Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#3080614 Napisano: 03.02.2010 02:25:53
A mnie wciągnął mahjong, zaraz też sobie pogram,korzystam, że mogę. Posti mahjong.
0 0

dawidekk

#3080951 Napisano: 03.02.2010 04:32:24
Wkurza mnie HBO emotka
Nareszcie dali łaskawie wyniki na Stojaka II - u mnie brak maila emotka emotka a dałem odpowiedź chwilę po tym jak się ukazał link w topie teraz emotka
0 0

zuzkaa

#3080964 Napisano: 03.02.2010 04:35:53
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie HBO emotka
Nareszcie dali łaskawie wyniki na Stojaka II - u mnie brak maila emotka emotka a dałem odpowiedź chwilę po tym jak się ukazał link w topie teraz emotka

mnie również to wkurza bo też mam taką samą sytuację emotka
0 0

annna84

#3081010 Napisano: 03.02.2010 04:54:32
zuzkaa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie HBO emotka

mnie również to wkurza bo też mam taką samą sytuację emotka

Ja się nawet nie zastanawiam nad tym kiedy wysłałam odpowiedź, bo po konku Czysta krew niczego dobrego się po nich nie spodziewam. emotka Nikt mnie od dawna tak nie wkurzył jak oni. W Czystej krwiI miałam dużo punktów, ale nie wygrałam, bo niby wynik się nie zapisał. W edycji specjalnej też miałam dużo pkt. i teoretycznie wygrałam. Ale samo znalezienie się na liście zwycięzców średnio mnie satysfakcjonuje, bo żadnego maila z prośbą o dane nie dostałam, zresztą nie tylko ja. emotka Oczywiście mój mail z prośbą o wyjaśnienie sytuacji pozostaje bez odpowiedzi. Nienawidzę HBO. emotka
0 0

Gość: gosia16

#3081019 Napisano: 03.02.2010 05:00:04
Mam tylko nadzieję że do II edycji to nie ja dawałam linka (już nie pamiętam) bo u mnie ani jednego kubka emotka To by wskazywało że już nie wygram na swoje maile.
0 0

Gość: gosia16

#3081030 Napisano: 03.02.2010 05:05:30
Mam tylko nadzieję że do II edycji to nie ja dawałam linka (już nie pamiętam) bo u mnie ani jednego kubka To by wskazywało że już nie wygram na swoje maile.

Przejrzałam swoje posty -to chyba nie ja czyli może się po prostu nie załapałam emotka
0 0

kalisto1986

#3081036 Napisano: 03.02.2010 05:09:10
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie HBO emotka

tam chyba było mniej nagród niz zwykle wiec rozeszły się pewnikiem migiem emotka
0 0

Gość: malpka

#3081038 Napisano: 03.02.2010 05:09:15
aleks21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

tato999 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

aneti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że od trzech dni wchodzę tylko na forum przeczytać wiadomości bo ciągle gram w tysiąca i strasznie się uzależniłam... Przez przypadek znalazłam tę stronkę, a właściwie dzięki kilku forumowiczom bo mnie wciągnęli w kalambury i teraz wyjść stamtąd nie mogę... Gram całymi nocami... emotka I jeszcze mnie wkurza nowa szata wiadomości na PW...

czyżby kurnik emotka emotka ja wpadłam w te same sidła emotka

kurnik, kurnik... Teraz żyć bez niego nie moge... emotka

ciężko jest żyć z uzależnieniem a jeszcze ciężej kiedy się jest go świadomym a dalej się w nie brnie

trzeba znaleźć w sobie siłę aby nie wchodzić na kurnik przecież jesteśmy silniejsi od tego co nas pochłania i to my powinniśmy kierować swoim zyciem a nie jakaś gra

powodzenia emotka emotka emotka

u mnie kurnik rzadził jak byłam na studiach ponad 7-9 lat temu i jakos mi sie przejadł

ja mam problem z puzzlami emotka Wciągnęło mnie cholerstwo jak nie wiem. Chciałam kupić w sklepie takie normalne ale moje dziecko by pewnie część zjadło emotka Więc znalazłam w necie no i teraz wyjść z nich nie mogę. Wkurza mnie to strasznie...

ja kiedyś na kurniku nałogowo grałam w mahjonga, potem przerzuciłam się na literaki, wciągają na maksa emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3081040 Napisano: 03.02.2010 05:10:11
dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie HBO emotka

Hej, możecie dać linka do wyników??? Nie mogę się do nich dokopać.
Dzięki emotka
0 0

dawidekk

#3081056 Napisano: 03.02.2010 05:16:14
cudaczek napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie HBO emotka

