Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
avatea
Postów 1346
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Oto dowód, co może się stać, gdy kobieta wyciąga kompletnie niezainteresowanego męża na zakupy. Dyrekcja brytyjskiego hipermarketu wysłała ten list klientce z Oksfordu.
Droga Pani,
>
Dziękując Pani za bycie wierną klientką i używanie naszej karty lojalnościowej, jednocześnie zawiadamiamy, że kierownik sklepu rozważa zakazanie Pani i Pani Rodzinie robienia zakupów w naszym sklepie, dopóki Pani Mąż nie zaprzestanie swoich wygłupów.
Poniżej zamieszczamy listę tylko niektórych incydentów z ostatnich miesięcy. Wszystkie zostały zarejestrowane przez sklepowe kamery.
- 15.06: Wziął 24 pudełka kondomów i, gdy nikt nie patrzył, włożył je do koszyków losowo wybranych osób.
- 2.07: W dziale AGD ustawił alarmy wszystkich urządzeń tak, by dzwoniły co pięć minut.
- 14.08: Ustawił znak Uwaga, mokra podłoga! na dywanie
- 4.10: Spojrzał prosto w sklepową kamerę i użył jej jako lusterka przy dłubaniu nosa.
- 3.12: Biegał po sklepie, rozglądając się podejrzliwie i nucąc muzykę z Mission Imposible
- 18.12: Schował się wśród ubrań i krzyczał Weź mnie, weź mnie!
- 23.12: Wszedł do przebieralni i krzyczał bardzo głośno, że nie ma tam papieru toaletowego.
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: js28
Gość: ixl2
He, he.. też nieźle... ja 77, taka szczęśliwa liczba
Gość: taaga20
Gość: niuniu
Macie oczywiście rację - musze zacząć podchodzić do tego bardziej na luzie, bo jeszcze wpadnę w jakiś nałóg albo co gorsza rozchoruję się przez to wszystko.
Nie konkursy są w życiu najważniejsze!
Dzięki
Gość: eveliina
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: brightwitch
Lipa, prawda? Czekam aż mi się umowa skończy i zabieram się z Orange. Najpierw odwalili taką przewałkę z punktami Profit, a teraz przeszli samych siebie. Kicham na te punkty i nie rejestruję się w ich nowym programie.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczekam aż zmądrzeją i zrobią darmową rejestrację. Po zakończeniu profitu mam na kocie 220zł
Gość: rademenes1
Gość: aneti
Gość: gocha26
ja mam tak z gazem
jeden pan powiedział że od gazu może się zbiornik wyciągnąć
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko że gaz w zależności od temperatury ma różną objętość...
aneti a Ty mogłaś wezwać policję-trochę za duża ta różnica
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Gość: gocha26
w każdym innym CPNie wchodzi 35 a w tym jednym zawsze 40
pioge7
Postów 8415
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ledwo się rok szkolny zaczał a nauczyciele powariowali tyle sprawdzianów i kartkówek że szok!!!!!!
Gość: aneti
nie chciałam robić dymu tym bardziej że nie znam się na tym, ale to 8 litrów to troszkę zbyt dużo jak na dokapanie do pełnego baku
Gość: coring
dokapal ci 8 litrow
nie tankuj tam
agicho
Postów 2919
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
treść :undefined
Gość: coring