Wkurza mnie...

Gość: eveline22

#2850680 Napisano: 16.11.2009 03:14:48
wkurza mnie mój mąż,od kliku godzin nie mogę się do niego dodzwonić
0 0

zaczytana-pola

#2850739 Napisano: 16.11.2009 03:31:41
Wkurza mnie Wielka Kumulacja Radia Zet. Sms- y nie dochodzą!!!!!!!
0 0

Gość: ati88

#2850887 Napisano: 16.11.2009 04:11:00
olus15 napisał(a):

u mnie gra ja i siostra
i generalnie już tylko ją informuję o wygranych
ludzie mówią , że tu jest dużo zawiści
moim zdaniem prawdziwa zawiść to jest od ludzi , którzy nie grają
ja też jak daje prezenty to mam wątpliwości czy zaraz nie usłyszę, że z wygranej
jedynie teście się z nami cieszą
nawet się śmieją jak przyjeżdżamy i dajemy im kawę czy inne rzeczy kupione do konkursu , których w domu nie jesteśmy w stanie zużyć
ale oni są wyjątkowi

moja mama jak ostanio miała urodziny i pytałam się co jest jej potrzebne powiedziała ze nic, ze i tak duzo wygrywam a używa kosmetyki, wiec nic niechce oczywiscie nie wypada tak z pustymi rekami.
Ale znowu moja kolezanka jak mnei kiedys odiwedziła co nie zdążyłam schowac przed nią moich nagród to offff strsznie mnie wkurza, a wczoraj juz tymbardziej mnie wukrzyła jak wysłała sms na palmolivanotta i co 10 minut mowiła ze nei wygrała i pytała sie takich rzeczy o ktporych nie miałam pojecia wrrr przecież nie jestem organizatorem konkursu, i wkurza mnie jej podejscie do mnie i to jak do mnie mówi, ze pewnie juz mam 8 zestawóa i niechce jej pomóc wygrac 1 wrrr
a i mój facet mnie wukrza, ze łoooo no poprostu go kiedys rozszarpie. emotka
0 0

ziolko

#2851002 Napisano: 16.11.2009 04:32:58
hehe.. to i ja dorzucę kamyczek do ogródka narzekań na reakcje otoczenia emotka

mnie wkurzało, jak tata mówił, że poświęcam czas na konkursy zamiast na szukanie pracy emotka a przecież jak miałam przerwę w szukaniu czy w rozmowach to mogłam wypełnić czas wysyłając odpowiedzi na konkurs - dzięki temu czasami coś wpadło, czego normalnie bym nie kupiła, bo mnie nie stać... później udało mi się znaleźć pracę to już tak nie było...
echhh...

albo jak słyszę, że ktoś nie gra bo nie ma szczęścia. Wystarczy zmienić nastawienie i mówić, że ma się szczęście, że się wygra. Ale jak ktoś od razu się nastawia, że nie wygra to żeby nie wiem co robił - nie wygra emotka aa.. i dzięki temu nie grają bo po co? i tak nie wygra emotka
0 0

pioge7

#2851044 Napisano: 16.11.2009 04:41:07
mnie tez wkurza zawiść rodziny na wygrane moje, a zwłaszcza moich dwóch sióstr które siedzą w domu mają prawie koło 30 a nie chce im się grac nbo mówią ze i tak nie wygraja a że ja gram i im nie pomagam
denerwuje mnie przez to a jak mi coś przyjdzie to tylko słysze dajże to po co ci to?
0 0

Monika11

#2851055 Napisano: 16.11.2009 04:42:36
olus15 napisał(a):

u mnie gra ja i siostra
ja też jak daje prezenty to mam wątpliwości czy zaraz nie usłyszę, że z wygranej
nawet się śmieją jak przyjeżdżamy i dajemy im kawę czy inne rzeczy kupione do konkursu , których w domu nie jesteśmy w stanie zużyć
ale oni są wyjątkowi

Popieram zawiść jest bardzo bardzo duża -szczególnie sąsiadów , koleżanek- przestałam juz się odzywać -co wygrałam - o wygranej tej większej wie tylko moja siostra i ewentualnie moja dobra koleżanka -tak to szkoda pisać.Zauważcie że ludzie z dłuższym stażem na forum mniej się udzielają .DLACZEGO? bo nowi sa zawistni do entej potęgi -nie mówiąc o rodzinie emotka
0 0

