Wkurza mnie...

fiona25

#6768774 Napisano: 09.03.2021 10:05:30
kumulacja napisał(a):

superloser napisał(a):

Jasminum napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dobrze, że nikomu do głowy nie wpadło: "Reginę kocham nad życie, bo tylko ona pamięta o moim odbycie".

Z papierem Regina wciąż jest ubaw po pachy- hocki klocki stawiają domowe patałachy

Regina poleruje i wszystko sie świeci, kochają ją dorośli i kochają dzieci  emotka

Regina, ach Regina! D..ę zgrabnie wypinam ... 
Przestańcie, bo właśnie siedzę i piszę o Reginie  emotka

Regina to papier, mięciutki i gładki, jak nikt głaszcze pięknie moje dwa pośladki emotka

FBbeata7

#6768780 Napisano: 09.03.2021 10:36:17
fiona25 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

superloser napisał(a):

Jasminum napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dobrze, że nikomu do głowy nie wpadło: "Reginę kocham nad życie, bo tylko ona pamięta o moim odbycie".

Z papierem Regina wciąż jest ubaw po pachy- hocki klocki stawiają domowe patałachy

Regina poleruje i wszystko sie świeci, kochają ją dorośli i kochają dzieci  emotka

Regina to papier, mięciutki i gładki, jak nikt głaszcze pięknie moje dwa pośladki  emotka

Można płynąć i płynąć w zachwycie nad Reginą we własnym odbycie... Chyba nawet limitu znaków w Aloe Vera nie ma. Ubaw po pachy to będą mieli ci, co to czytać będą.
0 0

fiona25

#6768781 Napisano: 09.03.2021 10:38:13
FBbeata7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

superloser napisał(a):

Jasminum napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Regina to papier, mięciutki i gładki, jak nikt głaszcze pięknie moje dwa pośladki  emotka

Można płynąć i płynąć w zachwycie nad Reginą we własnym odbycie... Chyba nawet limitu znaków w Aloe Vera nie ma. Ubaw po pachy to będą mieli ci, co to czytać będą.

Regina, ta Regina ...nie tylko ja ją lubię...pokochało ją także moje jelito grube...   Limit znaków chyba jest...na szczęście dla czytających  emotka
0 0

siewcazamieszania

#6768782 Napisano: 09.03.2021 10:48:12
Wkurza mnie, że łażę po okolicy, robię jakieś dziwne fotki z batonikami, układam jakieś rymowanki, kupuję stanowczo za dużo czekolady i lajkuję strony na fb i wszystko na nic. Totalna porażka.
Ile trzeba nakupić czekolad, serków i majonezów, żeby wygrać cokolwiek? Wrr
0 0

siewcazamieszania

#6768783 Napisano: 09.03.2021 10:49:08
I jeszcze cała szufladka paragonów...
0 0

FBbeata7

#6768788 Napisano: 09.03.2021 11:04:30
siewcazamieszania napisał(a):

Wkurza mnie, że łażę po okolicy, robię jakieś dziwne fotki z batonikami, układam jakieś rymowanki, kupuję stanowczo za dużo czekolady i lajkuję strony na fb i wszystko na nic. Totalna porażka.
Ile trzeba nakupić czekolad, serków i majonezów, żeby wygrać cokolwiek? Wrr

Wystarczy jeden i wstrzelenie się w bramkę.
2 donia7, inska 0

inska

#6768818 Napisano: 09.03.2021 13:30:40
FBemilia6 napisał(a):

Chyba, że masz nieziemskie szczęście albo jesteś botem 
Od momentu kiedy słynny Jaś Fasola (niektórzy pewnie wiedza kto zaś) wrócił ze szkolenia z gier hazardowych i wprowadzono system losowania bramkowego , nie ma już nawet losowania, a konkursy to wspomnienie. Za tym Jegomościem poszły inne agencje i w ten sposób mamy wcale nie tanie zakupy i praktycznie prawie zero szans wygrania - niby 500 nagród po 100 zł (krąg kilkunastu w porywach kilkudziesięciu osób)  i JEDNĄ GŁÓWNĄ, to już stały schemat  
Pozostaje zbiorowo olać takie losowanki i finansowanie królika albo pisać do sponsorów.
......Kup za 10 zł czekoladki, pobawimy się w bączka
a może uda ci złapać za 5 zeta zajączka......

??? ale że jak? naiwna jestem i kupuję jeden (sporadycznie więcej produktów) na loterie, przecież w większości trzeba mieć paragon?
0 0

Gość: chochliczka

#6768833 Napisano: 09.03.2021 14:28:47
wkurzam sie na siebie,ze nie gralam w Bref, te pufy sa cudowne echhh
0 0

fiona25

#6768834 Napisano: 09.03.2021 14:54:36
chochliczka napisał(a):

wkurzam sie na siebie,ze nie gralam w Bref, te pufy sa cudowne echhh

A ja grałam ... niestety mogę wpisać Bref-a na listę moich rozczarowań... 
0 0

zina

#6768839 Napisano: 09.03.2021 15:26:38
superloser napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

superloser napisał(a):

Jasminum napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Czytajac te bzdety to apetyt siada  emotka
Komisja juz pewnie z wycieczenia pada  emotka
Slownictwo WuCe... już chyba najlepiej losowac, no nie?  emotka

Regina, ach, Regina…o tym imieniu pamięci już nima. Tera Brajanki, Kłętinki, Dżesiki. Jedyne co możesz to chłonąc me…si… Ach,
nie! Jest konkurs! Zagram razy wiele, choć wśród haseł konkurentów zdziałam
niewiele. I skończy się pewnie... „pa na to tera”: nagrody ni ma i... wnętrza portfela.

