Wkurza mnie...

notta

#6767572 Napisano: 02.03.2021 22:13:34
wkurza mnie sklep intermarche.. no nie ma konkursowego miesiąca bez wtopy! ceny mają zawsze z kapelusza i nigdy nie zgadzają się z tym co na czytniku z tym co na kasie.. dzisiaj kupiłam kawę woseba w promocji.. cena 18, a przy kasie 10,49.. 
płyn perwoll jeden po 13,99 a drugi po 18 z haczykiem, calgon cena na półce 10zł a przy kasie prawie 20. Normalnie trafić tam w aktualne ceny to trzeba mieć farta. Zawsze wpadam szybko na zakupy i zawsze mam jakieś paragonowe kuchy z nimi emotka
1 brucee 0

FBewa36

#6767597 Napisano: 03.03.2021 08:46:13
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie sklep intermarche.. no nie ma konkursowego miesiąca bez wtopy! ceny mają zawsze z kapelusza i nigdy nie zgadzają się z tym co na czytniku z tym co na kasie.. dzisiaj kupiłam kawę woseba w promocji.. cena 18, a przy kasie 10,49.. 
płyn perwoll jeden po 13,99 a drugi po 18 z haczykiem, calgon cena na półce 10zł a przy kasie prawie 20. Normalnie trafić tam w aktualne ceny to trzeba mieć farta. Zawsze wpadam szybko na zakupy i zawsze mam jakieś paragonowe kuchy z nimi emotka

Następnym razem powiedz ze na półce była cena 18 zł, a nie 13 i ma być w tej cenie emotka skąd ja to znam, ile razy tak się załatwiłam
1 notta 0

jokan

#6767598 Napisano: 03.03.2021 08:52:09
FBewa36 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

płyn perwoll jeden po 13,99 a drugi po 18 z haczykiem, calgon cena na półce 10zł a przy kasie prawie 20. Normalnie trafić tam w aktualne ceny to trzeba mieć farta. Zawsze wpadam szybko na zakupy i zawsze mam jakieś paragonowe kuchy z nimi  emotka

Następnym razem powiedz ze na półce była cena 18 zł, a nie 13 i ma być w tej cenie emotka skąd ja to znam, ile razy tak się załatwiłam

to kasjerka się na nią spojrzy jak na jakąś kosmitkę emotka
a w temacie, to mnie wkurza, że mi się nic nie chce...nie wspominając o braniu udziału w konkursach...taka jakaś ogólna niechęć
1 notta 0

dwaburekoty

#6767669 Napisano: 03.03.2021 12:35:27
ilość fajnych konkursów i to, że bardzo bym chciała, ale nie wiem czy dam radę wziąć w nich udział
1 madllen 0

nanajka81

#6767679 Napisano: 03.03.2021 13:21:56
dwaburekoty napisał(a):

ilość fajnych konkursów i to, że bardzo bym chciała, ale nie wiem czy dam radę wziąć w nich udział

a mnie brak pomysłu na odpowiedzi emotka synek chciał popcorn, kupiłam, mam paragon star, siedzę jak głąb kapuściany i wpatruje się w formularz zgłoszeniowy, głowa pusta, nie potrafię sklecić żadnej odpowiedzi.
0 0

Claudia77

#6767699 Napisano: 03.03.2021 14:55:13
dwaburekoty napisał(a):

u mnie to samo emotka  mam paragony, miałam iśc na zakupy, bo fajne konkursy widzę, a tak mnie sponiewierało to dziadostwo, że od 5 dni dopiero wstałam na momentemotka i modlę się, byle gorzej nie było....
1 brucee 0

nanajka81

#6767786 Napisano: 04.03.2021 08:58:49
handel paragonami na konkurs który dopiero ruszył z kopyta...
0 0

jokan

#6767791 Napisano: 04.03.2021 09:13:50
nanajka81 napisał(a):

a dlaczegóż to? emotka Handel to handel. Tu obowiązują twarde zasady emotka emotka

A mnie wkurza, że tyle rzeczy chciałabym robić...ale czasu tyle nie mam....
0 0

nanajka81

#6767795 Napisano: 04.03.2021 09:18:58
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a dlaczegóż to? emotka Handel to handel. Tu obowiązują twarde zasady emotka emotka

A mnie wkurza, że tyle rzeczy chciałabym robić...ale czasu tyle nie mam....

bo drogie te paragony emotka Dobrze że siostry obiecały podrzucać to spróbuje zagrać ale ja i smolar nie bardzo się lubimy.

