Wkurza mnie...

Gość: tedance

#3073713 Napisano: 31.01.2010 09:46:20
malineczka23 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

mnie wkurza to że dałam sie wykorzystać, pracowałam przez miesiąc w takiej budce gastronomicznej przed Tesco,nie było ogrzewania ani ściany czyli jaka temperatura na dworze, to taka sama w budce, pracowałam cały grudzień na lewo bez umowy i do tej pory nie dostałam wypłaty , kilka razy umawiałam się na wypłate i nic właścicielka nie przyjeżdzała,ah szkoda gadać jestem wkurzona na maxa! emotka a najlepsze jest to że nic z tym nie moge zrobić bo nie miałam umowy a właścicielka jest mi wina 870zł, jestem wkurzona na maxa że dałam się tak wykorzystać! emotka emotka

Nie takie płotki zjadałam na śniadanie emotka
Daj mi jej numer telefonu a kasę przyniesie Ci z zębach emotka

W temacie : Was wkurza to,że zima a mnie - brak zimy emotka emotka emotka

Deszcz pada od rana do południa a od południa do wieczora wieje emotka
Ja chcę zaspy po pas emotka

wkurza mnie to że,,aniajukejmnie zablokowała i nie wiem dlaczego?
emotka

a ja chyba wiem emotka
0 0

leona

#3073720 Napisano: 31.01.2010 09:48:48
monia24 napisał(a):

leona napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka skąpa, że mam wyrzuty sumienia, że dziś kupiłam sobie śliczny puchowy płaszczyk na przecenie i nie mogę się w pełni cieszyć z wejścia w jego posiadanie. emotka

pewnie nie jesteś skąpa, tylko rozsądek nie daje radości dojść do głosu
ja też tak mam. zamiast się cieszyć myślę że można za to było kupić np. coś do jedzenia na obiad emotka

Dla pokrewnej duszy, która rozumie emotka
0 0

monia24

#3073797 Napisano: 31.01.2010 10:47:45
leona napisał(a):

monia24 napisał(a):

leona napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka skąpa, że mam wyrzuty sumienia, że dziś kupiłam sobie śliczny puchowy płaszczyk na przecenie i nie mogę się w pełni cieszyć z wejścia w jego posiadanie. emotka

pewnie nie jesteś skąpa, tylko rozsądek nie daje radości dojść do głosu
ja też tak mam. zamiast się cieszyć myślę że można za to było kupić np. coś do jedzenia na obiad emotka

Dla pokrewnej duszy, która rozumie emotka

emotka
0 0

zaczytana-pola

#3073802 Napisano: 31.01.2010 10:52:51
Wkurza mnie użytkowniczka, którą dzisiaj zablokowałam, a ona spamuje mnie z drugiego konta. Ciekawe ile tych kont ma emotka
0 0

yuliya25

#3073804 Napisano: 31.01.2010 10:53:36
Do cytatów powyżej, wkurza mnie, że widziałam dziś no poprostu prześliczny czerwony skórzany płaszcz! Był nieziemski!!! Ale ze skóry, więc kosztował 800 zł emotka i nigdy mnie nie będzie na niego stać emotka
0 0

monia24

#3073808 Napisano: 31.01.2010 10:54:36
yuliya25 napisał(a):

Do cytatów powyżej, wkurza mnie, że widziałam dziś no poprostu prześliczny czerwony skórzany płaszcz! Był nieziemski!!! Ale ze skóry, więc kosztował 800 zł emotka i nigdy mnie nie będzie na niego stać emotka

emotka
0 0

Gość: stokrotka60

#3073872 Napisano: 01.02.2010 02:24:41
ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie użytkowniczka, którą dzisiaj zablokowałam, a ona spamuje mnie z drugiego konta. Ciekawe ile tych kont ma emotka

iwciaj71 spamuje po pw
emotka jakby nie wiedziala ze od tego jest kliknijcie emotka
0 0

