Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj dowiedziałam się, że ksiądz na mszy w kazaniu- NAKAZAŁ, żeby nie dawać kasy na WOŚP, bo tak naprawdę to nie są pieniądze na dzieci z chorobami onkologicznymi, tylko na Woodstock.
Jak to dobrze, że nie chodzę do kościoła
Gość: nutelka1
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wkurza mnie moj karniak
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciemnogród... Jak można byc tak głupim i slepym! A na maybacha to im nie było szkoda Rydzykowi zaskórniaczków wysupłać. Ehhh za 20- 30 lat w kościele wiatr tylko hulał będzie jeśli się nie zreformują trochę!
A o dewotach to już 400 lat temu Kochanowski pisał chyba:
Jeśli nie grzeszysz, jako mi powiadasz,
Czego się, miła, tak często spowiadasz?
Czasy się zmieniaja ale nie ludzie...
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S> nie jestem moherem
zaczytana-pola
Postów 11534
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wkurzył ten ksiądz swoim gadaniem, żeby NIE dawać, jak napisałaś każdego: dobra wola czy da.
Dzisiaj na szczęście nigdzie nie wyłaziłam poza podwórko, ale o 10.00 rano przyszły dwie dziewczynki z podstawówki z puszką, żeby dać pieniądze. Nie wiem dlaczego przychodzą z puszkami do domów.
Gość: potworkaa
mnie też wkurza..ale jak chcą nie sobię zbierają cel szczytny...ja po prostu jeśli mam pomóc to wolę osobiście i konkretnej osobie...spełniam marzenia nieuleczalnie chorych dzieci zabieram je na spotkania z gwiazdami, plany filmowe, spotkania w tv...a WOŚP niech sobie będzie z boku nie musze dawać kaski bo wszyscy dają...
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chodze do kosciola zeby nie bylo - nikogo nie bronie.
narazie do prywatnych domów a niedługo wlezą kominem
i jescze mnie wkurza ze jeszcze nie spie, ale juz naprawiam tez błąd, dobranoc
Gość: polec
lala82
Postów 316
Data rejestracji 19.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: m3107
mnie to samo wkurza, siedze do 3, wstaje w poludnie i nastepnego dnia znowu ide spac o 3 bo jak zasnac wczesniej skoro sie wstalo w poludnie, i tak w kółko
Gość: agava
i mnie to wkurza, z tą różnicą, że rano wstać muszę i do pracy iść
Gość: saphira19
a ja myślałam że tylko ja mam tak rozregulowany organizm...
Gość: bruce
wkurza mnie to - chyba zamilknę - bo widać nie ma co się tutaj odzywać - lepiej być użytkownikiem postów 0 - staż na forum 5 lat
wtedy nikomu się nie narazisz
(emanuela24)
Gość: cb656Old
P.S. karniak to przy tym Pan Pikuś
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście, dobra wola każdego... nie wiem czy w twoim przypadku to bunt wieku dojrzewania (nie dam bo wszyscy dają) czy jakieś inne względy toba kierują. obyś nigdy nie potrzebowała jednak pomocy, oby kogoś tobie bliskiego nie musieli wozić po Polsce w poszukwaniu odpowiedniego sprzętu i obys nie musiała patrzeć na bezradne gesty lekarzy którzy gołymi rękami niewiele mogą zrobić... obyś nie musiała w szpitalu kiedy będziesz mieć swoje dzieci patrzeć na te serduszka na inkubatorach bo strasznie może przecież cię to zirytować! chore dziecko to największe nieszczęście jakie może spotkać człowieka, nie ma nic gorszego niż patrzeć na cierpienie małego człowieka! synek mojej przyjaciółki żyje właśnie tylko dzięki orkiestrze, moja siostra która jest ratownikiem w karetce sama przyznaje ilu rzeczy na wyposażeniu by nie mieli gdyby nie ta natrętna orkiestra. brak sprzętu to bezradność wobec smierci, pamietaj to kiedy następnym razem wkurzysz się na WOŚP.
Gość: kasia9791
skarb888
Postów 860
Data rejestracji 05.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dwoje małych dzieci - na szczęście nie potrzebowały inkubatorów, ale w szpitalu na oddziale noworodków widziałam b. dużo sprzętu z serduszkami - co roku z mężem przekazujemy 1% podatku na WOŚP, bo wiem, że te kilkaset zł zostanie zamienione na sprzęt ratujący życie bezbronnych istot.
A żeby nie było, że nie na temat - wkurza mnie śnieg - nie można przejść, przejechac, a miasto z mega zakorkowanego zrobiło się praktycznie nieprzejezdne - do pracy zamiast na 8, dotarłam na 9.
Gość: polec
Gość: grancias
A mnie wszoraj tez wkurzyli z WOŚP. Nie wrzucilem do puszki nic bo wystawilem mnostwo rzeczy na ALLEGRO i do tego na nk wyslalem serduszko. Oczywiscie, jak mowilem ze juz dalem bylo wielkie obrazanie