Wkurza mnie...

ziolko

#3009942 Napisano: 10.01.2010 06:44:23
a ja mam taki wniosek... ogólny, żeby nie było, że po ostatnich wpisach coś takiego mi się nasunęło, ale zamierzałam napisać to już wcześniej, ale zapominałam emotka

wkurzają mnie osoby, co chwalą się wygranymi w konkursach, których nie ma w bazie, dzięki czemu często gęsto powodują lawinę pytań. Już ładne parę miesięcy było to samo, chodziło bodajże o frytkownice czy coś podobnego - ktos rzucił, że wygrał ileś czegoś, czego nie było w bazie i już się zaczęło emotka

luudzie...
jak nie chcece dodawać konkursów, żeby mieć mniejszą konkurencję, to później też nie chwalcie się wygranymi. Chyba, że waszym celem jest wzbudzanie żalu, żawiści i innych mniej pozytywnych emocji

emotka emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#3009949 Napisano: 10.01.2010 06:47:37
dlaczego Marielu za (podobno, bo tyle ich nie bylo na pewno) 10 postow dostala 10 karniakow, a taka osoba moze sobie spamowac bez konsekwencji?

https://www.e-kon...i.php?osoba=kisiel19

oraz kilku innych...
0 0

ziolko

#3009951 Napisano: 10.01.2010 06:49:07
meeyka napisał(a):

dlaczego Marielu za (podobno, bo tyle ich nie bylo na pewno) 10 postow dostala 10 karniakow, a taka osoba moze sobie spamowac bez konsekwencji?

oraz kilku innych...

fakt
0 0

#3009953 Napisano: 10.01.2010 06:50:07
ziolko napisał(a):

meeyka napisał(a):

oraz kilku innych...

fakt

no ten akurat wlasnie dostal bana, ale jeszcze kilku by sie znalazlo...
0 0

Gość: agava

#3009963 Napisano: 10.01.2010 06:54:59
ziolko napisał(a):

meeyka napisał(a):

oraz kilku innych...

fakt

ta osoba dostała przecież bana. Mnie wkurza wasze najeżdżanie na Jutis - ona przecież tylko porządku na forum pilnuje. Ciekawe, jak byście poruszali się po stronie, gdyby nie ona i pozostali modowie - przecież tu byłby ogólny bajzel i nic nie dałoby się znaleźć. Nie oskarżajcie jej więc za to, że wypełnia swoje obowiązki. Dodam jeszcze, że nikt jej za to nie płaci. Dzisiaj za to dostała zapłatę - wasze niemiłe słowa pod jej adresem!
0 0

Gość: basiasiwek28

#3009974 Napisano: 10.01.2010 06:59:05
Wkurza mnie ta dyskusja emotka emotka emotka .Przecież to i tak nie zmieni decyzji adminów .Jeśli chcecie żeby Mary wróciła to niech każdy znajdzie konk i doda na jej konto i za kilka dni znów będziecie górą.Mam nadzieję ,że jeszcze jest tu jakaś solidarność- choć ostatnio trochę w to zwątpiłam, ale może za krótko tu jestem żeby się wypowiadać emotka
0 0

