Wkurza mnie...

anialistopad

#3075219 Napisano: 01.02.2010 02:24:33
no i wkurza mnie bo nie wiem co robić z tym fantem .konkretnie panienką co dzwoni
0 0

Gość: gosia16

#3075224 Napisano: 01.02.2010 02:26:26
no i wkurza mnie bo nie wiem co robić z tym fantem .konkretnie panienką co dzwoni

Panienka jak panienka lepiej zajmij się mężem emotka
0 0

anialistopad

#3075232 Napisano: 01.02.2010 02:29:59
ale jak , jeśli on twierdzi , że to pewnie pomnyłka i nie chce nic powiedzieć więcej
0 0

Gość: niuniu

#3075240 Napisano: 01.02.2010 02:31:28
dianek napisał(a):

Wkurza mnie to co piszą ludzie z 'moje dzisiejsze wygrane'... co to kogo obchodzi po co ja wygrywam ?! i czy sprzedaje czy nie ?!
i pretensje że wygrałam i sprzedaje.. a co mam kurde zrobić jak spalił mi się komputer, na nowy muszę wydać prawie 4000zł, jestem studentką i nie mam takiej kasy na zawołanie, a by pracować i zarobić muszę mieć sprawny komputer a go nie mam (i to tez mnie wkurza !) więc wygrywam i sprzedaje... a jak wygram części do kompa to sobie zostawię albo wymienię na takie które będą mi pasowały...

ehhhh... i zazdrość ludzka mnie tak strasznie wkurza... zazdrość której nie rozumiem, bo jestem ułomnym człowiekiem, który pierwsze co robi to się cieszy szczęściem innych a nie zazdrości... emotka i wkurza mnie moje czasem zbyt miękkie serce....

mnie też to bardzo wkurza i irytuje. ja tez miałam taką sytuację że wygrałam bardzo fajna nagrodę z której cieszyłaś sie chyba z tydzień ale nie miałam kasy na zapłacenie za szkołe więc musiałąm sprzedać wygraną. Do tej pory załuję i boję się żeby los się teraz ode mnie nie odwrócił ale są czasami takie sytuacje że trzeba sprzewdać nagrodę! inni niestety nie potrafia tego zrozumieć emotka
0 0

delfinka101

#3075242 Napisano: 01.02.2010 02:32:10
Mnie
alaalex40 napisał(a):

a wrecz mnie wkurw*a ze nie dziala poczta na tlenie a akurat musze odpisac na waznego maila emotka

tez wkurza..otwieram poczte juz ma się otworzyc i nagle..brak połaczenia z serwerem....masakra
0 0

Gość: gosia16

#3075250 Napisano: 01.02.2010 02:34:58
ale jak , jeśli on twierdzi , że to pewnie pomnyłka i nie chce nic powiedzieć więcej

Jak wyświetla się numer to łatwo ustalić, jak nie to podejrzane emotka
0 0

Gość: stokrotka60

#3075254 Napisano: 01.02.2010 02:39:54
taaga20 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

kotzklasa napisał(a):

no a uzyskala do nasza wierna konkrsowiczka taaga20 tadam! mozecie sie udac na korepetycje. a jesli to nie ona to przepraszam, ale i tak zaszalala z wynikiem 10 sekund emotka

nie pierwszy to jej konkurs w ktorym oszukuje...do czego sie ludzie posuwaja o maskotke
emotka

a mnie wkurzacie wy! no i co z tego że mam 10 sekund ? jak są ci co mają po 0 sekund! moja 8 latka grała i zdobyła 10 sekund bo wie jak włączyć program spowalniający .. czemu się nie czepiacie tych co są przede mną ?? bo co?? nie znacie ich prawdziwych nicków z forum!! a ja następnym razem nie podpisze się swoim nickiem to się nie będziecie mnie czepiać!
a podpisała się córa moim nickiem bo to było celowo zrobione żebyście wiedzieli że i tak szans z oszustami nie mamy! a ja ze swoimi 10 sekundami i tak nie wygram!