Ja też bym chciała dużo ale ciągle coś... i nie mam kiedy...
1 jokan 0

fiona25

#6768151 Napisano: 05.03.2021 15:19:22
wkurza mnie, że nie mogę trafić w żadną bramkę a patrząc na wyniki z pierwszych dni Lisnera ludzie mają albo wybitne wręcz szczęście albo patent na te cholerne bramki...  emotka
0 0

fiona25

#6768154 Napisano: 05.03.2021 15:22:18
nanajka81 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

a mnie brak pomysłu na odpowiedzi emotka synek chciał popcorn, kupiłam, mam paragon star, siedzę jak głąb kapuściany i wpatruje się w formularz zgłoszeniowy, głowa pusta, nie potrafię sklecić żadnej odpowiedzi.

mam to samo...i to nie tylko ze Starem...pustka totalna, ostatnio jedno zgłoszenie kleciłam przez 2 godziny ostatniego dnia, bo już mi było szkoda paragonu ... i jak znam życie to się okaże,że mogłam sobie darować... emotka
0 0

fiona25

#6768156 Napisano: 05.03.2021 15:32:11
superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę trafić w żadną bramkę a patrząc na wyniki z pierwszych dni Lisnera ludzie mają albo wybitne wręcz szczęście albo patent na te cholerne bramki...   emotka

Pracuja w sklepikach  emotka i to takich z jedna kasa fiskalna... 
jakby listy laureatow zawieraly nipy to by wygrywaly te same  emotka   z wyjatkami od przypadku

przeszło mi to przez myśl ... 
1 ilonaxx5 0

FBbeata7

#6768276 Napisano: 06.03.2021 06:02:18
fiona25 napisał(a):

superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę trafić w żadną bramkę a patrząc na wyniki z pierwszych dni Lisnera ludzie mają albo wybitne wręcz szczęście albo patent na te cholerne bramki...   emotka

jakby listy laureatow zawieraly nipy to by wygrywaly te same  emotka   z wyjatkami od przypadku

I dlatego agencje powinny zawsze robić zastrzeżenia- jedno gospodarstwo domowe- jedna nagroda dodatkowa, jedna główna, wyeliminowałoby to wszelkiej maści kombinatorów albo kazać podawać tak dużo danych,dotyczących paragonu,że wklepanie kilkunastu kodów-zgłoszeń, skutecznie zniechęciłoby mało zmotywowanych.

Gość: rafi323raf

#6768307 Napisano: 06.03.2021 11:15:34
Gdy takie konkursy startowały to pamiętam jeden, gdzie kody były na produkcie wydrukowane, by wygrać 100 zł trzeba było zainwestować ok. 80 zł. Taka statystyka była. 

A z tymi paragonowymi teraz jest jeszcze gorzej. Ostatnio w smolarze dzięki filmikowi z losowania raz oszacowałem że było po ok. 2000 zgłoszeń dziennie a nagród 20*200zł. Produkt 10 zł, czyli matematycznie by wygrać jedną nagrodę trzeba by wydać 1000 zł. 

Dlatego teraz gram zupełnie hobbistycznie, 1-2 zgłoszenia by mój los brał udział w losowaniach głównych, jednak wciąż większa szansa na wygranie niż w totolotku emotka

Ale ciekawe o ile mniej zgłoszeń by było, gdyby kody były na opakowaniu, a nie zgłoszenia przez paragon...
1 ilonaxx5 0

sks900

#6768310 Napisano: 06.03.2021 11:45:10
superloser napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Gdy takie konkursy startowały to pamiętam jeden, gdzie kody były na produkcie wydrukowane, by wygrać 100 zł trzeba było zainwestować ok. 80 zł. Taka statystyka była. 

A z tymi paragonowymi teraz jest jeszcze gorzej. Ostatnio w smolarze dzięki filmikowi z losowania raz oszacowałem że było po ok. 2000 zgłoszeń dziennie a nagród 20*200zł. Produkt 10 zł, czyli matematycznie by wygrać jedną nagrodę trzeba by wydać 1000 zł. 

Dlatego teraz gram zupełnie hobbistycznie, 1-2 zgłoszenia by mój los brał udział w losowaniach głównych, jednak wciąż większa szansa na wygranie niż w totolotku  emotka

Ale ciekawe o ile mniej zgłoszeń by było, gdyby kody były na opakowaniu, a nie zgłoszenia przez paragon...

To Nutella obecnie ma taka akcje na odrywanie nslepek  emotka  Paragon zbyteczny, wiec jak masz sklep i dostawe na zapleczu to mozesz grac  emotka

Albo hochland. 
0 0

fiona25

#6768313 Napisano: 06.03.2021 11:51:05
sks900 napisał(a):

superloser napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Dlatego teraz gram zupełnie hobbistycznie, 1-2 zgłoszenia by mój los brał udział w losowaniach głównych, jednak wciąż większa szansa na wygranie niż w totolotku  emotka

To Nutella obecnie ma taka akcje na odrywanie nslepek  emotka  Paragon zbyteczny, wiec jak masz sklep i dostawe na zapleczu to mozesz grac  emotka

Albo hochland. 