Monika11

#2851059 Napisano: 16.11.2009 04:43:48
pioge7 napisał(a):

mnie tez wkurza zawiść rodziny na wygrane moje, a zwłaszcza moich dwóch sióstr które siedzą w domu mają prawie koło 30 a nie chce im się grac nbo mówią ze i tak nie wygraja a że ja gram i im nie pomagam
denerwuje mnie przez to a jak mi coś przyjdzie to tylko słysze dajże to po co ci to?

a moja siostra mało gra ale ale jak coś wygram zawsze się z nią dzielę emotka
0 0

Gość: banditos

#2851075 Napisano: 16.11.2009 04:48:01
Monika11 napisał(a):

olus15 napisał(a):

u mnie gra ja i siostra
ale oni są wyjątkowi

Popieram zawiść jest bardzo bardzo duża -szczególnie sąsiadów , koleżanek- przestałam juz się odzywać -co wygrałam - o wygranej tej większej wie tylko moja siostra i ewentualnie moja dobra koleżanka -tak to szkoda pisać.Zauważcie że ludzie z dłuższym stażem na forum mniej się udzielają .DLACZEGO? bo nowi sa zawistni do entej potęgi -nie mówiąc o rodzinie emotka

Też to zauważyłam,co do ludzi, których pamiętam z początków mojego konkursowania
emotka
0 0

Gość: tedance

#2851375 Napisano: 16.11.2009 05:54:43
Co do falvitu - mogą mnie cmoknąć, nie chodzi mi o olanie mnie, ale mnie niesamowicie wkurza że w niektórych wygranych pracach nie uświadczysz poprawności stylistycznej, ani poczucia humoru, którego niby tak się mieli dopatrywać.
Ale ale, jeszcze jedno - czy 6 pomnożone przez 20 daje wynik mniejszy niż 100? Albo oni mieli inną matematykę albo ich regulamin można rozbić o kant tyłka, bo wybierali spośród 120 prac (lub więcej, dalej już nie sprawdzałam),a nie ze stu.regulaminowych My musimy regulaminu przestrzegać, ale oni już nie emotka emotka emotka
0 0

Gość: taaga20

#2851417 Napisano: 16.11.2009 06:02:26
a mnie wkurza moja sąsiadka ... pomagałam jej czasami coś wygrać, pisałam wierszyki, mówiłam co trzeba kupić i jak wysyłać smsy ... ani razu nie usłyszałam od niej dziękuję !! emotka a dziś przyszła z zakupami z tesco (nawet się nie zapytała czy mi coś kupić, ja się zawsze jej pytałam) ... no i przyszła i od progu woła:
- Musisz mi ułożyć hasełko bo w tesco jest konkurs!
Nawet nie zdążyła butów zdjąć, bo ją pogoniłam i jeszcze obrażona na mnie - za co ja się gniewam emotka
0 0

natik999

#2851457 Napisano: 16.11.2009 06:07:36
wkurza mnie, ze czekałam jak głupia na losowanie Rexony, które myślałam, ze jest jutro..... a telefon z którego był wysyłany smsy sobie siedzi wyłaczony w filharmonii !!!!!!!!!!!!!!!! jak ja głupia, wyrzucona kasa emotka emotka emotka
0 0

Gość: rdzando

#2851464 Napisano: 16.11.2009 06:09:21
a mnie wkurza konkurs na radio parada bo za chorobę nie mogę dołączyć zdjęcia. I już zapisałam je na milion sposóbów i gucio z tego emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2852638 Napisano: 16.11.2009 09:32:21
Dziś znów zdobyłem obiad na polowaniu. Ustawiłem się w cieniu palmy, przy wodopoju i czekałem. Szedł sobie klient, niósł tackę z żarełkiem, podstawiłem mu nogę, on się przewrócił i potrzebował wolne ręce do podparcia się, więc puścił tackę z żarciem, a ja ją zręcznie pochwyciłem i oddaliłem w kierunku nieustalonym, uważnie rozglądając się przy mijanych palmach, czy i mnie ktoś nogi nie podstawia.

