Wkurza mnie...

sss199

#2845686 Napisano: 14.11.2009 06:29:19
Jestem tu nowy, na koncie mam dopiero 1, a właściwie już 2 nagrody, to tak słowem wstępu, aby nikt się nie czepiał tego co zaraz napiszę.

Wkurza mnie zawiść niektórych osób na forum, wypominanie innym nagród, zgłaszanie dziwnych protestów po ogłoszeniu wyników - bo się okazało , że np. nie podoba mi się to hasło , które wygrało, albo już gdzieś podobne widziałem/am emotka ot tyle .
Bez urazy , ale to jest naprawdę nie poważne. Chyba większość osób na tym forum jest dorosłą, a co za tym idzie powinna posiadać odrobinę zdrowego rozsądku.
Nie udało się tym razem, to może uda się następnym.
Jeżeli kogoś obraziłem to sorry, ale niestety tak to wygląda emotka
0 0

Gość: rdzando

#2845708 Napisano: 14.11.2009 06:35:45
A mnie wkurza brak słońca i zimno:(
0 0

Gość: nutshell

#2845731 Napisano: 14.11.2009 06:42:26
rdzando napisał(a):

A mnie wkurza brak słońca i zimno:(

emotka święta prawda
0 0

Gość: cobra176

#2845736 Napisano: 14.11.2009 06:43:55
A mnie prawdę mówiąc to dzisiaj wszystko! emotka
0 0

inka113

#2845848 Napisano: 14.11.2009 07:18:49
sylzab2294 napisał(a):

inka113 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

a mnie wkurza jedna osoba z forum..zachałanna jak mucha w wodzie....po co jej trzy nagrody..babo daj wygrac innym..nie jesteś pępkiem tego świeta emotka emotka

Baaardzo łatwo jest kogoś oceniać, przypiać etykietki... Ten zachłanny, ta chytra, ten tylko sprzedaje wygrane, ktos tam wygrywa 10 razy w tym samym konkursie... Nie warto jednak tak tymi ocenami szastać a prawo i lewo moi mili. Czy my sie tu znamy?! Chyba niewiele, prawda? Nie znam niczyjej sytuacji i nie siedze u nikogo w portfelu ani w głowie. Jeśli ktoś wygrywa 10 bonów po 500zł to mnie nie interesuje, skoro grał uczciwie z paragonami i miał tyle inwencji twórczej żeby pisać hasła które się spodobały to należy go podziwiać i pogratulować! Jeśli wygrał 3 żelazka i je sprzedaje to też mnie to nie obchodzi! Prawda jest taka, że każdy chce żyć i musi cos do gara czasem wrzucić! Jedni grają dla przyjemnosci inni dla zysku i to jest normalne. Siedząc tu po 6 godzin dziennie ludzie tez wykonują pracę, jesli robią to dobrze to niech wygrywaja i jeśli chcą- sprzedają czy robią z nagrodami co im się tam podoba.
Dla mnie konkursy kilka lat temu też były jedynym źródłem jakiejś gotówki, siedziałam w domu z dzieckiem i tylko tak mogłam sobie dorobić. Czy komuś krzywde robiłam w ten sposób? Myslę, że nie! Więc dlaczego oceniać kogoś i przypinać łatkę zachłannego?
A poza tym każda nagroda cieszy emotka i nie ma co ukrywać, na wiele przyjemnosci napewno bym sobie nie mogła pozwolić gdyby nie wygrane w konkursach... emotka

oki..ale czy ta druga osoba, ktora gra uczciwie i chce wygrac dana rzecz, bo wie ze jej nie stac na zkup ma byc zawsze w tyle...
bo inni oszukuja i maja..
ja nie mowie tu o tych co graja uczciwie, ale o tych co grają w sposob pozostawiajacy wiele do zyczenia....
pozdrawiam emotka