1. oszukujesz w konkursie bo uzywasz programu,niedopuszczalne to jest
2.mnie pomylilas z kims innym emotka
3. jestes na mojej liscie numer dwa emotka emotka emotka emotka
0 0

mio

#3075255 Napisano: 01.02.2010 02:40:17
co kogo obchodzi co robie z wygrana?moge ją nawet do kosza wyrzucic... bo jest Moja przez duze M
emotka wkurza mnie ze ludzie sie wtracaja czy ktos sprzedaje czy zostawia sobie,niedlugo jak ktos wygra balsam to beda pytania czy sprzedal czy nim tylek wysmarowal, bo jak tylko noge to za malo
emotka
0 0

Gość: niuniu

#3075272 Napisano: 01.02.2010 02:44:30
... do tych powyżej którzy oczerniają taagę20 - ale Wy macie problemy ludzie! weźcie się do roboty a nie wypisujecie takie rzeczy. Taaga20 jest z nami tak długo zawsze słuzy pomocą i jest fajna dopóki nie wygra tak? zamiast wypisywać takie głupoty i sprawiać przykrość jej i innym lepiej zapytać się swojego młodszego dziecka o dodatkowe funkcje w komputerze!
Proszę Was dajcie spokój z takimi obelgami, to naprawdę żenujące ... emotka
0 0

delfinka101

#3075283 Napisano: 01.02.2010 02:47:52
Mnie bardziej wkurza jak grają osoby na kilkanascie telefonow, nie kupią produktów a potem proponuja doładowanie za 30 zł w konkursie gdzie nagroda to 3000.
Ja sama gram o drobnostki aby potem wystawic na aukcje.Bez rożnicy na co potrzebna jest ta kasa,jezeli ktoś sprzedaje to albo w ten sposob zarabia zawodowo lub sprzedaje bo sytuacja go do tego zmusiła.Może taki zawód sobie wybrał;konkursomanniak..a wypłatę odbiera jak wygra i sprzeda.
Kilka osób strzela z siebie bogaczy(jak jedna taka co to ją na laptopa stac i smiala się ze mnie a sama sprzedaje kosmetyki po 3 zł)-to są wkurzające osoby. Ale widzę,ze coraz częsciej czyta się wiadomość; mąż stracił pracę, znowu jestem bezrobotna.Nikt z nadmiaru bogactwa nie sprzedaje, bo takie osoby ktore są juz bardzo bogate oddają bezinteresownie innym ale nie chwalą się tym na forum.Reszta która wygrywa i sprzedaje ma do tego prawo.Więcej wyrozumiałości..byle uczciwie wygrywały
0 0

Gość: dianek

#3075288 Napisano: 01.02.2010 02:49:34
niuniu napisał(a):

... do tych powyżej którzy oczerniają taagę20 - ale Wy macie problemy ludzie! weźcie się do roboty a nie wypisujecie takie rzeczy. Taaga20 jest z nami tak długo zawsze słuzy pomocą i jest fajna dopóki nie wygra tak? zamiast wypisywać takie głupoty i sprawiać przykrość jej i innym lepiej zapytać się swojego młodszego dziecka o dodatkowe funkcje w komputerze!
Proszę Was dajcie spokój z takimi obelgami, to naprawdę żenujące ... emotka

brak wiedzy ludzi o komputerze też mnie wkurza nieziemsko.. zbluzgają kogoś że jest oszustem, bo ma czas w grze 3 razy lepszy od innej osoby a nie mają pojęcia na przykład że moga sobie zwiększyć prędkość myszki czy klawiatury i grać szybciej emotka
nie mówie teraz o sytuacji z taaga20 bo nie znam sprawy ale ogólnie, o sytuacjach które uż tutaj wielokrotnie miały miejsce...
0 0

Gość: spin

#3075312 Napisano: 01.02.2010 03:03:57
dzis sie wkurzylem na drogerie natura - okazalo sie ze w konkursie na karte swiateczna nagle jest inna lista zwyciezcow niz byla jeszcze 2-3 tyg. temu emotka
0 0

fryteczka

#3075344 Napisano: 01.02.2010 03:16:51
a mnie wkurza ze najechalicie na taaga20 .. ja tez jestem w 1 dziesiatce tylko nie pod znajomym dla Was @ .. i mam w nosie co powiecie ale kazdy kto ma szanse na wygrana ja wykorzystuje..1 nabijaja glosy , inni 'wpisujaliczby z kosmosu a inni majstruja i maja czasy..to nie wina uczestnikow tylko organizatorow ktorzy nie umieja zabezpieczyc konkow
0 0