Wkurza mnie ten sposób, ale muszę tak, bo gruby jestem jak beka, a podobno tylko kradzione nie tuczy. emotka
0 0

mama2006

#2852685 Napisano: 16.11.2009 09:42:24
cb656 napisał(a):

Dziś znów zdobyłem obiad na polowaniu. Ustawiłem się w cieniu palmy, przy wodopoju i czekałem. Szedł sobie klient, niósł tackę z żarełkiem, podstawiłem mu nogę, on się przewrócił i potrzebował wolne ręce do podparcia się, więc puścił tackę z żarciem, a ja ją zręcznie pochwyciłem i oddaliłem w kierunku nieustalonym, uważnie rozglądając się przy mijanych palmach, czy i mnie ktoś nogi nie podstawia.

Wkurza mnie ten sposób, ale muszę tak, bo gruby jestem jak beka, a podobno tylko kradzione nie tuczy. emotka

emotka emotka
0 0

malineczka23

#2852709 Napisano: 16.11.2009 09:47:39
mnie wkurza to iż nie umiem znależć pracy! emotka emotka emotka
0 0

olus15

#2852817 Napisano: 16.11.2009 10:05:53
Ja nie dziwię się, że początkujących wkurza, że ciągle te same osoby wygrywają i że ludzie mają jeden paragon a ślą więcej,
Każdy musi przejść ten etap zanim zacznie wygrywać i zmieni myślenie, że oprócz ewidentnych przypadków nagminnych oszustów, którzy odkupują paragony za bezcen warto sobie tutaj pomagać, wymieniać itd.
ja zawsze mam choć jeden paragon ale wiadomo czasem wpadną dwie nagrody no i wtedy można się dogadać
zresztą na gołe oko widać kto gra z paragonami
ale generalnie nie zniechęca mnie to do brania udziału w MDW bo wisi mi co ktoś sobie pomyśli
sama nie mam nic przeciwko zawodowcom , już nie, niech każdy gra jak potrafi

a wkurza mnie też to, że jak skomentuje niektóre hasełka negatywnie czy wkurza mnie nagminne kupowanie paragonów i granie bez nawet jednego dowodu zakupu na 10 komórek (jak w przypadku ostatniego Herbala czy Cifa) to nniektórzy piszą ha zazdrościsz , niech ci oczy.... bla, bla
nic już nie można skomentować
Ja jak na moją grę (czyli lightowe inwestowanie, daleko mi do zawodowca) mam w moim odczuciu ogromne szczęście i mam sporo wygranych
a tu czasem aż strach napisać , że kiepskie hasła wygrały nawet jeśli się wygrało bo ludzie są tacy wrażliwi na punkcie swojej twórczosci , nawet jeżeli chodzi o głupie hasełko dotyczące powiedzmy płynu do mycia naczyń

0 0

79magda

#2855006 Napisano: 17.11.2009 02:09:06
Wkurzyło mnie, że w moim mieście pod szyldem DROGERIA NATURA rezyduje drogeria, która od trzech miesięcy nie jest już w sieci... Tylko nikomu nie chciało się zdjąć szyldu i sprzątnąć innych gadżetów, świadczących o tym, że ta drogeria JEST Drogerią Natura emotka

W związku z tym mam zupełnie nieprzydatny paragon na piankę Wella oraz wygrany konkursowy aparat... I teraz będę musiała uniżenie prosić forumowiczów o paragon, wysłuchać komentarzy itp.

I to mnie strasznie wkurza emotka
0 0

Gość: ela4

#2855055 Napisano: 17.11.2009 02:20:28
malineczka23 napisał(a):

mnie wkurza to iż nie umiem znależć pracy! emotka emotka emotka

Witam w klubie emotka
0 0

avatea

#2855106 Napisano: 17.11.2009 02:35:35
Przyniosłam sobie do pracy kawiarkę taką... postawiłam na gazie co by kawy sobie zrobić... przyszedł klient, zaczęłam pisać ofertę i nie miałam jak wyjść przekręcić kurek...
w końcu klienta zaniepokoił smród wydobywający się zza drzwi pomieszczenia socjalnego i kłęby dymu...
kawiarka miała plastikową rączkę...
miała emotka
miała emotka

w całym budynku dym i woń nieprzyjemna...
ciapota ze mnie... emotka
0 0

Gość: amif

#2855154 Napisano: 17.11.2009 02:50:37
wkurza mnie mój listek, zostawia pocztę u sąsiadki, brama otwarta wystarczy wjechać, widziałam go dzisiaj jak tylko mignął obok okien, jak schowam auto do garazu to mysli ze nie ma nikogo i jedzie do sąsiadki emotka
0 0