Wkurza mnie...

kalisto1986

#2857639 Napisano: 18.11.2009 12:45:30
izoldaaa6 napisał(a):

a mnie wkurza moja teściowa, myślałam że jest fajną babką a jeśli doszło o nagrody to praktycznie przywłaszczyła sobie !!!
to nie fer!
nie moge jej tego wypomnieć bo dużo mi pomaga jak musze gdzieś wyjść i zostawiam jej dzieci, i to mnie tak bardzo wkurza że mam ochote krzyczeć !!!!

bo ja bym jest zrobila tak emotka i wybilaby sobie twoje nagrody emotka
a w temacie dalej mnie wkurza ze maly nie chce spac i jeszcze bajka o tej godzinie
0 0

Gość: agava

#2857641 Napisano: 18.11.2009 12:51:49
izoldaaa6 napisał(a):

a mnie wkurza moja teściowa, myślałam że jest fajną babką a jeśli doszło o nagrody to praktycznie przywłaszczyła sobie !!!
to nie fer!
nie moge jej tego wypomnieć bo dużo mi pomaga jak musze gdzieś wyjść i zostawiam jej dzieci, i to mnie tak bardzo wkurza że mam ochote krzyczeć !!!!

A ona Ci wypomina, że zostaje z Twoimi dziećmi? Pomaga Ci dużo, jak sama napisałaś, więc nie rozumiem, o co Ci chodzi? Sama powinnaś jej coś zaproponować ze swoich nagród, skoro wygrywasz. Z pomocą z reguły jest tak, że jest coś za coś - warto to zapamiętać emotka
0 0

Gość: tedance

#2857643 Napisano: 18.11.2009 12:57:53
kalisto1986 napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

to nie fer!

bo ja bym jest zrobila tak emotka i wybilaby sobie twoje nagrody emotka
a w temacie dalej mnie wkurza ze maly nie chce spac i jeszcze bajka o tej godzinie

Daj mu powąchać kapsel od piwa
emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#2857644 Napisano: 18.11.2009 12:59:13
agava napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

to nie fer!

A ona Ci wypomina, że zostaje z Twoimi dziećmi? Pomaga Ci dużo, jak sama napisałaś, więc nie rozumiem, o co Ci chodzi? Sama powinnaś jej coś zaproponować ze swoich nagród, skoro wygrywasz. Z pomocą z reguły jest tak, że jest coś za coś - warto to zapamiętać emotka

tutaj nie chodzi o nagrody takie ktorymi az trzeba sie dzielic ale o duzo wieksze emotka
tendence ja ci dam wachac kapsel az taka wredna nie jestem , tatusko z nim oglada bajke emotka
0 0

Gość: tedance

#2857648 Napisano: 18.11.2009 01:06:49
kalisto1986 napisał(a):

agava napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

to nie fer!

tutaj nie chodzi o nagrody takie ktorymi az trzeba sie dzielic ale o duzo wieksze emotka
tendence ja ci dam wachac kapsel az taka wredna nie jestem , tatusko z nim oglada bajke emotka

To tatuśkowi daj piwo, a młodemu kapsel i zasną obaj emotka emotka emotka
0 0

Gość: jenny21

#2857679 Napisano: 18.11.2009 06:29:14
U mnie ciesza sie tylko najblizsi a znajomy ostatnio takie oczy zrobil ze sprzety AGD z konkursu (urzadzaja wlasnei mieszkanie) ale prawda ze trzeba sie nameczyc a nie ot tak. Zreszta mi w loteriach jakos nie idzie tylko w takich konkach gdzie cos trzeba napisac zrobic itd.

A macie tak ze jakas wieksza wygrana uda wam sie upolowac to sie napalacie i wiecvej gracie??? Ja tak mam hehe
0 0

#2857684 Napisano: 18.11.2009 06:32:49
o i brak sukcesow w prymacie tez mnie wkurza emotka
0 0

Gość: amif

#2857690 Napisano: 18.11.2009 06:36:04
nie którzy zazdroszczą wygranych tylko nie wiedzą ile trzeba poświęcić czasu i wymyślić hasła ja urządziłam dom z wygranych.
0 0

#2857700 Napisano: 18.11.2009 06:40:51
amif ja tez tak chce, zwlaszcza ze teraz tez sie urzadzamy -dlatego poluje na sprzety agd i takie do wyposazenia a nie jak niektorzy dla zysku samego emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#2857784 Napisano: 18.11.2009 07:30:19
dostałam dzis takiego @ i się wkurzyłam

Ekspercie,
Już teraz czeka na Ciebie ankieta podsumowująca kampanię Nestle Musli na www.streetcom.pl.

Wypełnij ja proszę i powiedz nam co Ci sie podobało a co nie w kampanii.

Przypominamy Ci również o konieczności raportowania rozmów z kampanii Nestle Musli.

