Wkurza mnie...

beata28

#2682776 Napisano: 23.09.2009 08:11:31
gosia88bartek napisał(a):

wkurza mnie, ze nie mogę wygrać kosza Dove!!

wkurza mnie to samo emotka
0 0

malineczka23

#2682788 Napisano: 23.09.2009 08:14:37
beata28 napisał(a):

gosia88bartek napisał(a):

wkurza mnie, ze nie mogę wygrać kosza Dove!!

wkurza mnie to samo emotka

i mnie! emotka
0 0

masza

#2682868 Napisano: 23.09.2009 08:38:07
a mnie stretccoom
nie dostaje sie do żadnej kampanii emotka emotka
0 0

Gość: postscript

#2682926 Napisano: 23.09.2009 08:53:15
ziolko napisał(a):

postscript napisał(a):

aaankaaa napisał(a):

postscript napisał(a):

wkurza mnie osoba z tego forum, ktora umowila sie na wymiane kodow. wziela i nic nie odeslala w zamian. od tygodnia nie odpowiada. jeszcze troche i ujawnie wszystkim jej pseudo emotka

ja teżsię wymieniłam z kimś adresami do gratisów a teraz też nie odpowiada emotka

kiedys byl tu taki dzial, gdzie sie pisalo, kto jest nieuczciwy i trzeba na niego uwazac, ale albo juz nie ma, albo ja slepy jestem i na forum znalezc nie moge emotka

a moze ma nowego nicka?? emotka

nie o nicka chodzi, tylko o dzial w stylu czarnej listy, ale uzytkownikow, ktorzy wykorzystuja innych i oszukuja ich.
0 0

Gość: niuniu

#2682954 Napisano: 23.09.2009 09:03:58
Wkurza mnie... bo jestem jakaś poddenerwowana. Zauważyłam że denerwuję się jakoś tymi konkami ostatnio - bardzo to przeżywam wszystko. Tym bardziej że trace dużo kasy a nie zawsze uda mi się coś wygrać.
A w dodatku mam trudną sytuację materialną - na nic mi nie starcza kasy a tu jeszcze takie wydatki.
Musze podchodzić do tego z większym dystansem ale jak?
Nawet wysłanie jednego czy dwóch sms'ów a nie daj Boże jak się pomylę,... potrafię analizować godzinami!
Chcę Wam dorównać - cieszyć się dużymi wygranymi jak niektórzy z Was dążę do tego całymi siłami ale to nie chyba gubi właśnie.
Mam tylko nadzieję że moja psycha wróci do normy rączki przestaną się trząśc ze strachu - tak ze strachu! a nagrody same będą kleiły mi się do łapek.
0 0

#2682955 Napisano: 23.09.2009 09:04:53
Tylko czy to możliwe? ...
0 0

agusia32

#2682969 Napisano: 23.09.2009 09:08:57
Hej, Niuniu, ale to konkursy powinny być dodatkiem do życia, a nie na odwrót emotka Zastanów się, czy za ileś tam lat będziesz żałować, że nie zrobiłaś jakiegoś kolejnego konkursu, czy tego, że za mało czasu spędziłaś z tymi, których kochasz emotka Luzu troszkę, konkursy to TYLKO zabawa emotka
0 0

#2682980 Napisano: 23.09.2009 09:13:46
agusia32 napisał(a):

Hej, Niuniu, ale to konkursy powinny być dodatkiem do życia, a nie na odwrót emotka Zastanów się, czy za ileś tam lat będziesz żałować, że nie zrobiłaś jakiegoś kolejnego konkursu, czy tego, że za mało czasu spędziłaś z tymi, których kochasz emotka Luzu troszkę, konkursy to TYLKO zabawa emotka

To znaczy - myśle że ci których kocham i których potrzebuję a oni mnie myślę że potrafię to pogodzić. Tylko chodzi mi o to, że bardzo przeżywam to wszystko. te regulaminy, terminy, wyniki... Wiem że dla niektórych z was to może i śmieszne jest ale jakoś bardzo się stresuję tym.
Nie chce rezygnowac z konków bo bardzo lubię to forum tych ludzi z którymi mogę zamienić choć parę słow WYGRANE:) ale tak jak pisałam wcześniej - bardzo to przeżywam wszystko - chyba aż za bardzo.
0 0

agusia32

#2683014 Napisano: 23.09.2009 09:27:57
Nie jest to wcale śmieszne, myślę, że wiele jest takich przypadków wśród ludzi tutaj... Dla mnie konkursy to ostatnia rzecz, którą się stresuję, wygram to ok, nie wygram - fajnie, że udało się komuś innemu emotka Nie gnam na drugi koniec miasta do Tesco po promocyjne produkty, szkoda mi na to czasu, nie żałuję, że zapomniałam o jakimś konkursie - życie ma tyle fajnych stron emotka Konkursy to tylko jedną z nich i trzeba się tego trzymać, bo każde uzależnienie jest niebezpieczne emotka
0 0

#2683025 Napisano: 23.09.2009 09:31:08
agusia32 napisał(a):

Nie jest to wcale śmieszne, myślę, że wiele jest takich przypadków wśród ludzi tutaj... Dla mnie konkursy to ostatnia rzecz, którą się stresuję, wygram to ok, nie wygram - fajnie, że udało się komuś innemu emotka Nie gnam na drugi koniec miasta do Tesco po promocyjne produkty, szkoda mi na to czasu, nie żałuję, że zapomniałam o jakimś konkursie - życie ma tyle fajnych stron emotka Konkursy to tylko jedną z nich i trzeba się tego trzymać, bo każde uzależnienie jest niebezpieczne emotka

też chcę tak podchodzić do życia. chcę się tego nauczyć - dlatego zacznę od dziś! emotka emotka
Dziękuję emotka
0 0

