Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: eveline22
Gość: martakonopko
Uśmiałam się do łez prawie z tym blokowaniem stron...jeżeli internet jest na moje nazwisko i imię to niby sama sobie mam zablokowac? Poza tym wielokrotnie pracuje po 12 godzin dziennie,ponieważ jest taka potrzeba,w związku z tym mogę chyba 2 razy w tygodniu spędzic od 10 do 30 minut dziennie na e-konkursach?A
Gość: misia89p
Gość: barbara1910
...misia89p sadzac ze jestes 89 rocznik znudzona jestes praca i chciałabys rozrywki
dorosniecie pozyjemy to zmienicie zdaniea moze zamist pisac o tym poczytajcie strony od poczatku bo wielokrotnie ktos pisał na wkurzam ze pani zamist załatwiac klienta np. jadła bułke i piła kawe
Nie osądzaj po wyglądzie...Mam skończone 34 lata i cieszę się z tego,że wyglądam młodo-zawsze jeżeli tak już dociekasz możesz wejśc na naszą klasę i sprawdzic,czy może przypadkiem nie kłamię..żeby ułatwic-mieszkam w Grajewie.Pozdrawiam.
mnie twoj wiek nie intereseuje i ogladanie twojego profilu na nk
dobra juz koniec tematu wyraziłam swoja opinie i na tym koncze
ej Koleżanko, no i co z tego, że jestem rocznik 89, to nie znaczy, że nie chce pracować, widzę, że masz złą pracę, którą nie lubisz o dlatego jesteś taka sfrustrowana. bardzo lubię moją pracę, ale nie będę cały czas stać na baczność w oczekiwaniu na klientów.. dziewczyno zastanów się co Ty byś robiła siedząc w pracy 12 godz sama, gdzie klienci wchodzą raz na jakiś czas, gdzie po prostu nie ma co robić... i proszę Cię nie obrażaj mnie od razu, że jestem jakąś panienką co by tylko chodziła na imprezę i nie wiadomo co robiła...
Do osądzania mam tyle,że jak widzę duża ilośc ludzi osądza innych,tak samo jak Ty osądziłaś mnie,że jestem MŁODZIUTKA-tylko dlatego,że młodo wyglądam.Piszesz,że Ciebie mój wiek nie interesuje???Ja widzę co innego.Sama sobie zaprzeczasz.Chyba argumenty z rąk wybiłam...Szkoda czasu na takie puste dyskusje.
Gość: meeyka
widac, ze czesto oceniasz ludzi po wygladzie, nicku, itp.... pewnie na ubior tez patrzysz... obys sie kiedys na tym nie przejechala...
az tak nawiążę do Ciebie:
rozumiem, ze to 1910 w Twoim nicku to Twój rocznik? nic dziwnego, ze tylko gderasz, krytykujesz i wypominasz ludziom mlody wyglad na awatarze (tak przy okazji, to ludzie pogodni i z poczuciem humoru dluzej pozostaja mlodzi
ziolko
Postów 10404
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: golajna
brawo za podsumowanie
Gość: krzyszu
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak jem ptasie mleczko, od dzieciństwa
Gość: czarnaporzeczka2
Gość: ola2493
http://grono.net/...petycja-do-wedla/0/?
Gość: krzyszu
:O
Gość: katjen27
martakonopko, Ty wiesz, miłość i pokój... Czasem słowa są zbędne
Do wszystkich: 'mejk low not łor'
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane