Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to samo
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie!
masza
Postów 7667
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie dostaje sie do żadnej kampanii
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: postscript
nie o nicka chodzi, tylko o dzial w stylu czarnej listy, ale uzytkownikow, ktorzy wykorzystuja innych i oszukuja ich.
Gość: niuniu
A w dodatku mam trudną sytuację materialną - na nic mi nie starcza kasy a tu jeszcze takie wydatki.
Musze podchodzić do tego z większym dystansem ale jak?
Nawet wysłanie jednego czy dwóch sms'ów a nie daj Boże jak się pomylę,... potrafię analizować godzinami!
Chcę Wam dorównać - cieszyć się dużymi wygranymi jak niektórzy z Was dążę do tego całymi siłami ale to nie chyba gubi właśnie.
Mam tylko nadzieję że moja psycha wróci do normy rączki przestaną się trząśc ze strachu - tak ze strachu! a nagrody same będą kleiły mi się do łapek.
agusia32
Postów 409
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka
To znaczy - myśle że ci których kocham i których potrzebuję a oni mnie myślę że potrafię to pogodzić. Tylko chodzi mi o to, że bardzo przeżywam to wszystko. te regulaminy, terminy, wyniki... Wiem że dla niektórych z was to może i śmieszne jest ale jakoś bardzo się stresuję tym.
Nie chce rezygnowac z konków bo bardzo lubię to forum tych ludzi z którymi mogę zamienić choć parę słow WYGRANE:) ale tak jak pisałam wcześniej - bardzo to przeżywam wszystko - chyba aż za bardzo.
agusia32
Postów 409
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też chcę tak podchodzić do życia. chcę się tego nauczyć - dlatego zacznę od dziś!
Dziękuję
Gość: sophie
Zgadzam się ,trzeba tak traktować konkursy , żeby nie wpaśc w konkursoholizm
Gość: tedance
Brawo za zdrowe podejście!
Gość: potworkaa
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
konkursowe delirium
a na serio... za powaznie podchodzisz do tego wszystkiego, musisz przystopować... wiem, że na początku to będzie trudne ale konkursy to też rodzaj nałogu - czasami bardzo szybko można w niego wpaść
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zgadzam sie... jak mi na czymś bardzo zależy to mogę być pewna,że nie wygram... a jak mi nie zalezy to wystarczy 1 sms i wygram
agusia32
Postów 409
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki, buźka
Gość: aneti
zołko ma rację; skądś to znam, przez pierwszych kilka miesięcy cała żyłam konkursami, wtedy mniej osób grało więc nagród wpadało dość sporo... na szczęście opamiętałam się jak zrobiłam w domu awanturę że ktoś nie odebrał połączenia z telefonu konkursowego - ochłonęłam i stan ten trwa
aggie
Postów 272
Data rejestracji 29.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta racja. Ja ostatnio zauważyłam, że za bardzo się w te konki angazuje. A kiedyś sobie wysłałam coś bez większego myślenia. Nie pamiętałam kiedy maja być wyniki, ani tez na nie nie czekałam. A jak cos wpadło to miałam taaaaaką niespodziankę i radochę ogromną.
A teraz chodzę z telefonami przy tyłku, wkurzam się jak nie uda mi sie wygrać, a jeśli wygram to ciesze sie trochę i biegne do sklepu po następne produkty do konkursów. Chore to troche sie robi...
Powinnam sobie odwyk zafudowac. Ale jak, skoro tyle fajnych konkursów...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ale co to dla niej za pocieszenie, skoro i tak nie będzie oceniana przy wyborze wycieczek. Na marginesie dodam, że to ja pisałam dokończenie zdania i o wiele bardziej podobało mi się (po fakcie) niż moje. Czy w takim przypadku można dochodzić jakiegoś odszkodowania, chociażby w postaci skrzynki Metaxy?
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: anavaX
ok 50