FBilona

#6768885 Napisano: 09.03.2021 21:22:05
Dzisiaj telefon, grał głośno telewizor. Usłyszałam tylko, że z agencji, zaraz skojarzyłam z konkursem. Oczy mi wyszły z orbit, oddech przyspieszony, serce rozrywa koszulkę, a szumy w uszach przebiły nadmorskie fale. Nagle zrozumiałam, że Pan dzwoni z instrukcją jak robić zdjęcia do kinder. Taki miły. W 
0 0

dany-duszek

#6768893 Napisano: 09.03.2021 22:01:58
FBilona napisał(a):

Dzisiaj telefon, grał głośno telewizor. Usłyszałam tylko, że z agencji, zaraz skojarzyłam z konkursem. Oczy mi wyszły z orbit, oddech przyspieszony, serce rozrywa koszulkę, a szumy w uszach przebiły nadmorskie fale. Nagle zrozumiałam, że Pan dzwoni z instrukcją jak robić zdjęcia do kinder. Taki miły. W 

to co teraz organizatorzy wydzwaniają do uczestników jakie zrobić zdjęcie aby wygrać w ich konkursie?
0 0

mczarna

#6768895 Napisano: 09.03.2021 22:23:01
dany-duszek napisał(a):

FBilona napisał(a):

to co teraz organizatorzy wydzwaniają do uczestników jakie zrobić zdjęcie aby wygrać w ich konkursie?

Oni wydzwaniają jak tylko nawet 1 fotka jest zła,jakby ktoś wygrał milion w lotto. Oprócz telefonów dla jeszcze maile. Szok. Współczuję facetowi,który musi te telefony wykonywać...
0 0

zielonaszpilka

#6768900 Napisano: 09.03.2021 22:40:18
dany-duszek napisał(a):

FBilona napisał(a):

Zdjęcia do realizacji nagrody. Wygrana są figurki z wizerunkiem rodziny, ale trzeba po wygraniu zrobić i wgrać zdjęcia, a podobno jest z tym sporo problemów. To nie są zdjęcia do konkursu.
0 0

FBbeata7

#6768921 Napisano: 10.03.2021 00:10:28
Zwrot za szampon  Nature Box- nijak nie można się wbić, o pólnocy limit wyczerpany.Coś nie halo z tymi zwrotami. Żeby ludzie za 12zł z paragonu z Hebe albo za 22 zł  z Selgrosa tak się zabijali? Siedzieli do północy? I nie można było wklepać? Od początku zwrotów? Paranoja jakaś- więcej na taką akcję nie dam się złapać.
0 0

nanajka81

#6768926 Napisano: 10.03.2021 06:03:28
FBbeata7 napisał(a):

Zwrot za szampon  Nature Box- nijak nie można się wbić, o pólnocy limit wyczerpany.Coś nie halo z tymi zwrotami. Żeby ludzie za 12zł z paragonu z Hebe albo za 22 zł  z Selgrosa tak się zabijali? Siedzieli do północy? I nie można było wklepać? Od początku zwrotów? Paranoja jakaś- więcej na taką akcję nie dam się złapać.

tez to znam a dokładnie tą promocję. Albo w ogóle się formularz nie pojawia albo zanim się go wypełni jest już po zwrotach. Cztery razy próbowałam i no się nie da.
0 0

nanajka81

#6768929 Napisano: 10.03.2021 06:55:13
superloser napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Tez siedzisz emotka

no jak się nabrała tak jak i ja na "super produkt" za darmo to co się dziwić? ja już siedzieć przestałam.
0 0

edzia21

#6768931 Napisano: 10.03.2021 07:41:59
nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

tez to znam a dokładnie tą promocję. Albo w ogóle się formularz nie pojawia albo zanim się go wypełni jest już po zwrotach. Cztery razy próbowałam i no się nie da.

Wszystko się da. Formularz jest aktywny od północy przez około 2 minuty. Przedwczoraj (w trakcie owych 2 minut) byłam w stanie ogarnąć 2 zwroty - jeden po drugim. Oba przyjęte do weryfikacji.
2 jokan, madllen 0

jokan

#6768936 Napisano: 10.03.2021 08:42:42
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Wszystko się da. Formularz jest aktywny od północy przez około 2 minuty. Przedwczoraj (w trakcie owych 2 minut) byłam w stanie ogarnąć 2 zwroty - jeden po drugim. Oba przyjęte do weryfikacji.

to jakiś fart:), ja ostatnio jak chciałam to nie zdążyłam, minutę po północy wszystko poszło....
0 0

nanajka81

#6768940 Napisano: 10.03.2021 08:57:06
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

to jakiś fart:), ja ostatnio jak chciałam to nie zdążyłam, minutę po północy wszystko poszło....

raczej mega fart - z czwartku na piątek oraz z piątku na sobotę trzeba się było wyrobić z wypełnianiem w mniej niż 40 sekund, mi się nie udało. O 00:01 - zwrotów już brak, za to z soboty na nd i z nd na poniedziałek w ogóle nie miałam formularza, nie pojawił się ani przed ani o północy emotka Więc nie wciskajcie tu bajek że da się dwa zwroty ogarnąć bo na własnej skórze przekonałam się że jest to niemożliwe.
0 0