Wkurza mnie...

ladylisa

#3009581 Napisano: 10.01.2010 04:07:46
po obejrzeniu władcy pierscieni już nie wkurza mnie istnienie vip forum, bo uczestnicy vip forum przypominają mi jednego zgredka moj skarb tylko mój czyli golum emotka

wkurza mnie ze musze sie nauczyc na jutro ze 100 stron
0 0

visserarthur

#3009599 Napisano: 10.01.2010 04:16:22
ladylisa napisał(a):

po obejrzeniu władcy pierscieni już nie wkurza mnie istnienie vip forum, bo uczestnicy vip forum przypominają mi jednego zgredka moj skarb tylko mój czyli golum emotka

juz dawno zapomnialem, ze jest jakies tam vip forum
0 0

Gość: tedance

#3009614 Napisano: 10.01.2010 04:23:22
beataa81 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

chyba to nic nie daje - ktoś raz mówił ze za kogoś dodał, a i tak jego nick był

ożesz kurdesz a ja od godziny konków szukam i dodaję...łeee...to w takim razie już nie szukam emotka szkoda roboty...

ale mnie to wkurzyło bez kitu emotka

Musisz się wylogować ze swojego konta i wtedy dodając, wpisać czyjś nick, powinno zadziałać emotka
0 0

beataa81

#3009619 Napisano: 10.01.2010 04:27:29
tedance napisał(a):

beataa81 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

ożesz kurdesz a ja od godziny konków szukam i dodaję...łeee...to w takim razie już nie szukam emotka szkoda roboty...

Musisz się wylogować ze swojego konta i wtedy dodając, wpisać czyjś nick, powinno zadziałać emotka

już mi też ktoś to poradził...głupia jestem,ze sama na to nie wpadłam emotka dzięki emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3009623 Napisano: 10.01.2010 04:29:55
beataa81 napisał(a):

tedance napisał(a):

beataa81 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

już mi też ktoś to poradził...głupia jestem,ze sama na to nie wpadłam emotka dzięki emotka

no tak emotka
0 0

ladylisa

#3009653 Napisano: 10.01.2010 04:43:02
Cytat ladylisa:
po obejrzeniu władcy pierscieni już nie wkurza mnie istnienie vip forum, bo uczestnicy vip forum przypominają mi jednego zgredka moj skarb tylko mój czyli golum

juz dawno zapomnialem, ze jest jakies tam vip forum ja tez ale jak czytam ze ktos wygral x ipodow i nie wiadomo skad...

wkurza mnie tez pogoda obawiam sie ze moge miec problem z dojechaniem jutro do szkoly
0 0

Gość: jolcia12

#3009654 Napisano: 10.01.2010 04:44:54
ladylisa napisał(a):

Cytat ladylisa:
po obejrzeniu władcy pierscieni już nie wkurza mnie istnienie vip forum, bo uczestnicy vip forum przypominają mi jednego zgredka moj skarb tylko mój czyli golum

juz dawno zapomnialem, ze jest jakies tam vip forum ja tez ale jak czytam ze ktos wygral x ipodow i nie wiadomo skad...

wkurza mnie tez pogoda obawiam sie ze moge miec problem z dojechaniem jutro do szkoly

mnie też wkurzają zaśniezone drogi, z tego powodu własnie dziś nie mogłam pojechać do szkoły emotka a piaskarki czy pługa ani widu
0 0

wesoyromek

#3009688 Napisano: 10.01.2010 05:02:57
kuźwa, to chyba mój pierwszy post w tym temacie. Wkurza mnie, że marielcia dobry i wesoły duszek tego forum została zbanowana emotka emotka emotka
Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić pasztetówki tudzież kaszanki, ale bez przesady, bywa tu gorszy syf. Marielu nikogo nie obrażała, nie oszukiwała czy też mieszała z błotem Powiem więcej, za tą słowną zasłoną kryję się wesoła, dobroduszna i mądra kobieta. Kto ją zna, wie o czym piszę.
Marielu powinna tutaj być

emotka emotka emotka

NADAL MNIE WKURZA, ŻE ZOSTAŁA w ten sposób UKARANA emotka Dla mnie to niesprawiedliwe emotka
0 0