Dokładnie, dlatego w Hochlandzie puściłam tylko tyle zgłoszeń ile opakowań serka w tym czasie zjedliśmy (czyli jakieś 5) ,a w Nutelli jeszcze nie zagrałam, mam jedną kupioną więc pewnie jedno zgłoszenie pójdzie,ale inwestować "na zapas" nie będę...
0 0

sks900

#6768326 Napisano: 06.03.2021 13:11:45
FBemilia6 napisał(a):

superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

jakby listy laureatow zawieraly nipy to by wygrywaly te same  emotka  z wyjatkami od przypadku

W Milce po danych widać , że nawet 10 razy dziennie np ród B i R emotka  
Loterie bramkowe to wymysł szatana emotka   a produkty coraz droższe emotka  

Ekipa z Milki jest teraz na Lisner.

emotka
0 0

tereniagno

#6768334 Napisano: 06.03.2021 13:51:52
fiona25 napisał(a):

Mam to samo,a jeszcze wkurzyłam się, ponieważ kazałam kupić córce w Biedronce Martini
(akurat wczoraj potrzebowałam) i prosiłam, żeby nie zapomniała o paragonie.
Dziś pytam ją o paragon, a ona, że w torbie był, bo zabrała.
Oczywiście paragonu nie było i nie ma w torbie, więc nie wiem gdzie go posiała.
I po konkursieemotka W Twoim Markecie jest promocja Kasi z kartą lub aplikacją po 1.49.
Kupiłam 2 na loterię, dałam kartę, wieczorem patrzę, mam policzoną po 2.19 za sztukę.
No na wszystko trzeba uważać emotka
Na dodatek boli mnie noga,bo znowu zaliczyłam glebę i znowu przed Biedronką.
Zapatrzyłam się na gablotkę ,co mają w promocji, nie patrząc pod nogi.
Potknęłam się o krawężnik i jak długa dałam szczypa emotka
Uderzyłam się w kolano, a mam granatową łydkę od zgięcia do stopy.
Nie mogę chodzić,okłady,żele ,kremy ,wszystko w ruchu.
Nikomu nie przyznałam się w domu, bo byłby hałas,że nie patrzę pod nogi.
Starość nie radość, jakoś przeżyję emotka

FBbeata7

#6768351 Napisano: 06.03.2021 16:10:45
superloser napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

I dlatego agencje powinny zawsze robić zastrzeżenia- jedno gospodarstwo domowe- jedna nagroda dodatkowa, jedna główna, wyeliminowałoby to wszelkiej maści kombinatorów albo kazać podawać tak dużo danych,dotyczących paragonu,że wklepanie kilkunastu kodów-zgłoszeń, skutecznie zniechęciłoby mało zmotywowanych.

Wlasnie taki zapis "jedna nagroda na gospodarstwo", nakreca kombinatorow.

Teraz loteria Groszek - szkoda kasy marnowac, bo podaje sie tylko numer paragonu i zakup tylko jednego produktu partnera.
Loteria przeznaczona wylącznie dla wlascicieli i pracownikow sieci Groszek, chociaz Ty tez masz szanse emotka  z jednym paragonem...

Raczej dla znajomych pracowników, bo pewnie w regulaminie jest zapis ,że pracownicy nie mogą brać udziału.To już sie robią konkursowe mafie.
0 0

fiona25

#6768361 Napisano: 06.03.2021 17:21:17
FBemilia6 napisał(a):

sks900 napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

superloser napisał(a):

fiona25 napisał(a):

jakby listy laureatow zawieraly nipy to by wygrywaly te same  emotka  z wyjatkami od przypadku

W Milce po danych widać , że nawet 10 razy dziennie np ród B i R emotka  
Loterie bramkowe to wymysł szatana emotka   a produkty coraz droższe emotka  

Ekipa z Milki jest teraz na Lisner.

emotka

Niestety emotka  , dalej brną i grzęzną w tym goownie emotka

Dokładnie...kiedyś dokładnie ta sama ekipa, te same rodziny (wtedy jeszcze z kolejnymi numerami paragonów, bo na liście były podawane numery) kosiła nagrody na Carex , nikomu to jak widać nic do myślenia nie dało ...oprócz "nierodowych" graczy, którzy po prostu tracą chęci do brania udziału w takich "zawodach"...
0 0