Wkurza mnie...

adamaszek

#3010169 Napisano: 10.01.2010 08:29:00
Moja siostrzenica złamała dzisiaj nogę i strasznie to przeżywa. Szkoda dziewuszki, tak cieszyła sie ze śniegu, a tu bach, i noga w gips poszła. emotka emotka :

kijemgo: - mroza dziada
0 0

martu18

#3010173 Napisano: 10.01.2010 08:30:25
bruce napisał(a):

polec napisał(a):

Ależ jestem wściekła, Na podyplomowych nie zdałam statystyki, oprócz tego mam dwa kolejne egzaminy do zdania. Dwie prace zaliczeniowe do napisania, 5 sprawozdań i 3 egzaminy na swojej macierzystej uczelni i wszystko do 19 stycznia. Na pewno mi się uda!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka

na pewno, trzymam kciuki!
statystyka jest w ogóle wrednym przedmiotem...
poukładaj sobie wszystko na spokojnie!
ściskam!
w temacie: wkurza mnie to, co i Ciebie!

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka powodzenia, bo zapowiada się dużo pracy...

mnie wkurza, że mój promotor sam nie wie o czym ma być moja praca mgr, więc nic nie mogę zrobić emotka i jeszcze wkurza mnie, ż chciałam wrzucić kasę na WOŚP, a tu koło mnie nie było żadnej puszki... chyba wszyscy na rynek polecieli...
0 0

Gość: misia89p

#3010179 Napisano: 10.01.2010 08:32:21
a mnie wkurza, że jest jakieś forum dla Vipów..co jedni mają być lepsi od drugich, bo po podlizują się adminom...no bez przesady, albo jest jedno forum dla równych, albo w ogóle nie ma... dużo osób pisze nie na temat np w MDW, a tylko biedne osoby dostają karniaki, bezsensu... Marielka dostałą za to, że chciała rozruszyć towarzystwo, żeby nie było beznadziejnych kłótni, tylko, żeby było normalnie, czasem śmiesznie, czasem poważnie. nie rozumiem tego wszystkiego co tutaj się dzieje.. po co chować jakieś konkursy tylko dla siebie, potem się wielce chwalić, a jeszcze przez to inne niewinne osoby dostają bany. Admini nie zawsze postępują zgodnie z regulaminem i to trzeba przyznać.. przepraszam, ale po prostu musiałam napisać moje zdanie, po to jest ten wątek emotka już sama nie wiem o czym najlepiej pisać na forum, żeby nikomu się nie narazić i nic..eh emotka
0 0

Gość: frezja

#3010199 Napisano: 10.01.2010 08:40:29
a mnie wkurzaja te bzdury ,ktore piszecie emotka no i oczywiscie zima emotka
0 0

jola29k

#3010205 Napisano: 10.01.2010 08:43:22
wkurza mnie snieg troche go za duzo jutro musze jechac z mała do Opola do lekarza , w srode znowu opole ale inny lekarz a w czwartek Katowice okulista , jak ja nie lubie takiej pogody
0 0

Gość: cytrynkowa

#3010212 Napisano: 10.01.2010 08:44:55
ale wszyscy dziś wkurzeni, emotka :)

no dobra mnie tez coś wkurza........zapalenie pęcherza emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#3010216 Napisano: 10.01.2010 08:45:24
cb656 napisał(a):

emotka
I to jest dla mnie też dziwne - bo zgłaszałem również do Adminów przypadki chwalenia się wygranymi z konkursów, których nie ma w bazie oraz umieszczania w swoich stopkach linków do takich konkursów emotka

Pytanie otwarte do Adminów: i co z moimi skargami na łamanie Regulaminu? Nie widzę ani reakcji w postaci karniaków, ani odpowiedzi nie dostałem!