Gość: stokrotka60

#3073873 Napisano: 01.02.2010 02:27:18
kotzklasa napisał(a):

no a uzyskala do nasza wierna konkrsowiczka taaga20 tadam! mozecie sie udac na korepetycje. a jesli to nie ona to przepraszam, ale i tak zaszalala z wynikiem 10 sekund emotka

nie pierwszy to jej konkurs w ktorym oszukuje...do czego sie ludzie posuwaja o maskotke
emotka
0 0

aniajukej

#3073876 Napisano: 01.02.2010 03:19:14
tedance napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

mnie wkurza to że dałam sie wykorzystać, pracowałam przez miesiąc w takiej budce gastronomicznej przed Tesco,nie było ogrzewania ani ściany czyli jaka temperatura na dworze, to taka sama w budce, pracowałam cały grudzień na lewo bez umowy i do tej pory nie dostałam wypłaty , kilka razy umawiałam się na wypłate i nic właścicielka nie przyjeżdzała,ah szkoda gadać jestem wkurzona na maxa! emotka a najlepsze jest to że nic z tym nie moge zrobić bo nie miałam umowy a właścicielka jest mi wina 870zł, jestem wkurzona na maxa że dałam się tak wykorzystać! emotka emotka

Nie takie płotki zjadałam na śniadanie emotka
Daj mi jej numer telefonu a kasę przyniesie Ci z zębach emotka

W temacie : Was wkurza to,że zima a mnie - brak zimy emotka emotka emotka

Deszcz pada od rana do południa a od południa do wieczora wieje emotka
Ja chcę zaspy po pas emotka

wkurza mnie to że,,aniajukejmnie zablokowała i nie wiem dlaczego?
emotka

a ja chyba wiem emotka

tak tedance - masz rację emotka właśnie dlatego

ania_jukej każdego blokuje kto jej choc raz PeWu zaspamuje emotka emotka
0 0

delfinka101

#3073879 Napisano: 01.02.2010 05:30:31
delfinka101 napisał(a):

Mój syn nie chciał w to zagrac a jak zagrał uzyskałc zas minuta z kawałkiem.Grał od niehcenia ale nie sądzę by można było ponizej 10 sekund ułozyc

Wczoraj młody tez zagrał i najlepieszy czas jaki zrobił to 37 sekund..Fajne te dzieci co w 10 sekund robią
0 0

martu18

#3074015 Napisano: 01.02.2010 08:00:37
że nie mogłam wczoraj zasnąć,
że teraz zaspałam,
że miałam mieć dziś wolne, a nie mam emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: taaga20

#3074050 Napisano: 01.02.2010 08:14:00
stokrotka60 napisał(a):

kotzklasa napisał(a):

no a uzyskala do nasza wierna konkrsowiczka taaga20 tadam! mozecie sie udac na korepetycje. a jesli to nie ona to przepraszam, ale i tak zaszalala z wynikiem 10 sekund emotka

nie pierwszy to jej konkurs w ktorym oszukuje...do czego sie ludzie posuwaja o maskotke
emotka

a mnie wkurzacie wy! no i co z tego że mam 10 sekund ? jak są ci co mają po 0 sekund! moja 8 latka grała i zdobyła 10 sekund bo wie jak włączyć program spowalniający .. czemu się nie czepiacie tych co są przede mną ?? bo co?? nie znacie ich prawdziwych nicków z forum!! a ja następnym razem nie podpisze się swoim nickiem to się nie będziecie mnie czepiać!
a podpisała się córa moim nickiem bo to było celowo zrobione żebyście wiedzieli że i tak szans z oszustami nie mamy! a ja ze swoimi 10 sekundami i tak nie wygram!
0 0