Gość: sophie

#2683028 Napisano: 23.09.2009 09:32:37
agusia32 napisał(a):

Zgadzam się ,trzeba tak traktować konkursy , żeby nie wpaśc w konkursoholizm
emotka
0 0

Gość: tedance

#2683029 Napisano: 23.09.2009 09:32:45
agusia32 napisał(a):

Brawo za zdrowe podejście! emotka
0 0

Gość: potworkaa

#2683045 Napisano: 23.09.2009 09:37:11
i trzeba też pamiętać o tym, że jak się czegoś bardzo chce..wszystko jedno czy wygranej czy miłości czy czegoś innego..to to zawsze nas omija...a jak tylko zapomnimy pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie.... emotka najlepszy sposób to właśnie trochę odpuścić... emotka
0 0

ziolko

#2683052 Napisano: 23.09.2009 09:39:28
niuniu napisał(a):

agusia32 napisał(a):

To znaczy - myśle że ci których kocham i których potrzebuję a oni mnie myślę że potrafię to pogodzić. Tylko chodzi mi o to, że bardzo przeżywam to wszystko. te regulaminy, terminy, wyniki... Wiem że dla niektórych z was to może i śmieszne jest ale jakoś bardzo się stresuję tym.
Nie chce rezygnowac z konków bo bardzo lubię to forum tych ludzi z którymi mogę zamienić choć parę słow WYGRANE:) ale tak jak pisałam wcześniej - bardzo to przeżywam wszystko - chyba aż za bardzo.

konkursowe delirium emotka nie widzisz gdzieś stópek forumowych?? emotka

a na serio... za powaznie podchodzisz do tego wszystkiego, musisz przystopować... wiem, że na początku to będzie trudne ale konkursy to też rodzaj nałogu - czasami bardzo szybko można w niego wpaść
0 0

ziolko

#2683055 Napisano: 23.09.2009 09:40:18
potworkaa napisał(a):

i trzeba też pamiętać o tym, że jak się czegoś bardzo chce..wszystko jedno czy wygranej czy miłości czy czegoś innego..to to zawsze nas omija...a jak tylko zapomnimy pojawia się w najmniej oczekiwanym momencie.... emotka najlepszy sposób to właśnie trochę odpuścić... emotka

zgadzam sie... jak mi na czymś bardzo zależy to mogę być pewna,że nie wygram... a jak mi nie zalezy to wystarczy 1 sms i wygram emotka
0 0

agusia32

#2683076 Napisano: 23.09.2009 09:48:19
niuniu napisał(a):

też chcę tak podchodzić do życia. chcę się tego nauczyć - dlatego zacznę od dziś! emotka emotka
Dziękuję emotka

Trzymam kciuki, buźka emotka
0 0

Gość: aneti

#2683099 Napisano: 23.09.2009 09:57:21
ziolko napisał(a):

niuniu napisał(a):

agusia32 napisał(a):

konkursowe delirium emotka nie widzisz gdzieś stópek forumowych?? emotka

a na serio... za powaznie podchodzisz do tego wszystkiego, musisz przystopować... wiem, że na początku to będzie trudne ale konkursy to też rodzaj nałogu - czasami bardzo szybko można w niego wpaść

zołko ma rację; skądś to znam, przez pierwszych kilka miesięcy cała żyłam konkursami, wtedy mniej osób grało więc nagród wpadało dość sporo... na szczęście opamiętałam się jak zrobiłam w domu awanturę że ktoś nie odebrał połączenia z telefonu konkursowego - ochłonęłam i stan ten trwa emotka trochę mi szkoda nagród po które nawet nie sięgnęłam ale jakaś cena spokoju musi być emotka
0 0

aggie

#2683106 Napisano: 23.09.2009 09:59:43
agusia32 napisał(a):

Święta racja. Ja ostatnio zauważyłam, że za bardzo się w te konki angazuje. A kiedyś sobie wysłałam coś bez większego myślenia. Nie pamiętałam kiedy maja być wyniki, ani tez na nie nie czekałam. A jak cos wpadło to miałam taaaaaką niespodziankę i radochę ogromną.
A teraz chodzę z telefonami przy tyłku, wkurzam się jak nie uda mi sie wygrać, a jeśli wygram to ciesze sie trochę i biegne do sklepu po następne produkty do konkursów. Chore to troche sie robi...
Powinnam sobie odwyk zafudowac. Ale jak, skoro tyle fajnych konkursów...
0 0

radosna

#2683114 Napisano: 23.09.2009 10:03:27
Moją znajomą wkurzył konkursy Metaxy (konkurs już rozwiązany). Jej list z kuponem wrócił do niej z powrotem, chociaż adres organizatora konkursu był dobrze wpisany. Po tygodniu próbowania dodzwonienia się do kogoś ważnego poproszono ją o ponowne przesłanie listu (podobno więcej osób tak miało).
Ale co to dla niej za pocieszenie, skoro i tak nie będzie oceniana przy wyborze wycieczek. Na marginesie dodam, że to ja pisałam dokończenie zdania i o wiele bardziej podobało mi się (po fakcie) niż moje. Czy w takim przypadku można dochodzić jakiegoś odszkodowania, chociażby w postaci skrzynki Metaxy? emotka
0 0

Gość: anavaX

#2683178 Napisano: 23.09.2009 10:19:54
ixl2 napisał(a):

anava napisał(a):

mnie wkyrza czekanie na wyniki, czekam na rozwiązanie konkursu Citroena (C3 było do wygrania)

Ile zgłoszeń wrzuciłaś?

ok 50
0 0