Witam emotka
nie było mnie dziś cały dzień przy komputerze ...
odpisałam już Tobie na maila, ale jeszcze tu skrobnę ...
skargi przeczytałam ( w zasadzie tylko jedną )
ale niestety w sprawie jakiś problemów technicznych czy właśnie dotyczących nieprzestrzegania regulaminu to nie do mnie ...
pozostała trójka Adminów tym się zajmuje emotka
ja tylko z mojej strony mogę zaakceptować konkursy no i wprowadzić zmiany .. więc jak coś widzicie do poprawki to można pisać emotka

Pozdrawiam wszystkich i ... pamiętajcie ...
Admini to tylko ludzie, którzy nie siedzą na e-konkursowej stronie 24 h/24 h 7 dni w tygodniu emotka
ale prędzej czy później Wasze skargi / zażalenia czy prośby są zawsze rozpatrywane emotka

a co mnie wkurza ...
że ten biały czyt. śnieżny weekend tak szybko minął ...
a chciałam tyle zrobić ...
0 0

Gość: krzyszu

#3010260 Napisano: 10.01.2010 09:06:06
A mnie wkurw**** wolontariusze wośp. Jak to możliwe, że oddają puszki w których było uzbierane po około 100zł? A moja rodzinka któa chodziła w 3 osoby uzbierała łącznie ponad 3000zł emotka
0 0

kalisto1986

#3010273 Napisano: 10.01.2010 09:13:05
krzyszu napisał(a):

A mnie wkurw**** wolontariusze wośp. Jak to możliwe, że oddają puszki w których było uzbierane po około 100zł? A moja rodzinka któa chodziła w 3 osoby uzbierała łącznie ponad 3000zł emotka

mozliwe , mozliwe nie kazdy wolontariusz chodzi caly dzien to po pierwsze , po drugie wszystko zalezy od miejsca w jakim stoisz/chodzisz
moj synus 3,5 letni zbieral dzisiaj bardzo krotko przez ten mroz i pewno nawet 100 zl nie uzbieral , a ja chodzac 7 godzin wymarzlam jak ten czubek a napewno jakiejs rewelacyjnej kwoty nie uzbieralam patrzac po tym jak ludzie wrzucali wiec nie nerwuj sie emotka
a w temacie wkurza mnie wlasnie to ze tak strasznie wymarzlam i czuje sie jakbym sie nie czula emotka
0 0

#3010309 Napisano: 10.01.2010 09:23:39
Kiedyś jak ja chodziłem i zbierałem kaske to stało dwóch chłopaków i jeden pytał drugiego na co zbierasz? A on odpowiada na buty a ten drugi zbierał na spodnie emotka
0 0

Gość: iwek

#3010320 Napisano: 10.01.2010 09:27:42
krzyszu napisał(a):

Kiedyś jak ja chodziłem i zbierałem kaske to stało dwóch chłopaków i jeden pytał drugiego na co zbierasz? A on odpowiada na buty a ten drugi zbierał na spodnie emotka

No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco. emotka Więc miast wrzucić do puszki wysłałam smsa. emotka

A wkurza mnie armagedon za oknem. emotka
0 0

kalisto1986

#3010339 Napisano: 10.01.2010 09:33:39
iwek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco. emotka Więc miast wrzucić do puszki wysłałam smsa. emotka

sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3010350 Napisano: 10.01.2010 09:40:03
krzyszu napisał(a):

może komuś z Twoich rano pod empikiem wrzucałam emotka
0 0

Gość: orient

#3010376 Napisano: 10.01.2010 09:51:05
A mnie wkurza, że sesja się zbliża a mnie dopadł straszny leń emotka
0 0

Gość: awi

#3010409 Napisano: 10.01.2010 10:00:42
zzgredzikk napisał(a):

