Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14189
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: gosia16
Panienka jak panienka lepiej zajmij się mężem
anialistopad
Postów 14189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: niuniu
mnie też to bardzo wkurza i irytuje. ja tez miałam taką sytuację że wygrałam bardzo fajna nagrodę z której cieszyłaś sie chyba z tydzień ale nie miałam kasy na zapłacenie za szkołe więc musiałąm sprzedać wygraną. Do tej pory załuję i boję się żeby los się teraz ode mnie nie odwrócił ale są czasami takie sytuacje że trzeba sprzewdać nagrodę! inni niestety nie potrafia tego zrozumieć
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez wkurza..otwieram poczte juz ma się otworzyc i nagle..brak połaczenia z serwerem....masakra
Gość: gosia16
Jak wyświetla się numer to łatwo ustalić, jak nie to podejrzane
Gość: stokrotka60
1. oszukujesz w konkursie bo uzywasz programu,niedopuszczalne to jest
2.mnie pomylilas z kims innym
3. jestes na mojej liscie numer dwa
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: niuniu
Proszę Was dajcie spokój z takimi obelgami, to naprawdę żenujące ...
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sama gram o drobnostki aby potem wystawic na aukcje.Bez rożnicy na co potrzebna jest ta kasa,jezeli ktoś sprzedaje to albo w ten sposob zarabia zawodowo lub sprzedaje bo sytuacja go do tego zmusiła.Może taki zawód sobie wybrał;konkursomanniak..a wypłatę odbiera jak wygra i sprzeda.
Kilka osób strzela z siebie bogaczy(jak jedna taka co to ją na laptopa stac i smiala się ze mnie a sama sprzedaje kosmetyki po 3 zł)-to są wkurzające osoby. Ale widzę,ze coraz częsciej czyta się wiadomość; mąż stracił pracę, znowu jestem bezrobotna.Nikt z nadmiaru bogactwa nie sprzedaje, bo takie osoby ktore są juz bardzo bogate oddają bezinteresownie innym ale nie chwalą się tym na forum.Reszta która wygrywa i sprzedaje ma do tego prawo.Więcej wyrozumiałości..byle uczciwie wygrywały
Gość: dianek
brak wiedzy ludzi o komputerze też mnie wkurza nieziemsko.. zbluzgają kogoś że jest oszustem, bo ma czas w grze 3 razy lepszy od innej osoby a nie mają pojęcia na przykład że moga sobie zwiększyć prędkość myszki czy klawiatury i grać szybciej
nie mówie teraz o sytuacji z taaga20 bo nie znam sprawy ale ogólnie, o sytuacjach które uż tutaj wielokrotnie miały miejsce...
Gość: spin
fryteczka
Postów 4247
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
fryteczka
Postów 4247
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego jest konkursy na forum 2?
poza tym też mnie to wkurzało, ale teraz już tam nie zaglądam
Gość: marecki62
no toz pewnie, to wszystko jest wina wszystkich dookoła tylko nie oszustów. Czyli jak nikt nie pilnuje to mozna oszukiwac? Ze sklepu tez kradniesz jak nikt nie patrzy? Bo zabezpieczenia sa slabe? Pytanie retoryczne to było oczywiście. Nagle wszyscy maja wolne komputery i przyspieszone myszki... bez przesady ludzie. Sami siebie oszukujecie. Nie mówie o wszystkich oczywiście.
fryteczka
Postów 4247
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
wlasnie annb mi na pw napisala..nawet nie wiedzialam ze jest 2 top
a w temacie : wkurza mnie ,ze mam malo czasu i nie wiem co sie na forum dzieje
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
echh... też jestem bez pracy i bez kasy... i wkurza mnie, że nie mogę nic sprzedac na allegro... nawet za 1/3 ceny
anialistopad
Postów 14189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyświetla się dzwoniłam ale nikt nie odbiera
fryteczka
Postów 4247
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
jak nie odbiera to pewnie naprawde byla pomylka i tamta os.nie odbiera od nieznajomego numeru