Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ladylisa
Postów 85
Data rejestracji 18.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie ze musze sie nauczyc na jutro ze 100 stron
visserarthur
Postów 4185
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
juz dawno zapomnialem, ze jest jakies tam vip forum
Gość: tedance
Musisz się wylogować ze swojego konta i wtedy dodając, wpisać czyjś nick, powinno zadziałać
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mi też ktoś to poradził...głupia jestem,ze sama na to nie wpadłam
Gość: rafi323raf
no tak
ladylisa
Postów 85
Data rejestracji 18.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po obejrzeniu władcy pierscieni już nie wkurza mnie istnienie vip forum, bo uczestnicy vip forum przypominają mi jednego zgredka moj skarb tylko mój czyli golum
wkurza mnie ze musze sie nauczyc na jutro ze 100 stron
juz dawno zapomnialem, ze jest jakies tam vip forum ja tez ale jak czytam ze ktos wygral x ipodow i nie wiadomo skad...
wkurza mnie tez pogoda obawiam sie ze moge miec problem z dojechaniem jutro do szkoly
Gość: jolcia12
mnie też wkurzają zaśniezone drogi, z tego powodu własnie dziś nie mogłam pojechać do szkoły
wesoyromek
Postów 1166
Data rejestracji 12.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić pasztetówki tudzież kaszanki, ale bez przesady, bywa tu gorszy syf. Marielu nikogo nie obrażała, nie oszukiwała czy też mieszała z błotem Powiem więcej, za tą słowną zasłoną kryję się wesoła, dobroduszna i mądra kobieta. Kto ją zna, wie o czym piszę.
Marielu powinna tutaj być
NADAL MNIE WKURZA, ŻE ZOSTAŁA w ten sposób UKARANA
Gość: monika124
Gość: mariolakal
Mnie też to wkurza !!!!!!!!!! Tym bardziej, że będzie mi brakowało w skojarzeniach gołej baby...
Gość: beciala
popieram
Gość: hittmanka
jak to ta co wiecznie ruszała jadaczką to również się zgadxam....
Gość: jutis
zdecydowanie nie chodziło o wygrana pasztetową (w życiu bym nie pomyslala, że ktos wysunie taki argument
emanuela24 w dalszych postach oceniasz poziom mojej inteligencji, prosze się od tego powstrzymać bo nie znamy sie na tyle. żeby nie było, że na temat: wkurza mnie ta sytuacja, że dla niektorych zawsze bedzie źle, oceniacie i posądzacie, nie zważacie na fakty... przykro mi i tyle. nie zamierzam wdawac sie tu w dyskusje, tylko chciałam sprobowac uzmysłowic niektórym jak wasze komentarze bolą.
Gość: ola2493
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tej prawdy należy się trzymać...bowiem każdy ma swoją prawdę i każdy jest przekonany o zasadności swych argumentów ...taki fight jaki tu został rozpętany nic więc dobrego przynieść nie może...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i żeby nie było
wkurzają mnie zaspy
merp
Gość: bruce
nie mogę dojść po prostu do ładu!!!
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie uważam żeby przywrócenie jej bez konsekwencji było zdrowe-to też wynika z mojej wypowiedzi-zasady to zasady...jednak tęskno będzie za nią toteż piszę jeszcze raz-chcecie jej pomóc-dodawajcie w jej imieniu konkursy!
niech będzie ,że mnie też wkurzają zaspy
Gość: zzgredzikk
Po odczytaniu mętnego tłumaczenia Marielcia słow pare napisze.Marielcia żegnała się wiele razy i do tej pory nikt Marielci nie banował z tego powodu .Gdyby Jutis nie usuneła postów to mogło by z całości wyniknąć że karniaki należą się tym co ich nie dostali wcale. Mary śmie twierdzić że Jutis zrobiła to z pełną świadomością , wręcz czekając od dawna na okazje zbanowania.Mary nie jest aniołem , to wiedzą wszyscy , ogromna ilość mieszkańców tego przybytku nawet się cieszy z tego powodu, że Mary tu nie będzie.Szkodliwość czynu jest niebywale niska a wyrok niebywale wysoki - ale nie ma co lamentować i się wkurzać , Jutis ty tu rządzisz, twój (prawie twój) cyrk , twoje małpy , twoja wola, tylko winny się tłumaczy - nie tłumacz się z powodu ekonkowego przygłupa , nie musisz, prawo admina. Ale pamiętaj - stanowisko zobowiązuje , Suum cuique tribuere , nic mniej , nic więcej... Więc może zacznij bywać częściej, czytać uważniej , a jeśli przychodzi czas kary na równi traktuj maluczkich z wielkimi
A teraz ode mnie: wkurza mnie, że za tę niewdzięczną pracę, którą muszę odwalać, Marielu dała mi tylko 1 kilo kiełbachy. Zdecydowanie uważam, że zasługuję na więcej. O!
Gość: jutis
wniosek: zrobić konkurs popularności i nie karać tych najbardziej lubianych. mialam juz sie tu nie odzywać ale nadal boli wasza ocena. fakt, nie byłam sprawiedliwa, bo w jednym przypadku dałam 2 karniaki zamiast 4, ponieważ co do dwóch postów mialam mieszane uczucia... nie karałam tez osób, które prosiły i upominały o powrót do głównego wątku. moja wina? tak. ale marielu dostała 10 za 10 wypowiedzi na własne zyczenie. w życiu tez nie da się każdego zadowolić. dlatego staram się trzymać regulaminu, a jeśli juz od niego odstępuję to tylko na Waszą korzyść. tez jestem tylko człowiekiem...
dawidekk dziękuję za trzeźwą ocene sytuacji.