Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
iszhara
Postów 3457
Data rejestracji 05.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Rozumiem, też mnie wkurza znieczulica w tym temacie, a głównie osób tam pracujących. Ale nie można tego tematu generalizować, bo w wielu innych środowiskach takie zachowania dewiacyjne także występują - nie tylko w domach dziecka. A autor posumował że najlepiej zamknąć takie placówki. I to mnie wkurza. Bo tu się nie zgodzę - najlepiej tak powiedzieć że zamknąć. I co problem sam zniknie? Nie prawda. A co z dzieciakami? Nigdy w Polsce nie doczekamy takich czasów że znajdzie się tyle rodzin zastępczych, lub pełniących funkcję pogotowia opiekuńczego aby było możliwe zamknięcie takich placówek opiekuńczo-wychowawczych typu dom dziecka. Ktoś kto zna dom dziecka tylko z opowieści może mieć mylne zdanie na temat funkcjonowania takich placówek, że bieda, że źle, przemoc itp. Ale uwiercie mi, że są dzieciaki które wolą zostać w takiej placówce na weekend niż wyjechać do domu rodzinnego... Nie wszędzie jest tak źle...
Marzenia się spełniają...
Gość: grancias
Gość: piotrekk49
Gość: meeyka
nieprawda, statystycznie rzecz biorac w koncu musi cos wpasc, trzeba tylko regularnie brac dzial w konkursach
Gość: awi
obudźcie mnie:)
Gość: gemma
nie wkurzaj się, tylko do lekarza idź, to nie jest normalne. Chyba że u niedźwiedzi.
to moze byc cukrzyca albo niedoczynnosc tarczycy, lepiej sie do lekarza przejsc
sylzab2294
Postów 4516
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
oki..ale czy ta druga osoba, ktora gra uczciwie i chce wygrac dana rzecz, bo wie ze jej nie stac na zkup ma byc zawsze w tyle...
bo inni oszukuja i maja..
ja nie mowie tu o tych co graja uczciwie, ale o tych co grają w sposob pozostawiajacy wiele do zyczenia....
pozdrawiam
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: piotrekk49
Dzięki, niestety biorę codziennie udział w niewielu konkursach ( do 5), bo uważam, że nie mam szans w zamkniętych. Nie wierzę, że coś wygram, aczkolwiek nadzieja jest.
Gość: hittmanka
więc powiem Ci, że jeżeli codziennie jak twierdzisz bierzesz udział w 5 konkursach to musi coś wpaść... najgorzej jet zacząć... też miałam 3 miesięczną przerwę w konkursach i muszę zaczynać od początku... robię codziennie konki i nic konkretnego nie wpada ale zaczęłam od lokalnych , na zachętę i już mam bileciki do kina... trzeba zacząć od drobnych wygranych, wdrożyć się a potem to już samo pójdzie
ja tez wrocilam do konkow po dlugiej przerwie. na poczatku (pierwsze 2-3 tygodnie) byly pustki, a teraz powoli cos zaczyna wpadac
Gość: polec
każda rzecz cieszy i super
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W większości zawsze tak jest ,że wygrywa osoba lepsza i takie jest życie , a moim zdaniem , jeśli , ktoś jest w czymś dobry to niech gra - i również nie mówie tutaj o czymś nie do końca uczciwym
Tym co napisałaś zrozumiałam , że jak np bierzesz udział w konkursie firmy X np w sklepie tesco i wygrywasz bony To gdy ta sama firma X organizuje konkurs w real już nie bierzesz udzialu bo masz nagrode i dajesz szanse innym ?
Sorki musiałam
Gość: jolcia12
sylzab2294 weź sie lepiej do roboty a nie patrz na zachłannosć innych i nie licz na to że ktoś nie bedzie grał żebyś ty biedna mogła wygrać jakaś nagrodę, wiele jest tu osób których nie stać na te dobrodziejstwa które sa do wygrania, ale żeby wygrać trzeba grać i poswiecać swój czas na osiagnięcie celu, a nie siedzieć przy kompie i narzekać
Gość: klonik
Gość: nutshell
Gość: tsiknias
tzn.kiedy wymieniają te odżywki?
nie wiem, tydzień temu w Toruniu w Realu wymieniali odżywki a dziś znów stała pani ale w Carrefourze
Gość: april211