Wkurza mnie...

karoxxa

#7332175 Napisano: dzisiaj o 13:34:12
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.
Nawet nie wiem czy teraz po polsku piszę.

Mam identycznie. W środku az sie gotuje ale dalej pisze, poprawiam. Nawet jak "odpoczywam " to moj mózg dalej tworzy te farmazony😂chore
1 elemelex 0

elemelex

#7332179 Napisano: dzisiaj o 13:45:47
karoxxa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że jak się w coś zangażuję to nie umiem robić przerw, aż do momentu gdy już mózg ledwie działa. 
W sumie podobnie jest z konkursami, poprawiam, zmieniam aż w końcu powstaje coś gorszego niż na początku.

Mam identycznie. W środku az sie gotuje ale dalej pisze, poprawiam. Nawet jak "odpoczywam " to moj mózg dalej tworzy te farmazony😂chore

Co my robimy ze swoim czasem emotka
Na szczęście mało teraz konkursów które mnie interesują więc mam urlop od rymowanek itp. 
Na przyszłość będę sobie ustawiać limit czasowy. 10 minut max dziennie, bo to tylko poezja chrupkowo-czekoladowa! Nikt tu nie szuka nie wiadomo czego.
0 0

atyde25

#7332186 Napisano: dzisiaj o 13:52:55
Ale wspaniały dzień z ekipą numer 2 ( ten nimi miły pan) odwołane powiedział ,że mam sobie szukać nowej ekipy co skomentowałam brzydkimi słowami. I wróciliśmy do ekipy numer 1. Te wodomierze mnie wykończą emotka  Krzyczę do pana niech pan pomoże hahahhaha Mam dość. To będzie prawdziwa droga przez mękę. Nawet nie wiem czy dam radę iść do sklepu w tym stanie.
0 0

o_nono

#7332197 Napisano: dzisiaj o 14:06:38
Chyba nie na temat, jakby SPAM emotka
0 0

karoxxa

#7332226 Napisano: dzisiaj o 14:42:37
elemelex napisał(a):

karoxxa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Co my robimy ze swoim czasem emotka
Na szczęście mało teraz konkursów które mnie interesują więc mam urlop od rymowanek itp. 
Na przyszłość będę sobie ustawiać limit czasowy. 10 minut max dziennie, bo to tylko poezja chrupkowo-czekoladowa! Nikt tu nie szuka nie wiadomo czego.

Powodzenia z tym postanowieniem, ale nie wierze w to hahaha.
0 0