Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Ja sama karniaka dostalam za to iz napisalam ze podany konk to pewnie nie ten podany przez Miska i kogos tam jeszcze - czemu oni nie dostali karniaka? Tak to juz jest - ten ma racje kto ma władze.
Gość: bruce
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale ludzia potrafią być upierdliwi
Gość: monika124
Proponuje zbiórkę na neostradę albo jakiegoś innego iplusa dla mary przeprowadzić
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam gdzieś jakieś VIP forum i równie gdzieś jak tam się dostać
Kiedyś ktoś z forum mi o nim pisał (w sumie nie wiem po co ) i dowiedziałam się, że siedzą tam same dzieciaki podjarane konkursami , które podają sobie odp na konkursy
Może mają problemy ze szybkim odnalezieniem informacji i odpowiedzi na pytania konkursowe tudzież wymyślaniem dobrych haseł
Nie wiem czy to prawda i jak to wygląda ale idea Forum Vip mnie raczej śmieszy niż oburza
a wyrzucanie kogoś za posty o pasztetówce jest śmieszne
Niektóre osoby mają czasem takie słownictwo , że już dawno powinno ich tu już nie być a ze względu na znajomości są I nie mówię tutaj o tedance tylko o wprost agresywnych wypowiedziach
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie,że mnie dziś wszystko wkurza
Gość: monika124
Nie wiem , jak ktoś się tego podejmie to chętnie pomogę
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żaden problem, wcale nie trzeba mieć internetu ze zmiennym IP.
Wystarczy łączenie przez Proxy
Wkurza mnie padający śnieg.
Gość: rafi323raf
ale na proxy wolno wszystk ochdozi, i jak przypadkiem by weszła przez swoje ip to już ma po koncie
a mnie wkurza, ze wokół cze-wy tylem tysięcy mieskzań bez prądu, w samej częstochowie niektórzy też nie mają!
czasem też wody, strasznie przysypało śląsk
A auta to całe pod warstwą półcentymetrowego lodu, ojj pół godziny skrobałem jak nie dłużej
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no przecież będą podpisane jej nickiem...każdy może wpisać zamiast swojego...
Wkurza mnie,że mój mąż właśnie chrapie.Syn też.
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ożesz kurdesz a ja od godziny konków szukam i dodaję...łeee...to w takim razie już nie szukam
ale mnie to wkurzyło bez kitu
jak zostaną dodane to zobacz przez kogo, moze jednak to działa
Gość: cb656Old
http://dlawtajemn...ych.pl/regulamin.pdf
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mąż mnie nadal wkurza...syn już nie
no nieeeee
haha padłem
a sie zastanawiałem jaki to konkurs był xD
Letni wieczór, ciepło, słoneczko, ławeczka przed domem. Na ławeczce siedzi Cygan, kurzy fajeczkę i z uśmiechem patrzy na bawiące się w kałuży dzieci. Pyk... pyk... siedzi i myśli:
- Umyć, czy zrobić nowe?
(czasem szkoda, że z mężami tak się nie da - odświeżyć model)
Gość: ola2493
Można za kogoś dodawać i to działa
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a swoją drogą-kto powiedział,że się nie da odświeżyć?
...hałas na klatce...to w połączeniu z chrapaniem męża potrafi być mega wkurzające
Słuchaj głośno ulubionej muzyki
Wersja hardcore: słuchaj jej ze słuchawkami na uszach i śpiewaj przy tym
ciekawe, co powie mąż, kiedy się obudzi?
Mina zbudzonego: bezcenne.....