Wkurza mnie...

Gość: raf08

#2844147 Napisano: 13.11.2009 09:52:43
a mnie wkurza, że jutro sobota i nie trzeba iść do pracy brrrrrrr
0 0

yuliya25

#2844174 Napisano: 13.11.2009 10:04:43
Jeżeli mogę się dolączyć, to wkurza mnie mój katar.. se cieknie... i cieknie...
0 0

Gość: tedance

#2844188 Napisano: 13.11.2009 10:12:12
slicznotaem napisał(a):

...zachłanność emotka już dwie osoby z naszego forum zasłużyły na to miano emotka

Dwie? Raczej trzycyfrowa liczba z dwójką z przodu emotka
0 0

Gość: et1978

#2844211 Napisano: 13.11.2009 10:21:30
radosna napisał(a):

Miałam o tym nie pisać, ale muszę to z siebie wyrzucić. Pierwszy raz wzięłam udział w konkursie fotograficznym Afrinu. Punktacja od 1 do 10. W końcu nie jest to takie złe zdjęcie, aby dawać jedynki. Czy dawanie jedynek to sposób konkurencji?
Czy często zdarza się Wam zaniżanie punktacji przez rywali, aby Was wykończyć? Przykre to ...

Pobędziesz tu dłużej to się przekonasz jak to jest. Ludzie są czasem beznadziejni, jakby to była walka na śmierc i życie a nie zabawa.
0 0

Gość: meeyka

#2844213 Napisano: 13.11.2009 10:22:53
jopi napisał(a):

A mne wrzurza konk Gerbera na rosnecie:

-to że trzeba kupić deserki-jeszcze rozumiem
-wymyślić 4 opisówki i podać nr paragonu -OK

-ale wysłać to wszystko punktualnie o wyznaczonej godzinie-to już lekka przesada ...

emotka

ciekawe jakie warunki trzeba będzie spełnić następnym razem....

trzeba bedzie nagrac piosenke i odtanczyc uklad taneczny do podanego przez szanowne jury utworu emotka emotka emotka
0 0

olus15

#2844217 Napisano: 13.11.2009 10:24:23
ale mnie przestraszyłaś z tymi deserkami
już myślałam , że coś konkretnego trzeba było kupić a ja nabyłam obiadki
szybko sprawdziłam i na szczęście są dowolne produkty
0 0

Gość: beciala

#2844241 Napisano: 13.11.2009 10:33:00
Pinki winki emotka emotka
0 0

Gość: awi

#2844260 Napisano: 13.11.2009 10:40:10
Wkurza mnie że nie ma konkursów z wycieczkami na księżyc emotka emotka
0 0

sylzab2294

#2844271 Napisano: 13.11.2009 10:45:02
a mnie wkurza jedna osoba z forum..zachałanna jak mucha w wodzie....po co jej trzy nagrody..babo daj wygrac innym..nie jesteś pępkiem tego świeta emotka emotka
0 0

Gość: shorty87

#2844286 Napisano: 13.11.2009 10:52:18
et1978 napisał(a):

radosna napisał(a):

Miałam o tym nie pisać, ale muszę to z siebie wyrzucić. Pierwszy raz wzięłam udział w konkursie fotograficznym Afrinu. Punktacja od 1 do 10. W końcu nie jest to takie złe zdjęcie, aby dawać jedynki. Czy dawanie jedynek to sposób konkurencji?
Czy często zdarza się Wam zaniżanie punktacji przez rywali, aby Was wykończyć? Przykre to ...

