Wkurza mnie...

natik999

#6733142 Napisano: 02.10.2020 09:22:50
jestem rezerwą w żywiec zdrój emotka why??? a need a lot of money...emotka
0 0

venix

#6733143 Napisano: 02.10.2020 09:23:15
veldominik napisał(a):

Pytam serio bo ciekawią mnie ludzie co np kulują dziennie 20 majonezów żeby wygrać pare złotych emotka

Ziarnko do ziarnka 
0 0

venix

#6733144 Napisano: 02.10.2020 09:24:47
jokan napisał(a):

dobre czasy minęły i nie wrócą....z Ferrero tak jak rok temu rezerwa tylko do głównych nagród....ale jeszcze 3 lata temu do kart 500 zł też była rezerwa (sama wygrałam wtedy emotka ), gdzie te czasy ja się pytam? Jak grać? Po co grać? emotka emotka

Coraz częściej tak robią.  Lenistwo?
Szkoda emotka  Zawsze jeszcze mogło coś wpaść 
1 jokan 0

venix

#6733145 Napisano: 02.10.2020 09:25:59
natik999 napisał(a):

jestem rezerwą w żywiec zdrój  emotka why??? a need a lot of money... emotka

Współczuję 
0 0

nanajka81

#6733150 Napisano: 02.10.2020 09:41:25
superloser napisał(a):

-Violka- napisał(a):

superloser napisał(a):

veldominik napisał(a):

Wkurza mnie ze te same osoby ciagle wygrywają w loteriach emotka
mam pytanie do nich co robicie że ciągle wygrywacie? Wydajecie miesięcznie kilka tysięcy złotych na konkursy czy ktoś z rodziny załatwia wam paragony ze sklepu?

Zatrudniasz sie w cichym sklepiku albo otwierasz wlasny... masz poslizg 10-15minut na terminalu i grasz ... a skoro informacja jest natychmiastowa to masz 10-15 by kupic towar... nim klient przyjdzie i wbije ci sie w "numer paragonu"

W Ikea były do kupienia kasy.  Można nawet w domu nabijać 

Gdyby Agencje publikowaly imie laureata, NIP & numer kasy fiskalnej to by bylo duzo zgloszen z malych sklepikow  emotka   Jakby powiadamiali po 24godz o wygranej, to by listy laureatow byly zupelnie inne i rzecz jasna, znacznie mniejsze zainteresowanie... 

Ludzie kombinują, co niektórzy zbierają paragony, ci co na kasach to tak jak powyżej. Mnie np zastanawia konkurs: https://www.e-kon...uguje-na-lurpak.html i wyniki które od razu są podawane. Naprawdę normalni ludzie tyle tego nie najtańszego masła kupują???
0 0

jokan

#6733152 Napisano: 02.10.2020 09:48:34
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

-Violka- napisał(a):

superloser napisał(a):

veldominik napisał(a):

mam pytanie do nich co robicie że ciągle wygrywacie? Wydajecie miesięcznie kilka tysięcy złotych na konkursy czy ktoś z rodziny załatwia wam paragony ze sklepu?

Zatrudniasz sie w cichym sklepiku albo otwierasz wlasny... masz poslizg 10-15minut na terminalu i grasz ... a skoro informacja jest natychmiastowa to masz 10-15 by kupic towar... nim klient przyjdzie i wbije ci sie w "numer paragonu"

Gdyby Agencje publikowaly imie laureata, NIP & numer kasy fiskalnej to by bylo duzo zgloszen z malych sklepikow  emotka   Jakby powiadamiali po 24godz o wygranej, to by listy laureatow byly zupelnie inne i rzecz jasna, znacznie mniejsze zainteresowanie... 

Ludzie kombinują, co niektórzy zbierają paragony, ci co na kasach to tak jak powyżej. Mnie np zastanawia konkurs: https://www.e-kon...uguje-na-lurpak.html i wyniki które od razu są podawane. Naprawdę normalni ludzie tyle tego nie najtańszego masła kupują???

może masło nie najtańsze, ale nagrody tak...XD....przepis za 1 zł  emotka
0 0

FBmarta22

#6733154 Napisano: 02.10.2020 09:51:29
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

-Violka- napisał(a):

superloser napisał(a):

veldominik napisał(a):

Mnie wkurza, to że nie wiedząc o loterii, w środę kupiłam trzy kostki... czyli jednak kupują emotka

Jakież piękne staropolskie imię w tych ich wynikach "GDSFH" emotka
1 kreatia 0

xooxoo

#6733156 Napisano: 02.10.2020 09:55:04
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

-Violka- napisał(a):

superloser napisał(a):

veldominik napisał(a):

Wczoraj wieczorem przeglądałam ten konkurs i nagrody naprawdę powalają, aż szkoda kupować. Jasne, jak ktoś akurat takie kupuje, to czemu nie, ale nie popisali się. A jak wczoraj weszłam na stronę, to w wygranych był tylko Roman emotka  Ale tak, wkurzam się na to samo.
0 0

jupiter8

#6733185 Napisano: 02.10.2020 10:56:07
xooxooxoo napisał(a):

jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

-Violka- napisał(a):

superloser napisał(a):

veldominik napisał(a):

Wczoraj wieczorem przeglądałam ten konkurs i nagrody naprawdę powalają, aż szkoda kupować. Jasne, jak ktoś akurat takie kupuje, to czemu nie, ale nie popisali się. A jak wczoraj weszłam na stronę, to w wygranych był tylko Roman  emotka  Ale tak, wkurzam się na to samo.

A już myślałam, że tylko ja mam takie myśli...
0 0

kejm

#6733310 Napisano: 02.10.2020 15:40:41
Wkurza mnie eBilet, prawdopodobnie straciłam 600 zł bo tam nikt nie odbiera i nie odpisuje!!!!
i to ze straciłam nagrodę bo zrobiłam za małe zakupy- to jakaś pomroczność straszna musiała być. Tak więc szykujcie się na rezerwę z Kauflandu. 
0 0

moskala22

#6733513 Napisano: 03.10.2020 20:05:42

wszystko mnie wkurza emotka

szaradzista1

#6733530 Napisano: 03.10.2020 21:29:50
Do dzisiaj miałem czas, aby odesłać pocztą tradycyjną oryginał paragonu z Burger Eti. Wygrałem wirtualną nagrodę 50 zł do e -Empiku. Oczywiście trzeba wypełnić oświadczenie, jakbym co najmniej wygrał auto. A na paragonie mam jeszcze inne konkursy. Dlatego ,chcąc nie chcąc rezygnuję, z owych wirtualnych 50 złotych. Ale niesmak pozostaje, nomen omen po mlecznych kanapkach.emotka
0 0

szaradzista1

#6733537 Napisano: 03.10.2020 23:08:23
superloser napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Do dzisiaj miałem czas, aby odesłać pocztą tradycyjną oryginał paragonu z Burger Eti. Wygrałem wirtualną nagrodę 50 zł do e -Empiku. Oczywiście trzeba wypełnić oświadczenie, jakbym co najmniej wygrał auto. A na paragonie mam jeszcze inne konkursy. Dlatego ,chcąc nie chcąc rezygnuję, z owych wirtualnych 50 złotych. Ale niesmak pozostaje, nomen omen po mlecznych kanapkach. emotka

Regulamin nie byl zrozumialy nim wyslales zgloszenie?

Czy Ty kupując cokolwiek w sklepie,pytasz się hostessy o regulamin? Zachęciła mnie dwiema darmowymi kanapkami, a przy okazji konkurs. Wysłałem zgłoszenie i tyle...W regulaminie mogą wymyślać różne rzeczy...najbardziej fantastyczne. 50 złotych jako wygrana ,przy takich wymaganiach, to porażka. Przecież podałem nr NIP sklepu, nr paragonu, wartość paragonu ( tzn.zakupów), przecież można wysłać skan...to nie jest auto,aby ktoś próbował oszukiwać..
0 0

ReneK

#6733544 Napisano: 04.10.2020 00:00:13
Czy mozna pomylić MAJONEZ Dekoracyjny z Delikatnymemotka
Ależ Takemotka ...coż za Brak Dokładności!i Jak tu nie Wkurzać się na Wlasną Głupote!emotka
0 0

FBbeata7

#6733551 Napisano: 04.10.2020 08:33:03
rene napisał(a):

Czy mozna pomylić MAJONEZ Dekoracyjny z Delikatnym emotka
Ależ Tak emotka ...coż za Brak Dokładności!i Jak tu nie Wkurzać się na Wlasną Głupote! emotka

Tam są jeszcze sałatkowy i Omega3, i lekki .A u mnie w sklepie na paragonie  tylko opis : majonez.Ciekawe, czy będą żądać pieczątki sklepu w razie wygranej.
0 0

venix

#6733556 Napisano: 04.10.2020 09:09:08
FBbeata7 napisał(a):

rene napisał(a):

Czy mozna pomylić MAJONEZ Dekoracyjny z Delikatnym emotka
Ależ Tak emotka ...coż za Brak Dokładności!i Jak tu nie Wkurzać się na Wlasną Głupote! emotka

Tam są jeszcze sałatkowy i Omega3, i lekki .A u mnie w sklepie na paragonie  tylko opis : majonez.Ciekawe, czy będą żądać pieczątki sklepu w razie wygranej.

Ja na początku loterii nie doczytałam , kupiłam sałatkowy, tak też było napisane na paragonie. Wysłali mnie po pieczątkę, sklep odnotował majonez sałatkowy winiary. jeszcze nie mam odpowiedzi zwrotnej o braku weryfikacji, ale się spodziewam takowej
0 0

anialistopad

#6733608 Napisano: 04.10.2020 15:51:37
Fererro 12 paragonów i wygrane wielkie 0
0 0

jokan

#6733620 Napisano: 04.10.2020 18:07:02
anialistopad napisał(a):

Fererro 12 paragonów i wygrane wielkie 0

ojej, to faktycznie słabo emotka - no ale chociaż może główna wpadnie
0 0

Gość: chochliczka

#6733727 Napisano: 05.10.2020 10:26:23
Wkurza mnie, ze od dziecka mam reumatpidalne zapalenie stawow i zawsze strasznie bolaly mnie kolana. A teraz z wiekiem przeszlo i na rece.musialam spac na siedzaco taki bol.
Albo to od kleszxza, ktorego mislam rok temu. Nie wiem co gorsze.
0 0

nanajka81

#6733740 Napisano: 05.10.2020 10:46:25
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie, ze od dziecka mam reumatpidalne zapalenie stawow i zawsze strasznie bolaly mnie kolana. A teraz z wiekiem przeszlo i na rece.musialam spac na siedzaco taki bol.
Albo to od kleszxza, ktorego mislam rok temu. Nie wiem co gorsze.

a leczyłaś tego kleszcza antybiotykami? Jak nie to obstawiałabym niestety powikłania pokleszczowe emotka
0 0