Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: paullab
Gość: rafi323raf
3/4 moich haseł wysłanych na rowery zaczyna się też od szarości czy tam codzienności, bo to zwykłemu człowiekowi jako pierwsze przychodzi do głowy
Gość: stokrotka60
sie narobiło buhaha ma dziewczyna problem
Gość: gocha26
ale ma rację
wszystkie hasła są do siebie bardzo podobne
Gość: jolcia12
masz problem, szkoda że ja takich nie mam
Gość: czarnygreg
Ale muszę się do nich przekonać w przyszłości- a do siebie przekonać komisję.
Gość: stokrotka60
Gość: iwonciaaa
Gość: tedance
Jeszcze i ty możesz mieć taki problem, zobaczymy jak wtedy będziesz cienko prząść
A mnie też to wkurza, bo jaka to niby oryginalność skoro hasła podobne w 80%? A jeśli się nie mylę, to na oryginalność postawili, sądząc po zapiskach w regulaminie
Gość: xagadee
a mnie wkurza, że się czepiacie, że te hasła są niby podobne
podobne to są te:
...od codziennej rutyny, dlatego wyginam smialo cialo, bo szalenstw jest mi malo, mam piekne lsniace wlosy, pachnace jak kokosy.
...szarej codzienności dnia i wyginać śmiało ciało, bo szaleństw jest mi mało gdy mam piękne włosy pachnące jak kokosy!
i jakoś nikt się tego nie czepia
Gość: tedance
Bo na te już ręce kompletnie opadają
Gość: evelyna90
wesoyromek
Postów 1166
Data rejestracji 12.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Mery nie jest bylejaka
A w temacie wkurza mnie, że tak o sobie mówisz
Gość: dirrrtypee
proszę o kontakt, osoby które posidają ten paragon i chcą sprzedać!! gg.7879426
Gość: polec
mnie to nie wkurza, natomiast hasła mi się nie podobają. Akurat w tym herbalu udziału nie brałam , tylko w tescowym i siliłam sie na oryginalność. A to jest po prostu banał, nie czarujmy się. Sorry, ale jakby ktoś wyskoczył mi z hasłem reklamowym - codziennej szarosci dodajac moim wlosom super blasku i mega objetosci , to bym go śmiechem zabiła. Bez obrazy, ale do bani.
Od razu prostuję, nie jestem zazdrosna, ani zaborcza, ani nic z tych rzeczy, po prostu kwestia gustu. Do mnie one nie trafiają!
martul
Postów 1598
Data rejestracji 08.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Pani Marto,
wydanie nagrod zostało wstrzymane, osoby które hasło wysłały dostały stosowne pismo, na które nie odpowiedziały w ciagu 7 dni, co jest rownoznaczne z przyjeciem przez nie informacji o powodzie wstrzymania wydania nagrody i zakonczeniem tej sprawy.
zawsze coś
Gość: gocha26
wkurzają mnie moje zatoki
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: brightwitch
I właśnie dlatego tam nie gram. Chyba że nagroda jest tego warta i opłaca się za nią zapłacić, ale to się tam rzadko zdarza.
A wkurza mnie, że mam lenia.