Pobędziesz tu dłużej to się przekonasz jak to jest. Ludzie są czasem beznadziejni, jakby to była walka na śmierc i życie a nie zabawa.

ja mam swoja teorie, ze osoby biorace udzial w konkursach dziela sie na takich co zyja z tego- wygrywaja i sprzedaja wszystko, na takich co chca cos wygrac i na takich ktorzy po prostu ciesza sie z samego faktu, ze wygrali i mysle ze ci pierwsi to wlasnie tacy co chca za wszelka cene wygrac

w wasie mialam tak wlasnie,ze mi dawali jedynki chociaz to i tak komisja wybiera
0 0

#2844326 Napisano: 13.11.2009 11:09:36
Przegapiłam wizę.... emotka
0 0

konwaliowa

#2844356 Napisano: 13.11.2009 11:25:38
wkurzam siebie sama.. błędy z przeszłości niczego mnie nie uczą..

dobrze wiem, żeby nie brać udziału w konkursach z głosowaniem internautów, a już na pewno nie prosic o głosy na forum.. ALE ZNOWU TO ZROBIŁAM!
dobrze wiem, że grzywka na głowie mnie męczy i wkurza.. ALE ZNOWU SIÊ TO ZROBIŁAM! emotka
wiem, że czekolada nie służy diecie ALE ZNOWU J¡ ZJADŁAM emotka
0 0

konwaliowa

#2844357 Napisano: 13.11.2009 11:27:26
i teraz tak siedzę jak ostatnia idiotka.. z przegranym konkursem, wkurzającą grzywką i złamaną dietą.
0 0

zaczytana-pola

#2844368 Napisano: 13.11.2009 11:53:46
shorty87 napisał(a):

et1978 napisał(a):

radosna napisał(a):

ja mam swoja teorie, ze osoby biorace udzial w konkursach dziela sie na takich co zyja z tego- wygrywaja i sprzedaja wszystko, na takich co chca cos wygrac i na takich ktorzy po prostu ciesza sie z samego faktu, ze wygrali i mysle ze ci pierwsi to wlasnie tacy co chca za wszelka cene wygrac

w wasie mialam tak wlasnie,ze mi dawali jedynki chociaz to i tak komisja wybiera

Więcej jest chyba tych, którzy wygrywają i sprzedają emotka a jak mi na czymś zależy to nie wygrywam, bo sprzedać nie chcę emotka
0 0

izoldaaa6

#2844385 Napisano: 14.11.2009 12:15:39
ilonar2301 napisał(a):

shorty87 napisał(a):

et1978 napisał(a):

radosna napisał(a):

Więcej jest chyba tych, którzy wygrywają i sprzedają emotka a jak mi na czymś zależy to nie wygrywam, bo sprzedać nie chcę emotka

popieram, ja w sumie taż gram dla zarobku ale takiego że coś wygrywam. bo ja jestem bez pracy siedze w domu z 2 dziecie ( starsza ma 2,5 roku) mąż starcił prace mamy jakieś pieniądze odłożone i gram za nie bardzo bym chciała wygrywać więcej ale jak się trafi sprzedaż paragonu to też nie pogardze ( oczywiście nie za bezcen ale da rade się dogadać) emotka
0 0

inka113

#2844393 Napisano: 14.11.2009 12:38:22
sylzab2294 napisał(a):

a mnie wkurza jedna osoba z forum..zachałanna jak mucha w wodzie....po co jej trzy nagrody..babo daj wygrac innym..nie jesteś pępkiem tego świeta emotka emotka

Baaardzo łatwo jest kogoś oceniać, przypiać etykietki... Ten zachłanny, ta chytra, ten tylko sprzedaje wygrane, ktos tam wygrywa 10 razy w tym samym konkursie... Nie warto jednak tak tymi ocenami szastać a prawo i lewo moi mili. Czy my sie tu znamy?! Chyba niewiele, prawda? Nie znam niczyjej sytuacji i nie siedze u nikogo w portfelu ani w głowie. Jeśli ktoś wygrywa 10 bonów po 500zł to mnie nie interesuje, skoro grał uczciwie z paragonami i miał tyle inwencji twórczej żeby pisać hasła które się spodobały to należy go podziwiać i pogratulować! Jeśli wygrał 3 żelazka i je sprzedaje to też mnie to nie obchodzi! Prawda jest taka, że każdy chce żyć i musi cos do gara czasem wrzucić! Jedni grają dla przyjemnosci inni dla zysku i to jest normalne. Siedząc tu po 6 godzin dziennie ludzie tez wykonują pracę, jesli robią to dobrze to niech wygrywaja i jeśli chcą- sprzedają czy robią z nagrodami co im się tam podoba.
Dla mnie konkursy kilka lat temu też były jedynym źródłem jakiejś gotówki, siedziałam w domu z dzieckiem i tylko tak mogłam sobie dorobić. Czy komuś krzywde robiłam w ten sposób? Myslę, że nie! Więc dlaczego oceniać kogoś i przypinać łatkę zachłannego?
A poza tym każda nagroda cieszy emotka i nie ma co ukrywać, na wiele przyjemnosci napewno bym sobie nie mogła pozwolić gdyby nie wygrane w konkursach... emotka
0 0