Gość: monika124

#3009725 Napisano: 10.01.2010 05:18:22
wesoyromek napisał(a):

kuźwa, to chyba mój pierwszy post w tym temacie. Wkurza mnie, że marielcia dobry i wesoły duszek tego forum została zbanowana emotka emotka emotka
Ja rozumiem, że ktoś może nie lubić pasztetówki tudzież kaszanki, ale bez przesady, bywa tu gorszy syf. Marielu nikogo nie obrażała, nie oszukiwała czy też mieszała z błotem Powiem więcej, za tą słowną zasłoną kryję się wesoła, dobroduszna i mądra kobieta. Kto ją zna, wie o czym piszę.

emotka emotka emotka

NADAL MNIE WKURZA, ŻE ZOSTAŁA w ten sposób UKARANA emotka Dla mnie to niesprawiedliwe emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3009731 Napisano: 10.01.2010 05:21:53
wesoyromek napisał(a):

emotka emotka emotka

Mnie też to wkurza !!!!!!!!!! Tym bardziej, że będzie mi brakowało w skojarzeniach gołej baby... emotka
0 0

Gość: beciala

#3009775 Napisano: 10.01.2010 05:40:26
wesoyromek napisał(a):

emotka emotka emotka

popieram emotka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3009799 Napisano: 10.01.2010 05:47:42
beciala napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

emotka emotka emotka

popieram emotka emotka

jak to ta co wiecznie ruszała jadaczką to również się zgadxam.... emotka
0 0

Gość: jutis

#3009806 Napisano: 10.01.2010 05:50:09
emanuela24 napisał(a):

no dobrze ale za tego posta z pasztetówka karniaka nie powinna była dostać - przecież serio mogla wygrać - sama kiedyś wygrałam bon do mięsnego - więc skąd administracja wie że to nie na temat było ?????
a 10 postów z cała pewnością tam nie nabazgrała emotka emotka emotka widać ze jak sie administracji tyłka nie liże to jest się inaczej traktowanym
przy okazji pewnie i ja zaraz wylecę - ale wisi mi to - poradzę sobie emotka

zdecydowanie nie chodziło o wygrana pasztetową (w życiu bym nie pomyslala, że ktos wysunie taki argument emotka ). z pewnoscia nabazgrała 10 postów o pasztetowej i kaszance i niczym innym, kpiąc przy tym z wypowiedzi innych użytkowników. zajrzałam na to forum w odpowiedzi na konkretne pw, na forum tez wiele osób ją upominało, oburzali sie, gdzie sa admini jak powinni bany dawac.... zreszta o tym, że śmieciła postami z premedytacja swiadczy chociażby to: odchodzem dziemkujem baj baj (https://www.e-kon...-cat-7-pg-212.html). sami tez potwierdzacie, ze zamierzała odejść i znalazła sobie na to taki a nie inny sposób. interpretujcie sobie jak chcecie. wasza wola. mnie nie obrażajcie zarzutami jak wyżej. zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony. częśc prosi o karniaki dla śmiecących a jak wypadnie ktos kogo ktos lubi to winien admin... przykre i niewdzieczne zajęcie...
emanuela24 w dalszych postach oceniasz poziom mojej inteligencji, prosze się od tego powstrzymać bo nie znamy sie na tyle. żeby nie było, że na temat: wkurza mnie ta sytuacja, że dla niektorych zawsze bedzie źle, oceniacie i posądzacie, nie zważacie na fakty... przykro mi i tyle. nie zamierzam wdawac sie tu w dyskusje, tylko chciałam sprobowac uzmysłowic niektórym jak wasze komentarze bolą.
0 0

Gość: ola2493

#3009855 Napisano: 10.01.2010 06:15:31
Jutis ale przesadziłaś z ilością punktów karnych i to mnie wkurza.Widząc jaką reakcje wywołałaś także mogłabyś wyciągnąć wnioski emotka
0 0

beataa81

#3009860 Napisano: 10.01.2010 06:17:43
Ej...za daleko to wszystko poszło...na pewno nie było celem Marielu wywołanie takich szkodliwych emocji jakie tu teraz zapanowały...ale fakt jest faktem-punkty karne są...Możemy sobie oceniać czy to sprawiedliwie czy niesprawiedliwe-może być jakiś tego efekt ale nie musi.Pomijając fakt,że Marielu jest przemiłą ,ciepłą i ogólnie lubianą istotką-karniaki to karniaki-zasada prosta-admini dają a my dostajemy.Nic nie dadzą te całe beczki jadu i żalu wylewane na forum (Mary byłaby nieco oburzona na swój uroczy,cyniczno flegmatyczny sposób).Jeśli chcecie pomóc Mary - dodawajcie w jej imieniu konkursy i tyle.

