Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3079932 Napisano: 03.02.2010 10:11:41
marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A mnie tak samo wkurza Emalia. Wyników brak, a miały być 21 stycznia, nie odpisują na maile emotka emotka

Może to dlatego, że z tym konkursem onet ma wiele wspólnego emotka

Zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że to jest właśnie przyczyną takiego opóźnienia. emotka
0 0

Gość: meeyka

#3079953 Napisano: 03.02.2010 10:19:02
a mnie wkurza moje przeziebienie - katar mam taki, ze nie nadazam wycierac emotka emotka emotka
0 0

avatea

#3079962 Napisano: 03.02.2010 10:23:07
ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A mnie tak samo wkurza Emalia. Wyników brak, a miały być 21 stycznia, nie odpisują na maile emotka emotka

Zaczynam utwierdzać się w przekonaniu, że to jest właśnie przyczyną takiego opóźnienia. emotka

ja tam wysłałam maileprzypominające ale nawet nie odpowiadają:(

a może na onet wysłać? macie jakiś sprawdzonym mail na reklamacje konkursowe?

już wolałabym wiedzieć, że nie wygrałam niż dalej być w niepewności...
zwłaszcza, że garnki miałyprzygodę i muszę kupić nowe...
0 0

zaczytana-pola

#3079974 Napisano: 03.02.2010 10:27:17
avatea napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ja tam wysłałam maileprzypominające ale nawet nie odpowiadają:(

a może na onet wysłać? macie jakiś sprawdzonym mail na reklamacje konkursowe?

już wolałabym wiedzieć, że nie wygrałam niż dalej być w niepewności...
zwłaszcza, że garnki miałyprzygodę i muszę kupić nowe...

Nie wiem, czy onet coś poradzi. Pisałam do nich w sprawie nieotrzymanej nagrody, chcieli dane adresowe, podałam, po miesiącu znów napisałam, że jeszcze nagrody nie otrzymałam i cisza... Nie wiem czy cokolwiek to da.
0 0

bridget

#3080153 Napisano: 03.02.2010 11:40:50
ola2493 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza konkurs smiejzelkowy klikany , nie ma uczciwosci... skad kurde pojawiaja sie ludzie z taka iloscia głosów nie pochodzacy z naszego forum klikanego, gdzie z 1 meila mozna oddac max 10 głosów, a oni wczoraj konto zalozone i dodany zelek a juz ponad 200 maja:/ i tym sposobem ... szkoda gadac:/ Po prostu sie wkurzyłam, kilka dni zmarnowanych ...od tyle

Już chyba zrobili porządek,jesteś na 2 miejscu

byłam na 2 tzn nadal jestem ale pewnie krótko , emotka bo ni stad nadciaga watacha osób nie pochodzacych stad i klikajacych po 140 głosów dziennie:/
0 0

bridget

#3080159 Napisano: 03.02.2010 11:42:19
ola2493 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza konkurs smiejzelkowy klikany , nie ma uczciwosci... skad kurde pojawiaja sie ludzie z taka iloscia głosów nie pochodzacy z naszego forum klikanego, gdzie z 1 meila mozna oddac max 10 głosów, a oni wczoraj konto zalozone i dodany zelek a juz ponad 200 maja:/ i tym sposobem ... szkoda gadac:/ Po prostu sie wkurzyłam, kilka dni zmarnowanych ...od tyle

ech tylko człowiek sie stara , a i tak zostaje z niczym, po 100 razy sobie mowie dosc konków klikanych a i tak wracam.....
0 0

Gość: cytrynkowa

#3080214 Napisano: 03.02.2010 12:03:01
keiti78zg napisał(a):

ola2493 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ech tylko człowiek sie stara , a i tak zostaje z niczym, po 100 razy sobie mowie dosc konków klikanych a i tak wracam.....

he he wiem wiem tak to jest niestety:) tez mnie to wkurza, i jeszcze ból głowy:(
0 0

Reni

#3080229 Napisano: 03.02.2010 12:07:47
Reni napisał(a):

Dzisiaj wszystko mnie wkurza... emotka Wstałam lewą nogą i jestem zła jak osa emotka emotka emotka

emotka emotka emotka teraz to juz nie jestem wkurzona tylko wkurw...a emotka wlasnie dowiedziałam sie, że przegapiłam termin składania dokumentów na podyplomówkę emotka emotka
0 0

Gość: polec

#3080243 Napisano: 03.02.2010 12:14:50
Reni napisał(a):

Reni napisał(a):

Dzisiaj wszystko mnie wkurza... emotka Wstałam lewą nogą i jestem zła jak osa emotka emotka emotka

emotka emotka emotka teraz to juz nie jestem wkurzona tylko wkurw...a emotka wlasnie dowiedziałam sie, że przegapiłam termin składania dokumentów na podyplomówkę emotka emotka

gdzie ?, na UP ??
0 0

Reni

#3080261 Napisano: 03.02.2010 12:20:51
polec napisał(a):

Reni napisał(a):

Reni napisał(a):

gdzie ?, na UP ??

