Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kijemgo: - mroza dziada
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie wkurza, że mój promotor sam nie wie o czym ma być moja praca mgr, więc nic nie mogę zrobić
Gość: misia89p
Gość: frezja
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: cytrynkowa
no dobra mnie tez coś wkurza........zapalenie pęcherza
Gość: mkmadzia7
Witam
nie było mnie dziś cały dzień przy komputerze ...
odpisałam już Tobie na maila, ale jeszcze tu skrobnę ...
skargi przeczytałam ( w zasadzie tylko jedną )
ale niestety w sprawie jakiś problemów technicznych czy właśnie dotyczących nieprzestrzegania regulaminu to nie do mnie ...
pozostała trójka Adminów tym się zajmuje
ja tylko z mojej strony mogę zaakceptować konkursy no i wprowadzić zmiany .. więc jak coś widzicie do poprawki to można pisać
Pozdrawiam wszystkich i ... pamiętajcie ...
Admini to tylko ludzie, którzy nie siedzą na e-konkursowej stronie 24 h/24 h 7 dni w tygodniu
ale prędzej czy później Wasze skargi / zażalenia czy prośby są zawsze rozpatrywane
a co mnie wkurza ...
że ten biały czyt. śnieżny weekend tak szybko minął ...
a chciałam tyle zrobić ...
Gość: krzyszu
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozliwe , mozliwe nie kazdy wolontariusz chodzi caly dzien to po pierwsze , po drugie wszystko zalezy od miejsca w jakim stoisz/chodzisz
moj synus 3,5 letni zbieral dzisiaj bardzo krotko przez ten mroz i pewno nawet 100 zl nie uzbieral , a ja chodzac 7 godzin wymarzlam jak ten czubek a napewno jakiejs rewelacyjnej kwoty nie uzbieralam patrzac po tym jak ludzie wrzucali wiec nie nerwuj sie
a w temacie wkurza mnie wlasnie to ze tak strasznie wymarzlam i czuje sie jakbym sie nie czula
Gość: iwek
No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco.
A wkurza mnie armagedon za oknem.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr
Gość: hittmanka
może komuś z Twoich rano pod empikiem wrzucałam
Gość: orient
Gość: awi
W takim razie już przyłączam się do duszyczek szukających konkursów dla Ciebie i... pasztetówki.
Wracaj szybko
Gość: saphira19
cholera mam dokładnie ten sam problem....
Napewno nie
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj renegocjowałam umowę a dziś wchodząc na stronkę zobaczyłam , że gość coś pomieszał
telefony, pertraktacje i w końcu reklamacja
A ile musiałam wydać na tel do nich przez ten weekend nie wspomnę
Widać są równi i równiejsi. Tak było od dawna
A tak poza temacikiem to właśnie zauważyłe, że dziś 3 latka na forum mi stuknęły
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurzają mnie mohery. Rydzyk powie, że Owsiak jest zły, to one najchętniej by go ukamienowały. A propos kamieniowania:
http://www.youtub.../watch?v=1dyxOnuIiO8