Gość: iwciaj71

#3074077 Napisano: 01.02.2010 08:21:15
stokrotka60 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

iwciaj71 spamuje po pw
emotka jakby nie wiedziala ze od tego jest kliknijcie emotka

wiem żabciu od czego jest kliknięcie,ale nie jestem cały czas na forum a nie chciałabym nikogo pominąć z oddanie głosu a tak to mam na pw i jest w porządku-nie wpadłaś na to-
0 0

delfinka101

#3074081 Napisano: 01.02.2010 08:23:42
taaga20 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

kotzklasa napisał(a):

emotka

a mnie wkurzacie wy! no i co z tego że mam 10 sekund ? jak są ci co mają po 0 sekund! moja 8 latka grała i zdobyła 10 sekund bo wie jak włączyć program spowalniający .. czemu się nie czepiacie tych co są przede mną ?? bo co?? nie znacie ich prawdziwych nicków z forum!! a ja następnym razem nie podpisze się swoim nickiem to się nie będziecie mnie czepiać!
a podpisała się córa moim nickiem bo to było celowo zrobione żebyście wiedzieli że i tak szans z oszustami nie mamy! a ja ze swoimi 10 sekundami i tak nie wygram!

Ale czemu się tak unosisz..Ludzie pisali prawdę,że bez oszukiwania niemożna takiego czasu zrobić.Przeciez to logiczne,ze jak ktos w 0,001 3 obrazki zrobił to nie dosć ze oszust to jeszcze głupi.Swoja drogą i tak masz zdolne dziecko.Mój 8 latek nawet nie ma pojecia,że są programy do spowalniania czasu...Może dlatego ze my takich programów nie używamy...
0 0

anialistopad

#3074087 Napisano: 01.02.2010 08:25:32
a mnie wkurza mój mąż bo dzwoni do niego jakaś panienka a jak ja odbieram to kończy rozmowę , a mąż twierdzi , że to pomyłka.Wkurza mnie strasznie.
0 0

Gość: taaga20

#3074107 Napisano: 01.02.2010 08:30:49
delfinka101 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

kotzklasa napisał(a):

emotka

Ale czemu się tak unosisz..Ludzie pisali prawdę,że bez oszukiwania niemożna takiego czasu zrobić.Przeciez to logiczne,ze jak ktos w 0,001 3 obrazki zrobił to nie dosć ze oszust to jeszcze głupi.Swoja drogą i tak masz zdolne dziecko.Mój 8 latek nawet nie ma pojecia,że są programy do spowalniania czasu...Może dlatego ze my takich programów nie używamy...

unoszę bo żeście mnie na kozła ofiarnego wzięli! jak bym chciała oszukiwać to bym się swoim nickiem nie podpisywała!
stokrotka mnie wkurza! jak masz dowody na to że jakąś nagrodę zdobyłam oszukując to pokaż! a nie tu piszesz że nie pierwszy to jej konkurs w ktorym oszukuje ... a dobrze pamiętam jak pytałaś na pw a propo jakiegoś konkursu żeby pomóc ... ja chętnie wszystkim pomagam i staram się na pw odpisywać! ale ciebie zapisze sobie na czarnej liście - będziesz numerem 1!! emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3074110 Napisano: 01.02.2010 08:31:52
kaki76 napisał(a):

a mnie wkurza mój mąż bo dzwoni do niego jakaś panienka a jak ja odbieram to kończy rozmowę , a mąż twierdzi , że to pomyłka.Wkurza mnie strasznie.

zle mi sie to widzi emotka emotka
0 0

Gość: marecki62

#3074256 Napisano: 01.02.2010 09:24:47
taaga20 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

kotzklasa napisał(a):

emotka

emotka jasne;]

i dobrze ze ludzie sie czepiaja, moze w koncu ludzi zaczna sie wstydzic swoich oszustw...;]
0 0

Gość: katrin22

#3074268 Napisano: 01.02.2010 09:28:14
Wkurzają mnie niekt orzy ludzie z mojego otoczenia emotka
I znów sprawdza się moje przysłowie chcąc uszczęśliwić wszystkich, ponosisz klęskę emotka emotka
0 0

Gość: kasia9791

#3074282 Napisano: 01.02.2010 09:32:03
wkurza mnie nieziemsko że pracy nie mogę znaleźć wszędzie słyszędziękuję odezwiemy się emotka emotka i na tym się kończy, mam już tego dość emotka
0 0