Aha-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tej prawdy należy się trzymać...bowiem każdy ma swoją prawdę i każdy jest przekonany o zasadności swych argumentów ...taki fight jaki tu został rozpętany nic więc dobrego przynieść nie może...
0 0

dawidekk

#3009864 Napisano: 10.01.2010 06:18:53
Też prawda, a z drugiej strony (Jutis) jakim cudem ma być na forum sprawiedliwość, skoro chcecie aby przywrócić Marielu dlatego że była bardziej lubiana, przez to znowu robi się podział na 'lepszych' i 'gorszych'

i żeby nie było
wkurzają mnie zaspy
0 0

Gość: bruce

#3009866 Napisano: 10.01.2010 06:19:43
... dzisiejsze wpisy na tym portalu i całość tego wszystkiego wkurza mnie do potęgi!!!
nie mogę dojść po prostu do ładu!!!
emotka emotka emotka
emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#3009875 Napisano: 10.01.2010 06:23:40
dawidekk napisał(a):

Też prawda, a z drugiej strony (Jutis) jakim cudem ma być na forum sprawiedliwość, skoro chcecie aby przywrócić Marielu dlatego że była bardziej lubiana, przez to znowu robi się podział na 'lepszych' i 'gorszych'

i żeby nie było
wkurzają mnie zaspy

nie uważam żeby przywrócenie jej bez konsekwencji było zdrowe-to też wynika z mojej wypowiedzi-zasady to zasady...jednak tęskno będzie za nią toteż piszę jeszcze raz-chcecie jej pomóc-dodawajcie w jej imieniu konkursy!

niech będzie ,że mnie też wkurzają zaspy emotka
0 0

Gość: zzgredzikk

#3009894 Napisano: 10.01.2010 06:28:43
Wiadomość od Marielu:
Po odczytaniu mętnego tłumaczenia Marielcia słow pare napisze.Marielcia żegnała się wiele razy i do tej pory nikt Marielci nie banował z tego powodu .Gdyby Jutis nie usuneła postów to mogło by z całości wyniknąć że karniaki należą się tym co ich nie dostali wcale. Mary śmie twierdzić że Jutis zrobiła to z pełną świadomością , wręcz czekając od dawna na okazje zbanowania.Mary nie jest aniołem , to wiedzą wszyscy , ogromna ilość mieszkańców tego przybytku nawet się cieszy z tego powodu, że Mary tu nie będzie.Szkodliwość czynu jest niebywale niska a wyrok niebywale wysoki - ale nie ma co lamentować i się wkurzać , Jutis ty tu rządzisz, twój (prawie twój) cyrk , twoje małpy , twoja wola, tylko winny się tłumaczy - nie tłumacz się z powodu ekonkowego przygłupa , nie musisz, prawo admina. Ale pamiętaj - stanowisko zobowiązuje , Suum cuique tribuere , nic mniej , nic więcej... Więc może zacznij bywać częściej, czytać uważniej , a jeśli przychodzi czas kary na równi traktuj maluczkich z wielkimi emotka Szacunku i poważania nie da się wygrać w żadnym konkursie .

A teraz ode mnie: wkurza mnie, że za tę niewdzięczną pracę, którą muszę odwalać, Marielu dała mi tylko 1 kilo kiełbachy. Zdecydowanie uważam, że zasługuję na więcej. O!

0 0

Gość: jutis

#3009915 Napisano: 10.01.2010 06:34:49
ola2493 napisał(a):

Jutis ale przesadziłaś z ilością punktów karnych i to mnie wkurza.Widząc jaką reakcje wywołałaś także mogłabyś wyciągnąć wnioski emotka

wniosek: zrobić konkurs popularności i nie karać tych najbardziej lubianych. mialam juz sie tu nie odzywać ale nadal boli wasza ocena. fakt, nie byłam sprawiedliwa, bo w jednym przypadku dałam 2 karniaki zamiast 4, ponieważ co do dwóch postów mialam mieszane uczucia... nie karałam tez osób, które prosiły i upominały o powrót do głównego wątku. moja wina? tak. ale marielu dostała 10 za 10 wypowiedzi na własne zyczenie. w życiu tez nie da się każdego zadowolić. dlatego staram się trzymać regulaminu, a jeśli juz od niego odstępuję to tylko na Waszą korzyść. tez jestem tylko człowiekiem... emotka
dawidekk dziękuję za trzeźwą ocene sytuacji.
0 0