Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
Ja też, zaklikane,. Wszystkiego Naj!
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi w Falvit omaga cały portal Ludzi Serca, Portale zwiazane z fundacją w której ejst mój syn..Jest juz 2890 punktow
Ale przecież w konkursie falvit nie ma znaczenia ilość głosów - liczy się tylko fakt, by dostać się do pierwszej setki zgłoszeń, z których wygranych wybierze komisja...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: rademenes1
Ale przecież w konkursie falvit nie ma znaczenia ilość głosów - liczy się tylko fakt, by dostać się do pierwszej setki zgłoszeń, z których wygranych wybierze komisja...
1) Etap I – wyłonienie 100 najlepszych prac konkursowych w drodze głosowania internautów;
2) Etap II – wyłonienie Zwycięzców Konkursu przez Komisję Konkursową spośród autorów 100 najlepszych prac konkursowych wybranych w Etapie I.
Obawiam się, że liczą się tylko głosy ... Dlatego zapraszam do stopki, co robię drugi raz odkąd jestem na forum ...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ja przez to rozumiem, że ze 100 prac, które będą miały najwięcej głosów, najlepsze prace wybierze komisja. Gdyby było inaczej, napisaliby po prostu, że ilość głosów internautów będzie określała miejsca zajęte w konkursie... I wtedy wiele osób nawet by nie wcisnęło enter przy tym konkursie...
Tak, tylko obawiam się, że przy tych ponad 2k głosów to ja z parudziesięcioma żadnych szans nie mam ... Ech, klikane konkursy są do bani
Zmienne IP załatwia wszystko....
Gość: postscript
orange mialo awarie sieci. cos tam sie stuknelo w ktorychs nadajnikach. juz to usuneli, wiec teraz powinno dzialac
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
Gość: js28
Nie tylko w tym konkursie tak się dzieje! Zobacz konkurs Twoje odkrycia czy konkursy na Street Gallery. To co się tam dzieje to jest masakra! I nie ważne, że zdjęcie nic sobą nie reprezentuje, ważne że głosuje na nie pół szkoły, pół podwórka i jeszcze do tego zmienne IP. I co taki szaraczek, który uczciwie próbuje grać ma wtedy zrobić? Nic....z dziećmi neo każdy przegra
echh...chciałam coś powiedzieć o żerowaniu na ludzkiej wrażliwości, ale chyba czasami trzeba się ugryźć w język. Życzę powodzenia. Ja Ci zaraz kliknę głosik na falvit!
JUż działa, dzięki
Ja też mam niby neo, ale nie wykorzystuję jej do oszustw i krętactw ... Raz że szkoda mi czasu a dwa że jeśli bym to zrobiła tylko raz to i tak pewnie by mi się nie opłaciło - siła tkwi w zmasowanym ataku ... Wzięłam udział w Falvicie, ale już wiem, że pewnie mnie koło 14.10. zakasuje jakiś zawodowiec...
Niestety najcenniejsze nagrody są właśnie w tego typu konkursach...
Takie są cienie i blaski konkursów ...
Gość: tedance
Zgadzam się co do słowa, ale nie byłabym na Twoim miejscu taka pewna, że znikniesz z rankingu. 100 miejsc to dużo wbrew pozorom, prawdziwa walka mogłaby być, gdyby nagroda zależała od ilości pktów
marzanna
Postów 1481
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ooo Tedance odezwała się ludzkim głosem
\"Some people are wise. Some otherwise\"
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi udało się wygrać tylko w jednym konkursie z głosowaniem internautów.. był to konkurs w którym mogły brać udział tylko osoby, które były abonentami Vectry. Rewelacyjna sprawa, nie było żadnych nabijaczy.
Gość: tedance
¬le ustawiłam kalendarz, myślałam że dziś noc wigilijna
Konwaliowa, pewnie wśród abonentów Vectry nie było żadnego nabijacza
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja powiem tak , owszem czesto sa konkursy gdzie zanizaja na maksa , jak takie cos zauwazam zazwyczaj rezygnuje , ale sa konkursy takie gdzie trzeba poswiecic troszke wtedy jest szansa na wygrana a same kliknijcie nic nie da
Tak wlasnie wygralam na bobasie mimo ze mase ludzi nawzajem oskarzalo sie o oszustwa
i to wszystko min dzieki tendance
a jeszcze dodam tutaj na forum mase ludzi zaniza i czasem wole zachowac link dla zaufanych osob niz dawac do stopki zeby poleciec w chwilke
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mimo ze mam neo tez nie wkorzystuje jej w ten sposob, przy malym dziecku naprawde nie ma czasu ma calodobowe klikanie... ale np moja neo juz na starcie dyskwalifikowala mnie z dlugosci (mimo ze nie oszukiwalam), admin chyba wykrywal ze mam neo o w kazdej edycji zanizal mnie na miejsce kolo 1000..., zreszta dalam sobie juz spokoj z klikanymi konkami, ostatecznie zrazila mnie do tego bobovita, w ktorej po paru godz glosowania niektore zdjecia mialy ok 1000 glosow (wybaczcie ale nie wierze ze ktos znalazl tyle osob ktore akurat w ciagu tych paru godzin mu kliknely)
a propos tendance, fajne ma poczucie humoru i tez czasem przemawia ludzkim glosem, a i podoba mi sie jej praca na falvicie, az z tego wszystkiego zaglosowalam
Gość: kolastynka
A ja wam powiem, że nawet mimo zmiennego IP wszystko jest do wykrycia, bo są jeszcze inne parametry określające każdego użytkownika sieci. Tyle, że musiałoby sie organizatorom chcieć to zrobić, a prościej jest głowę w piach schować. Wszystko można wyśledzić, nawet połączenie przez serwery o wysokiej anonimowości i nie wymaga to mega umiejętności, trzeba tylko chęci.