taaaaa emotka termin jest do 05.02 a ja jestem poza Krk i nie mam szans dostarczyć dokumentow do konca tygodnia emotka nie wiem dlaczego, ale ubzdurałam sobie termin 15.02 emotka chyba wzielam sobie tą datę z kosmosu... emotka jestem tak zła na siebie, że mam ochotę lapkiem walnąć, wrrrrr!!!emotka emotka emotka
0 0

sambolera

#3080423 Napisano: 03.02.2010 01:12:49
irytuje mnie czytanie tekstów z błędami ortograficznymi, czasami aż do końca przeczytać nie mogę...

polecam

http://bykom-stop.avx.pl/
0 0

Gość: moniaainom

#3080439 Napisano: 03.02.2010 01:17:57
Reni napisał(a):

polec napisał(a):

Reni napisał(a):

Reni napisał(a):

gdzie ?, na UP ??

taaaaa emotka termin jest do 05.02 a ja jestem poza Krk i nie mam szans dostarczyć dokumentow do konca tygodnia emotka nie wiem dlaczego, ale ubzdurałam sobie termin 15.02 emotka chyba wzielam sobie tą datę z kosmosu... emotka jestem tak zła na siebie, że mam ochotę lapkiem walnąć, wrrrrr!!!emotka emotka emotka

Przecież możesz wysłać i liczy się data wysyłki. Tak przynajmniej było zawsze na UJ. UP to jest AP?
0 0

Gość: mariolakal

#3080504 Napisano: 03.02.2010 01:42:56
aneti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że od trzech dni wchodzę tylko na forum przeczytać wiadomości bo ciągle gram w tysiąca i strasznie się uzależniłam... Przez przypadek znalazłam tę stronkę, a właściwie dzięki kilku forumowiczom bo mnie wciągnęli w kalambury i teraz wyjść stamtąd nie mogę... Gram całymi nocami... emotka I jeszcze mnie wkurza nowa szata wiadomości na PW...

czyżby kurnik emotka emotka ja wpadłam w te same sidła emotka

kurnik, kurnik... Teraz żyć bez niego nie moge... emotka
0 0

Gość: bezet

#3080531 Napisano: 03.02.2010 01:54:12
zapunktowani, już miesiąc czekam na lunch boxa emotka
0 0

Gość: tato999

#3080539 Napisano: 03.02.2010 01:56:27
mariolakal napisał(a):

aneti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że od trzech dni wchodzę tylko na forum przeczytać wiadomości bo ciągle gram w tysiąca i strasznie się uzależniłam... Przez przypadek znalazłam tę stronkę, a właściwie dzięki kilku forumowiczom bo mnie wciągnęli w kalambury i teraz wyjść stamtąd nie mogę... Gram całymi nocami... emotka I jeszcze mnie wkurza nowa szata wiadomości na PW...

ciężko jest żyć z uzależnieniem a jeszcze ciężej kiedy się jest go świadomym a dalej się w nie brnie

trzeba znaleźć w sobie siłę aby nie wchodzić na kurnik przecież jesteśmy silniejsi od tego co nas pochłania i to my powinniśmy kierować swoim zyciem a nie jakaś gra

powodzenia emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#3080541 Napisano: 03.02.2010 01:58:20
bezet napisał(a):

zapunktowani, już miesiąc czekam na lunch boxa emotka

ja od 10 grudnia na torbę czekam..Też sie wkurzam
0 0

bridget

#3080547 Napisano: 03.02.2010 01:59:41
tato999 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aneti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ciężko jest żyć z uzależnieniem a jeszcze ciężej kiedy się jest go świadomym a dalej się w nie brnie

trzeba znaleźć w sobie siłę aby nie wchodzić na kurnik przecież jesteśmy silniejsi od tego co nas pochłania i to my powinniśmy kierować swoim zyciem a nie jakaś gra

u mnie kurnik rzadził jak byłam na studiach ponad 7-9 lat temu i jakos mi sie przejadł
0 0

Gość: ciekawski89

#3080590 Napisano: 03.02.2010 02:17:41
Nie wkurza tylko wkur... !

PingwinFight emotka Od dwóch dni nikt odpowiedzialny za ten konkurs nie jest dostępny a Xboxa jak nie było tak nie ma ! Wrrrrr
0 0

Gość: evja

#3080593 Napisano: 03.02.2010 02:19:32
Wkurza mnie kurier GLS. Już na wszystkie sposoby próbuje jakoś obraźliwie rozszyfrować ten skrót. Podróżuje od piątku z moją paczką!! Wstrętny potwór.
0 0

Gość: aleks21

#3080602 Napisano: 03.02.2010 02:21:26
keiti78zg napisał(a):

tato999 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aneti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

u mnie kurnik rzadził jak byłam na studiach ponad 7-9 lat temu i jakos mi sie przejadł

ja mam problem z puzzlami emotka Wciągnęło mnie cholerstwo jak nie wiem. Chciałam kupić w sklepie takie normalne ale moje dziecko by pewnie część zjadło emotka Więc znalazłam w necie no i teraz wyjść z nich nie mogę. Wkurza mnie to strasznie...
0 0