Wkurza mnie...

Gość: eveline22

#2931126 Napisano: 10.12.2009 04:03:35
Eco fit! Wygrałam monitor tak jak kilka innych osób z forum i zero odzewu z ich strony ani gratulacji ani prośby o dane do wysyłki emotka emotka
0 0

Gość: martakonopko

#2931128 Napisano: 10.12.2009 04:03:54
barbara1910 napisał(a):

zdarzyło mi sie ze poszłam załatwiac w Urzedzie jakas tam sprawe było to moze około 2 lata temu i jak zobaczyłam ze pani buszuje sobie po internecie to mnie roznosiło bo ja do niej mowie po 3 razy a ona nie słucha bo wciagneła sie w internet emotka pozatym tyle jest pracy ,ze mozna to wykonac w pracy a nie w domu i dziwia sie Polacy ze takie sa a nie inne zarobki ale jak pracuja lub chcieliby duzo ale za co....
rodzinna nie rodzinna powinny byc strony poblokowane takie jest moje zdanie i nie zmienie a wy nawet nie powinnyscie do tego przyznac ze buszujecie w godzinach pracy po internecie emotka

Uśmiałam się do łez prawie z tym blokowaniem stron...jeżeli internet jest na moje nazwisko i imię to niby sama sobie mam zablokowac? Poza tym wielokrotnie pracuje po 12 godzin dziennie,ponieważ jest taka potrzeba,w związku z tym mogę chyba 2 razy w tygodniu spędzic od 10 do 30 minut dziennie na e-konkursach?A
0 0

Gość: misia89p

#2931157 Napisano: 10.12.2009 04:09:01
ale ja np pracuję w butiku po 12 godz i czasami naprawdę nie ma co robić i miałabym za przeproszeniem zdechnąć z nudów?? to wolę sobie wejść na internet i od razu czas szybciej leci. i u nas to nie jest zabronione, bo wiadomo jak klient wchodzi to stronę się wyłącza i obsluguje klienta, tak więc są takie prace, gdzie na necie siedzi się po prostu z nudów emotka
0 0

Gość: barbara1910

#2931199 Napisano: 10.12.2009 04:22:39
martakonopko po awatarze widac ze jestes młodziutka nic dziwnego ze chcesz sie bawic zamiast rzetelnie wykonywac swoja prace...
...misia89p sadzac ze jestes 89 rocznik znudzona jestes praca i chciałabys rozrywki emotka to najlepiej zebyscie zamiast w pracy poszły na disco ...skoro szukacie rozrywek emotka
dorosniecie pozyjemy to zmienicie zdaniea moze zamist pisac o tym poczytajcie strony od poczatku bo wielokrotnie ktos pisał na wkurzam ze pani zamist załatwiac klienta np. jadła bułke i piła kawe

emotka
0 0

#2931216 Napisano: 10.12.2009 04:25:38
barbara1910 napisał(a):

martakonopko po awatarze widac ze jestes młodziutka nic dziwnego ze chcesz sie bawic zamiast rzetelnie wykonywac swoja prace...
...misia89p sadzac ze jestes 89 rocznik znudzona jestes praca i chciałabys rozrywki emotka to najlepiej zebyscie zamiast w pracy poszły na disco ...skoro szukacie rozrywek emotka
dorosniecie pozyjemy to zmienicie zdaniea moze zamist pisac o tym poczytajcie strony od poczatku bo wielokrotnie ktos pisał na wkurzam ze pani zamist załatwiac klienta np. jadła bułke i piła kawe

emotka

Nie osądzaj po wyglądzie...Mam skończone 34 lata i cieszę się z tego,że wyglądam młodo-zawsze jeżeli tak już dociekasz możesz wejśc na naszą klasę i sprawdzic,czy może przypadkiem nie kłamię..żeby ułatwic-mieszkam w Grajewie.Pozdrawiam. emotka emotka emotka
0 0

#2931221 Napisano: 10.12.2009 04:27:29
wkurza mnie ze klawiatura zaczyna mi fiksowac emotka ktora z kolei emotka
0 0

#2931227 Napisano: 10.12.2009 04:31:28
martakonopko a co ty masz z tym osadzaniem ,juz ktorys raz z kolei powtarzasz siez tym słowem w tym watku...
mnie twoj wiek nie intereseuje i ogladanie twojego profilu na nk emotka
dobra juz koniec tematu wyraziłam swoja opinie i na tym koncze emotka
0 0

#2931229 Napisano: 10.12.2009 04:32:00
barbara1910 napisał(a):

emotka

ej Koleżanko, no i co z tego, że jestem rocznik 89, to nie znaczy, że nie chce pracować, widzę, że masz złą pracę, którą nie lubisz o dlatego jesteś taka sfrustrowana. bardzo lubię moją pracę, ale nie będę cały czas stać na baczność w oczekiwaniu na klientów.. dziewczyno zastanów się co Ty byś robiła siedząc w pracy 12 godz sama, gdzie klienci wchodzą raz na jakiś czas, gdzie po prostu nie ma co robić... i proszę Cię nie obrażaj mnie od razu, że jestem jakąś panienką co by tylko chodziła na imprezę i nie wiadomo co robiła...
0 0

