Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: frezja
Gość: martakonopko
masz rację Śliczna jak zwykle
Gość: darex
Gość: cobra176
Mam zawsze od całego groma czasu i brak możliwych ruchów
Znaczy Herbusie
Gość: muzulmanka
co takiego?
Ja jestem z wiochy... lasy, łąki i czyste świeże powietrze
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm mieszkam na wiosce, ale krów Ci u nas nie zobaczysz (myślę, że to one odpowiadają za smród), ulice są czyste, a tak w ogóle to dookoła mam las i zwierzaki, podchodzące aż pod płot, ale one tez nie śmierdzą...no chyba, - na szczęście nigdy nie musiałam obcować z nimi aż tak bardzo, by stwierdzić czy śmierdzą czy nie
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaaaaak, wejdź może w jakąś 'meliniarską' uliczkę tzw. wielkiego miasta jak ci wiocha śmierdzi! zobaczysz pijaków i psy sikające (i nie tylko) gdzie popadnie i inne pachnidła też poznasz!
Gość: patita06
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też tak lubię...ale jakby produkowali bez czekolady i nie byłoby co obgryzać to prysł by czar jedzenia ptasiego mleczka...
Wkurza mnie,że nie czuję przedświątecznej atmosfery...pewnie dlatego,że nie mam czasu na sprzątanie,wchodzę na forum żeby się odstresować a tu taka atmosfera jak u teściowej na imieninach
Gość: tato999
jak Cie tak wkurzają to tam po prostu nie jeździj
niejedno miasto śmierdzi ale w przypadku miasta wynika to z zaniedbania a na wsi ni dy rydy
Gość: marmoladella
Nie będzie dobrze, jak go nie wygram!
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiochę to Ty sobie zrobiłaś tym postem.
Pozdrawiam wszystkich mieszkańców dużych i mniejszych wiosek.
Jest taki prosty sposób sprawdzenia, gdzie jest brudno, a gdzie nie. Wystarczy mieć lekki katar i przespacerować się po wsi. Następnie wysmarkać się w chusteczkę. Kolejno, udać się do miasta, również na spacerek i wydmuchać nos w osobną chusteczkę. Proszę porównać zawartość treści smarkowej z jednej i drugiej chusteczki
Najwięcej czarnego pyłu będzie po przechadzce po mieście, gdy ulice są suche
Gość: czarna2318
W miastach też jest smród i brud.Nie rozumie po co to napisałaś
Gość: anavaX
i mojego tez, dodałam kilka zgłoszeń i nic nie dodali!!!!!!!!!!!!!!!!
ziolko
Postów 10409
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj zgadza się...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisala, bo ja wkurza
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz