Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3010534 Napisano: 10.01.2010 10:46:52
smsowicz napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

iwek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Kiedyś jak ja chodziłem i zbierałem kaske to stało dwóch chłopaków i jeden pytał drugiego na co zbierasz? A on odpowiada na buty a ten drugi zbierał na spodnie emotka

No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco. emotka Więc miast wrzucić do puszki wysłałam smsa. emotka

A wkurza mnie armagedon za oknem. emotka

sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr emotka

Wkurzają mnie mohery. Rydzyk powie, że Owsiak jest zły, to one najchętniej by go ukamienowały. A propos kamieniowania:
http://www.youtub.../watch?v=1dyxOnuIiO8
emotka

Dzisiaj dowiedziałam się, że ksiądz na mszy w kazaniu- NAKAZAŁ, żeby nie dawać kasy na WOŚP, bo tak naprawdę to nie są pieniądze na dzieci z chorobami onkologicznymi, tylko na Woodstock.
Jak to dobrze, że nie chodzę do kościoła emotka
0 0

Gość: nutelka1

#3010552 Napisano: 10.01.2010 10:53:48
wkurza mnie że dostałam karniaka za jeden post a ci co się chwalili wygranymi w konkach nie z bazy nie dostali emotka i gdzie tu regulamin
0 0

mio

#3010557 Napisano: 10.01.2010 10:54:41
wkurzają mnie dzieciaki z puszkami które łażą po ulicach i żebrzą przepraszam wszystkich ktorzy sie lubują w WOŚP ale... do szału mnie doprowadzają ich ataki! nie potrafią zrozumieć ze nie mam ochoty mieć przyczepionego tego serduszka i nie będę miała! Moze niedlugo zrobia nakaz wpłacania na wosp i łażenia z serduszkiem? to moja dobra wola czy na to dam czy nie i nikt nie ma prawa mnie zaczepiac na ulicy!! przejsc spokojnie nie mozna z lewej atak z prawej atak grrrrrr ulzylo mi. dziękuje za ten temat emotka emotka emotka

i wkurza mnie moj karniak
0 0

inka113

#3010565 Napisano: 10.01.2010 10:59:09
ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

iwek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Kiedyś jak ja chodziłem i zbierałem kaske to stało dwóch chłopaków i jeden pytał drugiego na co zbierasz? A on odpowiada na buty a ten drugi zbierał na spodnie emotka

No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco. emotka Więc miast wrzucić do puszki wysłałam smsa. emotka

A wkurza mnie armagedon za oknem. emotka

sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr emotka

Wkurzają mnie mohery. Rydzyk powie, że Owsiak jest zły, to one najchętniej by go ukamienowały. A propos kamieniowania:
http://www.youtub.../watch?v=1dyxOnuIiO8
emotka

Dzisiaj dowiedziałam się, że ksiądz na mszy w kazaniu- NAKAZAŁ, żeby nie dawać kasy na WOŚP, bo tak naprawdę to nie są pieniądze na dzieci z chorobami onkologicznymi, tylko na Woodstock.
Jak to dobrze, że nie chodzę do kościoła emotka

Ciemnogród... Jak można byc tak głupim i slepym! A na maybacha to im nie było szkoda Rydzykowi zaskórniaczków wysupłać. Ehhh za 20- 30 lat w kościele wiatr tylko hulał będzie jeśli się nie zreformują trochę! emotka
A o dewotach to już 400 lat temu Kochanowski pisał chyba:
Jeśli nie grzeszysz, jako mi powiadasz,
Czego się, miła, tak często spowiadasz?
Czasy się zmieniaja ale nie ludzie...

0 0

mio

#3010583 Napisano: 10.01.2010 11:05:13
każdego dobra wola czy na to da czy nie. wszyscy wokół trąbią żeby dawać dawać dawać i jest dobrze a jak ktoś powie żeby nie dawać to od razu jest złyyy... wkurza mnie WOŚP
P.S> nie jestem moherem emotka
0 0

zaczytana-pola

#3010588 Napisano: 10.01.2010 11:08:37
mio napisał(a):

każdego dobra wola czy na to da czy nie. wszyscy wokół trąbią żeby dawać dawać dawać i jest dobrze a jak ktoś powie żeby nie dawać to od razu jest złyyy... wkurza mnie WOŚP

Mnie wkurzył ten ksiądz swoim gadaniem, żeby NIE dawać, jak napisałaś każdego: dobra wola czy da.
Dzisiaj na szczęście nigdzie nie wyłaziłam poza podwórko, ale o 10.00 rano przyszły dwie dziewczynki z podstawówki z puszką, żeby dać pieniądze. Nie wiem dlaczego przychodzą z puszkami do domów.
0 0

Gość: potworkaa

#3010592 Napisano: 10.01.2010 11:10:54
mio napisał(a):

mnie też wkurza..ale jak chcą nie sobię zbierają cel szczytny...ja po prostu jeśli mam pomóc to wolę osobiście i konkretnej osobie...spełniam marzenia nieuleczalnie chorych dzieci zabieram je na spotkania z gwiazdami, plany filmowe, spotkania w tv...a WOŚP niech sobie będzie z boku nie musze dawać kaski bo wszyscy dają...
0 0

mio

#3010595 Napisano: 10.01.2010 11:13:08
ale skoro w tv, puszkowcy itp mowią daj daj to ksiądz mogł powiedzieć nie daj
nie chodze do kosciola zeby nie bylo - nikogo nie bronie.
narazie do prywatnych domów a niedługo wlezą kominem
i jescze mnie wkurza ze jeszcze nie spie, ale juz naprawiam tez błąd, dobranoc
0 0

Gość: polec

#3010614 Napisano: 10.01.2010 11:54:06
WSZYSTKO MNIE WKURZAAAAAAAA emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

lala82

#3010620 Napisano: 11.01.2010 12:13:55
wqrza mnie ze nocami nie mogę spać, a potem rano nie mogę wstać
0 0

Gość: m3107

#3010626 Napisano: 11.01.2010 12:21:14
lala82 napisał(a):

mnie to samo wkurza, siedze do 3, wstaje w poludnie i nastepnego dnia znowu ide spac o 3 bo jak zasnac wczesniej skoro sie wstalo w poludnie, i tak w kółko emotka
0 0

Gość: agava

#3010633 Napisano: 11.01.2010 01:59:04
m3107 napisał(a):

lala82 napisał(a):

mnie to samo wkurza, siedze do 3, wstaje w poludnie i nastepnego dnia znowu ide spac o 3 bo jak zasnac wczesniej skoro sie wstalo w poludnie, i tak w kółko emotka

i mnie to wkurza, z tą różnicą, że rano wstać muszę i do pracy iść emotka Codziennie nie śpię do 3-4, rano w pracy jestem nieprzytomna, wracam z pracy i padam na nos - godzinka, dwie snu i znów do 3-4 spać nie mogę emotka Błędne koło ...
0 0

Gość: saphira19

#3010638 Napisano: 11.01.2010 05:48:18
agava napisał(a):

m3107 napisał(a):

lala82 napisał(a):

i mnie to wkurza, z tą różnicą, że rano wstać muszę i do pracy iść emotka Codziennie nie śpię do 3-4, rano w pracy jestem nieprzytomna, wracam z pracy i padam na nos - godzinka, dwie snu i znów do 3-4 spać nie mogę emotka Błędne koło ...

a ja myślałam że tylko ja mam tak rozregulowany organizm...
0 0

Gość: bruce

#3010690 Napisano: 11.01.2010 06:55:34
Mery wcześniej nie miała żadnego karniaka - teraz jej pytałam emotka

wkurza mnie to - chyba zamilknę - bo widać nie ma co się tutaj odzywać - lepiej być użytkownikiem postów 0 - staż na forum 5 lat emotka
wtedy nikomu się nie narazisz emotka Wam tez ten sposób(od dzisiaj) polecam emotka
(emanuela24)

emotka emotka emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3010757 Napisano: 11.01.2010 07:50:59
mio napisał(a):

wkurzają mnie dzieciaki z puszkami które łażą po ulicach i żebrzą przepraszam wszystkich ktorzy sie lubują w WOŚP ale... do szału mnie doprowadzają ich ataki! nie potrafią zrozumieć ze nie mam ochoty mieć przyczepionego tego serduszka i nie będę miała! Moze niedlugo zrobia nakaz wpłacania na wosp i łażenia z serduszkiem? to moja dobra wola czy na to dam czy nie i nikt nie ma prawa mnie zaczepiac na ulicy!! przejsc spokojnie nie mozna z lewej atak z prawej atak grrrrrr ulzylo mi. dziękuje za ten temat emotka emotka emotka
i wkurza mnie moj karniak

emotka Podpisuję się pod tym!
P.S. karniak to przy tym Pan Pikuś emotka da się z nim żyć, spójrz na to filozoficznie: ciesz się, że nie masz hemoroidów emotka
0 0

inka113

#3010784 Napisano: 11.01.2010 08:11:32
mio napisał(a):

oczywiście, dobra wola każdego... nie wiem czy w twoim przypadku to bunt wieku dojrzewania (nie dam bo wszyscy dają) czy jakieś inne względy toba kierują. obyś nigdy nie potrzebowała jednak pomocy, oby kogoś tobie bliskiego nie musieli wozić po Polsce w poszukwaniu odpowiedniego sprzętu i obys nie musiała patrzeć na bezradne gesty lekarzy którzy gołymi rękami niewiele mogą zrobić... obyś nie musiała w szpitalu kiedy będziesz mieć swoje dzieci patrzeć na te serduszka na inkubatorach bo strasznie może przecież cię to zirytować! chore dziecko to największe nieszczęście jakie może spotkać człowieka, nie ma nic gorszego niż patrzeć na cierpienie małego człowieka! synek mojej przyjaciółki żyje właśnie tylko dzięki orkiestrze, moja siostra która jest ratownikiem w karetce sama przyznaje ilu rzeczy na wyposażeniu by nie mieli gdyby nie ta natrętna orkiestra. brak sprzętu to bezradność wobec smierci, pamietaj to kiedy następnym razem wkurzysz się na WOŚP.
0 0

Gość: kasia9791

#3010786 Napisano: 11.01.2010 08:12:14
wkurzają mnie zasypane drogi nawet pług się zakopał emotka
0 0

skarb888

#3010839 Napisano: 11.01.2010 08:55:33
inka113 napisał(a):

mio napisał(a):

oczywiście, dobra wola każdego... nie wiem czy w twoim przypadku to bunt wieku dojrzewania (nie dam bo wszyscy dają) czy jakieś inne względy toba kierują. obyś nigdy nie potrzebowała jednak pomocy, oby kogoś tobie bliskiego nie musieli wozić po Polsce w poszukwaniu odpowiedniego sprzętu i obys nie musiała patrzeć na bezradne gesty lekarzy którzy gołymi rękami niewiele mogą zrobić... obyś nie musiała w szpitalu kiedy będziesz mieć swoje dzieci patrzeć na te serduszka na inkubatorach bo strasznie może przecież cię to zirytować! chore dziecko to największe nieszczęście jakie może spotkać człowieka, nie ma nic gorszego niż patrzeć na cierpienie małego człowieka! synek mojej przyjaciółki żyje właśnie tylko dzięki orkiestrze, moja siostra która jest ratownikiem w karetce sama przyznaje ilu rzeczy na wyposażeniu by nie mieli gdyby nie ta natrętna orkiestra. brak sprzętu to bezradność wobec smierci, pamietaj to kiedy następnym razem wkurzysz się na WOŚP.

Mam dwoje małych dzieci - na szczęście nie potrzebowały inkubatorów, ale w szpitalu na oddziale noworodków widziałam b. dużo sprzętu z serduszkami - co roku z mężem przekazujemy 1% podatku na WOŚP, bo wiem, że te kilkaset zł zostanie zamienione na sprzęt ratujący życie bezbronnych istot.

A żeby nie było, że nie na temat - wkurza mnie śnieg - nie można przejść, przejechac, a miasto z mega zakorkowanego zrobiło się praktycznie nieprzejezdne - do pracy zamiast na 8, dotarłam na 9.
0 0

Gość: polec

#3010851 Napisano: 11.01.2010 09:07:08
Wstałam rano z myślą, ze odwioze dziecko do złobka, zrobie zakupy, no i musze sie uczyc. A tu wał!. Wsiadam do auat, odpalam. Rozrusznik iskre ma, kontrolki sie palą, światła świecą, radio działa... Tylko auto nie odpala. Boże co za okropny okres. Ledwo co sie ten rok zaczął, a ja już marze żeby sie skończył!!!!!!!!!!. WRRR!!! emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#3010922 Napisano: 11.01.2010 09:29:38
Wkurza mnie babka z jezyka ... Ehhh wczoraj zlapala mnie na niby sciaganiu emotka A prawda jest taka, ze przyszedl mi sms i odruchowo siegnalem po komorke. Pozniej zaczalem sie z nia klocic (wiem ona miala racje, ale nazwala mnie oszustem). Zarzucila mi ze probowalem zrobic zdjecie testowi, no to nie chcac przeciagac klotni POWIEDZIALEM z ironia OCZYWISCIE ZE TAK emotka W nagrode specjalnie dla mnie bedzie zawsze ukladala inne testy i poprawy (zawsze bylo tak, ze dawala na poprawe to samo emotka ). Dobrze, ze mam jeszcze z nia 5 zajec ... Uczyc nie powinna bo nie potrafi, za to jak uklada testy zalicza tylko 10% z grupy ;/ Wszyscy zawsze licza na te poprawki, bo jest to samo emotka

A mnie wszoraj tez wkurzyli z WOŚP. Nie wrzucilem do puszki nic bo wystawilem mnostwo rzeczy na ALLEGRO i do tego na nk wyslalem serduszko. Oczywiscie, jak mowilem ze juz dalem bylo wielkie obrazanie emotka
0 0