Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cytrynkowa
Gość: cobra176
Chorerne zaklęte koło
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: ati88
zawsze ktos bedze oszukiwał w konkursach klikanych, albo zaniżał, do tego juz przyzwyczaiłam.. choć mnie to też wkurza
a najbardziej mnie wkurza to że nigdzie nie moge znaleźć dużych promocyjnych opakowań tic-taków
pozatym wkurzają mnie osoby, które mają inne zdanie na dany temat niż ja sama, nie potrafia zaakceptowac i przyjać do wiadomosci, ze ja tak myśle choc moge sie mylić, mam do tego prawo, a one na siłę chcą abym zmeniła zdanie , badz poglady .. myslała i miała taką samą opinię na dany temat
wkurzaja mnie osoby, które udaja kogoś kim nie są i myślą że są fajne.. ciągra gra..
na koniec chciałabym dodać iż bardzo wkurzyłam sie na samą siebie, bo zawszę zapominam zagrać na rossnecie o danej godzine i tylko sie zmarnuja paragony.
no i chyba już nic więcej mnei nie wkurza
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tym rosnetem tez sie wkurzam, bo zestaw nivea kupilam przed ogłoszeniem go na samym rosnecie... ostatnio mnie wkurza to ze nie mam na nic czasu, i wkurza mnie tez to ze myslałam ze w tym tyg wygram na colgate ale ktos umiejetnie poobnizał punkty , i wkurzam sie ze nie mam ip zmiennego i nie potrafie oszukiwac;)
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee tam nie wkurzaj się zmienne ip jest fajne na początku...a mnie się już odechciało klikania:/ nie opłaca się....ale cholerstwo wciąga i tak i to mnie wkurza.A zmienne ip...to nie wszystko trzeba miec cholernie dużo czasu jeszcze do tego...i
Gość: ola2493
Już chyba zrobili porządek,jesteś na 2 miejscu
Gość: mariolakal
Gość: kasia9791
Niestety mam ten sam wkurzający problem (brak pracy)
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
sambolera
Postów 3757
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: aneti
czyżby kurnik
Gość: incantare
A maść majerankową znasz? U nas sprawdza się super:)
Gość: taleksander
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To wejdź jeszcze raz do łóżka i wstań prawą nogą !
Podobno pomaga !
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie tak samo wkurza Emalia. Wyników brak, a miały być 21 stycznia, nie odpisują na maile
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z gildią na pewno
https://www.refun...ros/10zlotychnastart