#2931233 Napisano: 10.12.2009 04:35:02
barbara1910 napisał(a):

martakonopko a co ty masz z tym osadzaniem ,juz ktorys raz z kolei powtarzasz siez tym słowem w tym watku...
mnie twoj wiek nie intereseuje i ogladanie twojego profilu na nk emotka
dobra juz koniec tematu wyraziłam swoja opinie i na tym koncze emotka

Do osądzania mam tyle,że jak widzę duża ilośc ludzi osądza innych,tak samo jak Ty osądziłaś mnie,że jestem MŁODZIUTKA-tylko dlatego,że młodo wyglądam.Piszesz,że Ciebie mój wiek nie interesuje???Ja widzę co innego.Sama sobie zaprzeczasz.Chyba argumenty z rąk wybiłam...Szkoda czasu na takie puste dyskusje.
0 0

Gość: meeyka

#2931237 Napisano: 10.12.2009 04:36:21
barbara1910 napisał(a):

emotka

widac, ze czesto oceniasz ludzi po wygladzie, nicku, itp.... pewnie na ubior tez patrzysz... obys sie kiedys na tym nie przejechala...

az tak nawiążę do Ciebie:

rozumiem, ze to 1910 w Twoim nicku to Twój rocznik? nic dziwnego, ze tylko gderasz, krytykujesz i wypominasz ludziom mlody wyglad na awatarze (tak przy okazji, to ludzie pogodni i z poczuciem humoru dluzej pozostaja mlodzi emotka
0 0

#2931247 Napisano: 10.12.2009 04:37:56
meeyka emotka
0 0

ziolko

#2931255 Napisano: 10.12.2009 04:39:52
LUUUUDZIE.... PRZYSTOPUJCIEEEEE emotka fftopic:
0 0

Gość: golajna

#2931258 Napisano: 10.12.2009 04:40:54
meeyka napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

emotka

widac, ze czesto oceniasz ludzi po wygladzie, nicku, itp.... pewnie na ubior tez patrzysz... obys sie kiedys na tym nie przejechala...

az tak nawiążę do Ciebie:

rozumiem, ze to 1910 w Twoim nicku to Twój rocznik? nic dziwnego, ze tylko gderasz, krytykujesz i wypominasz ludziom mlody wyglad na awatarze (tak przy okazji, to ludzie pogodni i z poczuciem humoru dluzej pozostaja mlodzi emotka

brawo za podsumowanie emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2931345 Napisano: 10.12.2009 05:07:23
emotka Widać, ze święta się zbliżają emotka Wkurza mnie ptasie mleczko. Gdyby było bez czekolady to zaoszczędziłby dużo czasu. A tak to musze je dokładnie obgryzać a póxniej myć ręce emotka
0 0

mama2006

#2931353 Napisano: 10.12.2009 05:09:12
krzyszu napisał(a):

emotka Widać, ze święta się zbliżają emotka Wkurza mnie ptasie mleczko. Gdyby było bez czekolady to zaoszczędziłby dużo czasu. A tak to musze je dokładnie obgryzać a póxniej myć ręce emotka

ja też tak jem ptasie mleczko, od dzieciństwa
emotka emotka emotka
0 0

Gość: czarnaporzeczka2

#2931368 Napisano: 10.12.2009 05:14:11
wkurza mnie knorr bo od soboty nie ma mojego przepisu emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: ola2493

#2931380 Napisano: 10.12.2009 05:20:08
krzyszu napisał(a):

http://grono.net/...petycja-do-wedla/0/? emotka
0 0

Gość: krzyszu

#2931420 Napisano: 10.12.2009 05:32:07
ola2493 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

http://grono.net/...petycja-do-wedla/0/? emotka

:O emotka emotka emotka
0 0

Gość: katjen27

#2931506 Napisano: 10.12.2009 05:59:05
Wqrza mnie, że nadal nie ma tych wyników, które mnie interesują i wqrzają mnie jakieś barbary, co to w imieniny swoje za mało wypiły, nie potrafią się 'zczilałtować' (tak, wiem, trudne słowo - zresztą moje własne emotka ) i wyładowują swoje frustracje na innych personach emotka

martakonopko, Ty wiesz, miłość i pokój... Czasem słowa są zbędne
emotka emotka

Do wszystkich: 'mejk low not łor' emotka
0 0

smsowicz

#2931509 Napisano: 10.12.2009 05:59:47
A mnie wkurza obieranie starterów emotka
0 0