Wkurza mnie...

@gnieszk@

#6768363 Napisano: 06.03.2021 17:32:40
superloser napisał(a):

sks900 napisał(a):

superloser napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Gdy takie konkursy startowały to pamiętam jeden, gdzie kody były na produkcie wydrukowane, by wygrać 100 zł trzeba było zainwestować ok. 80 zł. Taka statystyka była. 

A z tymi paragonowymi teraz jest jeszcze gorzej. Ostatnio w smolarze dzięki filmikowi z losowania raz oszacowałem że było po ok. 2000 zgłoszeń dziennie a nagród 20*200zł. Produkt 10 zł, czyli matematycznie by wygrać jedną nagrodę trzeba by wydać 1000 zł. 

Dlatego teraz gram zupełnie hobbistycznie, 1-2 zgłoszenia by mój los brał udział w losowaniach głównych, jednak wciąż większa szansa na wygranie niż w totolotku  emotka

Ale ciekawe o ile mniej zgłoszeń by było, gdyby kody były na opakowaniu, a nie zgłoszenia przez paragon...

To Nutella obecnie ma taka akcje na odrywanie nslepek  emotka  Paragon zbyteczny, wiec jak masz sklep i dostawe na zapleczu to mozesz grac  emotka

Albo hochland. 

Hochland musisz zdrapac i zatrzymac opakowanie - nie jest praktyczne w "kazdym promo serze"

W Nutella nalepka odrywa sie bez uszkodzenia opakowania emotka
Gdyby nalepka z kodem byla na "zlotku" od wewnetrznej strony to rozumie - bo musisz otworzyc produkt.

Czy ja wiem... Ja się z tą nalepką z Nutelli trochę namęczyłam w domu. Trochę mi to zajęło mimo namoczenia. Gdybym ją chciała tak po prostu odkleić to z pewnością kodu bym już nie odczytała.
0 0

FBbeata7

#6768370 Napisano: 06.03.2021 19:17:34
superloser napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

superloser napisał(a):

sks900 napisał(a):

superloser napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Gdy takie konkursy startowały to pamiętam jeden, gdzie kody były na produkcie wydrukowane, by wygrać 100 zł trzeba było zainwestować ok. 80 zł. Taka statystyka była. 

A z tymi paragonowymi teraz jest jeszcze gorzej. Ostatnio w smolarze dzięki filmikowi z losowania raz oszacowałem że było po ok. 2000 zgłoszeń dziennie a nagród 20*200zł. Produkt 10 zł, czyli matematycznie by wygrać jedną nagrodę trzeba by wydać 1000 zł. 

Dlatego teraz gram zupełnie hobbistycznie, 1-2 zgłoszenia by mój los brał udział w losowaniach głównych, jednak wciąż większa szansa na wygranie niż w totolotku  emotka

Ale ciekawe o ile mniej zgłoszeń by było, gdyby kody były na opakowaniu, a nie zgłoszenia przez paragon...

To Nutella obecnie ma taka akcje na odrywanie nslepek  emotka  Paragon zbyteczny, wiec jak masz sklep i dostawe na zapleczu to mozesz grac  emotka

Albo hochland. 

Hochland musisz zdrapac i zatrzymac opakowanie - nie jest praktyczne w "kazdym promo serze"

W Nutella nalepka odrywa sie bez uszkodzenia opakowania  emotka
Gdyby nalepka z kodem byla na "zlotku" od wewnetrznej strony to rozumie - bo musisz otworzyc produkt.

Czy ja wiem... Ja się z tą nalepką z Nutelli trochę namęczyłam w domu. Trochę mi to zajęło mimo namoczenia. Gdybym ją chciała tak po prostu odkleić to z pewnością kodu bym już nie odczytała.

Na zapleczu towar ma "czas" 

Dziwne, bo moje nalepki bez żadnej wody oderwałam, spokojnie podważyć, np. końcówką noża na brzegu i spokojnie ciągnąć, to zwykła nalepka na jakiś tam klej.Schodzi łatwo.
0 0

Gość: rafi323raf

#6768377 Napisano: 06.03.2021 21:45:41
Tak to już jest jak amatorzy biorą się za organizację konkursów. Zatrudniliby mnie to bym im pokazał emotka

mia

#6768455 Napisano: 07.03.2021 20:12:15
Że zamiast weny mam antywenę. emotka
Chciałam napisać coś z z sensem, za co lubię Reginę Aloe Vera (na pewno nie za cenę) - ni buca. Gorzej - do głowy mi wpadło: "Bo tak nawilża d..ę mi, że pośród ciemności jak księżyc lśni!" i nie chce się ten księżyc odczepić.emotka

anaesth

#6768473 Napisano: 07.03.2021 21:45:03
mia napisał(a):

Chciałam napisać coś z z sensem, za co lubię Reginę Aloe Vera (na pewno nie za cenę) - ni buca. Gorzej - do głowy mi wpadło: "Bo tak nawilża d..ę mi, że pośród ciemności jak księżyc lśni!" i nie chce się ten księżyc odczepić. emotka

Mój mąż wymyślił coś równie absurdalnego, ale dla odmiany on jest z siebie dumny jak paw i każe sobie przynieść paragon emotka

A tak zupełnie serio, to pytanie "za co lubisz cenzurataśmę" jest tak słabe... Niemal tak słabe, jak "napisz, dlaczego to właśnie Ty masz wygrać tę nagrodę!". emotka

zielonaszpilka

#6768479 Napisano: 07.03.2021 22:00:09
anaesth napisał(a):

mia napisał(a):

