Wkurza mnie...

atyde25

#7335578 Napisano: 13.02.2026 17:46:18
Dostałam taki opitol wiesz ,że mieszkanie to nie magazyn. Tak to jest racja i się zgadzam z tym. Ale co mam teraz z tym wszystkim co uzbierałam zrobić wywalić emotka  Chyba znowu muszę akcję numer 2 zwrot eco do paczkomatu zrobić. Bo jakby pożar czy co tfu.tfu ,tfu.
1 kumulacja 0

atyde25

#7335607 Napisano: 13.02.2026 20:24:21
Zaczynam się czuć jak w Marixie hahhahah
Babcia mi inne imię wybrała niż Ania i nigdy nikogo nie nękałam i nie prześladowałam.
Jak to się mówi im masz więcej hejterów tym jesteś większa.
0 0

atyde25

#7335616 Napisano: 13.02.2026 21:34:10
To przez to ,że mam pierwsze miejsce z Zozolach ? Lubię gierkę i jestem w tym dobra emotka  Tam nie na nagród tylko satysfakcja emotka
0 0

adamo86

#7335617 Napisano: 13.02.2026 21:40:50
atyde25 napisał(a):

Dostałam taki opitol wiesz ,że mieszkanie to nie magazyn. Tak to jest racja i się zgadzam z tym. Ale co mam teraz z tym wszystkim co uzbierałam zrobić wywalić emotka  Chyba znowu muszę akcję numer 2 zwrot eco do paczkomatu zrobić. Bo jakby pożar czy co tfu.tfu ,tfu.

Dużo i ciągle piszesz o tym "magazynie". Pokaż jakieś zdjęcia emotka

mia

#7335668 Napisano: 14.02.2026 11:13:16
Kłapanie dziobem bez sensu.

visserarthur

#7335711 Napisano: 14.02.2026 15:55:28
adamo86 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Dużo i ciągle piszesz o tym "magazynie". Pokaż jakieś zdjęcia emotka

Wiesz, na małym metrażu, jeden regał (i poupychane rzeczy np. pod łóżkiem) to już magazyn… Wiem po sobie…
A tak w temacie, to wkurza mnie, że resztę rzeczy mam u siostry na strychu i w piwnicy na trzech regałach, więc wkurza mnie, że nie mam tego wszystkiego w jednym miejscu…
1 atyde25 0

atyde25

#7335777 Napisano: 15.02.2026 11:29:56
Ja mam wszędzie  rzeczy pod łózkami, w kontach za oknem, na balkonie ,w kątach w kuchni. A teraz nawet pod szafami luzem i kartony co chwila gdzieś emotka  Na szafie wielkie pudła z rzeczami. Nie oceniajcie to mała klitka jest.
Oglądam liva i laska ,że w sklepie nagle pani podbiła do niej i jej faceta z koszykiem pełnym zakupów z pytaniem czy jej za niego zapłacą. Co się dzieje do mnie wczoraj pani pod Żabką z pytaniem czy jej dam 4 zeta. Ja się muszę pilnować bo nie tylko na butelka kaucyjnych będę kasę tracić emotka  Nie nie dałam 4 zeta nie będę przed obcą babą portfela wyciągać nawet na dużej ulicy w centrum bo to niebezpieczne. Taka bida jest w kraju a trąbią jaki dobrobyt u każdego.
0 0

kumulacja

#7335823 Napisano: 15.02.2026 17:22:25
atyde25 napisał(a):

Ja mam wszędzie  rzeczy pod łózkami, w kontach za oknem, na balkonie ,w kątach w kuchni. A teraz nawet pod szafami luzem i kartony co chwila gdzieś emotka  Na szafie wielkie pudła z rzeczami. Nie oceniajcie to mała klitka jest.
Oglądam liva i laska ,że w sklepie nagle pani podbiła do niej i jej faceta z koszykiem pełnym zakupów z pytaniem czy jej za niego zapłacą. Co się dzieje do mnie wczoraj pani pod Żabką z pytaniem czy jej dam 4 zeta. Ja się muszę pilnować bo nie tylko na butelka kaucyjnych będę kasę tracić emotka  Nie nie dałam 4 zeta nie będę przed obcą babą portfela wyciągać nawet na dużej ulicy w centrum bo to niebezpieczne. Taka bida jest w kraju a trąbią jaki dobrobyt u każdego.

Kup złoty medal dla męża, że jakoś znosi to zagracenie emotka

andii

#7335940 Napisano: 16.02.2026 12:10:49
mia napisał(a):

Kłapanie dziobem bez sensu.

Mia - jesteś przefajnaemotka emotka emotka

anialistopad

#7336008 Napisano: 16.02.2026 16:01:05
Dino tchibo nic 😪
0 0

atyde25

#7336208 Napisano: 17.02.2026 13:02:04
Tak wiem każda kobieta jest inna ,inaczej wszystko przechodzi ,tak rozumiem to.
To serio napiszę ciąża przy menopauzie to spacer po łące. Boli cię wszystko stawy ,kości ,mięśnie. Masz problem praktycznie ze wszystkim. Nigdy nie miałam boleści przed "trudnymi dniami" a teraz mam. Powiem szczerze , że to według mnie najgorszy okres w moim życiu. Już wstanie z łóżka to męka. Nie spodziewałam się tego i wkurza mnie te ,że jestem jakiś marnym cieniem samej siebie przykre to jest.
1 ZetZ 0

karoxxa

#7336217 Napisano: 17.02.2026 13:44:43
Przed chwilą widzialam konkurs z serem żółtym na fb, trzeba zrobić laurkę z sera na talerzu, i co widzę? Jak myslicie? Tak! Wszystko z AI. Dlaczego takie coś wygrywa? Bo dobrze wiemy, że tak jest. Te osoby nawet nie kupiły danego produktu, więc firma traci podwójnie. Bo ani zarobku ani czyjejś realnej pracy. Pewnie jak czasem sie tu żalimy, że mieliśmy pracę 10/10 a nie dostaliśmy głupich skarpet to wlasnie dlatego, że wygrało takie dziadostwo.
0 0

rufus

#7336218 Napisano: 17.02.2026 13:46:50
karoxxa napisał(a):

