Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tedance
a ja chyba wiem
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla pokrewnej duszy, która rozumie
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: stokrotka60
Gość: stokrotka60
aniajukej
Postów 234
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak tedance - masz rację
ania_jukej każdego blokuje kto jej choc raz PeWu zaspamuje
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj młody tez zagrał i najlepieszy czas jaki zrobił to 37 sekund..Fajne te dzieci co w 10 sekund robią
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że teraz zaspałam,
że miałam mieć dziś wolne, a nie mam
Gość: taaga20
a mnie wkurzacie wy! no i co z tego że mam 10 sekund ? jak są ci co mają po 0 sekund! moja 8 latka grała i zdobyła 10 sekund bo wie jak włączyć program spowalniający .. czemu się nie czepiacie tych co są przede mną ?? bo co?? nie znacie ich prawdziwych nicków z forum!! a ja następnym razem nie podpisze się swoim nickiem to się nie będziecie mnie czepiać!
a podpisała się córa moim nickiem bo to było celowo zrobione żebyście wiedzieli że i tak szans z oszustami nie mamy! a ja ze swoimi 10 sekundami i tak nie wygram!
Gość: iwciaj71
wiem żabciu od czego jest kliknięcie,ale nie jestem cały czas na forum a nie chciałabym nikogo pominąć z oddanie głosu a tak to mam na pw i jest w porządku-nie wpadłaś na to-
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czemu się tak unosisz..Ludzie pisali prawdę,że bez oszukiwania niemożna takiego czasu zrobić.Przeciez to logiczne,ze jak ktos w 0,001 3 obrazki zrobił to nie dosć ze oszust to jeszcze głupi.Swoja drogą i tak masz zdolne dziecko.Mój 8 latek nawet nie ma pojecia,że są programy do spowalniania czasu...Może dlatego ze my takich programów nie używamy...
anialistopad
Postów 14189
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: taaga20
unoszę bo żeście mnie na kozła ofiarnego wzięli! jak bym chciała oszukiwać to bym się swoim nickiem nie podpisywała!
stokrotka mnie wkurza! jak masz dowody na to że jakąś nagrodę zdobyłam oszukując to pokaż! a nie tu piszesz że nie pierwszy to jej konkurs w ktorym oszukuje ... a dobrze pamiętam jak pytałaś na pw a propo jakiegoś konkursu żeby pomóc ... ja chętnie wszystkim pomagam i staram się na pw odpisywać! ale ciebie zapisze sobie na czarnej liście - będziesz numerem 1!!
Gość: cytrynkowa
zle mi sie to widzi
Gość: marecki62
i dobrze ze ludzie sie czepiaja, moze w koncu ludzi zaczna sie wstydzic swoich oszustw...;]
Gość: katrin22
I znów sprawdza się moje przysłowie chcąc uszczęśliwić wszystkich, ponosisz klęskę
Gość: kasia9791