Chciałam napisać coś z z sensem, za co lubię Reginę Aloe Vera (na pewno nie za cenę) - ni buca. Gorzej - do głowy mi wpadło: "Bo tak nawilża d..ę mi, że pośród ciemności jak księżyc lśni!" i nie chce się ten księżyc odczepić. emotka

Mój mąż wymyślił coś równie absurdalnego, ale dla odmiany on jest z siebie dumny jak paw i każe sobie przynieść paragon emotka

A tak zupełnie serio, to pytanie "za co lubisz cenzurataśmę" jest tak słabe... Niemal tak słabe, jak "napisz, dlaczego to właśnie Ty masz wygrać tę nagrodę!". emotka

Spoko, mnie sekundy dzieliły od wysłania "Zawsze sięgam po Reginę robiąc zakupy, bo przy niej inne papiery są po prostu do... " emotka  Chyba nic nie poradzimy na to. Jaki temat, takie skojarzenia emotka

dwaburekoty

#6768580 Napisano: 08.03.2021 11:21:14
Dobrze, że nikomu do głowy nie wpadło: "Reginę kocham nad życie, bo tylko ona pamięta o moim odbycie".

mia

#6768617 Napisano: 08.03.2021 13:15:24
dwaburekoty napisał(a):

Dobrze, że nikomu do głowy nie wpadło: "Reginę kocham nad życie, bo tylko ona pamięta o moim odbycie".

Jeszcze nic straconego, konkurs trwa. emotka
W temacie wkurza mnie posucha w Dniu Kobiet. Gdzie te czasy, kiedy leciały tysiące blenderów czy kodów do Esotiq... emotka

FBbeata7

#6768652 Napisano: 08.03.2021 14:53:12
dwaburekoty napisał(a):

Można napisać jeszcze,że papier Regina wcale nie jest taki do d... jak się wydaje. Jest przewspaniały, miękki, pachnący, najlepszy na rynku itp. itd.
0 0

monikar

#6768655 Napisano: 08.03.2021 15:03:29
mia napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jeszcze nic straconego, konkurs trwa. emotka
W temacie wkurza mnie posucha w Dniu Kobiet. Gdzie te czasy, kiedy leciały tysiące blenderów czy kodów do Esotiq... emotka

Te kody do Esotiq to było cos  emotka
1 mia 0

mia

#6768658 Napisano: 08.03.2021 15:10:09
superloser napisał(a):

Odeszly z Tuskiem  emotka  Teraz masz 500+

Chyba nie ja. Co też mnie wkurza. emotka
1 nelunia 0

anialistopad

#6768681 Napisano: 08.03.2021 17:35:44
Loteria Kamis kupiłam 1 produkt ,a to ma być za 5 zł. 
0 0

FBewa36

#6768698 Napisano: 08.03.2021 19:21:45
anialistopad napisał(a):

Ja kupiłam za to za 5 zl, ale przed rozoczeciem konkursu ????‍️
0 0

fiona25

#6768699 Napisano: 08.03.2021 19:29:50
FBewa36 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ja nie dość, że przed rozpoczęciem,to jeszcze 1 produkt  emotka  Czas odpocząć...

FBbeata7

#6768703 Napisano: 08.03.2021 19:55:47
fiona25 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ja nie dość, że przed rozpoczęciem,to jeszcze 1 produkt   emotka  Czas odpocząć...

Ja kupiłam za 5 zł, zgodnie z datą rozpoczęcia loterii, ale nic nie wygrałam. Prawie na jedno wychodzi, bo trafić główną będzie ciężko.
1 fiona25 0

antylopia

#6768731 Napisano: 08.03.2021 22:43:11
anialistopad napisał(a):

tez kupilam 1 produkt, ale doczytalam warunki poszlam ponownie do sklepu kupiłam za 5zł, ale zgłosiłam paragon z 1 produktem :
1 fiona25 0

fiona25

#6768749 Napisano: 09.03.2021 07:22:59
antylopia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

tez kupilam 1 produkt, ale doczytalam warunki poszlam ponownie do sklepu kupiłam za 5zł, ale zgłosiłam paragon z 1 produktem :

Wygrałaśemotka  I niech ktoś powie,że konkursy to nie jest ciężka praca fizyczna i umysłowa  emotka
1 antylopia 0

Jasminum

#6768750 Napisano: 09.03.2021 08:03:52
dwaburekoty napisał(a):

Z papierem Regina wciąż jest ubaw po pachy- hocki klocki stawiają domowe patałachy

kumulacja

#6768760 Napisano: 09.03.2021 09:21:22
superloser napisał(a):

Jasminum napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Z papierem Regina wciąż jest ubaw po pachy- hocki klocki stawiają domowe patałachy

Regina poleruje i wszystko sie świeci, kochają ją dorośli i kochają dzieci  emotka

Regina, ach Regina! D..ę zgrabnie wypinam ... 
Przestańcie, bo właśnie siedzę i piszę o Reginie emotka

vazzz

#6768761 Napisano: 09.03.2021 09:27:51
kumulacja napisał(a):

superloser napisał(a):

Jasminum napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Regina poleruje i wszystko sie świeci, kochają ją dorośli i kochają dzieci  emotka

Regina, ach Regina! D..ę zgrabnie wypinam ... 
Przestańcie, bo właśnie siedzę i piszę o Reginie  emotka

Do Reginy pasuje w takim razie hasło "Grill odbyty" (konkurs Visa 2015r, może ktoś pamięta) emotka