Wiadomość od Marielu:
Po odczytaniu mętnego tłumaczenia Marielcia słow pare napisze.Marielcia żegnała się wiele razy i do tej pory nikt Marielci nie banował z tego powodu .Gdyby Jutis nie usuneła postów to mogło by z całości wyniknąć że karniaki należą się tym co ich nie dostali wcale. Mary śmie twierdzić że Jutis zrobiła to z pełną świadomością , wręcz czekając od dawna na okazje zbanowania.Mary nie jest aniołem , to wiedzą wszyscy , ogromna ilość mieszkańców tego przybytku nawet się cieszy z tego powodu, że Mary tu nie będzie.Szkodliwość czynu jest niebywale niska a wyrok niebywale wysoki - ale nie ma co lamentować i się wkurzać , Jutis ty tu rządzisz, twój (prawie twój) cyrk , twoje małpy , twoja wola, tylko winny się tłumaczy - nie tłumacz się z powodu ekonkowego przygłupa , nie musisz, prawo admina. Ale pamiętaj - stanowisko zobowiązuje , Suum cuique tribuere , nic mniej , nic więcej... Więc może zacznij bywać częściej, czytać uważniej , a jeśli przychodzi czas kary na równi traktuj maluczkich z wielkimi emotka Szacunku i poważania nie da się wygrać w żadnym konkursie .

A teraz ode mnie: wkurza mnie, że za tę niewdzięczną pracę, którą muszę odwalać, Marielu dała mi tylko 1 kilo kiełbachy. Zdecydowanie uważam, że zasługuję na więcej. O!

emotka Nie wiedziałam, że wiele razy się z nami żegnałaś, więc to był tylko zwykły foch...
W takim razie już przyłączam się do duszyczek szukających konkursów dla Ciebie i... pasztetówki.
Wracaj szybko emotka
0 0

Gość: saphira19

#3010437 Napisano: 10.01.2010 10:08:49
orient napisał(a):

A mnie wkurza, że sesja się zbliża a mnie dopadł straszny leń emotka

cholera mam dokładnie ten sam problem.... emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#3010445 Napisano: 10.01.2010 10:10:45
hittmanka napisał(a):

krzyszu napisał(a):

może komuś z Twoich rano pod empikiem wrzucałam emotka

Napewno nie emotka Oni chodzili tylko tam gdzie wolontariuszy żadnych nie było emotka
0 0

olus15

#3010447 Napisano: 10.01.2010 10:11:04
Cyfra plus emotka
wczoraj renegocjowałam umowę a dziś wchodząc na stronkę zobaczyłam , że gość coś pomieszał

telefony, pertraktacje i w końcu reklamacja
A ile musiałam wydać na tel do nich przez ten weekend nie wspomnę
0 0

#3010476 Napisano: 10.01.2010 10:20:40
Monika11 napisał(a):

cb656 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

...hm... skoro wszyscy są równi to dlaczego (...) jednych kara się bardziej innych nie, do tego osoby które jawnie regulamin złamały ( pochwaliły się wygrana z konkursu którego w bazie nie było) kary nie poniosły
równi i równiejsi

emotka
I to jest dla mnie też dziwne - bo zgłaszałem również do Adminów przypadki chwalenia się wygranymi z konkursów, których nie ma w bazie oraz umieszczania w swoich stopkach linków do takich konkursów emotka

Pytanie otwarte do Adminów: i co z moimi skargami na łamanie Regulaminu? Nie widzę ani reakcji w postaci karniaków, ani odpowiedzi nie dostałem!

Ja też do adminów napisałam o nieuczciwej wymianie ze SCAMPEM- i co cisza -a on zniknął na ten czas z forum bo wiedział ze miałam rację i napisałam o dziewczynie która nagminnnie zaśmiecała forum i tez zero reakcji- czasami człowiekowi juz się nie chce wchodzic po tylu latach na forum a jestem na nim juz długo- bo po co emotka

Widać są równi i równiejsi. Tak było od dawna emotka
A tak poza temacikiem to właśnie zauważyłe, że dziś 3 latka na forum mi stuknęły emotka
0 0

smsowicz

#3010503 Napisano: 10.01.2010 10:29:28
kalisto1986 napisał(a):

iwek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr emotka

Wkurzają mnie mohery. Rydzyk powie, że Owsiak jest zły, to one najchętniej by go ukamienowały. A propos kamieniowania:
http://www.youtub.../watch?v=1dyxOnuIiO8
emotka
0 0