnej i kluczowej informacji jak godzina zakończenia konkursu. W innym przypadku faktycznie lepiej dodawać "fejsbukowe rozdawajki". Dużo osób bierze udział w ostatnim dniu i straciło możliwość wzięcia udziału w loterii. Czasu się nie cofnie, ale czasem warto po prostu przyznać się do błędu, zamiast szukać winy wszędzie, tylko nie u siebie

Ja czytam regulaminy wcześniej niż w deadlin'ie. I do nikogo oprócz ewentualnie siebie nie mam potem pretensji. A widziałam wiele dużo gorzej opisanych konkursów.
Ale przepraszam.
joan podaj nr konta to podzielę się tymi 100k emotka
1 onmyown 0

andii

#6665548 Napisano: 11.12.2019 13:25:36
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wysłałam do jednej osoby z naszego forum 28 listopada bon 100 do Auchan poleconym priorytetem.29 listopada przesyłka z bonem dotarła do niej, co potwierdziła 3 grudnia.Miałam w zamian za to dostać 4 bilety do kina.Użytkowniczka twierdziła,że ma tylko 3 bilety, bo 4-ty gdzieś posiała i nie może znaleźć.No to jej napisałam,aby mi wysłała chociaż te 3 bilety, a ten jeden najwyżej później.Jest mi naprawdę bardzo przykro,że ja jakoś to zorganizowałam,aby przesyłka dotarła do niej następnego dnia pocztą polską,a bilety dla mnie mailem jakoś do tej pory nie dotarły emotka

Co za m.łpa!!!!!!
Jest wątek-----nie polecam wymiany z....  weź ja tam dopisz!
 by nikt więcej się nie nadział na tę osobę!!!! emotka
Wkurzają mnie takie osobyemotka

edzia21

#6665552 Napisano: 11.12.2019 13:30:39
andii napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wysłałam do jednej osoby z naszego forum 28 listopada bon 100 do Auchan poleconym priorytetem.29 listopada przesyłka z bonem dotarła do niej, co potwierdziła 3 grudnia.Miałam w zamian za to dostać 4 bilety do kina.Użytkowniczka twierdziła,że ma tylko 3 bilety, bo 4-ty gdzieś posiała i nie może znaleźć.No to jej napisałam,aby mi wysłała chociaż te 3 bilety, a ten jeden najwyżej później.Jest mi naprawdę bardzo przykro,że ja jakoś to zorganizowałam,aby przesyłka dotarła do niej następnego dnia pocztą polską,a bilety dla mnie mailem jakoś do tej pory nie dotarły emotka

Co za m.łpa!!!!!!
Jest wątek-----nie polecam wymiany z....  weź ja tam dopisz!
 by nikt więcej się nie nadział na tę osobę!!!! emotka
Wkurzają mnie takie osoby emotka

Dokladnie, podziel sie nickiem publicznie z nami...zeby nikt na nia nie trafil.
Swoja droga...tez mam jedna osobe z forum, ktora od lipca do tej pory nie zaplacila mi za zestaw produktow.

joan

#6665562 Napisano: 11.12.2019 14:16:34
cudaczek121 napisał(a):

Wspomniana osoba winna jest Ci 4 bilety, zatem powinna niezwłocznie przysłać Ci 3 bilety + przelew za 4 bilet (który zgubiła).

Jeśli nie wywiąże się z transakcji, wspomnij o niej w stosownym wątku -> tym sposobem następni użytkownicy forum unikną kłopotów emotka

donia7

#6665570 Napisano: 11.12.2019 14:51:00
A mnie wkurza słowo "elowena" emotka

edit: elowina!
0 0

defed

#6665580 Napisano: 11.12.2019 15:20:35
Brak Monini w Lidlu.emotka
Brak Ace Ultra w C4 market.emotka
I jak tu graćemotka
0 0

bethan

#6665581 Napisano: 11.12.2019 15:23:58
donia7 napisał(a):

A mnie wkurza słowo "elowena"  emotka

edit: elowina!

Eluwina emotka
0 0

bethan

#6665584 Napisano: 11.12.2019 15:32:23
superloser napisał(a):

A w Lidlu to o co dokładnie grasz?

Skoro nie kupiła, to przypuszczam, że o nic.

tereniagno

#6665585 Napisano: 11.12.2019 15:33:22
defed napisał(a):

Brak Monini w Lidlu. emotka
Brak Ace Ultra w C4 market. emotka
I jak tu grać emotka

W ABC nie ma w żadnym sklepie Palmy z Bielmara.emotka
0 0

pawelski

#6665605 Napisano: 11.12.2019 16:10:46
Cieszyłem się że wygrałem lampki choinkowe ale już się nie cieszę bo przyszły różowe emotka
1 venix 0

ziolko

#6665617 Napisano: 11.12.2019 16:48:32
superloser -"Jak nie chcesz odpuścić kobiecie w ciąży to chociaż troche daj luzu - nienarodzonym dzieciom stres matki szkodzi."
 Czy Ty aby nie przesadzasz??? czy ja się mszczę i katuję kogoś?? Po prostu zwróciłam uwagę i użyłam takiego samego języka i określenia. 
0 0

kumulacja

#6665678 Napisano: 11.12.2019 19:26:15
Wkurzyła mnie wiadomość o zamknięciu jedynego sklepu Intermarche w Warszawie!
https://finanse.wp.pl/klopoty-intermarche-siec-zamyka-wlasnie-dwa-kolejne-sklepy-6455587170592385a
0 0

yonex

#6665683 Napisano: 11.12.2019 19:39:18
kumulacja napisał(a):

https://finanse.wp.pl/klopoty-intermarche-siec-zamyka-wlasnie-dwa-kolejne-sklepy-6455587170592385a

Ludzie mówią, że to piramida finansowa
0 0

yonex

#6665684 Napisano: 11.12.2019 19:39:18
kumulacja napisał(a):

Ludzie mówią, że to piramida finansowa
0 0