Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jolcia12
dlatego już dawno odpusciłam sobie w konkach klikanych
Gość: js28
nie martw się, ja już dawno to zauważyłam. Nie wiem czemu się teraz skusiłam na te konkursy klikane. I tak wszystko co wygrałam, było w konkursach wymagających myślenia a nie klikania
Gość: jolcia12
moze masz zablokowane obsługę sms Premium???
takie coś mozna zablokować jak się nie chce co chwile otzrzymywać smsów o treści twój nr prawdopodobnie dziś wygra wyślij tylko sms za 4,88zł... i takie tam
Gość: edziagrabarka
Gość: brightwitch
Ale o wygranych biletach informują mailowo, więc nawet jak nie ogłoszą wyników na stronie, to szczęśliwcy o wygranej wiedzą.
A w temacie - wkurza mnie, że mam lenia
acha, it means - koniec marzeń
Gość: polec
Mnie też i to jak cholera. ile smsów wysyłacie na te koszyczki
Gość: ksantypa
mozna tylko po jednym n ajeden nr.telefonu-bo inaczej moga wolać tyle paragonow ile wyslalas sms z tego fona
już się nie wkurzam, bo nie miałas/miałeś racji
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwonciaaa
Gość: brightwitch
To akurat wiem z doświadczenia - miałam maila o biletach wcześniej, wyniki na stronie pojawiły się nieco później. Widać dzisiaj się z wynikami nie śpieszyli wcale
Gratki
bawik70
Postów 153
Data rejestracji 06.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ango
Postów 292
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może łyknij falvit
Klikniete
nie bawię się w konkursy klikane- działa w obie strony
delfinka101
Postów 5749
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Np w którym konku przez nabijaczy spadasz?? To ci pomozemy:)
Mi w Falvit omaga cały portal Ludzi Serca, Portale zwiazane z fundacją w której ejst mój syn..Jest juz 2890 punktow
Gość: tosiaa
szanuj swoje zdrowie !!!!!!!!!
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tosiaa
jak facet jest chory lepiej sie ewakułować (uciekać z domu )
Gość: rademenes1
Gość: pola731
klikniete
życzę spełnienia marzenia