Pozdrawiam i czekam na Ciebie

no ok.ale paczki nie dostałam i co ja mam im napisać? emotka
0 0

Gość: grancias

#2857821 Napisano: 18.11.2009 07:44:56
jokan napisał(a):

a mnie wkurza, ze nieraz trzeba czekac dlugo na nagrody. Mam wygrane z 4 konkursow i jeszcze nie przyszly. Chyba zaczne zapisywac co i gdzie, zeby potem nie zapomniec, a jakby nie przyszlo, to potem napisac do odpowiedniej osoby...

Zebys wiedziala, najlepiej zapisywac. O ile o duzych wygranych nie zapominam, tak o kubkach, jakis gadzetach non stop emotka
0 0

kinga1

#2857841 Napisano: 18.11.2009 07:52:21
jokan napisał(a):

a mnie wkurza, ze nieraz trzeba czekac dlugo na nagrody. Mam wygrane z 4 konkursow i jeszcze nie przyszly. Chyba zaczne zapisywac co i gdzie, zeby potem nie zapomniec, a jakby nie przyszlo, to potem napisac do odpowiedniej osoby...

znam ten ból
0 0

Gość: beata82roksana82

#2857871 Napisano: 18.11.2009 08:12:37
olciak napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

dostałam dzis takiego @ i się wkurzyłam

Ekspercie,
Już teraz czeka na Ciebie ankieta podsumowująca kampanię Nestle Musli na www.streetcom.pl.

Wypełnij ja proszę i powiedz nam co Ci sie podobało a co nie w kampanii.

Przypominamy Ci również o konieczności raportowania rozmów z kampanii Nestle Musli.

Pozdrawiam i czekam na Ciebie

no ok.ale paczki nie dostałam i co ja mam im napisać? emotka

otwórz ankietę końcową, tam znajdziesz pytanie:czy otrzymałaś przesyłkę?, zaznaczasz, że NIE i po kłopocie-nie wypełniasz żadnego raportu z rozmowy

dzięki,to moja pierwsza kampania i niewiem co mam robić emotka
0 0

karolkas

#2857884 Napisano: 18.11.2009 08:16:37
a mnie wkurza czasami mój mąż, bo jest głuchy pień jak dzwoni budzik. Zawsze budzik się wydzwoni do końca o 6 rano, my sie wszyscy pobudzimy - ja i dwojka dzieci a on dopiero wstaje jak go szturchnę. A w weekend kiedy nie idzie do pracy to śpimy do 9-tej, bo nic nas nie budzi i on nie rozumie czemu ja się wkurzam na niego, przecież tak długo z dzieciaczkami mozna spać.!!!
0 0

grandprix

#2858273 Napisano: 18.11.2009 09:50:28
Wkurza mnie mój pies, który znowu zwiał korzystając z mojej chwilowej nieuwagi. Zachciało mu się spacerów. Znowu przyjdzie cały utytłany. emotka
0 0

Gość: taaga20

#2858327 Napisano: 18.11.2009 10:03:16
grandprix napisał(a):

Wkurza mnie mój pies, który znowu zwiał korzystając z mojej chwilowej nieuwagi. Zachciało mu się spacerów. Znowu przyjdzie cały utytłany. emotka

jest taki konkurs gdzieś - trzeba napisać Mój czworonóg uwielbia ... emotka
0 0

Gość: aswiercinska

#2858328 Napisano: 18.11.2009 10:03:35
a mnie wkurza ze kupiłam jonson za 18.90 bo posypka na kasie okazała się tańsza i zobaczyłam to dopiero w domu i d..pa emotka
0 0

inka113

#2858329 Napisano: 18.11.2009 10:04:06
aswiercinska napisał(a):

a mnie wkurza ze kupiłam jonson za 18.90 bo posypka na kasie okazała się tańsza i zobaczyłam to dopiero w domu i d..pa emotka

oddaj jeśli nie używane!
0 0

sss199

#2859028 Napisano: 18.11.2009 12:18:32
Wkurza mnie , że wygrywam nie w tych konkursach w których chcę. Wczoraj chciałem wygrać StarTreka na DVD z filmwebu, a wygrałem weekend w SPA z martiniasti.
Wkurza mnie , że nie wygrałem jeszcze w ECOFIT mimo , że wysłałem już kilkanaście haseł, które były bardzo podobne do tych , które wygrały, ale jakoś moje nie miały do tej pory szczęścia.
0 0

Gość: grancias

#2859058 Napisano: 18.11.2009 12:22:43
Ale sie wnerwilem. Od kilku tygodni udzielam korkow z chemii bratu kolezanki (za free 3-4 godziny co poniedzialek). W poniedzialek kolezanka dzwonila, zeby przelozyc te zajecia na srode, pomine, ze poniedzialek zaliczylem do dni straconych ... dzisiaj ta sama sytuacja, brat sie podobno nie nauczyl na korki, odezwia sie gdy bedzie im pasowac. emotka emotka Jestem mega wkurzony!!! Chyba grzecznie odmowie im tych korepetycji ... Jakby byly platne inaczej by mnie traktowali.
0 0