Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: asiasia
Nie, to twój jest fajny i sprytny bo 37 sekund to swietny czas.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym wkurza mnie ze nie chce mi sie robic nic
Gość: gosia16
a mnie wkurza mój mąż bo dzwoni do niego jakaś panienka a jak ja odbieram to kończy rozmowę , a mąż twierdzi , że to pomyłka.Wkurza mnie strasznie.
Jasne,pomylic się można tylko raz
Gość: basiasiwek28
Szkoda ,ze dzieci nie mają tu żadnych szans moje osiągają 42 i 57 sek a mają 8 i 5 lat.....
no cóż takie jest życie......
Gość: beata82roksana82
moja córka lat 6 osiąga wynik ok.50 sek a bardzo lubi układać różnego rodzaju puzzle
Gość: basiasiwek28
....i teraz spróbuj wytłumaczyć dziecku ,że nie jest najgorsze...i dlaczego nigdy mu się nie udaje
Gość: tato999
ludzie są zirytowani spamem a ja nie rozumiem po co się denerwować na coś na co się nie ma wpływu
anialistopad
Postów 14189
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie czarno to widzę
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: jenny21
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie lubię jak ktoś mi spamuje skrzynkę
często czekam na ważną odp czy wiadomość a tu jakieś bzdety
Od tego jest odpowiedni wątek i kto chce to klika
Dobrze, że nie wszyscy spamują i rozumieją , że nie każdy ma ochotę otrzymywać tego typu wiadomości
Rozumiem proszenie o głosy wśród znajomych z forum
ale żeby tak od razu wysyłać do wszystkich
Gość: sophie
A no ten teges
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziala
Gość: lovcia88
Ja tez nie mam z poczta problemu
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zlosliwosc rzeczy martwych
Gość: marmoladella
U was działa, bo nie macie ważnej korespondencji do wysłania
aurora81
Postów 218
Data rejestracji 27.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kasiaj110
może być lincz ale też mnie troszki to denerwuje że ledwo paczka w domu , jeszcze nie otwarta a już na sprzedaż ,
Synek śpi a ja na diecie i mi kiszki marsza grają... dajcie batonik!!!!!
Gość: dianek
i pretensje że wygrałam i sprzedaje.. a co mam kurde zrobić jak spalił mi się komputer, na nowy muszę wydać prawie 4000zł, jestem studentką i nie mam takiej kasy na zawołanie, a by pracować i zarobić muszę mieć sprawny komputer a go nie mam (i to tez mnie wkurza !) więc wygrywam i sprzedaje... a jak wygram części do kompa to sobie zostawię albo wymienię na takie które będą mi pasowały...
ehhhh... i zazdrość ludzka mnie tak strasznie wkurza... zazdrość której nie rozumiem, bo jestem ułomnym człowiekiem, który pierwsze co robi to się cieszy szczęściem innych a nie zazdrości...