Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katjen27
Po co taki tytuł, skoro wystarczy pierścionek na paluszku, wycieczka, info o sprzedaży nagrody - i mamy po tysiąckroć gratulacji / gratek / tudzież życzeń szczęścia, ewentualnie słowny lincz...
Q..a, toć nie koncert życzeń, czy wokanda sądowa...
Niechże się każdy swoim tyłkiem zajmie, a nie do innych zagląda !
To mnie własnie wqrza - ten bajzel !
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po to jest ten wątek, żeby się pochwalić wygranymi
rozumiem jeżeli to by były posty typu kliknijcie mi, a nie gratulacje..
Powinnaś cieszyć się razem z innymi, a nie zazdrościć...
merp
toudikot
Postów 1091
Data rejestracji 20.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w styczniu zawsze jest kiepsko w handlu, sprzedaz w koncu ruszy
Zacznij czytać ze zrozumieniem - ja rozumiem gratulacje przy okazji konkretnego i na temat wpisu, ale nie ten bałagan, który teraz tam panuje.
Zobacz, bo może nie zaglądałeś.
Zazdrość ? Nie do mnie gadki tego typu...
Gość: kochaniutka
ziółko a co sprzedajesz??:)
Wkurza mnie że nie mogę ostatanio nic wygrac
Z chęcią czytam o nagrodach, ale zanim przebrnę przez gratki i lincz - to trochę trwa...
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh patrzac po Twoich punktach karnych tez zasmiecalas
visserarthur
Postów 4185
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
zgadzam sie, zalozcie watek gratuluję
Ps: nie zazdroszcze... zeby nie bylo...
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Zaśmieciłam dwukrotnie (kiedy jeszcze służby działały) w temacie 'Wyniki' - odpowiadając na pytania dot. konkretnego konkursu. To nie były gratki, czy obrażanie kogoś...
Gwoli ścisłości - karniaki dostało wówczas wiele osób
Ty, jak widzę, też nie jesteś 'klarowna'
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to tez bylo zasmiecanie, zgadza sie niechcacy (poniosly mnie emocje
w temacie tez mnie wkurza takie zasmiecanie i wiem ze innych tez wkurza dlatego teraz sie pilnuje i innym tego zycze
poza tym wkurza mnie ze glowa mnie booolii
mio
Postów 658
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez tak mialam jak bylam w ciąży
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnei sąsiad jest wredną kreaturą, nie obrażaj pieska
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz mężowi, żeby nie rżnął głupa!
Gość: awi
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sasiad moze byc to pies jest wredny bo w ciagu tygodnia probował mnie ugrysc 5 razy biega po ulicy i goni dzieci , moja mała boi sie chodzic do szkoły przez tego wrednego psa . Biega po ulicy i ludzi straszy . Jak sie wk.... to zadzwonie to strazy miejskiej .
Gość: gosia16
Cytat gosia16:
Cytat
ale jak , jeśli on twierdzi , że to pewnie pomnyłka i nie chce nic powiedzieć więcej
Jak wyświetla się numer to łatwo ustalić, jak nie to podejrzane
wyświetla się dzwoniłam ale nikt nie odbiera
Powiedz mężowi, żeby nie rżnął głupa!
A ja bym zaufała kobiecej intuicji jak coś ci sie wydaje że jest nie tak ,to trzeba to dogłębnie sprawdzić i już