Hej, możecie dać linka do wyników??? Nie mogę się do nich dokopać.
Dzięki emotka

tutaj wyników nie ma stronce chyba, tylko mailem powiadamiali
0 0

Gość: potworkaa

#3081093 Napisano: 03.02.2010 05:29:07
jestem wsciekla na polska prase i jej bezczelnosc...za to, ze pokazala zdjecie rozkladajacych sie zwlok wyjetych z trumny Olewnika.... emotka emotka
czy w tym kraju istnieje jeszcze jakies poszanowanie godnosci ludzkiej???
0 0

Gość: incantare

#3081104 Napisano: 03.02.2010 05:32:45
potworkaa napisał(a):

jestem wsciekla na polska prase i jej bezczelnosc...za to, ze pokazala zdjecie rozkladajacych sie zwlok wyjetych z trumny Olewnika.... emotka emotka

O Boże, dobrze, że tego nie widzialam, już chyba wszystkie granice są przekroczone
0 0

iinneess

#3081107 Napisano: 03.02.2010 05:34:45
Wkurza mnie koleś, który od 3 tygodni mnie zwodzi, że podpisze ze mną umowę o pracę... emotka
Jaka jestem wściekła, że poświęciłam ch***** tyle swojego czasu, zdrowia i kasy... Naiwna jestem...
Ale kto postąpiłby inaczej na moim miejscu, żyć za coś trzeba, a utrzymuję się sama.
emotka
0 0

martu18

#3081125 Napisano: 03.02.2010 05:40:52
wkurza mnie, że czekam na te wyniki z zimy mistrzów i czekam, a pewnie i tak nie wygram emotka
0 0

malenka89

#3081127 Napisano: 03.02.2010 05:41:00
incantare napisał(a):

potworkaa napisał(a):

O Boże, dobrze, że tego nie widzialam, już chyba wszystkie granice są przekroczone

Zdjęcia też są w internecie...
http://www.se.pl/...icji_128801.html?p=3
Byłam w szoku jak to zobaczyłam... i nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czuje rodzina...
Wcześniej ciała im nie pokazali, a teraz... bez komentarza.
Pamiętali go uśmiechniętego, zadowolonego z życia... a oni wszystko zniszczyli...
0 0

szarri

#3081131 Napisano: 03.02.2010 05:41:44
wkurza mnie wszysto, z moją siostrą i moim facetem na czele. mam dosyć tej nie powiem jakiej zimy i w ogóle wszystkiego, co mnie otacza. wkurza mnie, bo miały być wyniki kdc i przypomnienia sms, a tu nic z tego. nie wygrałam nic od listopada. padają tony śniegu...
0 0

leona

#3081168 Napisano: 03.02.2010 05:55:12
Wkurza mnie w konkursie excellence, że wydaje się, że z góry ustalony jest pułap średniej, którą mogę osiągnąć, nawet jak kilku znajomych z Facebooka zagłosowało mi po 6 gwiazdek i na chwilę średnia sięgnęła 4,72 to po chwili automatycznie spadło do 4,69. I tak było nie jeden raz, mimo, że w międzyczasie nie zmieniała się liczba głosów i wiem, że nikt nie głosował dając mi jedną gwiazdkę bo liczba głosów się nie zmieniła a średnia tak. Dla mnie to niepojęte. Może ktoś mi wyjaśni ten fenomen?
0 0

Gość: swibek

#3081171 Napisano: 03.02.2010 05:58:07
malenka89 napisał(a):

incantare napisał(a):

potworkaa napisał(a):

Byłam w szoku jak to zobaczyłam... i nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czuje rodzina...
Pamiętali go uśmiechniętego, zadowolonego z życia... a oni wszystko zniszczyli...

Super Express zawsze potrafił obrzydzić życie i skrzywdzić niewinnych ludzi upubliczniając to czego nie powinni.. czego się nie robi dla kasy emotka poniosą konsekwencje napewno!! emotka
0 0

luk1990

#3081174 Napisano: 03.02.2010 05:59:32
swibek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

incantare napisał(a):

potworkaa napisał(a):

Super Express zawsze potrafił obrzydzić życie i skrzywdzić niewinnych ludzi upubliczniając to czego nie powinni.. czego się nie robi dla kasy emotka poniosą konsekwencje napewno!! emotka

nienawidze tego szmatlawca...ehh byle tylko sensacje znalezc- koszty niewane;/
0 0

Gość: frezja

#3081189 Napisano: 03.02.2010 06:06:41
alaalex40 napisał(a):

swibek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

incantare napisał(a):

potworkaa napisał(a):

nienawidze tego szmatlawca...ehh byle tylko sensacje znalezc- koszty niewane;/

czy kobieta 40letnia tak by sie wyrazila emotka toz to jezyk mlodziezy emotka
0 0