damsel

#2845185 Napisano: 14.11.2009 01:21:50
A mnie wkurza konkurs na rossnecie moja opowieść wigilijna. Napisałam piękny opis, wysyłam i co? Moja praca jest za długa emotka emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#2845287 Napisano: 14.11.2009 02:19:48
http://www.newswe...walca-dzieci,48783,1

bezsilność i znieczulica oraz brak reakcji mnie wkurza emotka
0 0

#2845306 Napisano: 14.11.2009 02:29:19
inka113 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Baaardzo łatwo jest kogoś oceniać, przypiać etykietki... Ten zachłanny, ta chytra, ten tylko sprzedaje wygrane, ktos tam wygrywa 10 razy w tym samym konkursie... Nie warto jednak tak tymi ocenami szastać a prawo i lewo moi mili. Czy my sie tu znamy?! Chyba niewiele, prawda? Nie znam niczyjej sytuacji i nie siedze u nikogo w portfelu ani w głowie. Jeśli ktoś wygrywa 10 bonów po 500zł to mnie nie interesuje, skoro grał uczciwie z paragonami i miał tyle inwencji twórczej żeby pisać hasła które się spodobały to należy go podziwiać i pogratulować! Jeśli wygrał 3 żelazka i je sprzedaje to też mnie to nie obchodzi! Prawda jest taka, że każdy chce żyć i musi cos do gara czasem wrzucić! Jedni grają dla przyjemnosci inni dla zysku i to jest normalne. Siedząc tu po 6 godzin dziennie ludzie tez wykonują pracę, jesli robią to dobrze to niech wygrywaja i jeśli chcą- sprzedają czy robią z nagrodami co im się tam podoba.
Dla mnie konkursy kilka lat temu też były jedynym źródłem jakiejś gotówki, siedziałam w domu z dzieckiem i tylko tak mogłam sobie dorobić. Czy komuś krzywde robiłam w ten sposób? Myslę, że nie! Więc dlaczego oceniać kogoś i przypinać łatkę zachłannego?
A poza tym każda nagroda cieszy emotka i nie ma co ukrywać, na wiele przyjemnosci napewno bym sobie nie mogła pozwolić gdyby nie wygrane w konkursach... emotka

emotka
0 0

Gość: banditos

#2845355 Napisano: 14.11.2009 03:07:50
meeyka napisał(a):

jopi napisał(a):

A mne wrzurza konk Gerbera na rosnecie:

-to że trzeba kupić deserki-jeszcze rozumiem
-wymyślić 4 opisówki i podać nr paragonu -OK

-ale wysłać to wszystko punktualnie o wyznaczonej godzinie-to już lekka przesada ...

emotka

ciekawe jakie warunki trzeba będzie spełnić następnym razem....

trzeba bedzie nagrac piosenke i odtanczyc uklad taneczny do podanego przez szanowne jury utworu emotka emotka emotka

To świetnie, bo ja świetnie tańczę, śpiewam,gram na mandolinie i robię przewroty w przód(jednocześnie)
emotka
a tak poważnie to mnie wkurza ostatnio, jak organizatorzy konkursu nie dają wyników w wyznaczonym -przez siebie emotka -terminie
0 0