Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzają mnie osoby, co chwalą się wygranymi w konkursach, których nie ma w bazie, dzięki czemu często gęsto powodują lawinę pytań. Już ładne parę miesięcy było to samo, chodziło bodajże o frytkownice czy coś podobnego - ktos rzucił, że wygrał ileś czegoś, czego nie było w bazie i już się zaczęło
luudzie...
jak nie chcece dodawać konkursów, żeby mieć mniejszą konkurencję, to później też nie chwalcie się wygranymi. Chyba, że waszym celem jest wzbudzanie żalu, żawiści i innych mniej pozytywnych emocji
Gość: meeyka
https://www.e-kon...i.php?osoba=kisiel19
oraz kilku innych...
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fakt
no ten akurat wlasnie dostal bana, ale jeszcze kilku by sie znalazlo...
Gość: agava
ta osoba dostała przecież bana. Mnie wkurza wasze najeżdżanie na Jutis - ona przecież tylko porządku na forum pilnuje. Ciekawe, jak byście poruszali się po stronie, gdyby nie ona i pozostali modowie - przecież tu byłby ogólny bajzel i nic nie dałoby się znaleźć. Nie oskarżajcie jej więc za to, że wypełnia swoje obowiązki. Dodam jeszcze, że nikt jej za to nie płaci. Dzisiaj za to dostała zapłatę - wasze niemiłe słowa pod jej adresem!
Gość: basiasiwek28
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rowniez uwazam ze jutis wykonala dobra robote nie tylko wczoraj ale w kilku ostatnich dniach , zdecydowanie tego tutaj ostatnio brakowalo . Takze zobaczmy z perspektywy dwoch osob a nie jednej , bo mysle ze kazdy jednak ma swoja racje .
Jesli ktos ma kontakt z mery przekazcie jej odemnie cmoka w oliniona mordke , mam nadzieje ze do nas wroci a sami jedynie zamiast pisac nie potrzebnie dodajmy troche konkow na jej konto jak wczesniej pisaliscie
no dobra a teraz mozecie mnie linczowc
Gość: cb656Old
Nie ma sensu dyskutowanie o kisielu i innych spamerach na forum. Choćby dlatego, że to nic nie daje. Już dawno Admini proponowali, by takie sprawy zgłaszać wprost do nich - działają wtedy skuteczniej. Ale wśród forumowiczów pokutuje przekonanie nie będę skarżył na innych, bo nie jestem donosicielem. To błąd. Ja sobie nic z tego nie robię i takich spamerów zgłaszam bezpośrednio w zakładce kontakt. Dla pewności wysyłam ten sam tekst do kilku, bo nie wiem, kto akurat ma dyżur. Zawsze skutkuje
Dziś właśnie zgłosiłem kisiela. (jeszcze przed godziną 17) Jeśli widzę, że ktoś łamie Regulamin, zgłaszam to również. I mam głęboko gdzieś, co sobie o tym pomyślicie. Bo najłatwiej jest narzekać i wymagac od innych, ale samemu zadbać o porządek jakby już trudniej. Prześledźcie forum, le jest wpisów w rodzaju: może by ktoś napisał do Organizatorów... do Admina.... do wszystkich świętych. Właśnie - KTOŚ. Ja poczekam, ja się nie mieszam.... ja jestem niewinny/a i umywam ręce, to tylko inni są be.
...a teraz możecie na mnie (i mi) naskoczyć. Bardzo się tym przejmę. Jak zawsze zresztą
I to jest dla mnie też dziwne - bo zgłaszałem również do Adminów przypadki chwalenia się wygranymi z konkursów, których nie ma w bazie oraz umieszczania w swoich stopkach linków do takich konkursów
Pytanie otwarte do Adminów: i co z moimi skargami na łamanie Regulaminu? Nie widzę ani reakcji w postaci karniaków, ani odpowiedzi nie dostałem!
w zupelnosci sie z Toba zgadzam.
doceniam prace modow i adminow - sama bylam kilka lat adminem na bardzo duzym forum, wiec wiem, jaka to czasem niewdzieczna praca. jednak jesli ktos podjal sie tej funkcji, powinien ja wykonywac bezstronnie i sprawiedliwie. a wczoraj wyszlo na to, ze sa tu osoby bardziej i mniej lubiane przez wladze... jakby nie patrzec - wszyscy wczoraj spamowali po rowno, wszyscy powinni dostac kare po rowno.
Monika11
Postów 7708
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też do adminów napisałam o nieuczciwej wymianie ze SCAMPEM- i co cisza -a on zniknął na ten czas z forum bo wiedział ze miałam rację i napisałam o dziewczynie która nagminnnie zaśmiecała forum i tez zero reakcji- czasami człowiekowi juz się nie chce wchodzic po tylu latach na forum a jestem na nim juz długo- bo po co
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: agava
Gość: cobra176
Każdy chciał dobrze, a wyszło jak zwykle
A w temacie: wkurza mnie, że jeszcze z tym roku nic nie wygrałam
trzymam kciuki
a mnie wkurza to, ze wczoraj poszlam do kosmetyczki i dzis wygladam gorzej niz w piatek
zuzkaa
Postów 290
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tysieczny post
a w temaciee wkurza mnie cin cin
Popieram apel
Admini to zarządcy, a nas mają do pomocy. Tę pomoc rozumiem jako mądre wskazywanie słabych punktów. My bądźmy tysiącem ich oczu, a oni niech dadzą swoje ręce. I będzie dobrze.
pod warunkiem, ze beda reagowac na nasze zgloszenia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz zobaczylam , najwyrazniej jak rzucilam mi sie wczoraj w oczy to juz dodawano jej albo tak mi sie rzucila ze oczy nie zadzialaly
emanuela24 nie wkurzaj sie lepiej
Gość: polec
Gość: bruce
na pewno, trzymam kciuki!
statystyka jest w ogóle wrednym przedmiotem...
poukładaj sobie wszystko na spokojnie!
ściskam!
w temacie: wkurza mnie to, co i Ciebie!