Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: js28
niestety, w naszym kraju ludzie żywią się sensacją, śmiercią, czyimś nieszczęściem. Gdyby ludzie tego nie czytali,nie kupowali, żadna gazeta czy strona w necie nigdy by tego nie opublikowała. Przykre, ale prawdziwe
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a czy jezyk jest wazny?
czuje tu dyskryminacje....
alaalex40 i luk1990
Gość: bruce
słuchaj, dawaj tu namiary na tego gościa: zaraz się nim zajmiemy !...
szlag trafia (i wszystko wkurza!) przy takim chamstwie!
trzeba uważać na takich oszustów!
Gość: mrilka
Ten konkurs też mnie wkurza, ale przede wszystkim dlatego, że w trakcie trwania konkursu zmienili zasady.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Mieli wybrać 40 zwycięzców ze 100 osób z najwyższą średnią, a teraz jest 40 osób z 250.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba miec naprawde dobre zdjecie....:( zeby cos sensownego wygrac
Gość: tomtu
wyslalem jej kod 5zł z wygranych w zapunktowanych a ona w zamian miala zarejestrowac sie na lockerz
a teraz twierdzi, ze nie zna angielskiego i nie umie przejsc procesu rejestracji!!!
A ja sie pytam czego tam nie mozna umiec???
Uwazajcie na tą cwaniare!!!
Gość: zeida
Już nie pamiętam, kiedy miałam od nich testowanie czegoś !!!
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie miałam nigdy
Gość: cobra176
ech....
:(
ja też jeszcze nigdy nie miałam
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze zna ktos jakies dobre dyski do laptopow? tzn nie musi byc super bo nie potrzebuje duzo miejsca wlasciwie tylko do neta, zdjec itp
jestem zielona w tym temacie a znajac zycie w sklepie mi wcisna nie wiadomo co juz wole przez neta kupic ;(
nie mam ostatnio szczescia
Gość: js28
nie martw się, ja widocznie też nie potrzebuję testować szamponu do włosów i też mnie to wkurza
fryteczka
Postów 4247
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
e tam.tak samo bylo w konkursie na glosy potwierdzone @ ..pamietacie?wlasna czekolada.. tez niby mieli wybrac a wygrali Ci co mieli najwiecej glosow
Gość: arta
MARIOLU, PRZEPRASZAM
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tekla
hehe mam to samo
Gość: kasia9791
slavek
Postów 1726