kalisto1986

#3009981 Napisano: 10.01.2010 07:01:42
A mam takie pytanko czasem Marielu nie dostala 6 karniakow moze sie myle ale chyba 4 miala wczesniej emotka , zeby nie bylo uwielbiam posty marielu , babka zawsze o kazdej porze potrafi rozsmieszyc , co nie umniejsza faktu ze wczoraj mimo ze smiesznie ale troszke przesadzila nie linczujcie mnie odrazu wcale nie jestem przeciwko mary , ale rowniez uwazam , ze zawsze upominalismy sie o karniaki dla osob spamujacych sama swojego pierwszego karniaka dostalam za totalna cenzurake wiec nareszcie moze nastana porzadki w mdw, choc chcialabym zauwazyc jak inni juz ze kilka osob zostalo pominietych ;]
rowniez uwazam ze jutis wykonala dobra robote nie tylko wczoraj ale w kilku ostatnich dniach , zdecydowanie tego tutaj ostatnio brakowalo . Takze zobaczmy z perspektywy dwoch osob a nie jednej , bo mysle ze kazdy jednak ma swoja racje .
Jesli ktos ma kontakt z mery przekazcie jej odemnie cmoka w oliniona mordke , mam nadzieje ze do nas wroci a sami jedynie zamiast pisac nie potrzebnie dodajmy troche konkow na jej konto jak wczesniej pisaliscie
no dobra a teraz mozecie mnie linczowc emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3009984 Napisano: 10.01.2010 07:03:57
meeyka napisał(a):

oraz kilku innych...

Nie ma sensu dyskutowanie o kisielu i innych spamerach na forum. Choćby dlatego, że to nic nie daje. Już dawno Admini proponowali, by takie sprawy zgłaszać wprost do nich - działają wtedy skuteczniej. Ale wśród forumowiczów pokutuje przekonanie nie będę skarżył na innych, bo nie jestem donosicielem. To błąd. Ja sobie nic z tego nie robię i takich spamerów zgłaszam bezpośrednio w zakładce kontakt. Dla pewności wysyłam ten sam tekst do kilku, bo nie wiem, kto akurat ma dyżur. Zawsze skutkuje emotka
Dziś właśnie zgłosiłem kisiela. (jeszcze przed godziną 17) Jeśli widzę, że ktoś łamie Regulamin, zgłaszam to również. I mam głęboko gdzieś, co sobie o tym pomyślicie. Bo najłatwiej jest narzekać i wymagac od innych, ale samemu zadbać o porządek jakby już trudniej. Prześledźcie forum, le jest wpisów w rodzaju: może by ktoś napisał do Organizatorów... do Admina.... do wszystkich świętych. Właśnie - KTOŚ. Ja poczekam, ja się nie mieszam.... ja jestem niewinny/a i umywam ręce, to tylko inni są be.

...a teraz możecie na mnie (i mi) naskoczyć. Bardzo się tym przejmę. Jak zawsze zresztą emotka
0 0

#3010017 Napisano: 10.01.2010 07:20:41
emanuela24 napisał(a):

...hm... skoro wszyscy są równi to dlaczego (...) jednych kara się bardziej innych nie, do tego osoby które jawnie regulamin złamały ( pochwaliły się wygrana z konkursu którego w bazie nie było) kary nie poniosły
równi i równiejsi

emotka
I to jest dla mnie też dziwne - bo zgłaszałem również do Adminów przypadki chwalenia się wygranymi z konkursów, których nie ma w bazie oraz umieszczania w swoich stopkach linków do takich konkursów emotka

Pytanie otwarte do Adminów: i co z moimi skargami na łamanie Regulaminu? Nie widzę ani reakcji w postaci karniaków, ani odpowiedzi nie dostałem!
0 0

#3010022 Napisano: 10.01.2010 07:21:28
emanuela24 napisał(a):

cb656 i bardzo dobrze

ja pragnę zauważyć że nie chodzi mi o to ze Mery sie karniak nie należał - tylko że nie aż tyle karniaków - kilkukrotnie podczas mojego pobytu na tym forum było tak - ze jak watek był zaśmiecony każdy dostał po 1 karniaku i wsio
a tu jakieś podziały niektórzy po kilka postów napisali a dostali po 1 karniaku (?) Merry napisała kilka ( odliczając wygrana kaszankę - to minus jeden bo jutis twierdzi że nie o to chodziło) i dostała kilka ( bo już sama nie wiem ile dostała)
hm... skoro wszyscy są równi to dlaczego każdy po 1 nie dostał ?? jednych kara się bardziej innych nie
do tego osoby które jawnie regulamin złamały ( pochwaliły się wygrana z konkursu którego w bazie nie było) kary nie poniosły
równi i równiejsi

w zupelnosci sie z Toba zgadzam.