Przed chwilą widzialam konkurs z serem żółtym na fb, trzeba zrobić laurkę z sera na talerzu, i co widzę? Jak myslicie? Tak! Wszystko z AI. Dlaczego takie coś wygrywa? Bo dobrze wiemy, że tak jest. Te osoby nawet nie kupiły danego produktu, więc firma traci podwójnie. Bo ani zarobku ani czyjejś realnej pracy. Pewnie jak czasem sie tu żalimy, że mieliśmy pracę 10/10 a nie dostaliśmy głupich skarpet to wlasnie dlatego, że wygrało takie dziadostwo.

Dasz jakis link? Chcialbym zobaczyc te prace. emotka
0 0

karoxxa

#7336227 Napisano: 17.02.2026 14:31:21
rufus napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Gdzieś mi zniknęło to chyba jakaś lokalna firma, spółdzielnia coś tam coś tam. Ktoś tam już napisal komentarz, że kupil ten ser ale widzi, że nie warto sie wysilac. Coś związanego z rycerzami tam było, ludzie wstawiali nawet "figurki" rycerzy z sera haha
0 0

Biala17

#7336234 Napisano: 17.02.2026 14:50:01
rufus napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Chyba chodzi o konkurs spółdzielni mleczarskiej Ryki na Facebooku  emotka
1 rufus 0

karoxxa

#7336242 Napisano: 17.02.2026 15:15:46
Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Chyba chodzi o konkurs spółdzielni mleczarskiej Ryki na Facebooku  emotka

Tak!
1 rufus 0

ziolko

#7336687 Napisano: 19.02.2026 14:02:25
Czy Was też wkurza pisanie o sobie z wielkiej litery? Czyli w środku zdania słowa takie jak "mnie, mi, moje, nasze, ja" albo o kimś, ale nie skierowane do danej osoby "on/ona, jemu/jej, go"?
Rozumiem pisanie do kogoś, jak sama napisałam "Was" czy Ty, ale takie coś jest zwyczajnie męczące podczas czytania, jak nagle wyskakują duże litery tam, gdzie człowiek by się tego nie spodziewał. Poza tym mam wrażenie, że te osoby cierpią na megalomanię. Szczególnie jest to widoczne w różnych grupach na Facebooku.
A jak delikatnie zwróci się takiej osobie uwagę, to następuje WIELKIE oburzenie. 
Czasami zastanawiam się, jak te osoby uczyły się języka polskiego? 

Chociaż z drugiej strony - kiedyś ktoś zwrócił jednej osobie uwagę na stosowanie przecinków (nie ja 😜), bo to zmienia sens zdania. Jak przeczytałam odpowiedź - padłam. Dowiedziałam się, że nauczycielka polskiego kiedyś tej osobie powiedziała, że w zdaniu może być tylko JEDEN przecinek emotka  Ciekawe czy ta nauczycielka kiedykolwiek słyszała o zdaniach wielokrotnie złożonych 😜
1 anaesth 0

atyde25

#7336710 Napisano: 19.02.2026 15:06:08
7 days.
0 0

mietowa

#7336717 Napisano: 19.02.2026 15:22:27
ziolko napisał(a):

Czy Was też wkurza pisanie o sobie z wielkiej litery? Czyli w środku zdania słowa takie jak "mnie, mi, moje, nasze, ja" albo o kimś, ale nie skierowane do danej osoby "on/ona, jemu/jej, go"?
Rozumiem pisanie do kogoś, jak sama napisałam "Was" czy Ty, ale takie coś jest zwyczajnie męczące podczas czytania, jak nagle wyskakują duże litery tam, gdzie człowiek by się tego nie spodziewał. Poza tym mam wrażenie, że te osoby cierpią na megalomanię. Szczególnie jest to widoczne w różnych grupach na Facebooku.
A jak delikatnie zwróci się takiej osobie uwagę, to następuje WIELKIE oburzenie. 
Czasami zastanawiam się, jak te osoby uczyły się języka polskiego? 

Chociaż z drugiej strony - kiedyś ktoś zwrócił jednej osobie uwagę na stosowanie przecinków (nie ja 😜), bo to zmienia sens zdania. Jak przeczytałam odpowiedź - padłam. Dowiedziałam się, że nauczycielka polskiego kiedyś tej osobie powiedziała, że w zdaniu może być tylko JEDEN przecinek emotka  Ciekawe czy ta nauczycielka kiedykolwiek słyszała o zdaniach wielokrotnie złożonych 😜

Za każdym razem, kiedy widzę np. "wtedy oni wpadli do Nas", mam zgrzyt w mózgu. Nie wiem, dlaczego, ale drażni mnie to równie mocno jak Ciebie. Znam osobę, która pisze "ci", "wam", ale też "Nam, My". Ygh...:/

rufus

#7336719 Napisano: 19.02.2026 15:33:49
A mnie to nie wkurza, ale duzo ludzi pisze też liczbe mnogą koncząc słowo na Ą.
np.. nam konkursowiczĄ.. zamiast OM. emotka
1 kwadracik 0