Mówimy o osobach grających uczciwie (tylko o tych) a nie nagminnie kupujących paragony (jeśli o tych mowa to niestety gdyby nikt nie sprzedawał paragonu to oni by nie odbierali tych nagród, co niektórzy sami uczą tu cwaniactwa i taka jest prawda, jakby ich nie bronić). To, że ktoś ma więcej talentu niż inny to nie powód aby mieć do niego pretensje! Należy mieć na tyle godności żeby pogratulować takiemu człowiekowi a nie jak dziecko szarpać się o nagrodę 'bo ja nie mam a też chcę!'. Najgorsze emocje w internecie powoduje chyba anonimowość... emotka
0 0

Gość: tosiaa

#2846327 Napisano: 14.11.2009 10:55:30
inka113 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

inka113 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

a mnie wkurza jedna osoba z forum..zachałanna jak mucha w wodzie....po co jej trzy nagrody..babo daj wygrac innym..nie jesteś pępkiem tego świeta emotka emotka

Baaardzo łatwo jest kogoś oceniać, przypiać etykietki... Ten zachłanny, ta chytra, ten tylko sprzedaje wygrane, ktos tam wygrywa 10 razy w tym samym konkursie... Nie warto jednak tak tymi ocenami szastać a prawo i lewo moi mili. Czy my sie tu znamy?! Chyba niewiele, prawda? Nie znam niczyjej sytuacji i nie siedze u nikogo w portfelu ani w głowie. Jeśli ktoś wygrywa 10 bonów po 500zł to mnie nie interesuje, skoro grał uczciwie z paragonami i miał tyle inwencji twórczej żeby pisać hasła które się spodobały to należy go podziwiać i pogratulować! Jeśli wygrał 3 żelazka i je sprzedaje to też mnie to nie obchodzi! Prawda jest taka, że każdy chce żyć i musi cos do gara czasem wrzucić! Jedni grają dla przyjemnosci inni dla zysku i to jest normalne. Siedząc tu po 6 godzin dziennie ludzie tez wykonują pracę, jesli robią to dobrze to niech wygrywaja i jeśli chcą- sprzedają czy robią z nagrodami co im się tam podoba.
Dla mnie konkursy kilka lat temu też były jedynym źródłem jakiejś gotówki, siedziałam w domu z dzieckiem i tylko tak mogłam sobie dorobić. Czy komuś krzywde robiłam w ten sposób? Myslę, że nie! Więc dlaczego oceniać kogoś i przypinać łatkę zachłannego?
A poza tym każda nagroda cieszy emotka i nie ma co ukrywać, na wiele przyjemnosci napewno bym sobie nie mogła pozwolić gdyby nie wygrane w konkursach... emotka

oki..ale czy ta druga osoba, ktora gra uczciwie i chce wygrac dana rzecz, bo wie ze jej nie stac na zkup ma byc zawsze w tyle...
ja nie mowie tu o tych co graja uczciwie, ale o tych co grają w sposob pozostawiajacy wiele do zyczenia....
pozdrawiam emotka

Mówimy o osobach grających uczciwie (tylko o tych) a nie nagminnie kupujących paragony (jeśli o tych mowa to niestety gdyby nikt nie sprzedawał paragonu to oni by nie odbierali tych nagród, co niektórzy sami uczą tu cwaniactwa i taka jest prawda, jakby ich nie bronić). To, że ktoś ma więcej talentu niż inny to nie powód aby mieć do niego pretensje! Należy mieć na tyle godności żeby pogratulować takiemu człowiekowi a nie jak dziecko szarpać się o nagrodę 'bo ja nie mam a też chcę!'. Najgorsze emocje w internecie powoduje chyba anonimowość... emotka

ja myślę że ci co wygrywają sprytem czy też uczciwą grą nalezy im się pogratulować, na pewno wkładaja w to dużo pracy, ja nie mam im za złe że wygrywają jeśli umieją to co w tym złego chyba to że my tak nie potrafimy emotka
0 0