doceniam prace modow i adminow - sama bylam kilka lat adminem na bardzo duzym forum, wiec wiem, jaka to czasem niewdzieczna praca. jednak jesli ktos podjal sie tej funkcji, powinien ja wykonywac bezstronnie i sprawiedliwie. a wczoraj wyszlo na to, ze sa tu osoby bardziej i mniej lubiane przez wladze... jakby nie patrzec - wszyscy wczoraj spamowali po rowno, wszyscy powinni dostac kare po rowno.
0 0

Monika11

#3010027 Napisano: 10.01.2010 07:24:47
cb656 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

...hm... skoro wszyscy są równi to dlaczego (...) jednych kara się bardziej innych nie, do tego osoby które jawnie regulamin złamały ( pochwaliły się wygrana z konkursu którego w bazie nie było) kary nie poniosły
równi i równiejsi

emotka
I to jest dla mnie też dziwne - bo zgłaszałem również do Adminów przypadki chwalenia się wygranymi z konkursów, których nie ma w bazie oraz umieszczania w swoich stopkach linków do takich konkursów emotka

Pytanie otwarte do Adminów: i co z moimi skargami na łamanie Regulaminu? Nie widzę ani reakcji w postaci karniaków, ani odpowiedzi nie dostałem!

Ja też do adminów napisałam o nieuczciwej wymianie ze SCAMPEM- i co cisza -a on zniknął na ten czas z forum bo wiedział ze miałam rację i napisałam o dziewczynie która nagminnnie zaśmiecała forum i tez zero reakcji- czasami człowiekowi juz się nie chce wchodzic po tylu latach na forum a jestem na nim juz długo- bo po co emotka
0 0

Gość: agava

#3010048 Napisano: 10.01.2010 07:30:09
a ja przypominam, że admini i modowie to ludzie, nie maszyny - nie obrażajcie ich bezpodstawnie i bez zastanowienia, bo ich ranicie!! Oni pracują na to, by ta stronka działała bez zarzutu. I działa - macie konkursy w bazie? - macie! - to jest podstawa tej strony! Nie gadanie głupot na forum, ale linki do konkursów. Nie zapominajcie o tym.
0 0

Gość: cobra176

#3010052 Napisano: 10.01.2010 07:32:10
To ja, przy swoim 1000 poście napiszę tak:

Każdy chciał dobrze, a wyszło jak zwykle emotka

A w temacie: wkurza mnie, że jeszcze z tym roku nic nie wygrałam emotka
0 0

#3010057 Napisano: 10.01.2010 07:34:45
cobra176 napisał(a):

trzymam kciuki emotka emotka to na pewno cisza przed burza emotka

a mnie wkurza to, ze wczoraj poszlam do kosmetyczki i dzis wygladam gorzej niz w piatek emotka emotka
0 0

zuzkaa

#3010060 Napisano: 10.01.2010 07:36:09
cobra176 napisał(a):

tysieczny post emotka ładnie emotka
a w temaciee wkurza mnie cin cin emotka emotka emotka
0 0

#3010068 Napisano: 10.01.2010 07:43:43
agava napisał(a):

a ja przypominam, że admini i modowie to ludzie, nie maszyny - nie obrażajcie ich bezpodstawnie i bez zastanowienia, bo ich ranicie!! Oni pracują na to, by ta stronka działała bez zarzutu. I działa - macie konkursy w bazie? - macie! - to jest podstawa tej strony! Nie gadanie głupot na forum, ale linki do konkursów. Nie zapominajcie o tym.