fryteczka

#3075351 Napisano: 01.02.2010 03:19:16
wkurza mnie jeszcze ze forum konkursy na forum zamienilo sie w smietnik -kliknijcie .. kiedys konkursy wygladaly inaczej a nie osoba ktora odda najwiecej klikow dostanie dlugopis
0 0

ziolko

#3075375 Napisano: 01.02.2010 03:29:10
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie jeszcze ze forum konkursy na forum zamienilo sie w smietnik -kliknijcie .. kiedys konkursy wygladaly inaczej a nie osoba ktora odda najwiecej klikow dostanie dlugopis

dlatego jest konkursy na forum 2? emotka tam jest tak jak kiedyś było na tym pierwszym

poza tym też mnie to wkurzało, ale teraz już tam nie zaglądam emotka
0 0

Gość: marecki62

#3075378 Napisano: 01.02.2010 03:30:03
fryteczka napisał(a):

a mnie wkurza ze najechalicie na taaga20 .. ja tez jestem w 1 dziesiatce tylko nie pod znajomym dla Was @ .. i mam w nosie co powiecie ale kazdy kto ma szanse na wygrana ja wykorzystuje..1 nabijaja glosy , inni 'wpisujaliczby z kosmosu a inni majstruja i maja czasy..to nie wina uczestnikow tylko organizatorow ktorzy nie umieja zabezpieczyc konkow

no toz pewnie, to wszystko jest wina wszystkich dookoła tylko nie oszustów. Czyli jak nikt nie pilnuje to mozna oszukiwac? Ze sklepu tez kradniesz jak nikt nie patrzy? Bo zabezpieczenia sa slabe? Pytanie retoryczne to było oczywiście. Nagle wszyscy maja wolne komputery i przyspieszone myszki... bez przesady ludzie. Sami siebie oszukujecie. Nie mówie o wszystkich oczywiście.
0 0

fryteczka

#3075379 Napisano: 01.02.2010 03:30:24
ziolko napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dlatego jest konkursy na forum 2? emotka tam jest tak jak kiedyś było na tym pierwszym

poza tym też mnie to wkurzało, ale teraz już tam nie zaglądam emotka

wlasnie annb mi na pw napisala..nawet nie wiedzialam ze jest 2 top emotka

a w temacie : wkurza mnie ,ze mam malo czasu i nie wiem co sie na forum dzieje
0 0

ziolko

#3075380 Napisano: 01.02.2010 03:31:11
delfinka101 napisał(a):

Mnie bardziej wkurza jak grają osoby na kilkanascie telefonow, nie kupią produktów a potem proponuja doładowanie za 30 zł w konkursie gdzie nagroda to 3000.
Ja sama gram o drobnostki aby potem wystawic na aukcje.Bez rożnicy na co potrzebna jest ta kasa,jezeli ktoś sprzedaje to albo w ten sposob zarabia zawodowo lub sprzedaje bo sytuacja go do tego zmusiła.Może taki zawód sobie wybrał;konkursomanniak..a wypłatę odbiera jak wygra i sprzeda.
Kilka osób strzela z siebie bogaczy(jak jedna taka co to ją na laptopa stac i smiala się ze mnie a sama sprzedaje kosmetyki po 3 zł)-to są wkurzające osoby. Ale widzę,ze coraz częsciej czyta się wiadomość; mąż stracił pracę, znowu jestem bezrobotna.Nikt z nadmiaru bogactwa nie sprzedaje, bo takie osoby ktore są juz bardzo bogate oddają bezinteresownie innym ale nie chwalą się tym na forum.Reszta która wygrywa i sprzedaje ma do tego prawo.Więcej wyrozumiałości..byle uczciwie wygrywały

echh... też jestem bez pracy i bez kasy... i wkurza mnie, że nie mogę nic sprzedac na allegro... nawet za 1/3 ceny emotka kurcze blade.. za darmo mam oddawać??
0 0

anialistopad

#3075384 Napisano: 01.02.2010 03:34:48
gosia16 napisał(a):

wyświetla się dzwoniłam ale nikt nie odbiera
0 0

fryteczka

#3075387 Napisano: 01.02.2010 03:37:08
kaki76 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

wyświetla się dzwoniłam ale nikt nie odbiera

jak nie odbiera to pewnie naprawde byla pomylka i tamta os.nie odbiera od nieznajomego numeru emotka tak trzeba myslec o
0 0