inka113

#2846350 Napisano: 14.11.2009 11:10:09
kupiłam bueno i własnie sobie przypomniałam, że nie wysłałam smsa... emotka
0 0

kalisto1986

#2846352 Napisano: 14.11.2009 11:11:22
inka113 napisał(a):

ale nie musisz wysylac w ten sam dzien co go kupilas emotka
0 0

inka113

#2846358 Napisano: 14.11.2009 11:13:31
kalisto1986 napisał(a):

inka113 napisał(a):

taaak? kurcze a byłam przekonana, że trzeba. No to fajnie chociaż się nie zmarnuje. Więc cofam moją wypowiedz, już mnie bueno nie wkurza. emotka
0 0

Gość: tosiaa

#2846386 Napisano: 14.11.2009 11:23:54
inka113 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

inka113 napisał(a):

taaak? kurcze a byłam przekonana, że trzeba. No to fajnie chociaż się nie zmarnuje. Więc cofam moją wypowiedz, już mnie bueno nie wkurza. emotka

najlepiej sie na nic i nikogo nie wkurzac emotka
0 0

Gość: erikakr

#2846433 Napisano: 15.11.2009 12:27:43
wkurza mnie to, że nie mogę znaleźć konkursu z nasze-modlitwy .

tak jakby przepadł emotka
0 0

zaczytana-pola

#2846436 Napisano: 15.11.2009 12:46:42
... chamstwo na znamto.pl. Ocenianie recenzji na NIEPRZYDATNE tylko po to, żeby komuś średnią obniżyć.
0 0

Gość: grusia2

#2846499 Napisano: 15.11.2009 08:27:27
sylzab2294 napisał(a):

inka113 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pozdrawiam emotka

ale dlaczego od razu zakładasz, że każdy kto wygra więcej niż jedną rzecz w jednym konkursie, albo wygrywa w ogóle więcej jest od razu oszustem? to żałosne jest
0 0

Gość: xmamuska

#2846773 Napisano: 15.11.2009 10:29:28
A mnie wkurza mój konkurs ze stopki, gram 3 tydzień i zawsze w ostatni dzień wypadam z rankingu emotka emotka emotka
0 0

Monika11

#2846821 Napisano: 15.11.2009 10:54:36
A mnie wkurza to- że gdzie się nie wejdzie jest proszenie o kliknięcie na konkurs-przeciez jest osobny temat do tego emotka
0 0

malineczka23

#2846835 Napisano: 15.11.2009 11:04:11
grusia2 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

inka113 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pozdrawiam emotka

ale dlaczego od razu zakładasz, że każdy kto wygra więcej niż jedną rzecz w jednym konkursie, albo wygrywa w ogóle więcej jest od razu oszustem? to żałosne jest

no właśnie!ja wygrałam dwa skutery z coke.pl bo miałam duże szczęscie, jeden sobie zostawiłam, drugi sprzedałam i kupiłam za tą kase okna do nowego domu! i nawet z ulicy zbierałam nakrętki a ludzie po nich deptali emotka
0 0

mama2006

#2846837 Napisano: 15.11.2009 11:05:21
wkurza mnie Mokate i te ich smsy
0 0

Gość: brightwitch

#2846921 Napisano: 15.11.2009 11:39:14
Chamstwo mnie wkurza!
0 0

Gość: fikumiku

#2846958 Napisano: 15.11.2009 11:48:10
a mnie wkurza tato999 zawala mi codziennie skrzynkę ze swoimi klikami emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Do tato999 jest kącik do tego na forum emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: jkkp

#2847031 Napisano: 15.11.2009 12:14:14
a mnie wkurzyła szwagierka, zawiozłam jej chusteczki z velvet,bo ja taka głupia, pomyślałam 2 małych dzieci teraz w ten paskudny okres chorobowy pewnie jej się przyda emotka a ona, że nie przyjmnie bo to znaczy, że chcę żeby więcej płakała emotka emotka no i weź tu człowieku bądź dobry emotka
0 0