Popieram apel emotka
Admini to zarządcy, a nas mają do pomocy. Tę pomoc rozumiem jako mądre wskazywanie słabych punktów. My bądźmy tysiącem ich oczu, a oni niech dadzą swoje ręce. I będzie dobrze.
0 0

#3010075 Napisano: 10.01.2010 07:48:07
cb656 napisał(a):

agava napisał(a):

Popieram apel emotka
Admini to zarządcy, a nas mają do pomocy. Tę pomoc rozumiem jako mądre wskazywanie słabych punktów. My bądźmy tysiącem ich oczu, a oni niech dadzą swoje ręce. I będzie dobrze.

pod warunkiem, ze beda reagowac na nasze zgloszenia emotka
0 0

kalisto1986

#3010080 Napisano: 10.01.2010 07:49:21
emanuela24 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

A mam takie pytanko czasem Marielu nie dostala 6 karniakow moze sie myle ale chyba 4 miala wczesniej emotka , zeby nie bylo uwielbiam posty marielu , babka zawsze o kazdej porze potrafi rozsmieszyc , co nie umniejsza faktu ze wczoraj mimo ze smiesznie ale troszke przesadzila nie linczujcie mnie odrazu wcale nie jestem przeciwko mary , ale rowniez uwazam , ze zawsze upominalismy sie o karniaki dla osob spamujacych sama swojego pierwszego karniaka dostalam za totalna cenzurake wiec nareszcie moze nastana porzadki w mdw, choc chcialabym zauwazyc jak inni juz ze kilka osob zostalo pominietych ;]
rowniez uwazam ze jutis wykonala dobra robote nie tylko wczoraj ale w kilku ostatnich dniach , zdecydowanie tego tutaj ostatnio brakowalo . Takze zobaczmy z perspektywy dwoch osob a nie jednej , bo mysle ze kazdy jednak ma swoja racje .
Jesli ktos ma kontakt z mery przekazcie jej odemnie cmoka w oliniona mordke , mam nadzieje ze do nas wroci a sami jedynie zamiast pisac nie potrzebnie dodajmy troche konkow na jej konto jak wczesniej pisaliscie
no dobra a teraz mozecie mnie linczowc emotka

Mery wcześniej nie miała żadnego karniaka - teraz jej pytałam emotka

wkurza mnie to - chyba zamilknę - bo widać nie ma co się tutaj odzywać - lepiej być użytkownikiem postów 0 - staż na forum 5 lat emotka
wtedy nikomu się nie narazisz emotka Wam tez ten sposób(od dzisiaj) polecam emotka

teraz zobaczylam , najwyrazniej jak rzucilam mi sie wczoraj w oczy to juz dodawano jej albo tak mi sie rzucila ze oczy nie zadzialaly emotka
emanuela24 nie wkurzaj sie lepiej emotka mery do nas wroci bedzie dalej fkurzala babonow i bedzie dobrze emotka
0 0

Gość: polec

#3010154 Napisano: 10.01.2010 08:22:25
Ależ jestem wściekła, Na podyplomowych nie zdałam statystyki, oprócz tego mam dwa kolejne egzaminy do zdania. Dwie prace zaliczeniowe do napisania, 5 sprawozdań i 3 egzaminy na swojej macierzystej uczelni i wszystko do 19 stycznia. Na pewno mi się uda!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3010164 Napisano: 10.01.2010 08:25:43
polec napisał(a):

Ależ jestem wściekła, Na podyplomowych nie zdałam statystyki, oprócz tego mam dwa kolejne egzaminy do zdania. Dwie prace zaliczeniowe do napisania, 5 sprawozdań i 3 egzaminy na swojej macierzystej uczelni i wszystko do 19 stycznia. Na pewno mi się uda!!!!!!!!!!!!!! emotka emotka emotka emotka

na pewno, trzymam kciuki!
statystyka jest w ogóle wrednym przedmiotem...
poukładaj sobie wszystko na spokojnie!
ściskam!
w temacie: wkurza mnie to, co i Ciebie!

emotka emotka emotka emotka
0 0